‘Krul in beeld bij Chelsea’

Tim Krul lwam afgelopen zomer op huurbasis naar Ajax waarbij de doelman uiteindelijk de opvolger moest worden van Jasper Cillessen. Het liep echter flink anders voor Krul die zag dat Andre Onana zijn kans greep en inmiddels de status van onomstreden nummer één van Ajax heeft verworven.

Ajax heeft inmiddels laten weten dat het wil meewerken aan een oplossing voor Krul die tot nu toe alleen wedstrijden speelde in Jong Ajax. Inmiddels gaan er in de Engelse media de geruchten dat Krul in beeld is bij Chelsea om daar tweede doelman Begovic op te volgen die in de belangstelling zou staan van Bournemouth. Echter blijft het de vraag of Krul hier oren naar heeft daar Thibaut Courtois de onomstreden eerste doelman is bij Chelsea en Krul dus opnieuw tevreden moet zijn met een reserverol.

Bron: Twitter

Related posts

32 Comments

  1. FrankiC

    Ik zou hem er graag een half seizoen bij houden als 2e doelman. Reden is dat ik totaal geen vertrouwen heb in Boer. Daar kunnen we de Europa Laegue finale niet mee in. Geen extra risico nemen dus.

    1. Jimmy1971

      Vind ik ook FrankiC , 2 top doelmannen is echt beter , het verschil met Boer is echt te groot !

    2. dioajax

      met je eens Franki helemaal met je eens…beter een tweede doelman bij ajax dan bij chelsea…krul is een goeie keeper maar onana is veel beter met een grote future for hem…pech voor krul maar als ik hem was dan zal ik bij ajax blijven en niet naar chelsea…

      1. Litmanen

        Ik denk dat Krul wil spelen, dus wacht op een club waar hij een echte kans krijgt.
        Vreemde carriere heeft die jongen toch..

          1. Widi

            Misschien had jij je iets zorgvuldiger kunnen uitdrukken koote…..dan was er geen aanvulling/correctie geweest.

      1. FrankiC

        Dat weet ik niet, huub. Onana is eigendom van Ajax dus laten we hem maar het vertrouwen schenken. Lijkt me in alle opzichten verstandig, zolang hij deze vorm houdt. En ook als ze gelijkwaardig zijn: eigen jongens eerst!

  2. Charka53

    Dan maar naar Chelsea hier als tweede keeper blijven zal voor hem geen optie zijn , wel jammer beter twee goede dan één.

  3. KBouter

    Zo zie je maar, je komt altijd wel ergens terecht als tweede doelman.

    Maar of je ambities daarmee vervuld zijn vraag ik me af.

  4. Frip

    Jammer had hem graag willen zien in het 1e maar de ontwikkeling van onanna is erg goed dus snap bosz ook wel in zijn keuze

  5. JohnDoe77

    Wij kunnen hem wel willen hebben als backup, maar hij kost een vermogen en wil niet nog een half jaar op het bankje naar Onana zitten turen. Op naar een andere ploeg, dit kost teveel geld! Hebben we niets in de jeugd dan?

  6. -buitenkantje rechts-

    Krul wil toch spelen? Dan lijkt me dit geen oplossing. Idd.. dit seizoen erbij houden en voor komend seizoen een waardige 2e keeper. Kijk daarbij eerst eens wat we zelf hebben rond lopen.

    1. Widi

      Dat is dan het probleem van Krul en niet van Ajax. Er kan bijna een miljoen worden bespaard. Dat kan zo in de jeugdopleiding worden gestopt. Boer kan tweede keeper zijn.

        1. Widi

          Ja. Onana is fit. En sterk. Maar als het moet kan Boer. Niet voor niets was Boer en niet Krul reserve afgelopen weekend.

          1. -buitenkantje rechts-

            Ja, was opvallend.. Dacht dat Krul misschien bezig was met andere club.. Binnen Ajax dus meer vertrouwen in Boer dan Krul.

          2. Widi

            Feit is dat Krul 2 wedstrijdjes heeft gekeept bij Jonk Ajax sinds augustus. Hij heeft daar geen geweldige indruk achtergelaten. Dat kan niemand hem verwijten, maar het is veelzeggend dat eerder voor Boer wordt gekozen. Het was destijds geen gekke gedachte om Krul te halen. Niemand wist dat het zo lang zou duren voor hij fit was en niemand wist hoe Onana het zou doen. Nu we dat allemaal wel weten, lijkt het mij niet gek om nog een miljoen te besparen. Daar kan in de jeugdopleiding veel mee gedaan worden.

      1. Litmanen

        Je hebt wel een beetje gelijk, maar Krul kwam geblesseerd dus een groot risico. En voor dat geld hadden ze Padt kunnen kopen om de concurrentie met Onana aan te gaan. Hadden we nu twee goede keepers gehad voor hetzelfde geld.
        Hoop wel dat dit de laatste speler die niet fit gehaald is.

  7. Indojood

    Mij benieuwen of Krul naar Chelsea gaat. Ik denk dat de kans fifty-fifty is, hij gaat wel of hij gaat niet.

Comments are closed.