‘Ajax en Lille naderen akkoord over transfer El Ghazi’

Anwar El Ghazi staat op het punt om een transfer te maken naar de Franse club Lille. De speler zal woensdag afreizen naar Frankrijk om alle details van de transfer te bespreken, zo meldt het AD.

Ajax en Lille zouden dichtbij een akkoord zijn voor de aanvaller die eerder dit seizoen overhoop lag met trainer Peter Bosz en zijn wedstrijden in Jong Ajax moest afwerken. Na zijn terugkeer in het eerste werd de aanvaller al snel basisspeler maar heeft Bosz al enkele keren laten doorschemeren dat hij El Ghazi niet zal tegenhouden bij een eventuele transfer. Mocht de deal beklonken worden dan zal Ajax zich gaan roeren op de transfermarkt. Met de afwezigheid van Betrand Traoré (Afrika Cup) en de blessure van Vaclav Cerny maakte Justin Kluivert al de nodige minuten, omdat Bosz niet veel extra smaken heeft in de voorhoede. Naar verluidt ontvangt Ajax negen miljoen voor El Ghazi.

Bron: AD

Related posts

79 Comments

    1. Pocootje

      Hij gaat, maar ik zie Ajax geen 20 mln uittrekken voor die Braziliaan dus zal wel een of andere wazige speler gaan worden die we niet kennen

      1. De Ajacied

        Ja het wordt ook tijd dat El Ghazi gaat, dat wilde hij zelf ook het liefst dus mooi zo
        Nu vol voor Neres gaan en een bod van 15 miljoen neerleggen en niet lopen centenneuken aub
        ❌❌❌

    2. FrankiC

      In die volgorde Widi, dat is het beleid. Komt er deze week nog een nieuwsbericht dat er toe doet en niet de minsten zitten nog in de race: Neres en Larsson.

          1. HURBIE

            Niet e geloven
            Die GHAZI levert evengoed nog 9 miljoen op
            En kan niet eens geweldig voetballen

        1. FrankiC

          Het schijnt dat de contacten met Larsson in een vergevorderd stadium zijn en hij DEZE ZOMER naar Ajax gaat.

          1. Widi

            Ja…..ik hou mijn cynische kant maar weer even verborgen. Roepen zonder eerst nadenken en zonder echte kennis wordt hier soms meer gewaardeerd dan een afgewogen mening op basis van research…..

  1. FrankiC

    Mooi, want als het rond is met Anwar ‘net niet’ El Ghazi, zal er spoedig een knoop doorgehakt worden over een aan te trekken buitenspeler. Ben nu al benieuwd naar de nieuwsflits over Neres en/of Larsson….

    1. -buitenkantje rechts-

      Gewoon beide halen..
      Larsson op links.. Neres rechts.. Traoré in de spits.. Heb je Kluivert , Younes en Dolberg als stand-in.. Levert je zeker kampioenschap op(dus CL) en na een geslaagde Europese musdie het veelvoud asn transfergeld.. Kunnen Dolberg en Kluivert wat rustiger gebracht worden.

      1. Widi

        Ik weet niet wat Larsson kost, maar ik ben bang dat je het dan al snel over 25 miljoen voor de 2 hebt. Beetje gortig.

        1. FrankiC

          Zeg jij dat Larsson dan 5 miljoen zou kosten. We doen El Ghazi er voor 9 uit. Wij verkochten voor 50 mio aan bankzitters. Is toch geen probleem? In een jonge gast van 20 mio zit uiteraard een risico. Goed om over ons Sulemani-syndroom heen te komen.

          1. Widi

            Ik denk dat Neres wel iets goedkoper kan, maar dat Larsson iets meer zal kosten dan 5 miljoen. Maar ik weet het dus niet. Op zichzelf lijkt 25 miljoen acceptabel als beide spelers voldoen en als de CL wordt bereikt. Maar met dat geld kun jeokk heel veel dingen doen die structureel in het voordeel van Ajax blijven werken. Gelukkig hoef ik niet te beslissen.

          2. FrankiC

            Onzin Widi. Diep in je hart zou jij best degene willen zijn die daarover zou mogen beslissen. Ik wel tenminste. Ik heb een hekel aan winkelen, maar dit lijkt me een prachtbaan.

