Van Hanegem: ‘Ajax blijft voor mij titelfavoriet’

Willem van Hanegem laat in zijn wekelijkse column in het AD opnieuw weten dat Ajax voor hem nog steeds de titelfavoriet is. De Kromme heeft natuurlijk een voorliefde voor feyenoord maar momenteel kan die club Van Hanegem niet bekoren en verwacht hij een spannende tweede seizoenshelft.

‘Beide elftallen wonnen afgelopen weekend hun wedstrijd met 1-0 waarbij het bij feyenoord opnieuw niet veel bijzonders was. Willem II speelde bedroevend slecht maar het had ook best 1-1 kunnen worden. Ook Ajax imponeerde niet echt tegen FC Utrecht maar toch voetballen zij een stuk makkelijker. Het kost minder kracht. Dat kan helpen als het in de slotfase van de competitie echt spannend wordt. Dan kan feyenoord het opeens heel benauwd krijgen. Voor mij blijft Ajax dan ook de favoriet voor de titel’.

Bron: AD

Related posts

75 Comments

      1. De Ajacied

        Hij wil de druk bij die kakkies weghalen en bij Ajax neerleggen, echt weer zo’n vieze streek zeg
        Maar ik denk wel dat Ajax kampioen wordt hoor
        ❌❌❌

    1. FrankiC

      Verstand komt met de jaren.

      Het spel van Feijenoord is ook beroerd. Dat ziet hij goed. Ik had trouwens niet gedacht dat hij dit zou kunnen schrijven.

  1. KBouter

    Zal het jaar 2017 nu echt het jaar van de Kromme worden?

    Hij gaat steeds meer verstandiger praten.

  2. Indojood

    Deze man is gewoon een liefhebber. Ondanks dat zijn club bovenaan staat wordt hij niet vrolijk van het vertoonde spel. Verder heb ik niets dan respect voor deze grote voetballer, zeker toen hij in tranen uitbarstte nadat Johan was overleden.

    1. De seijs

      V Hanegem een grote voetballer??? Hij kon aardig voetballen maar echt goed was hij niet. En dat wordt je ook niet van een paar krokodillen tranen!

      1. Widi

        Seijs, misschien zeg je het alleen om een reactie uit te lokken, maar dit is echt onzin. Hij was een topspeler. Een van de beste die NL heeft voortgebracht.

        1. De seijs

          Zeker geen reactie uitl lokken. Maar om nou te zeggen dat hij echt top was gaat mij te ver. Het is ook mijn mening. widi

    2. Geroldkohlen

      helemaal eens indo! indo ook weer terug van vakantie!! goed je weer te zien hier, hopelijk een fijne vakantie gehad!

      1. Indojood

        Dankjewel, Gerold. Nee, geen vakantie. Een onverwachte reis naar Indonesië vanwege trieste familieomstandigheden.

    1. Widi

      Hij wil wat druk van Feijenoord af halen denk ik. Ajax moet gewoon blijven winnen. Want de realiteit is een achterstand van 5 punten.

      1. FrankiC

        Zondag krijgt Feijenoord het beste centrale duo van de eredivisie tegen. En ja, ik ben serieus.

          1. FrankiC

            Dumic is buitencategorie en met zijn maatje Golla door de lucht niet te kloppen (op Dolberg na, dat dan weer wel) en ook uitstekend over de grond. Kanonhard en toch goeie voetballers. Ook aanvallend goeie koppers.

            En dan is de vraag te verwachten: wat doen ze bij NEC? Tja, ik heb dus niet altijd een antwoord paraat.

          2. -buitenkantje rechts-

            Ik zal er eens op letten.. ze waren me eerlijk gezegd nog niet zo opgevallen. Kan me wel de 5-0 herinneren met hattrick van Dolberg.. :-))

  3. f-side64

    zozo hij reageert goed op zijn nieuwe medicijnen met zijn uiterst heldere kijk op het verschil tussen 010 zuid en de gebruikelijke kampioen.

  4. AFCA my World

    Als je alles goed bekijkt moet ajax gewoon kampioen worden,maar we zijn er nog niet,ajax wil ook in europa nog even door,dus een zwaar programma !

  5. JohnDoe77

    Die kromme kon goed ballen maar is blijkbaar ook realistisch! Kan die Bosman nog iets van leren! ?

  6. EugAjax

    Natuurlijk is Ajax titel favoriet! Leg alle selecties maar naast elkaar. Ik zou persoonlijk weinig spelers hoeven van PSV of Feyenoord. Je kan bijv even wedstrijden van Ajax en Feyenoord tegen Utrecht uit naast elkaar leggen. Dat js een groot verschil in kwaliteit. Komt bij wij hebben Lasse!!!

