Eerste uitgave boekje Henk Veen: ‘Spo(r)tprent-getekend sportcommentaar’ (Incl video)

Kunstenaar Henk Veen viert een vijfjarig jubileum waarbij hij wekelijks tekeningen maakt voor het Noord Amsterdam Nieuwsblad, de Kompas en natuurlijk voor AjaxFanzone.nl, waarbij hij wekelijks in onze rubriek Gametalk de volgers de kans geeft om een mooie tekening te winnen bij het voorspellen van de uitslag van een wedstrijd van Ajax.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Als een ware sportverslaggever krabbelde hij met zijn tekenmaterialen zijn visie op de wedstrijden met Ajax, het EK en WK voetbal, Darten, Tour de France, de Olympische Spelen en met als toetje de Para Olympische Spelen. Als er dan met tussenpozen geen sport te verslaan is, dan tekent Henk Veen graag de nieuwsactualiteit en typisch Amsterdam Noord uit. Een noordeling kan je uittekenen, apart slag mensen, wonend in het “Dorp van Amsterdam”, aan de “Noord-side” van het zalig stinkende Y.

De liefde voor Johan Cruijff en zijn visie blijft leven, zo laat Henk weten op zijn website. Samen met Johan tekende hij schilderijen waarbij de liefde die Johan had voor ‘zijn kinderen’ die ook de kunstenaar deelt, zorgde er voor dat zij graag met elkaar samenwerkte voor het goede doel, zijn Cruyff Foundation. Wil jij ook in het bezit komen van het boekje ‘Spo(r)tprent-getekend sportcommentaar’ stuur dan een mail naar kunstschilderhenkveen@chello.nl en je krijgt de instructie om het boekje te bemachtigen. Het boekje kost 12,50 euro, excl 3,12 euro verzendkosten.

Related posts

8 Comments

  1. RonJ64

    Benieuwd, wie en hoeveel mensen m gaan bestellen pv hopen op de Gratis (Hollands) tekening van een wedstrijd ?? ik ga mailtje sturen., nu jullie Ajacieden

  2. -buitenkantje rechts-

    Mooi voor je Henk.. hoop voor je dat er veel mensen genieten van je kunstwerken.

Comments are closed.