Kroatische jeugdspeler Trograncic(17) van Bayern Munchen op proef

Ajax heeft een jeugdspeler van Bayern Munchen op proef, zo meldt AjaxShowtime. De 17-jarige Antonio Trograncic is een Kroatische middenvelder met Duitse roots. Hij speelde dinsdag al een uur mee met Ajax onder 19 in de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van NAC. De oefenwedstrijd tegen NAC op de Toekomst werd met 4-0 gewonnen. Trograncic werd na een uur spelen gewisseld.

In 2013 verruilde Trograncic de jeugdopleiding van het Oostenrijke Salzburg voor de jeugd van Bayern München. Trograncic speelt in jeugdelftallen van Kroatië, terwijl hij eerder ook in de selectie van Duitsland onder vijftien heeft gezeten. In 2015 werd hij door toenmalig coach Pep Guardiola uitgenodigd om mee te trainen met het eerste elftal van Bayern Munchen. Dit seizoen speelde Trograncic tot dusverre tien duels voor Bayern München onder 17. Hij heeft nog een contract tot medio 2018 in München.

Related posts

33 Comments

  1. Charka53

    Leuk hoor , als hij straks de sterren speelt bij ons en we hem kunnen gebruiken in het eerste is hij weer gevlogen .

        1. koote207

          Charka, nee maar had je dat wel in gedachte dan…??? Zo lang wij met die kinderachtige bedragen opgezadeld zijn zal het nooit gebeuren, als ze voor Pogba 110.000.000 betalen dan houd het toch op…?

          1. Charka53

            Niet helemaal mee eens in het verleden bleef de kwaliteit ook tot ze wat gewonnen hadden toen was er ook niet veel geld .

          2. Remco425

            Toen was er nog geen Bosman arrest en mochten clubs maar 3 buitenlanders opstellen. Toen kregen de topclubs ook nog geen 500M aan televisiegelden dus konden ze niet gokken op 50 talenten tegelijk.

        2. KBouter

          Daar zullen we ook nooit meer komen, met al die bedragen wat er rond gaat. Incidenteel met een super goede lichting zoals in 94-95 kunnen we ff aanhaken.

          1. HURBIE

            Moet je er.mee Koop eens iets waar je wat aan heb
            Wat CHarka zegt zo kom je nooit aan de top

          2. Remco425

            Ken je hem of ben je weer gewoon in het wild aan het schreeuwen? Hij is sowieso op proef en dus nog helemaal niet gekocht…

  2. Gianni

    Zulke jongens moet je zien te houden koste bijna niks dus altijd een gokje waard kan altijd uitgroeien tot vaste waarde

  3. KBouter

    Als Guardiola hem uitgenodigd heeft om mee te trainen, zal het dacht wel wat zijn. Zoveel zal hij niet moeten kosten, omdat zijn contract afloopt.

    Het is altijd het proberen waard.

      1. KBouter

        Ohh, ik las nergens dat weg moest, ik las alleen dat het einde contract naderde. Nieuwe trainer, andere wetten hé.

  4. JohnDoe77

    Volgens mij hebben we eigen talenten genoeg toch? Of wordt dit een Bazoertje? Kopen, paar keer laten spelen en doorverkopen?

  5. RonJ64

    Proberen, Younes mocht ook weg bij de Duitsers, toch ook wel wat laten zien, ook al is t niet altijd top maar dan had hij wel voor veel geld in Engeland gespeeld,dus waarom hij niet ?…nogmaals Durven

  6. EugAjax

    Als het heel groot talent is dan zal Bayern hem niet laten gaan vrees ik. Wel leuk dat zo een jongen toch op proef komt. Betekent wel dat Ajax nog steeds een zeer goede naam heeft op gebied van talent ontwikkeling.

    1. afcadeluxe

      wel,bij bayern krijgt de eigen jeugd weinig kans op spelen dus als die jongen speeltijd wil moet hij wellicht zijn kans ergens anders zoeken

  7. Ajax belg

    deze beter dan Antonucci zeker. als Bayern zijn talent laat gaan .wat moet je daar nauw mee.onze jeugd is top geef ze de kans

    1. Remco425

      Inderdaad Ajax belg, want Bayern is maar een klein kut clubje. Als ja dáár al niet aan de bak komt…

      1. KBouter

        Niet mee eens, ik vind BM echt een hele mooie club, als je niet bij Barcelona , RM terecht kan, is BM een hele mooie optie denk ik.

        Bommel en Robben hebben er een wereldtijd gehad, en ook qua omgeving heb je daar niets te klagen.

  8. Remco425

    Op proef kan nooit kwaad. Kunnen ze in de Ajax omgeving zien of hij een aanwinst is. Hij is nog niet gekocht zoals velen hier al zitten te schreeuwen…

  9. Velibor

    Het zal allemaal wel maar vinden jullie nou echt dat zon kroatische trollevich van 17 jaar deze kant op moet komen? Nou ik heb zo men bedenkingen hoor,ook al komt ie van bayern,boeie!

Comments are closed.