Ajax contracteert 16-jarige Poolse doelman Gorski

Ajax heeft Mateusz Gorski, een zestienjarige Poolse doelman, gecontracteerd. Gorski is afkomstig van FC Wrocław Academy en heeft vandaag een contract ondertekend dat ingaat op 1 februari 2017 en loopt tot en met 30 juni 2019. In welk elftal Gorski gaat spelen is vooralsnog nog niet bekend.

Bron: Ajax.nl

Related posts

69 Comments

    1. frenkynairo

      nou geweldig echt het nieuws waar we op zaten te wachten. volgende bericht gaat zeker weer over een nieuwe middenvelder….

      1. Widi

        Wees nu gewoon blij dat er meer gebeurt dan de jacht op buitenspelers! Dat schreeuwen hier om het schreeuwen komt zo ondankbaar en ondeskundig over!

        1. dioajax

          dank je voor je antwoord widi…ik wilde het zelfde schrijven maar jij hebt het eerst gedaan…

          1. Widi

            Ik word er af en toe moe van Remco. En nu die hurbie er nog eens overheen. Die heeft meer likes dan hersencellen.

          1. Widi

            Nou…..als je een leuke meid bent……waarom niet? Begin maar eens met je gegevens. Leeftijd. Lengte. Gewicht. Kleur haar. Kleur ogen. Cupmaat……

          2. dioajax

            hahaha Wat een mooie dialogue hier hahaha…widi en hurbie…hahaha hurbie Ben je een meid??jullie 2 zijn geweldig haha nice…

          3. HURBIE

            Widi kijk uit die dioajax probeert de liefde die tussen ons is kapot te maken
            Laten we niet toe hoor Adonus van me
            Anders ga ik hem krabben

          4. dioajax

            hahaha nooit…Ben Al verlooft en ik hou van mijn vrouw…maar jullie twee passen bij elkaar…

  1. frenkynairo

    ik schreeuw niet om het schreeuwen geef gewoon mijn mening. en zie veel liever een bericht komen over een goede linksachter of een goede buitenspeler.

    1. JohnDoe77

      Ik snap wel wat je bedoelt en iedereen wacht op versterkingen voor Ajax 1. Maar de app gaat over Ajax en niet alleen over het eerste. Dit soort nieuws hoef je natuurlijk niet te lezen als je alleen voor het eerste naar Ajax kijkt, maar er zijn genoeg bezoekers die dat wel leuk vinden. Dan is dit een mooi nieuwtje voor het toekomstige Ajax 1!

    2. Widi

      Je mening maakt je niet erg slim dan frenky. Je lijkt wel een kleuter die niet kan wachten op zijn lolly.

      1. FrankiC

        Op de plaats rust, Widi.
        Denk aan je bloeddruk.

        Er worden wel ergere dingen geschreven dan deze betrekkelijk normale reactie van frenky. Ook nog zonder spelfouten (hoofdletter- en leestekengebruik daargelaten), dat moet jou toch vrolijk stemmen.

      2. frenkynairo

        en jij bent degene die bepaalt welke mening slim is en welke niet? en komt dan praten over een kleuter en een lollie…. zie dat je hier regelmatig goede dingen zegt maar dit slaat nergens op.

        1. Widi

          Je wekt de indruk dat je zo zit te wachten op een buitenspeler, dat je voor iets anders niet meer open staat. Mijn eerste indruk heb ik in mijn eerste post gezet.

    3. ajaxhoger

      Je het gelijk frekynairo ze zijn wel degelijk met een middenvelder Anfernee Dijksteel bezig , zowel koeman als ajax zit erachteraan volgens de media , maar of het waar is , het zou goed kunnen zijn .

    4. Remco425

      Maar dat bericht is er niet en als je dit nieuws niet wilt lezen, lees het dan ook niet en verveel ons er niet mee. Jij vindt dit nieuws niets toevoegen, maar jouw bericht voegt nig minder toe.

      1. ajaxhoger

        Goed lezen remcotje dit nieuws is er wel , jullie lijken wel strondvliegen .zoeken elkaar lekker op .
        Valt wel op hoor dat je widi en consorten in hun aarsje kruipt

  2. Iamsterdam2015

    Nou ik maak mij eerder zorgen… in de zin van ” what about onze eigen jeugd??”
    Vd week een Nigeriaan, nu een pool….. hebben we dan echt helemaal niets in de jeugd cq re scouten in de streek??!?!

    1. EugAjax

      Eindelijk een doelman die het doel kan dichtmetselen???. Even serieus welkom Gorski bij de mooiste club met het mooiste shirt en mooiste oude logo!

    1. ajaxhoger

      Ik ben er ook benieuwd naar , dat ze maar buiten spelers kopen , en fansoenlijke backs .
      En maar raar vinden als ze geen kampioen worden , of zal het in de staart zitten van de transfer termijn .

