‘Ajax informeert bij Everton naar Deulofeu’

Bij de zoektocht naar versterking voor de flanken heeft Ajax onder meer geïnformeerd naar Gerard Deulofeu, zo meldt althans The Guardian. Deulofeu maakte anderhalf jaar geleden voor zo’n 5 miljoen euro de overstap van Barcelona naar Everton, maar wist onder Ronald Koeman niet door te breken. De kans dat Ajax er in slaagt Deulofeu naar Amsterdam te halen lijkt erg klein. De Nederlandse coach zou hem vanwege andere blessuregevallen niet kwijt willen. Een aanbieding van AC Milan voor huur van de buitenspeler is inmiddels ook al afgewezen.

Related posts

38 Comments

  1. marcussboss

    dat zou eens even een stunt zijn! voetballen zou hij niet verleerd zijn en hopelijk kan hij dat terugvinden bij ajax!! ik zeg doen!

    1. Skills

      Hoop het ook! Deze jongen kan echt wel voetballen en het zou idd een geweldige stunt zijn en zou zeker iets toevoegen maar dan moet Bosz wel Traoré minder gaan voortrekken 😉

      1. FrankiC

        Vooertrekken? Dat woord alleen al. Dat associeer ik met kinderen die altijd onterecht vinden achtergesteld te worden. Bosz maakt gewoon de in zijn ogen beste opstelling en ik ben blij dat Traoré daar deel van uit maakt. Verontrustend bericht gisteren van Chelsea hem deze winter terug zou willen (vanwege zijn goede prestaties bij Ajax!)

        1. Skills

          Prima als jij het er niet mee eens ben maar ik ben van mening dat Traore te veel slechte/matige wedstrijden speelt, vaak balverlies lijdt en gewoon niet veel toevoegt aan het team (over Younes denk ik hetzelfde). Tuurlijk ik kan het niet zeker weten of Bosz hem wel ECHT voortrekt maar je kan niet ontkennen dat hij nog niet goed presteerd.

    2. De seijs

      Ajax blijft zoeken. En dat doen zo goed. Hoop wel dat ze er een bij kunnen halen op de flanken. Want als ze echt kampioen willen worden is dat zeker nodig.

    3. KBouter

      Voetballen kan hij wel, en versterking op de flanken is broodnodig, vooral als Chelsea Traore deze winterperiode nog terug haalt.

    4. KBouter

      Maar ja…weer huren, ik heb dan liever dat ze investeren in een jonkie, die nog jarenlang bij ons blijft.

    5. De Ajacied

      En is hij dan dé speler die Ajax zoekt?
      Nou in mijn ogen niet
      5 doelpunten in 3 seizoenen ? nou dan doe mij Arana Lopes dan ga je zeker scoren, maar niet met Deulofeu, sorry
      ❌❌❌

      1. frenkynairo

        maar wel 5 doelpunten in zware competities. niet van de Mickey Mouse league. Vincent Janssen was vorig jaar een goeie speler. zet hem in een hogere competitie blijft niks meer van over. hoop alleen niet op een bojan of cuenca verhaal. en als er niks gekocht gaat worden is dit een prima optie.

        1. HURBIE

          Zo kunnen ze nog wel 100 eventuele transfers aankondigen op de Site

          Hadden Als

          Als mijn tante wieltjes had was ze trolleybus

  2. Jimmy1971

    Als Koeman nee zegt dan wordt het een moeilijk verhaal , zou wel een aanvulling zijn hoor !!

  3. JohnDoe77

    Ik heb het niet zo op “huren” dus hoop dat het hier gaat om kopen en hij zelf wil investeren in zijn carriere. Anders komen ze er nooit uit met ons salarisplafond! Dat maximum salaris betaalt een ploeg als Everton namelijk aan de toiletdames!

    1. Guacamole

      Ja mooi verhaal weer. Snapniet dat ze in Engeland aan het kijken zijn. Salarissen liggen daar veel hoger. Ben wel van mening dat Bosz naar eigen jeugd moet gaan kijken. Anders hebben we weer ontevreden bankzitters met terug komst van Traore

  4. Jimmy1971

    Dit betekent waarschijnlijk wel dat ze er met Neres niet uitkomen ..
    Jammer , die heeft de bal echt aan een touwtje !

    1. FrankiC

      Inderdaad Jimmy1971, hij zou echt een aanwinst zijn. Volgens mij zijn ze daar nog mee bezig. 10 mio is geboden maar de vraagprijs zou bijna het dubbele zijn. Die Isak lijkt interessant. 1m90 en 17 je én al Zweeds international. (Real M is in onderhandeling)

  5. Ajax belg

    weer een dooie mus. als Ajax kopen gaat is het altijd met gesloten beurs….1 voordeel ooit worden we de rijkste club

    1. FrankiC

      Ha, een belg. Om rijker te worden zul je toch echt moeten investeren om in de Champions League te spelen. Van op je geld zitten en de rente word je niet rijk(er).

      1. Ajax belg

        als er nu al clubs zijn die onze bankzitters en deserteurs al op kopen en je geeft zelf geen cent uit dan word je toch rijk of zie ik dat verkeerd

        1. FrankiC

          Is relatief, korte termijndenken en het begin van het einde. Je hebt structureel een brede selectie nodig en dat je tribuneklanten probeert te verkopen is van alle tijden.
          De (door)verkoop van jouw landgenoot Antonucci bijvoorbeeld levert onder de streep 2 mio op maar is uiteindelijk kapitaalvernietiging

          1. Ajax belg

            had Antonucci liever zien schitteren in ons aller Ajax.willen we dat allemaal niet. En dan doirverkopen voor x aantal meer miljoenen.

  6. Emilio4Ajax

    Waarom niet proberen met Alexander Isak…geruchten gaan welliswaar dat Real Madrid hm wil hebben, maar met de perikelen van ødegaard nog vers in het geheugen hebben we mischien een kans…?

    1. -buitenkantje rechts-

      Kwam bij Barca niet aan bod..daarna verhuurd aan Everton.. terug naar Barca wat weer geen succes was.. Weer verhuurd aan Sevilla waar hij als invaller diende.. Daarna voor 6 miljoen naar Everton waar hij geen basisspeler is.

  7. EugAjax

    Dat zou mooie stunt zijn om hem aan te trekken. Ik neem aan alleen als El Ghazi echt weg gaat. In ieder geval goed dat Ajax zich breed orienteert.

  8. dennis78

    gewoon kluivert de kans geven. is een jonkie uit eigen jeugd. hoeft zich niet meer aan te passen. hij zal er niet meteen staan, maar dat doet een buitenlander ook niet. dus ik zeg niks kopen of huren. eigen jeugd eerst.

Comments are closed.