Lasse Schöne in gesprek over verlenging contract

Lasse Schöne was gisteren de matchwinner en zegt over de wedstrijd: ‘Met acht punten verschil, was het gat wel heel groot geworden, ja. Nu is het nog steeds vijf punten en te overzien. Dit zijn wel heel moeilijke uitwedstrijden die je uiteindelijk kampioen kunnen maken. De zege geeft hartstikke veel vertrouwen. Nu moeten we door en hopen dat Feyenoord en PSV ook een keer wat laten liggen’. Op dit moment zijn Lasse en Ajax in gesprek over een verlenging van zijn contract maar zomaar bijtekenen doet Lasse niet. Hij wil goed over nadenken over het tweejarige contract wat Ajax hem biedt en die bedenktijd wordt hem gegund.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

58 Comments

        1. PvL020

          Dat weet hij ook en dat zien andere clubs misschien ook. Ik hoop echt dat hij blijft en als Schone Ajax is moet ajax misschien wel meer doen om hem te overtuigen dat hij blijft en niet een laatste keer wil cashen ergens

          1. Widi

            Kijk gewoon het filmpje met Kale en Kokkie. Dan zie je dat Schöne niet weg wil. Hij wil er natuurlijk een goed salaris uithalen nu hij basisspeler is. Maar hij gaat echt niet weg.

      1. De Ajacied

        Als het daaraan ligt, ja dan idd een contract voor het leven, en daarna een trainers loopbaan bij Ajax
        TEKEN AUB EEN NIEUW CONTRACT LASSE
        ❌❌❌

    1. FrankiC

      Of moeten we eerst onze grootste nieuwe fan en adviseur Willem van H. hierover raadplegen?

    2. FrankiC

      SAM LARSSON wijst Italiaanse interesse af omdat hij naar Ajax wil.

      Weer 2 weken eerder kampioen.

    3. De seijs

      Lasse mag van mij de best betaalde speler worden tot nu toe. Leg hem voor 2 jaar vast. Het is de topper van ajax nu.

  1. Charka53

    Verstandig van Ajax als ze Lasse houden , wat een een voetballer en een goed mens die kan de jonkies een hoop bij brengen.

  2. EugAjax

    Lasse denkt na over tweejarige aanbieding. Dat is zijn goed recht. Hij verdient een mooi contract en hopelijk wil hij nog lang schitteren in dat mooie shirt!

    1. HURBIE

      Heb het gevoel hoop dat het niet uitkomt ,maar dat hij toch voor het grote geld gaat
      En dat is best te begrijpen

      1. EugAjax

        Ja hurbie dat zou zomaar eens kunnen. Hij verdient het ook maar we zien hem idd liefst nog bij ons

  3. Iceman

    Opschieten Marc en Co en ook even zijn salaris een beetje opkrikken. Want de de Club kas is genoeg gespekt dus niet te wachten Marc kop op. Schöne is belangrijk voor dit Ajax.

  4. Geroldkohlen

    voor altijd !en in contract laten zetten met beëindiging carrière ,een functie binnen de club aanbieden als jeugdtrainer!

    1. Indojood

      Ja, ik heb dit ook altijd aangegeven. Als ze slim zijn doen ze dit maar ik lees er niets over.

        1. -buitenkantje rechts-

          @ Indo: inmiddels gelezen op vorig topic. Welkom terug en sterkte met je trieste familieomstandigheden.

  5. vanzanten

    Ik vind dit zo’n geweldige kerel! Nooit klagen, altijd hard werken…. Gauw verlengen wat mij betreft!

  6. ajaxhoger

    Dit is nu een man met het hart op de goeie plek , volop inzet en verzaakt nooit , doet zijn best en accepteert als er iemand anders voetbalt .
    een echt prof , die mogen ze na zijn voetbal periode wel een trainerschap aanbieden .

    1. Widi

      Hij is 30. Zullen we hem nog minimaal 5 jaar laten voetballen in plaats van nu al over het einde van zijn carriere te praten?

  7. JohnDoe77

    Contract geven waarin hij in overleg met de technische staf kan blijven spelen en steeds meer in de staf een rol kan krijgen. Modelprof, kunnen we goed gebruiken bij de club!

  8. dioajax

    En dat is geweldig nieuws voor ons…Schöne Is een echte ajax speler met een ajax hart in verschil met andere spelers die groot ZIJN geworden via ajax en denken alleen aan geld en niet aan de club liefde…OOF TOPIC:heb net gelezen dat ajax met Larsson aan het onderhandellen is…als het waar is Dan is het ook geweldig want Larsson vindt ik een hele goeie speler voor ajax…

      1. dioajax

        Ja Ja FrankiC ik vindt hem want ik praat over mij…mischien iemand anders vind hem niet goed…

        1. Widi

          Dio….toen jij “weg” was, heeft FrankiC wel 100 keer gezegd dat Ajax Larsson moet kopen. Zijn vraag aan jou is dus grappig bedoeld.

