La Gazzetta dello Sport: ‘Niet Lille maar Olympique Marseille nieuwe werkgever El Ghazi’

Het gonst van de geruchten rondom Anwar El Ghazi en nadat vanmorgen bekend werd dat het Franse Lille een overeenkomst zou hebben gesloten met El Ghazi, (zie eerder bericht), weet La Gazzetta dello Sport nu te melden dat niet Lille maar Olympique Marseille de nieuwe werkgever gaat worden van de buitenspeler. De club uit Zuid Frankrijk zou zeven miljoen willen betalen en El Ghazi kan een vijfjarig contract ondertekenen bij Olympique. Volgens het medium is het een kwestie van enkele uren voordat de transfer officieel is beklonken. Als El Ghazi vertrekt, lijkt Ajax echter hoe dan ook de transfermarkt op te moeten.

Wordt vervolgd……

Bron: La Gazzetta dello Sport

Related posts

69 Comments

    1. marcussboss

      Je hoort maanden dat het Italië gaat worden en dan wordt het toch opeens Frankrijk. eigenlijk kan je van die geruchten nooit wat aannemen. het zou mij niets verbazen als het “plots” toch lazio is die el ghazi binnenhengeld

      1. KBouter

        Dat is het mooiste van geruchten tijdens de transfer periode in de winterstop. Heerlijk toch..al die emotie berichten over een terugkeer van Huntelaar..Sneijder..Vertonghen…Suarez enz.

        Mensen gaan het nog geloven ook.

        1. marcussboss

          dat op de 1e plaats en hoe meer “mogelijke” intresse Hoe hoger de vraagprijs wordt! ik geloof ook niet elk bericht, maar geloofde wel dat el ghazi naar Italië zou gaan (en mogelijk nog)

    2. De seijs

      Als Anwar voor 5 jaar kan tekenen. Ja dan zou hij wel gek zijn als hij dat niet zou doen.

      1. HURBIE

        In het begin van het vorige seizoen was hij geweldig
        Jammer dat hij daarna weinig heb laten zien
        Misschien beter zo

  1. paullus

    het laatste jaar zit hij ook in een neerwaartse spiraal
    maar veel suc6 daar waar het ook is

    1. -buitenkantje rechts-

      Is een momentenvoetballer Paulus.. zit veel meer in dan er uit komt. Dat heeft echt met mentaliteit te maken. Je spiegelen aan Ronaldo is prima, maar dan moet je ook dezelfde trainingsarbeid opbrengen als Ronaldo..
      Ik hoop dat een andere omgeving hem goed zal doen. Hij moet nu echt aan de bak!

          1. Widi

            Wat zou er toch aan ten grondslag liggen aan die behoefte bij jou om je zo sterk af te zetten tegen homo’s? Latent verlangen? Of gewoon heel erg ongelukkig met jezelf?

          2. f-side64

            nee hoor heb gewoon 1 pleuris hekel aan kringspier musketiers zou verboden moeten worden.

          3. Widi

            Wat een ongelofelijke domme lul ben jij dan! Jij en ik zijn zo geboren dat we van vrouwen houden. Niemand kan er iets aan doen als dat bij hem anders is! Dat moet verboden worden? Voor een deel van de mannen moet het verboden worden om van iemand te houden? Woon jij in Staphorst? Ajax staat midden in de Amsterdamse maatschappij. De eerste plek waar homo’s werden geaccepteerd. En jij betoogt hier dat het verboden moet worden? Ga lekker in Staphorst wonen. Of in Urk. Daar voetballen ze ook. En daar kun jij je rommel ook wel kwijt. Maar donder hier gewoon op met je onverdraagzaamheid!

          4. jonk supporter

            Ach, de meest walgelijke mensen vinden homo’s walgelijk. De meest walgelijke mensen vinden ook dat vluchtelingen allemaal profiteurs zijn. De aller walgelijkste mensen vinden zichzelf beter dan een ander.

          5. f-side64

            en jij 1 cursus hoe word ik een echte kerel die geen borstvoeding meer nodig heb van zijn mammie lulletje rozewater

        1. Widi

          Die CR7 zou jou eens goed in je reet moeten nemen f-side64. Misschien vind je het zo lekker dat je voortaan je bek houdt over nichten. Moeten we alleen nog een manier vinden om je rascisme de kop in te drukken.

          1. Always JC

            De manier is dat F-side64 zijn eigen voorraad van zijn coffeeshop in een keer in zijn arm spuit, op rookt of op snuift. Wedden dat hij hier weg blijft. Maar dat durft dat watje niet.

