‘Ajax bereid mee te werken aan oplossing voor Krul’

Ajax is bereid is mee te werken aan een oplossing voor Tim Krul, zo meldt De Telegraaf vanochtend. De keeper kwam op huurbasis naar Ajax met het oog in Amsterdam weer aan spelen toe te komen na zijn blessure maar zag tijdens zijn revalidatie dat André Onana zijn kans greep. Onana is inmiddels, ook nu Krul volledig hersteld is de onbetwiste nummer één.

Krul wil keepen en mag, omdat hij dit seizoen geen minuut voor Newcastle speelde, aan een andere club worden verhuurd. De Hagenaar bouwde in Engeland een uitstekende reputatie op. Dus kan hij nu hij weer helemaal fit is een interessant transfertarget zijn. Ajax zou op die manier af kunnen komen van de forse huursom voor de keeper van Newcastle United.

Related posts

21 Comments

  1. marcussboss

    en terecht! we hebben nu een master tussen de palen! ongelooflijk hoe hij het doet en elke week keept hij met meer vertrouwen!!

    1. De seijs

      Jammer voor Krul dat hij geen kans kon pakken. Maar Onana doet het goed dus krul moet maar een andere werkgever zoeken.

      1. Charka53

        Onana doet het goed maar het zou voor mijn hard beter zijn dat hij de bal eens in één keer pakt .

    2. KBouter

      Daarbij…ik las dat hij 2 mio per seizoen aan huur kost, met Boer nog achter de hand spaar je zo mooi 1 mio uit.

      Ik zie de meesten al denken…1 mio maar, maar liever dan die miljoen voor een echte buitenspeler gebruiken dan voor Krul…die toch niet aan het spelen komt.

      1. HURBIE

        Jammer dat het zo gelopen is voor hem
        Dit zag niemand aankomen
        Was voor het begin van de competitie hartstikke blij dat hij als vervanger van Cillessen kwam Hij is natuurlijk een topkeeper maar dat Onana het zo goed zou doen en de revalidatie zolang zou duren had niemand verwacht
        SUCCES MAN

        1. Widi

          Bekijk jij het dan niet vanuit Ajax? Vanuit Ajax bekeken is het helemaal niet jammer. Ajax heeft na dit seizoen een jonge keeper met een jaar erdedivisie ervaring achter de rug. Als het anders was gelopen, kon Ajax komende zomer weer opnieuw beginnen. Het is dus uitstekend verlopen! Dat het minder leuk is voor Krul……nou en? Niks tegen die jongen hoor. Maar het gaat om Ajax en niet om een passant. Een goed betaalde passant, die bovendien uitstekend kon revalideren in Amsterdam.

    1. 11Younes11

      Omdat ie één balletje loslaat…
      Dus als Dolberg een kans mist, dan kan ie niet scoren?

  2. Jimmy1971

    2 bijna even goede keepers kan best belangrijk zijn , al kost Krul wel een berg geld voor een huurling !
    Ik vind Boer wel al een stuk minder ..

    1. HURBIE

      Die heeft zijn tijd gehad Jimmy ,die moet na dit seizoen vervangen worden door een andere keeper

  3. Slingertje.

    Dat is beter voor beide partijen denk ik want nu Krul fit is wil hij speelminuten maken en bij Ajax zal dat niet gaan gebeuren.

  4. -buitenkantje rechts-

    Neem aan dat er voldoende clubs zijn waar hij erg welkom is.. Jammer voor hem dat hij niet aan de bak komt bij Ajax.. Was na Cillessen ook een goede vervanger geweest. Complimenten aan Onana die meteen zijn kans gegrepen heeft.

  5. EugAjax

    Helaas voor Krul niet geworden wat hij gehoopt had. Ajax heeft omverwacht een goede keeper en dus is het logisch dat Ajax wil meewerken aan een oplossing. Is het volgens velen kille Ajax toch menselijk

Comments are closed.