Traoré uur in actie bij gelijkspel Burkina Faso in eerste duel Afrika Cup

Burkina Faso is de Afrika Cup gestart met een 1-1 gelijkspel tegen Kameroen. Benjamin Moukandjo bracht Kameroen in de eerste helft op voorsprong, Issoufou Dayo zorgde ene kwartier voor tijd voor de gelijkmaker. Ajax aanvaller Bertrand Traoré stond in de basis en werd uiteindelijk na een uur gewisseld.

In de andere wedstrijd in de poule eindigde Gabon – Guinea-Bissau ook in 1-1. Alle vier de ploegen staan daardoor na de eerste speelronde op gelijke hoogte.

Related posts

55 Comments

        1. jonk supporter

          Alleen je postcode hier aangeven is niet genoeg geloof ik he de Seijs. Huisnummer er maar bij doen en meteen je telefoonnummer ook maar?

          1. jonk supporter

            Oke, dan is het ook niet erg als ik 623 neerzet. Dat slaat dan tenslotte nergens op.

          2. De seijs

            Whahaha kom eens langs als je een kerel bent zou ik zeggen! ! Maar daar heb jij het lef niet voor lulletje. Je zal wel weer met een smoes komen! ( maar dat zijn we hier wel gewend hier van jou) whahahaha

          3. jonk supporter

            Toch niet zo’n lulletje he met het juiste huisnummer. Leuke auto hebben jullie op de oprit staan. Schuin aan de overkant Fred’s Bed en Breakfast. Geinig.

          4. De seijs

            Juist wel een lulletje want je hebt nog steeds niet aangebeld. Hoop blabla hier maar een kerel ben je niet. Maar dat wisten we hier al. Lulletje

          5. jonk supporter

            Jij hebt me al een keer gezien hoor, alleen weet jij niet dat ik het ben. Dat is pas echt geinig. Je denkt toch niet dat ik mij even kom voorstellen ??. Nee, het is eenrichtingsverkeer jongen.

          6. De seijs

            Zoals ik al zei jij heb geen ballen knul. Hoop bla bla maar als het erop aankomt geef je niet thuis. Ik haal ze er altijd zo tussen uit. En jij was wel heel makkelijk er tussen uit te halen. Maar kom gerust eens langs bel aan en zeg dat jij dat lulletje bent. Toon eens ballen. Nieuwsgierig ben je al. Maar je durft me niet in de ogen aan te krijgen . En te vertellen wie je bent.

          7. jonk supporter

            Ik heb je recht in je ogen gekeken maar ik zal mij nooit voorstellen. Die gein krijg je nooit. Het is mijn feestje, niet die van jou.

          8. jonk supporter

            Leuk he, door mij zo uit te dagen geef je aan dat ik in alles gelijk heb. Laatste tijd kijk je buiten toch weer wat vaker om je heen he. Zou ik in de buurt zijn? Als je mij zou kennen van gezicht is alle gein er af. Iemand met een beetje hersens moet dat kunnen begrijpen, zelfs jij. Nee jongen, blijf maar blaffen maar ik heb de toywtjes strak in handen bij jou. Je probeert je flink voor te doen maar je zakt steeds wat verder weg.

          9. De seijs

            Ik nodig jou uit! Kan je dat begrijpen? Niet de boel kinderlijk gaan verdraaien gewoon aan bellen als je lef heb. Wees eens een kerel knul! Of licht het aan je burn-out! ! 🙂 🙂 🙂

          10. De seijs

            Kijk en die kaats ik gelijk effe terug, lulletje misschien begrijp jij het nu met je burn-out! 🙂 🙂 🙂

          11. jonk supporter

            Komt die kaats nog? Oh nee, je snapt het spreekwoord niet wat je gebruikt. Jeetje, je bent wel erg dom. Dat je nog betaald werk hebt. Ongelooflijk, maar ja veel verdienen doe je ook niet heb ik gezien.

          12. De seijs

            Ik lees hierboven dat je steeds verder weg zakt in je burn-out. Maar ik help je er graag vanaf:-) 🙂 definitief! !!

          13. jonk supporter

            Scheveningen, vlakbij de jachthaven een penthouse. Zijn er niet heel veel, dus moet je kunnen lukken.