      1. -buitenkantje rechts-

        Volgens mij geboren en getogen in Barendrecht.. via Rotterdam bij Ajax beland.. maar zou kunnen dat hij goed Frans spreekt hoor..

  2. FrankiC

    Henk, Henk, Henk, Henk, Henk toch. Check even je bronnen voordat je ‘nieuws’ de ether injaagt. De flitsen zijn al zo leeg, als ze dan ook nog niet waar zijn… Henk, Henk, Henk, Henk, Henk toch.

    1. -buitenkantje rechts-

      Tja.. als je Henk al niet meer kan vertrouwen.. wie dan nog wel in deze onstuimige tijden?! Haha!

  3. Remco425

    La Gazetta dello Sport is ook maar een krant hè. Heeft ook niet alle wijsheid in pacht. Ze hebben goede bronnen als het gaat om Italiaans voetbal, maar buiten Italië? Ik weet het niet. We wachten het af.

  4. Dagrump

    @ BR. Helemaal mee eens. Heb het al vaker gezegd El Ghazi heeft te veel Ronaldo trekjes en dan maakt hem beperkt in zijn doen laten. Toen hij zich zelf nog niet aan ronaldo spiegelde was ie veel beter !! Maar El Ghazi bedankt voor je mooie momenten en succes waar je ook heen gaat !!

  5. EugAjax

    Komt Ghazi al nauwelijks zijn back voorbij neemt hij ook nog eens verkeerde vliegtuig……? het zit hem niet mee. Leuk die transfergeruchten maar in the end kan je er niks mee

  6. Jimmy1971

    Laten we ons inderdaad drukker maken over wie ze voor Ghazi gaan halen , dan waar hij heen zal gaan ..

  7. f-side64

    ik vind dit echt jammer aangezien ik traore en cerny 2 klasse minder spectaculair vind

    1. FrankiC

      Eigenaardig, ik vind Traoré juist vééél spectaculairder. Maar dat kan bij mij ook al in een balaanname zitten.

      1. KBouter

        Ik ook Franki, kijk alleen al die bal aanname, en dan heb ik het helemaal niet over die sleep..passeer bewegingen die hij maakt. Traore in vorm en mits hij goed gebruikt word is een sieraad voor het voetbal, een genot om naar te kijken.

        Maar…dat is mijn mening.

    1. De seijs

      Is net pas bekend 14.01 Sphafca . En nog niet zeker! achteraf lullen zoals jij doet is wel heel goedkoop!!!!!!!!

  8. JohnDoe77

    Hopelijk een vervanger van kwaliteit dan! Niet eenje van 28 die voor € 1 mln weg mag graag! Daarmee halen we de kakkies niet in!!

    1. -buitenkantje rechts-

      Heb je gelijk in Seijs.. Dit stuk is niet van mezelf hoor.. zie onderstaande link. Ik vond het wel iets verduidelijken als we het hebben over de financiële mogelijkheden van Ajax.

  9. EugAjax

    Mooi overzicht en dan zijn we ook nog beter geworden. Ik las ook dat Ajax nu Neres van Sao Paolo wil hebben als vervanger Ghazi schat ik in? Ik ben benieuwd. Een echte pingelaar op Youtube beelden ?.

      1. EugAjax

        Blijkbaar Widi, ziet er spectaculair uit. Wel beetje pingelaar zonder overzicht af en toe van wat ik gezien heb. Maar lijkt me wel voetballer waarvoor je naar stadion komt. Ik ken hem natuurlijk niet. Maar beelden zien er goed uit

          1. EugAjax

            Ja dat herinner ik me. Volgens mij heb ik toen al gezegd dat je goed ingevoerd bent. Ik heb je in mijn gedachte al aan de scouting afdeling gelinked ?. Plus je komt meer op de Toekomst dan menigeen Ajax supporter. Dus jouw aankondigingen neem ik serieus ! Hopelijk komt Ajax eruit met Sao en deze jongen.

          2. Always JC

            Hoop dat het een lucky treffer wordt overigens want in principe vind ik het aankopen van een 19 jarige voor de basis geen goed beleid. Dus misschien pakt slecht beleid goed uit. Het is geen gevestigde voetballer die op zeker ervaring meebrengt en beter is dan wat ervis of wat er aan komt. Maar ja, ik heb het niet voor het zeggen. Morgen zit ik overigens in de kuip om een opdracht binnen te halen ???

          3. Always JC

            Inmiddels bod van 12 miljoen op Neres door Ajax. Een speler van 19 die nog geen 10 wedstrijden op niveau heeft gespeeld. Ga lekker zo door Ajax.

Comments are closed.