Ajax grijpt naast Felipe, speler tekent nieuw contract bij Sport Recife

Ajax kan een streep zetten door de naam van Everton Felipe, het Braziliaanse talent van Sport Recife. De speler heeft op een persconferentie laten weten dat hij zijn contract bij Recife heeft verlengd. ‘Er waren drie clubs met interesse en Ajax heeft een bod neergelegd en daarop is er een tegenvoorstel gedaan. Ajax was niet bereid om daarin mee te gaan. Natuurlijk wil ik graag in Europa spelen, maar ik ben 19 en ben hier gelukkig. Ik wil hier niet zomaar weggaan zonder iets gewonnen te hebben’, aldus de negentienjarige Felipe.

Bron: VI

Related posts

47 Comments

  1. KBouter

    Jammer, dan maar inzetten op Neres, en niet te lang mee wachten, dan kan hij zsm meespelen, want we komen dun in de buitenspelers te zitten.

    1. De seijs

      Nou en wij willen Neres! ajax haal hem binnen. Wij hebben hem nodig om kampioen te worden.

      1. HURBIE

        Zolang GHAZI er is komt er geen nieuwe dus waar maken we ons druk om
        Wachten en rustig kijken voor in de zomer

        1. dickst14

          Waarom moet Al Ghazi weg? Traore is er niet en is weg aan het einde van het seizoen. Buiten dat kent Al Ghazi het systeem en zou een nieuwe speler eerst moeten wennen waar geen tijd voor is.

          1. Charka53

            Van mij moet hij niet weg en zeker als hij wat beter gaat voetballen dan is hij toch een vaste waarde voor Ajax 1

  2. SPHAFCA

    Wat heeft iedereen met die Neres, alsof iedereen hier de braziliaanse competitie kijkt.. die filmpjes op youtube zijn nog ook niet echt spectaculair.. 1 younes is meer dan genoeg

    1. SPHAFCA

      Die gozer heeft 8 wedstrijden voor zn club gespeeld en er wordt hier gedaan of het Messi is ? en dan nog die absurd hoge transfersom..

      1. jonk supporter

        Helemaal gelijk SPHAFCA ik begrijp er ook niets van. Opeens moeten we een giga bedrag op tafel leggen voor een jonkie. Johan zou zich in zijn graf omdraaien als dat zou kunnen.

        1. jonk supporter

          Hier beoordlen die jongen op you tube beelden. Moet niet gekker worden. Als het moet kan ik een prachtig filmpje van mezelf in elkaar zetten waar ik op mijn leeftijd de pannen van het dak speel (heeft de Seijs meteen weer een klusje).

    2. Geroldkohlen

      het is een mooie voetballer om te zien, ik volg regelmatig de Braziliaanse competitie. Maar het is ook wat je zegt speelt pas 8 wedstrijden, en dan al zo’n absurde transfersom!

  3. afcadeluxe

    we grijpen ook naast die delofeu,die wil naar italie,ben benieuwd of die neres wel wil spelen in nederland…

  4. KBouter

    Trouwens..die Neres, heb gisteren nog ff filmpje van hem gezien, man man man..dat is een echte branie speler, een echte Ajax speler.

    Pingeldoos pur sang, een wat we jaren gemist hebben,-(Leonardo was wel een aparte gozer, maar wanneer hij aan de bal was, gebeurde er ook wel wat)- een die de bal aan het touwtje heeft zoals alleen de allergroten dat hadden, zoals Cruijff-Zidane-Robben -Messi en meer.

    Nu vergelijk ik hem bij lange na niet met hun, hij is nog een broekepoeper maar de beelden zien er geweldig uit, en al kost hij een paar centen en is hij pas jeugdspeler..ik denk wel doen.