          14. jonk supporter

            Als ik hier zo om mij heen kijk heeft dit lulletje het aardig voor elkaar. Prachtig huis, mooie, ik mag wel zeggen hele mooie inrichting. Geen verkeerd uitzicht en ook nog eens een prachtige vrouw. Wat jij maar zo’n zielepoot he. Verder een netwerk met contacten bij belastingdienst, diverse gemeenten (yep valt Assendelft ook onder, dank zij jou dat weer wel). Weet je wat, noem de dag en tijdstip en ga voor een half uur op mijn terras staan, ongeacht het weer. Dit is je kans de Seijs. Een eenmalig aanbod om mij te ontmoeten. Lukt het je niet …… jammer.

          15. De seijs

            Ik ben niet zo zielig als jij. En wat jij al doet , hebt of wil interesseert mij helemaal niets. Jij praat graag over je zelf. Zegt genoeg Hoe jij bent. Wat ik dus al heel veel keer zij hier bla bla bla. Dat zijn tevens ook de kenmerken van een burn-out! Kom nou maar langs en bel aan. Dan help ik je definitief van je burn-out af 🙂 🙂 🙂

          16. jonk supporter

            Jij wil mij heel graag ontmoeten. Je smeekt bijna op je knietjes. Ik geef je een eenmalige kans en wat doe je ……. je trekt je terug. Geen ballen, geen kerel alleen maar internet bla bla. Nog 25 minuten voor het aanbod. Toon je ballen, jij wilt mij zo graag zien en misschien wel slaan? Ik weet jou al te vinden, nu jij mij nog. Ook op eigen kracht net als ik.

          17. De seijs

            Nou ik heb je weer waar ik wil hebben vanavond. Lees je berichten even terug en je zal zien. Jij spoort niet. Jij hebt een complex een verdraai complex. Iedereen kan het zien en lezen. Jij bent ziek!! Echt een burn-out. lulletje 🙂

          18. jonk supporter

            Hoe is dat nou de Seijs; op school altijd de lul, op je werk het sloofje. Dan probeer je op internet de bink uit te hangen en dan word je verbaal volledig afgemaakt en blijf je hopeloos spartelend achter. Elke dag als je buiten loopt denk je: hij zal toch niet echt ……. sweet dreams gozer. Aanbod is bij deze ingetrokken. Je bent een zielig lafbekje. Doei doei.

          19. De seijs

            Zoals ik al zei ik heb je waar ik je wil hebben vanavond. Iedereen hier ziet dat jij de boel (weer) verdraait. Het complex van jou. En jou burn-out, dat ben ik . Ik zit in jou zieke hoofd. Hahahaha en ik laat jou nooit meer LOS. Lulletje 🙂 🙂 🙂 🙂

          20. jonk supporter

            Laatste dan: prachtige tekst van de definitieve loser. Kusje op je voorhoofd en nu gaan slapen. Je moet morgen weer bijtijds op. Blijf vooral zeggen dat je mij hebt, dan heb je tenminste nog iets. Oh ja, voor je je bedje in gaat eerst je zweetdruppeltjes van je voorhoofd vegen. Dag lieverd.

          21. De seijs

            Zoals ik al vele malen hier zei jij hebt een burn-out. En ik zit in je hoofd en ik kom nooit meer uit je hoofd. Jij word steeds gekker van mij! lees je berichten maar na. Ongelooflijk dom omdat hier zo neer te zetten. Lulletje 🙂

          22. jonk supporter

            Je blinkt echt uit in originaliteit qua teksten. Niet dus. Je herhaald jezelf oeverloos (burn-out, lulletje, “zoals ik al vele malen zei” etc) en pikt teksten van anderen (ik zit in je hoofd). Beetje knippen en plakken dus jouw reacties, meer niet.

          23. De seijs

            Ik zie dat ik weer in je bolle kop zit vandaag. Heb het weer naar mijn zin. Hahaha. En vandaag weer aan mij denken hè bolle. Geweldig vind ik het . Ik heb je waar ik je wil hebben. 🙂 🙂 🙂 🙂

          24. jonk supporter

            Tekst wederom niet origineel meer. Lachebekjes ook niet (gebruik eens echte emoticons). Jij blijft zoeken naar mijn reacties en hopen. Ik weet waar je woont en waar je werkt, ik weet hoe laat je de deur uit gaat. Ik weet van welke voetbalclub jij lid bent. Ik kan op elk moment dat ik wil jouw leven op zijn kop zetten. Ik weet dat jij heel vaak denkt ……. zou hij nu wel of niet in de buurt zijn. Jij bent mijn speeltje.

Comments are closed.