Veltman heeft nog niks gehoord uit Engeland: ‘Of er nog iets gebeurt in deze acht dagen? Ik denk het niet’

Joël Veltman is de afgelopen dagen gelinkt aan een eventuele transfer naar Engeland maar daar wil de rechtsback na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht niks van weten. In gesprek met Fox Sports bespreekt Veltman de vermeende belangstelling uit Engeland.

‘Momenteel speelt er niets en natuurlijk krijg ik ook regelmatig een appje met de tekst, wanneer gaan we naar Londen. Vooralsnog speelt er niets en ik verwacht dat het in de komende acht dagen ook niet gaat gebeuren’. Over de wedstrijd tegen FC Utrecht is Veltman duidelijk en vond hij zijn team de betere ploeg. ‘Wij waren beter en af en toe kwamen wij in de problemen maar dat was onze eigen schuld. Ik had er meer van verwacht, meer druk, meer duels. Je zag ook wel dat ze een beetje loerden op de counter. Voor de rest vond ik het tammer dan de andere wedstrijden’.

Bron: Fox Sports

Related posts

37 Comments

    1. marcussboss

      dan is het nog de vraag of ze hem als rechtsback willen of als centrale verdediger. als ze een paar miljoen bieden, maakt dat de weg vrij voor Tete en kan riedewald naar het centrum

        1. marcussboss

          nee klopt! ik was even vergeten dat het alleen de weg van Tete zou vrijmaken! denk dat ik niet helemaal helder was na die overwinning op utrecht??

      1. Litmanen

        Beetje zielig. Ten eerste heeft Tete nog geen fatsoenlijke wedstrijd gespeeld en waarom zou Riedewald opeens in het centrum verschijnen als Veltman verkocht wordt?

        1. FrankiC

          Precies Litmanen. ‘Tikkie terug’ Tete én Riedewald maken Ajax niet beter. Ik neem aan dat bij verkoop Ferreira (of Hateboer) klaar staat.

        2. -buitenkantje rechts-

          Ook moeilijk als je nooit de kans krijgt in de basis.. Europees speelde hij trouwens geweldig.. zelfs gescoord!

      2. Remco425

        Dus 1 speler gaat weg en dan kunnen zowel Tete als Riedewald spelen? Interessante logica…

    2. FrankiC

      Veltman is aardig de weg kwijt, terwijl hij vorig jaar centraal de meest constante speler was. Als HET bod komt verkopen en voor vervanging zorgen.

    1. Charka53

      Laten we nu maar hopen dat ze hem komen halen dan kunnen we het weer over een echte rechtsachter hebben.

  1. Jimmy1971

    Zoals hij vandaag weer speelde kan hij zijn telefoon gewoon voorgoed gaan uitzetten ..

  2. Geroldkohlen

    hahahaha maar wat veltman ook zegt ik had meer druk verwacht ,ze waren tammer.? heeft iemand het nummer van west ham? dan bel ik ze even op ,dat ze hem ook mogen hebben voor een portie fish and chips!!!?? hij begint al net zo onzin te praten als zijn favoriete forum lid hierzo, ik mis alleen nog wanneer hij zegt dat hij goed speelde en een fantastische pass had! ???

    1. Litmanen

      Echte Ajacied jij. De pass van vorige week waaruit ziyech scoorde was pure klasse. Maar ja, jij speelt liever met tien man dan met Veltman. Nepper.

      1. KBouter

        Litmanen….1 goede pass in het hele seizoen maakt hem een goede Ajax speler?

        Schei uit man, Veltman schutterde vandaag wederom, kan dit niveau echt niet aan als back.

      2. Geroldkohlen

        whahahahaha daar is die weer! nepper moet jij zeggen, je bent een lachwekkend figuur man hier op dit forum!!! en nee ik speel niet liever met 10 man, maar liever met een echte rechtsback!?

    2. Litmanen

      Vorige week dus niet opgelet. Vraag me af of Tete wel terugkomt als Veltman verkocht zou worden. Die jongen heeft nog geen fatsoenlijke wedstrijd gespeeld. Ik denk dat Bosz nog wel ergens een overbodige middenvelder beter zal vinden.
      Dat tikkieteteterug moet maar een andere club gaan zoeken.

        1. Geroldkohlen

          whahahaha weet je wie ik vandaag nog een goed strekking gegeven heb?? je moeder en die heb ik ook een diepte pass gegeven dat was pure klasse!!

        2. -buitenkantje rechts-

          Litmanen.. 2x dezelfde nonsens verkondigen maakt het nog geen waarheid.. Veltman geeft een goede pass en daaruit concludeer jij dat hij een geweldige wedstrijd speelde.. Klinklare nonsens..
          Heb je vandaag ook iets positiefs in het optreden van Veltman gezien? Ben wel benieuwd.

  3. Geenemotie

    Ik hoop dat hij blijft. Hij is belangrijk bij onze aanval. Kijk maar hoe hij pos betrokken is waar een doelpunt voor ons valt.

  4. -buitenkantje rechts-

    Veltman kan beter een mobiel abonnement zonder internet nemen.. Dat appje komt toch niet..

  5. JohnDoe77

    Wie zal hem die appjes sturen, zijn meissie? 🙂 Doei Joel, bedankt, je was oke maar niet echt een topper! Tijd voor Tete!

  6. Remco425

    Zou voor Veltman zeer onverstandig zijn nu te vertrekken. Overtuigd na al die jaren nog steeds niet. Zou gevalletje bank bij Engelse degradatie kandidaat worden.

  7. jonk supporter

    Op zich ben ik best blij met Bosz als trainer. Ik heb al meer van Ajax genoten dan de afgelopen twee tot drie seizoenen. Het is echter nog te vaak te zwak, te voorspelbaar en te inspiratieloos. Daarnaast wordt het steeds ongeloofwaardiger dat hij Veltman en Younes laat staan. Ik heb Sinkgraven lang het voordeel van de twihfel gegeven maar ook op die plek moet wat anders gaan gebeuren. Laat hij verder zorgen dat Klaassen zo er als mogelijk van zijn eigen 16 weg blijft. Levens gevaarlijk. Dolberg moet trouwens veel meer vanuit het middenveld aangespeeld worden. Dan komen zijn acties en draai bewegingen veel meer tot zijn recht.

Comments are closed.