    Filosofie van Ajax dat een jeugdspeler niet te veel mag kosten ( of een speler) is ook al jaren oud en mag ook wel wat bijgesteld worden want de prijzen stijgen overal. Dat gaat een sensatie worden hier in de eredivisie zeker weten, tegenstanders worden door hem hier helemaal scheel gespeeld let maar op, en mocht de ontwikkeling doorgaan van hem, dan meld Barcelona zich ongetwijfeld weer bij Ajax.

    Doen!!

    1. SPHAFCA

      20 miljoen voor een speler die 8 (!!!) wedstrijden heeft gespeeld in het eerste van Sao Paolo? Ik hoop dat Overmars deze keer zn bijnaam eer aan doet..

      1. KBouter

        Ajax heeft een bod van 10 mio gedaan, maar dat is afgewezen door de club.

        Wat wel positief is, is dat de clubs nog wel met elkaar in gesprek zijn, dus ik denk dat die 20 mio eerder naar de 15 gaat.

        Inderdaad soms is het een risico, maar voor hetzelfde geld word je met hem kampioen en haal je de CL, dan is die 15 mio alweer terug verdiend.

        Daarbij zal hij waarschijnlijk volgend jaar of jaar later het veelvoud moeten kosten en is Ajax te laat. Deze kans om dit soort spelers naar Ajax te halen komt niet vaak voor en mocht het lukken, dan heeft Ajax met Sanches nóg zó n pareltje in huis.

        Marc snapt het denk ik wel.

    2. Geroldkohlen

      kbouter is idd een mooie voetballer om te zien en idd veel branden, maar zoals idd al gezegd is geworden, voor dat geld moet hij wel wat meer gespeeld hebben dan 8 wedstrijden. dus ik twijfel, maar het is een fantastische dribbelaar dat is zeker. Zelf meer gecharmeerd van Geuvanio van santos, kijk maar wat beelden van hem. die is wat mij betreft verder dan neres.

    3. Ajaxslied

      Filmpjes op YouTube zijn een groot bedrog als je werkelijk wil beoordelen of deze speler wat is zou je al zijn 8 wedstrijden volledig hebben moeten zien. Nu zie je een samenstelling van zijn leuke acties maar op zo’n manier kan ik westerman zelfs nog verkopen.

        1. Ajaxslied

          Nee als ik in al die jaren alle goede momenten van westerman pak en een filmpje van 3 min maak lijkt het een wereldspeler. Ik zie veelste vaak ja die moet Ajax halen heb een filmpje van hem gezien en bla bla bla. Op deze manier zouden er geen scouts meer nodig zijn.

          1. Widi

            Wie het goed volgt, weet dan ook hoe oud die beelden zijn. Je denkt toch niet dat iedereen gek is? En in Zuid-Amerika kijkt Ajax heus goed rond. Niet op youtube, maar in stadions en bij trainingsvelden.

      1. FrankiC

        Nou als Westermann probeert wat die Neres laat zien dan breekt ie bij zijn erste actie aan bride enkels af. Durven Marc. In de zomer betaal je al 10 mio extra.

  5. Iamsterdam2015

    Jammer maar goeie mentaliteit!!! Pas 19 en inderdaad eerst wat winnen!! Kunnen sommige jonge spelers wel wat van leren…..??

  6. marvinww

    heb filmpjes van hem op youtube gezien maar hij is echt niet zo goed als neres, dus niet wachten en halen die neres

    1. KBouter

      ….en Ajax heeft de laatste jaren een uitstekende scouting in Zuid Amerika met komst van Henk Veldmate.

      1. Widi

        KBouter, ik moet dit toch even kwijt. Ik zal wel weer moeten lezen dat iedereen zijn mening mag geven. Maar het stoort mij dat er hier zoveel zijn die zich niet goed op de hoogte stellen (wat jij wel doet) en toch maar van alles roepen. Voorbeeld: Neres wordt van youtube gekocht. Nog een voorbeeld: Traoré kwam pas in Ajax in beeld toen Bosz trainer was geworden. Allemaal domme opmerkingen van mensen die het niet goed bijhouden. Ergerlijk.