    1. ajacied078

      die 2 Mexicaantjes hadden van mij best in Amsterdam mogen spelen. sanchez more no viergever Tete zou leuke verdediging zijn. guardado op 6 schone ziyech en 3 man voorin

  7. hubert

    juist indojood vind dat een heel mooie opmerking van jou over Willem .ook hij was een groot voetballer en of hij nou van fijenoord is of egaal waarvan geef eenieder het respekt wat hem toekomt we waren allemaal blij in 1974 toen Willem samen met Johan in het nederlands elftal speelde ook toen waren we allemaal Willem gezind en terecht

    1. f-side64

      jeetje zeg hubert ben je soms ook nog thuis wonend of woon je begeleid in een gesticht grow up zeg.

  8. Jimmy1971

    Willem was een hele grote voetballer , en heeft altijd zijn eigen mening , respect !!

  9. -buitenkantje rechts-

    Nu Willem dat zegt moet dat toch tussen de oren van de Feyenoorders gaan zitten.. Bedankt Willem! 🙂

  10. johnie stalker

    Ik word blij als ik naar het programma van de aankomende weken kijk. Ik zeg, over een maand staan we bovenaan! En dan kan die Kromme dus best wel eens gelijk krijgen!

  11. hubert

    f-side64 jou reaktie geeft wederom aan dat jou geestestoestand niet al te best is maar maakt niet uit probeer eens wat zinnigs te zeggen en niet altijd dat negatieve zal jou waarschijnlijk niet lukken aangezien jou domme commentaren niks positiefs te melden hebben dit is tevens mijn laatste antwoord aan jou gezien het allemaal verloren tijd is

    1. Widi

      Je hebt het nu wel tegen het allerdomste lid van dit forum, hubert. Daarnaast is hij ook nog onbeschoft, ordinair en rascistisch. Misschien geen gek idee van jou om hem verder te negeren. En let op: nu gaat hij mij uitschelden. Zal wel weer over echte kerels en borstvoeding gaan…….

      1. f-side64

        nee hoor wat julie van me vinden boeit me totaal niet en aangezien julie me niet persoonlijk kennen vind ik je belachelijke constatering totaal uit de lucht gegrepen dom ben ik zeker niet en ik zeg wat ik denk dan maar ordinair/asociaal/rascistisch.

        1. jonk supporter

          Niet persoonlijk kennen. Vriendin in Hillegom, adres is al duidelijk en snuifcafe in Amsterdam waarvan adres ook duidelijk is. Enige wat je dan nog erbij moet zoeken is een asociale racist. Enige kans op verwarring zou kunnen zijn dat de Seijs net op bezoek is maar die mag de laatste tijd niet meer over de dorpsgrens van Assendelft heen. Dus van een aantal forumleden is de identiteit redkijk goed duidelijk. Het is wachten op foto’s kunnen plaatsen hier bij je reactie en er wordt een hoop duidelijk. Niet schrikken dan, f-side64 is niet echt moeers mooiste en de Seijs ……. ach ja, denk aan een koorknaapje. Zo dat was het weer ff voor vandaag ??

          1. f-side64

            waar blijf je nu jonk supporter met je bijgoochem reakties je bent vast de enigste die zich zelf hoog begaafd vind.

        1. Widi

          Jaaaaa! Je gaf een zodanig onverwachte en eloquente reactie daad ik maandenlang niets meer kan zeggen. Je bent eigenlijk een keurige intelligente vent met een heel goede kijk op voetbal en de wereld. Ik ben er helemaal stil van…..

          1. Widi

            Ook daar vergis je je in. Ook op dat punt mag je mijn veters nog niet vast maken. Het enige waar jij beter in bent, is ordinair zijn en snuiven/spuiten/roken

          2. Widi

            Nee. Maar jij beweert dat iets niet mijn ding is. En ik zeg je wat jouw ding niet is. En ik laat je ook nog zien waarom. Je bent een soort bokser die in de touwen hangt. Ik raak je waar ik wil. Je bent geen partij voor mij.

          3. jonk supporter

            Widi, niet te streng. Voor deze mensen in zo’n forum hun leven, hun uitkomst om een beetje stoer over te komen. Neem hem nu niet alles af.

  12. f-side64

    niet iedereen is een koorknaapje toch dan zou de wereld alleen maar bestaan uit hypocriete mensen

  13. vak411

    Ik dacht dat hij zo dement als een goudvis was met zijn positieve gelul over die kakkerlakken.. hij lijkt met deze wijze woorden toch een kleine opleving te hebben.. mooi!

  14. Cees

    Ik bent trots op willem dat hij. Ajax steunt nu dat ajax hebt gewonnen van utrecht Maar sjax laat zien wat er veranderd is voor het laast wonnen we in 2009 van utrecht heel lang geleden maar willem bent ik trots op hij ziet ajax ook kampioen worden en ik ook hij heeft verstand van voetbal

Comments are closed.