        2. FrankiC

          Sorry dioajax, je was er even niet en daarom is de ‘grap’ enigszins misplaatst. Wel leuk is dat wij hetzelfde over Larsson denken, die volgens de Italiaanse krant 2 Italiaanse heeft afgewezennomdat hij naar Ajax wil. Super technicus die een paar stapjes vooruit denkt.

          1. dioajax

            hahaha dank je widi en franki. ..ik had het begrijpen….mischien de antwoord dat ik had geschrijven heb ik fout geschrijven…dank je wel widi en franki…het zal mooi zijn als Larsson komt…

  9. -buitenkantje rechts-

    Begrijp de bedenktijd wel..
    Lasse is nu op een leeftijd dat hij moet gaan kiezen.. Of nog een financiële klapper proberen te maken of bij Ajax blijven.. Hij heeft het erg naar zijn zin bij Ajax, maar zal ook aan zijn latere toekomst denken. Vandaar een goed idee om hem een toekomstbeeld te geven.. Dat hij na zijn voetbalcarrière ook nog werkzaam kan zijn bij Ajax..
    Jeugdtrainer zoals al gezegd een prima idee.

  10. Remco425

    Lasse heeft vorig jaar, toen hij reserve was, een jaarsalaris van 2,4M afgewezen. Zou hij nu wel voor het geld kiezen? Hij is pas 30, kan ook als speler nog langer mee dan 2 jaar. Gewoon 5-jarig contract met optie verder gaan als jeugdtrainer, als het voetballend inderdaad niet meer lukt en salarisverhoging. Deze speler is goud waard voor Ajax, dan mag hij best iets meer kosten.

    1. Widi

      Twee jaar aanbieden is zat. Hij zal zelf drie jaar willen. Dat kan ook. Daarnaast zal hij dicht tegen het salarisplafond aan willen verdienen. En daar ontkomt Ajax denk ik niet aan.

      1. Remco425

        Hij verdiend het om in de hoogste schaal te zitten. Van mij mogen ze zelfs een uitzondering voor hem maken.

        1. Widi

          Hij mag van mij ook goed verdienen. Clubs betalen natuurlijk vooral veel geld aan spelers die nog verkocht kunnen worden. Dat zit er bij Schöne niet meer in. Zal wel 2 of 3 jaar worden voor ongeveer een miljoen. Plus wat tekengeld.

          1. Widi

            Dan is hij 33. Vervolgens kun je steeds voor een jaar kijken of het nog gaat. En hem eventueel binden als (jeugd)trainer. Denk dat Ziggo en Fox aan hem zullen trekken.

          2. Remco425

            Maar als je hem toch wilt binden als trainer kan je hem net zo goed een langer contract aanbieden.

          3. Widi

            Ik denk puur en alleen vanuit Ajax. Je weet nooit hoe lang hij goed blijft. En trainerscontracten gaan over veel lagere bedragen dan spelerscontracten. Dus niet te lang.

  11. -buitenkantje rechts-

    “Het kan verkeren”, zei Bredero al..
    Onder FdB op de bank of invaller gebruikt op de meest ongelukkige posities.. Nu niet meer weg te denken en spelbepalend.. Heerlijk zoals hij zijn positie invult.. En dat zat gewoon op de bank Frank!

      1. -buitenkantje rechts-

        We zijn nu veel wijzer, stakkerig wijs zijn we, behalve Bavink, die mal geworden is. Wat hebben we al niet willen opknappen. We zouden hun wel eens laten zien hoe ’t moest… :-))

  12. Bert62

    Gewoon een goed contract en salarisverhoging en een functie in de technische staf voor na zijn carriere

  13. a.p.

    heel goed!! snel tekenen en direct weer verder met uitstekend voetballen en voorbeeld geven aan de jongeren.

  14. Gert Ajax

    Gewoon contract voor onbepaalde tijd geven.
    En een heel goed salaris hij heeft niks gekost toen hij van nec kwam.
    Is iedere euro meer dan waard.
    Daarna een functie als trainer.

    1. Widi

      Gert, jij zou Ajax naar de rand van de afgrond drijven……..je bedoelt het goed, maar je weet duidelijk niet waar je het over hebt.

Comments are closed.