        1. KBouter

          Dat zijn roeptoeters, die schreeuwen wat, zonder zich iets van de materie af te weten.

          Voorbeeldje wat jij gister aanhaalde net Traore was al lachwekkend. Vorig jaar onder FdB hebben we hier ellende lange posten en discussies gehad omdat Hr. Hiddink de transfer tegen hield en Traore op de tribune liet zitten.

          Waarschijnlijk is bij sommige gasten het lange termijn geheugen helemaal naar de kloten gesnoven.

          1. Widi

            Tja….als je die rommel zelf verkoopt…(naar het schijnt)…zul je het ook wel eens nemen.

  7. JohnDoe77

    Wat een kul verhaal; hij wilde niet weg zonder iets gewonnen te hebben maar heeft wel een tegenvoorstel gedaan aan Ajax?! Wat een onzin, hij gaat dus waar hij de meeste poen krijgt, heeft niets met clubliefde te maken!

  8. Jimmy1971

    Gaan voor Neres , de klasse spat er gewoon van af !!
    Daar hoef je geen kenner voor te zijn !

  9. EugAjax

    Volgens mij heeft Ajax aandacht al verlegd naar Neres of mijn Spaanse vriend. We grijpen dus nergens naast wat mij betreft. Succes Felipe bij je oude en nieuwe club Recife

    1. Widi

      En weer loop je achter. De Spaanse speler die echt jouw vriend niet is, wil ook niet naar Ajax komen. En als je tussen de regels door luistert naar Bosz, kun je horen dat hij niet verwacht dat er iemand komt. Waarom informeer je je niet eerst voordat je weer wat roept?

      1. EugAjax

        Widi zit je alleen maar te stangen hier. Hahaha kom op man.
        Even stand van zaken alleen voor jou. Deulofeu kan kiezen voor Ajax en Milan tot nu toe. Deulofeu heeft voorkeur Milan maar nog niks getekend, dus Ajax is nog kansrijk. Laat dat maar aan Overmars over! En Bosz roept inderdaad net dat hij verwacht dat Ajax niks doet als El Ghazi niet verkocht word. O ja wie beweerde ook al weer dat Ajax daar op moest wachten? Eug Ajax en door wie werd hij toen belachelijk gemaakt? Widi en Widi probeert hier nu mee terug tecslaan? Over draaien gesproken mijn vriend. Welcome to the club! Als laatste toevoeging zelfs als El Ghazi word verkocht wil Bosz dat Ajax heel zorgvuldig is met kopen. Heel verstandig van hem. Dat heb ik al bij andere topic geschreven.

        1. Widi

          Nee Eug. Ik ben serieus vandaag. Je roept. Je doet stoer. Je irriteert me. Je beweert dingen die niet kloppen. Ik heb me niet uitgelaten over eerst kopen of eerst verkopen. Pertinent niet. Ik weet wat ik zelf schrijf. En ik hou ook alle media bij. Je hoeft mij niets te vertellen. Nogmaals, je irriteert me.

          1. EugAjax

            Widi lees je bijdragen terug. Op andere topics”……………wsl iets van twee weken terug…..oplossing voor je irritatie nooit meer op mij reageren want ik reageer niet op aparte bijdrages van je alleen krijg je keurig antwoord als je op een bijdrage van mij reageert. Kleine suggestie je mag er wat mee doen moet niks natuurlijk

        2. KBouter

          Ajax heeft nog kans?

          Volgens mij heeft hij Ajax al vriendelijk bedankt. En wees eens eerlijk..zó n speler die al in de Spaanse competitie heeft gespeeld, heeft gespeeld in Engeland, die gaat echt niet naar Micky Mouse nee die gast naar een grote competitie.

          Maar wat ik al zei, Ajax heeft geen schijn van kans, hij heeft bedankt.

Comments are closed.