Bosz: ‘Ik ga El Ghazi nu niet meer tegenhouden’

Peter Bosz heeft op zijn wekelijkse persconferentie natuurlijk vooruitgeblikt op het uitduel van aanstaande zondag met FC Utrecht maar ook de naam van Anwar El Ghazi kwam ter sprake. Bosz verwacht dat hij komende zondag de beschikking heeft over de buitenspeler, al zal de trainer hem niet tegenhouden mocht het voor zondag alsnog tot een transfer komen.

‘Ik heb zoals het er nu naar uitziet de beschikking over hem en dan zal ik hem ook gebruiken al weet je het natuurlijk nooit in het voetbal. We hebben samen een gesprek gehad en ja daarin hebben we het ook over een eventuele transfer gehad. Ik ben van mening dat de club bij een vertrek van Anwar heel zorgvuldig moet kijken naar een vervanger. Waarschijnlijk gaat het dan een speler uit het buitenland worden en die moet ook weer wennen. Alles hangt af van een vertrek van Anwar en ik ga nu niet meer zeggen dat hij niet weg mag, daarvoor is dit al te ver. Wat ik me wel kan voorstellen is dat áls hij niet weggaat, de behoefte om iemand te halen minder groot is. Want in theorie kan zijn transfer natuurlijk altijd nog afketsen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

  1. KBouter

    Ghazi zal zelf denk ik met zijn gedachten buiten Ajax zijn en het is verstandig om verder te kijken voor Ajax.

    Waarschijnlijk zal hij van weekend nog wel spelen. Hoop wel, dat wanneer het niet doorgaat, dat Ghazi het goed oppakt en gaat voor een kans in de zomer periode.

  2. Widi

    Hoe dan ook kan hij zich zondag eens extreem van zijn beste kant laten zien. Dat helpt hem of bij Ajax of aan een transfer. Gewoon de wedstrijd beslissen met twee goals of zo.

    1. De seijs

      Dat zou een heel mooi afscheid zijn. Dus Anwar nog een keer vol gas. En als het moet gewoon rood pakken! Alles voor ajax en wij supporters zullen je eeuwig dankbaar zijn.

      1. KBouter

        Nx rood…hij moet zo goed spelen dat juist de tegenstander rood krijgt.

        Als een gentleman afscheid nemen van je supporters en Ajax Anwer.

        1. De seijs

          Als het 1-2 staat in de laatste minuut., mag hij hem van mij als de speler door gebroken is , gewoon vast pakken voor de 16. En dan winnend eraf. Met een hele mooie wedstrijd afscheid nemen , en op die manier de held zijn. Prachtig toch!

          1. De seijs

            Klopt de boetes waren soms hoger dan de contributie van mening een. Al had ik het geluk dat altijd alles betaald werd.

          2. KBouter

            Gewoon zorgen dat de tegenstander achter ONS aanloopt en niét dat we de laatste minuten weer met geknepen billen zitten. 1-3 voor de laatste 5 minuten.

          3. HURBIE

            Als hij nu niet gaat dan gaat hij van de zomer wel
            En dan zien we wel weer verder wie er gaat en komt
            Ajax is net een Duivenplatje zo zijn ze er en zo zijn ze weer weg

  3. JohnDoe77

    Volgens mij zijn beide opties in middels van tafel dus zou fijn zijn als Anwar tot de zomer blijft…. hopelijk toch nog een verrassende aankoop!!

  4. EugAjax

    Goed en realistisch verhaal van Bosz over El Ghazi en wanneer er actie ondernomen moet worden of niet. Anwar nog 1 keer knallen in Utrecht

Comments are closed.