        1. FrankiC

          Goeie recherche Widi én: ‘spatie komma spatie’, maar dat doen er meer. Toon61, ’t lijkt wel onkruid.

  3. toonvs

    Ajax is geen voetbal club meer die wil winnen. Het gaat alleen maar om zo veel mogelijk geld te verdienen. Veel jonge spelers binnen halen en hopen dat ze veel geld opbrengen. Overmars en zijn mannen halen hun bonnussen weer binnen. Transfermarkt zo wat afgelopen geen speler erbij helaas. Wel weer dertig miljoen op bank hoppa. Verhoogd het salaris plafond en haal een paar ervaren spelers erbij. Nu is het net niet en weer geen kampioen hoe zou het komen toch?

  4. JohnDoe77

    Toonvs, even terug naar de realiteit; Ajax kan wel ervaren goede spelers willen halen, maar onze salarissen (ook zonder plafond) en het niveau van de eredivisie gaat ze echt niet hierheen halen. Dus kom je uit bij talentvolle spelertjes die zich nog niet in de kijker van Engeland, Spanje en Duitsland hebben gespeeld en die mogen wij dan voor weinig kopen. Als het wat wordt, verdiend Ajax er bakken aan en zijn ze jong ook weer weg. Dat is voor nu de toekomst en zal niet snel veranderen. Heeft niets te maken met bonussen (één ‘n’) van de directie. Dat is een te polulair en weinig onderbouwde opmerking.

    1. Remco425

      Inderdaad JohnDoe, zelfs al zouden we hetzelfde salaris bieden als in Engeland of Spanje, dan komen ze nog niet. De Eredivisie is gewoon totaal niet interessant voor ervaren spelers. Ja, oud-Ajacieden die terug willen komen als ze écht nergens anders meer aan de bak kunnen komen.

  5. KBouter

    Altijd welkom zó n jonge keeper. Zal beter zijn dan zijn leeftijdgenootjes en Ajax zal er een toekomstig keeper in zien.

    Word het niets, dan zal hij weer vertrekken na een jaar of 3 en kan dan altijd terecht bij een iets mindere club.

    En anders heb je er een goedkope stukadoor aan?

      1. jonk supporter

        Ik ken alleen een figuurtje wat telkens het trapje op en neer mag om de spulletjes op het dak aan te geven. Als hij zelf iets aan het dak zou doen heb je gelijk lekkage.

  6. RonJ64

    Las Larsson in gesprek met AJAX ?!?…hadden we dan niet gewoon Anwar ElGhazi kunnen behouden ???!!!?..

  7. jonk supporter

    Oke, ik dan ook nog maar ff. Ik vind dat er teveel jeugd uit het buitnland wordt aangetrokken. Dit is kopen om maar lekker veel keus te hebben en is ook niet in het voordeel van de jeugd die er al is. Veel te veel jonge jongens worden uit hun land weg gehaald om het maar eens te proberen hier. Gaat ook ten koste van opvoeding en normale tienerjaren. Ajax doet er vrolijk aan mee ondat andere clubs het ook doen. Erg jammer. Zorg dat je mogelijkheden schept voor pleintjes voetbal, investeer daar landelijk in. Wat er nu gedaan wordt is de makkelijke weg. He, kijk een talentje, halen en na een paar jaar voor het merendeel zeggen: sorry, doei.

    1. EugAjax

      Grappig Jonk dat je dit schrijft. Hoewel ik vind dat je hier een punt hebt is het je naamgenoot geweest die toen hij begon ook veel talent van elders haalde als opvulling in opleiding dat er toen volgens hem niet was………..ach ik wil maar zeggen dit is van alle tijden.

      1. jonk supporter

        Ik denk dus dat het talent er nu wel is en dat het, gelijk aan de mening van Jonk, dus nu overbodig is. Het probleem speelt zich momenteel af bij andere, jongere, leeftijden. Dat komt o.a. omdat ze Jonk en de visie van Johan de deur hebben gewezen. Je gaat het echt niet redden Eug met je Jehova teksten.

        1. EugAjax

          Ik hoef niks te redden want klopt in discussies ben je dermate creatief eigenlijk net zo als naamgenoot en dat is voor beide een compliment van deze ‘jehova’. Ik moet wel zeggen ik ben al veel bij je. Ook daar creatief in teksten?. Nu nog een keer echt raak schieten. Want dit is beetje als Utrecht je schiet wel maar weet niet zo goed waar het doel staat. Ach het is iig een ‘doelpoging’ ???

    1. Widi

      Door zijn leeftijd. Langer mag volgens mij niet. Maar als hij goed is, wordt er wel verlengd hoor.

Comments are closed.