Ajax en El Idrissi per direct uit elkaar

Ajax en jeugdspeler Adham El Idrissi hebben besloten om per direct uit elkaar te gaan. De speler van Jong Ajax had nog een contract tot medio 2018. El Idrissi speelde sinds 2006 in de jeugdopleiding van Ajax en kwam in totaal zes keer uit voor Jong Ajax. Wat de reden is van de contractontbinding is nog onduidelijk en Ajax doet daar vooralsnog ook nog geen uitspraak over.

Bron: Ajax.nl

Related posts

28 Comments

  1. BobbyHaarms

    Jammer. Niet iedereen haalt de top, en al helemaal niet als je bij Ajax zit. Succes in je verdere carrière El Idrissi.

    1. marcussboss

      het is jammer, maar hopelijk kan hij bij een kleiner clubje aan de slag! er zijn vele die via een omweg toch hun doel behalen en wie weet krijgen we hier ooit nog eens spijt van?☹

  2. Widi

    Er zijn eerder problemen met hem geweest. Profvoetballer zijn is een manier van leven. Als je dat niet accepteert, val je een keer af.

  3. JohnDoe77

    Ach, zo gaan die dingen! Ik ga mij er niet druk om maken, hij heeft het niet gehaald en hopelijk kan hij ergens anders aan fr dlag!

  4. Jimmy1971

    Toch jammer dat veel van die jongens geen goede mentaliteit hebben , een rolmodel zou goed zijn voor hun jeugd ..

  5. -buitenkantje rechts-

    Hier zal waarschijnlijk iets aan de hand zijn.. zie ook geen transfer naar andere club in het nieuws. Even wachten op vervolg.

  6. EugAjax

    Ja dat is een teken dat zijn benadering als profvoetballer te wensen overlaat zou ik zeggen. Dit is nl een abrupt einde midden in seizoen. Dat gebeurt niet zomaar…..altijd jammer hopelijk is dit dan een keerpunt voor die jongen en gaan zijn ogen nu open

    1. Litmanen

      Tja, blijft een smetje aan zitten. Die jongen kwam al eerder negatief in het nieuws. Ik vermoed dat er iets is gebeurd wat niet door de beugel kon, anders doet Ajax dit niet.

      1. vak411

        Hij was volgens mij niet bij het politieagentje slaan hoor als je dat bedoeld. Dat was el azzouzie, bulut en nog een ander..

  7. Kingerwin

    Jammer dat veel reacties toch uitgaan van een negatieve opvatting van El Idrissi. Volgens mij heeft hij een topfunctie aangeboden gekregen in het bedrijfsleven en denkt hij daar een betere toekomst te hebben dan in het voetbal. Veel succes El Idrissi en bedankt voor je inzet bij onze club

    1. EugAjax

      Kingerwin als dat zo is zitten er veel ernaast waaronder ik. Zo zie je maar er is altijd meer dan 1 kant van het verhaal. Te snel concluderen is vaak een gevaar met dit soort berichten. Succes El Idrissi. Bedrijfsleven is inderdaad ook een mooie uitdaging!

    2. -buitenkantje rechts-

      Las op AS wat anders.. lang geblesseerd geweest.. Was net weer fit, maar voorzag teveel concurrentie.. Liep al stage bij Utrecht. Hoopt snel een nieuwe club te vinden..
      Een topfunctie in bedrijfsleven lijkt me sterk.

  8. Kingerwin

    Was maar een geintje jongens. Ik heb echt geen idee waarom hij weggaat, maar ik baal van de reacties die uit gaan van het negatieve zonder echt te weten wat er aan de hand is

    1. -buitenkantje rechts-

      Heb je wel gelijk in, masr als per direct het contract ontbonden wordt gaat men speculeren..

      1. Kingerwin

        Ja br dat snap ik. Maar vooral de opmerkingen over zijn instelling in combinatie met zijn afkomst steken mij en vind ik ongepast. Vandaar mij reactie.

        1. jonk supporter

          Ik snapte en begreep je eerste ractie Kingerwin, een hele logische. Ergste vind ik dat mensen die die combi maken zelf een hele grote mond hebben over o.a. Utrecht supporters en hun uitlatingen. Die mensen moeten eens in de spiegel kijken. Los daarvan waren de spreekkoren van Utrecht het afgelopen weekend vrijwel identiek aan die wekelijks in de Arena in 410 te horen zijn. Alleen de letter g werd weggelaten. Volgens de heilige boontjes mogen we wel zingen datvd kakkerlakken er aan gaan en als er wordt gezongen dat de Joden er aan gaan is de wereld te klein. Velen vereenzelvigen zich graag maar volledig ten onrechte aan de Joodse gemeenschap. Ik erger mij er elke thuiswedstrijd weer aan.

Comments are closed.