  2. Charka53

    De kogel is dan toch door de kerk , ik hoop voor hem dat hij het daar naar zijn zin heeft en nu maar hopen dat we op rechts versterking krijgen Justin moet niet te snel gebracht worden stap voor stap.

    1. HURBIE

      Wat Ronald de Boer heeft gezegd van zet hem op de plek van Younus had ik best willen zien

      1. Charka53

        Daar komen we nu nooit meer achter HURBIE , hij had het misschien beter op links gedaan dan Younes.

        1. ajaxhoger

          Zo zie ik het ook BR , maar of het gebeurd , het duurt allemaal zo lang , je word er niet goed van .
          Het kan ook zo maar zijn dat er helemaal niks meer komt .

  3. dioajax

    Dat is een mooie transfer for El ghazi…na zijn blessure is hij niet sterker terug gekomen…als El ghazi weg gaat denk ik dat ajax stiekem Larsson of Neres binnen…want ajax heeft gezegd dat als El ghazi weg gaat Dan komt Neres…ik hoop wel stiekem op Larsson omdat Neres duurder Dan Larsson is en Larsson kent ook de eredivisie voetbal…

  4. JohnDoe77

    Hij zal vast vertrekken maar de twee namen die de laatste twee weken steeds langskwamen zijn nu geen optie meer. Ben benieuwd waar Marc mee gaat komen, als het maar geen speler is onder de 20 en geen ervaring. Die talenten hebben we zelf al!

    1. FrankiC

      De beste namen circuleren nog steeds: Neres en Larsson.
      Véél beter dan die halfbakken Franzoos en Felipe die als Youtube hoogten een assist gaf.

    1. -buitenkantje rechts-

      Nee.. maar kennelijk wil en/of “moet” hij weg.. Sportief gezien gaat hij erop achteruit.. Maar soms moet je een stapje achteruit doen om daarna 2 stappen vooruit te maken.

      1. Remco425

        Ik weet niet of een basisplaats bij Lille t.o.v. de bank bij Ajax zonder perspectief een sportieve achteruitgang is.

    2. FrankiC

      Niet alleen sportief gezien. Amsterdam of een noord Franse industriestad die vooral 19e eeuw ademt. Zijn keuze!

    3. Remco425

      Ben ne weleens in Lille geweest? Lille is een prachtige en gezellige stad met een Nederlandse historie.

      1. Widi

        Het is inderdaad geen verkeerde stad. Het sterft er alleen wel van de Fransen. Geef mij maar Amsterdam….Da’s mooier dan……….

          1. FrankiC

            Ik haak af Remco.
            Zal ik wel net de verkeerde Fransen tegengekomen zijn: patriotten en nationalisten van het zuiverste water.

    4. afcadeluxe

      nee dat denk ik ook en zo gaat hij aardig richting kishna/bazoer achteraan,lekker op de bank zitten….en dat bij 1club die 14estaat

  5. Emilio4Ajax

    Haal ze beide, zijn we van het hele gezeik af…zeker nu Alexander Isak naar Dortmund gaat…

    1. Widi

      Meen je dat serieus? De afspraken met Utrecht zullen niet zo zijn dat hij zomaar zonder vergoeding kan worden teruggehaald. En hoezo uitwedstrijden? Ook in uitwedstrijden graven 9 van de 10 tegenstanders zich in. We hebben dus niets aan Zivcovic. Het is te hopen dat ten minste 1 echte goede buitenspeler kan worden gecontracteerd.

      1. sander125

        Hij is beter, sterker, sneller en dreigender dan cassierra, younes, cerny en Clement. Wat moet je met zo’n onbekende zuid Amerikaan van 40 kilo die moet wennen en dat geouwehoer. Geef m de (laatste) kans

  6. a.p.

    een echte buitenspeler kopen, Kluivert is nog te jong voor alle wedstrijden. ja evt Ziv terughalen bij utrecht

  7. AFCA my World

    En het gaat weer als altijd, weer te laat om een goede vervanger aan te trekken,het zal wel weer een geweldige miskoop worden,dat is nu geld verspilling !!!

  8. Bigboss

    Beter voor het team denk ik. Een dan een echte topper kopen en dan ook echt geld uitgeven en anders de eigen jeugd zoals Justin minuten geven en beter later worden

Comments are closed.