‘Manchester United wil komende zomer Dolberg halen’

Antoine Griezmann schijnt het belangrijkste doelwit van Manchester United te zijn in de zomerse transferperiode, maar de kans is aanwezig dat José Mourinho geen genoegen neemt met slechts één aanvallende versterking. De Manchester Evening News meldt namelijk dat de Portugees ook graag een jongere spits aan zijn selectie toe wil voegen. Daarbij staat de naam van Ajax-spits Kasper Dolberg hoog op het lijstje, aldus de krant uit Manchester.

Naast Dolberg, die onlangs zijn contract tot 2021 verlengde,staat ook Racing Genks Leon Bailey, die afgelopen zomer nog in verband werd gebracht met een transfer naar Amsterdam (zie berichten), op de radar van United.

Bron: Voetbalzone

Related posts

41 Comments

    1. marcussboss

      1 2 3 dacht het niet! hij schiet ze de komende jaren alleen voor ajax erin! en ook voor Denemarken natuurlijk??

      1. AJAX 2001

        inderdaad voor geen goud verkopen, als hij nu al naar Manu gaat is dat veel te vroeg. hij moet eerst leren iedere week prestatie te leveren daar is hij nog gewoon te jong voor.

        1. KBouter

          Dolberg heeft al zelf aangegeven dat hij bij Ajax blijft.

          Dit krijg je nu eenmaal als je uitblinkt in een team en aan de lopende band scoort.

        2. Litmanen

          Hij blijft. Anders had hij niet voor Ajax hoeven kiezen. Zijn ouders en begeleiding houden hem wel op de grond met beide voetjes.

    2. Toppertje

      Dolberg weet heel goed dat hij er nog lang niet klaar voor is. Daarnaast weet hij ook dat als hij zo speelt zo als de laatste wedstrijden bij Ajax dat ie bij topclubs op de bank mag plaatsnemen. Maak me geen zorgen.

    3. koote207

      Nou dat zullen we nog wel eens zien, het is onderhand rijd dat wij ook eens van die achtelijke bedragen gaan opstrijken?

      1. De seijs

        Dolberg beslist. En dat hij het naar zijn zin heeft bij ajax, daar mogen wij blij om zijn. Maar de voetballerrij zit raar in elkaar. Hoe zit het eigenlijk met El Ghazi?? Die ging ook voor zijn 2e kans. Maar die zou al getekend hebben voor een Franse club.

      1. HURBIE

        Zou het domste zijn van die jongen wat hij kan doen op die leeftijd
        Daar hebben ze ook niet de Wallen hier wel

      1. Rickie

        dat is wel het bedrag dat AJAX moet vangen voor dit kaliber ( kunnen we daarna sierhuis of kluivert er in zetten )

  1. Charka53

    Fijn begint het gedonder nu al , Kaspar laat je niet gek maken hoor gewoon een paar jaar Ajax en daarna mag je je zakken gaan vullen ,die dan reeds gevuld zijn.

  2. Alabe

    Jongen gaat echt nog niet weg. Nu gaat het ook al wat minder, maar speelt hij wekelijks. Daar zit hij op de bank.

  3. dickst14

    Heel Europa wil Dolberg halen, dat is echt geen nieuws. Ik denk dat hij slim genoeg is om zeker nog 2 jaar bij Ajax te blijven.

    1. -buitenkantje rechts-

      Helemaal eens Dickst.. Deze jongen is nog lang niet uitgeleerd. Moet nog constanter worden en zichzelf meer laten gelden.. In de eredivisie minimaal 25 doelpunten scoren.

  4. Jeroen-AFCA

    Die mag alleen weg bij bale / ronaldo achtige bedragen anders lekker in amsterdam blijven komende 3/4 jaar

  5. Vakje129

    Kom over 3 jaar maar terug met heel veel ping ping ????????????????????????????want onze Marc heeft een heel groot ? huis

  6. Geroldkohlen

    ze kunnen hem boven aan een lijstje zetten wat ze willen, maar krijgen echt niet! dolberg moeten ze gewoon het contract van verlengen, en nog 2 jaar minstens bij ons blijven spelen. aankomende zomer voor geen enkel bod laten gaan!

  7. Chitsam

    Voor 100 miljoen euro mag je Dolberg overnemen en Als MU iets wint. De door verkoop percentage naar Ajax.

  8. -buitenkantje rechts-

    Zou hoed voor Dolberg zijn zeker nog 2 seizoenen te blijven. Een basisplek zal hij daar niet krijgen.

  9. Jimmy1971

    Dolberg begrijpt echt zelf wel dat hij ( zo als hij de laatste weken voetbalt ) buiten Ajax nergens de kans krijgt on iedere week te kunnen groeien !

  10. Remco425

    Die kut Engelsen kunnen zoveel willen…
    Wanneer hebben ze die Brexit eindelijk rond? Dan is er tenminste geen vrij verkeer van werknemers meer…

  11. JohnDoe77

    Wat een gekken zijn dat! Wat moet hij nu al daar? Zelfs Depay komt er niet aan de bak en die had wat jaren top in de competitie en een Wk op zijn naam.

  12. EugAjax

    Ik zeg de krantenpaginas en forum paginas moeten ook gevuld worden. Geruchten zijn leuk om te speculeren maar verder niet. Maar ja wat doe je als Man United Martial achtige bedragen gaat bieden en Dolberg zou graag willen……..ach ja en toen werd ik weer wakker.?

  13. Ajax belg

    fuck up Man un. Kasper is van ons. kut Engelse. Brexit jullie willen ons toch niet !!!! Maar zonder onze talenten kunnen zo toch blijkbaar niet

  14. Iamsterdam2015

    Ik hoop dat ze hem
    De laatste wedstrijden bekeken hebben dan weet ik zeker dat ze het toch maar niet doen. Vervolgens gaat hij na 31 januari als een beest voetballen, dan dan weer wel!!!

  15. BobbyHaarms

    Who te fuck is Manchester? Als je al bij Ajax zit moet je eigenlijk gewoon om alle belangstelling lachen ?

  16. f-side64

    hij gaat niet weg hij is niet zo als die odegaard die d8 ik haal het 1ste wel van real en waar zit hij nu op de bank ! juist bij 1 clubje achter de afsluitdijk vanuit noord holland gezien dan.

  17. Valentino

    Daar zou ik nooit heen gaan zolang Mourinho er zit. Kijk hoe hij Rashford en Martial aan het verpesten is om over Fosuh-Mensah nog maar te zwijgen.

Comments are closed.