Klaassen blijft bij Ajax: ‘Dat krijg je zwart op wit van me’

Davy Klaassen heeft als aanvoerder veel gesprekken gevoerd met zijn medespelers tijdens het trainingskamp in Portugal en weet wat er beter moet in de tweede seizoenshelft. De aanvoerder heeft maar één doel en dat is wedstrijden winnen en kampioen worden.

‘We hebben de laatste jaren vaker een achterstand weggewerkt maar dat biedt natuurlijk geen garantie. De punten die we in een half jaar hebben verspeeld kunnen we in een half seizoen ook weer inlopen. Als we spelen zoals we kunnen en dat elke week van onszelf verlangen dan worden we kampioen, daar ben ik van overtuigd. Maar dan moeten we het wel elke week laten zien en dat is niet altijd makkelijk. Tevens hoop ik dat het team zo veel mogelijk bij elkaar blijft tijdens deze transferperiode, maar ik blijf sowieso, dat krijg je zwart op wit van me’.

Bron: AT5

Related posts

38 Comments

  1. KBouter

    Klaassen moet uitkijken dat hij niet te lang bij Ajax blijft hangen, zie Veltman. Daar is totaal geen interesse meer voor internationaal.

    Klaassen schaal ik nog een paar levels hoger in dan Veltman, dus sla je slag als het kan.

    1. Toppertje

      Omdat hij een paar klassen hoger is kan hij nog makkelijk een half jaar wachten. Prima signaal van Davey.

      1. De seijs

        Als iedere speler de mentaliteit van klaassen bezit, dan moet ajax kampioen worden. Klaassen is een voorbeeld voor iedere speler. Komop ajax op naar het kampioenschap.

    2. Remco425

      Die gaat over een half jaar echt wel weg. Aan alles proef je bij hem dat dit zn laatste kunstje zal zijn. Daarom is hij er extra op gebrand om kampioen te worden.

    3. Geroldkohlen

      een paar levels maar beter dan veltman???? er is 0 interesse voor die jongen, al die tijd dat hij bij ajax zit is hij niet beter geworden!

      1. Charka53

        En is dat nu erg als Klaassen bij Ajax zou blijven , hij heeft het naar zijn zin en vind ik belangrijk voor dit team en misschien wil hij wel niet binnen een jaar multimiljonair worden en is het een tevreden mens , daar is niks verkeerd aan.

      2. BobbyHaarms

        Eens Gerold! Voor Veltman is in al die jaren nooit enige serieuze interesse geweest, niet te vergelijken ook met een Klaassen. Klaassen vertrekt na dit seizoen als hij kampioen wordt met Ajax, maar voor Veltman zie ik ze ook na dit seizoen wederom niet op de stoep staan, ook niet als we kampioen worden.

  2. -buitenkantje rechts-

    Klaassen zoals hij de laatste wedstrijden voor de winterstop speelde is goud voor Ajax!
    Hij wil met een hoogtepunt afscheid nemen. Kampioen worden en dan een mooie transfer in de zomer.. Grote waardering voor deze voorbeeld-Ajacied!

    1. Remco425

      Absoluut br. Ik vind Klaassen nogal ondergewaardeerd dit seizoen. En natuurlijk speelde hij niet altijd goed, maar zn doelpunten en vooral zn winnaarsmentaliteit zijn onmisbaar momenteel.

      1. -buitenkantje rechts-

        Helemaal eens Remco.. ook belangrijke voorbeeldfunctie naar andere spelers.

  3. Kevke87

    klaassen is beest. goed voorbeeld, voorop in de strijd en een échte Ajacied. wat mij betreft blijft hij nog jaren bij ajax en aanvoerder met nr 10!

  4. EugAjax

    Zeer sterk signaal van Klaassen. Wat een klasbak! En verrek ook Davey zegt dat Ajax kampioen MOET worden. Zo hoort het man!!! Je mentaliteit en voetbalinzicht is van wereldklasse. En nu begin je laatste maanden ook nog eens echt in vorm te komen. En ja voor jou word wesstrijden PSV en Leipzig standaard voor 2e helft seizoen. Dan bestel ik de schaal alvast ??.

    1. Widi

      Je krijgt het nog druk…….te licht bevonden spelers contacteren……schalen bestellen……

      1. EugAjax

        Goedemorgen Widi. Mijn grootste criticaster ?. Sorry dat ik positief over Ajax ben! En vooral Klaassen. Ik geloof echt heilig in titel! En mbt aankopen dat laat ik aan TH over. Ik ben wel blij dat Ajax verantwoord omgaat met financien en pas spelers koopt als en toegevoegde waarde heeft (quote Bosz laatst) en als Ghazi pas weg is. En anders doen ze het met deze selectie verwacht ik. En die is zeker goed genoeg. Maar jij mag anders denken no problemo in Nederland!

        1. Widi

          Daar heb ik het niet over. Het viel een aantal mensen hier vorig jaar al op dat jij op zoek leek naar een baantje bij Ajax. En in al je positiviteit verwijt je Ajax dat er niet genoeg contact wordt onderhouden met spelers als Groothuizen. Je ziet een vacature. En je bood ook al aan om een schaal te gaan bestellen. Fruitschaal?

          1. EugAjax

            Widi de mensen die het ook opvalt ja ik zal maar niet herhalen dat vind je niet leuk….?. Ajax doet natuurlijk niet alles goed. En omderhouden van contacten is 1 van de minpunten binnen Ajax. Ik hoef niet te solliciteren bij Ajax. Dat is niet de professie waar ik goed in ben. Ik ben wel ajax supporter en kritisch volger. Maar nogmaals blijf doorgaan met opmerkingen naar mij toe houd me scherp?. Maar eigenlijk vind ik dat ik teveel aandacht van je krijg. Dus mss wil je er wel bijhoren ?. Goed weekend en veel voetbalplezier man

          2. Widi

            Nu hoor je het eens van een ander, Eug. En ga niet beweren dat Piet een andere nick van mij is, want ik ken Piet niet.

          3. EugAjax

            Widi klopt de club AH,AB,HB,en nu PR heeft ook vaak dezelfde teksten als jij naar mij toe. Geeft niks vrij land. En ik moet zeggen ik richt heel veel aandacht op Ajax dus in zekere zin hebben jullie gelijk. ?

      2. Piet van Reenen

        Constant reageren op mede forumleden, voordat er uberhaupt commentaar is (zie “MOET”). Zaken uit zijn verband rukken. Vervolgens zeggen dat ze je “zoeken” . Man, man Eug of wie je ook bent, jij bent echt de meest aandachtsgeile persoon hier.

        1. EugAjax

          Hey Piet de all time topscorer van Ajax!!! Gelukkig kopte je doelpunten op veld beter in dan je nu op forum doet. Mijn eerste reacties op artikelen zijn 9 van de 10 keer een losse reactie op artikel. Kan je gewoon nagaan. Ja en ik geef de mensen die moeite nemen om mijn bijdrage van commentaar te voorzien keurig antwoord. Maar welkom bij de club van criticaster Horst B! Dit was weer even net te doorzichtig hahahaha.

          1. Piet van Reenen

            Wat is er doorzichtig Eug/Ajaxpers/Seijs/ajaxhoger? Last van dementie, korte termijn geheugen niet meer zo goed? Ik heb kort geleden nog aangegeven dat ik regelmatig van nick verander omdat ik dat gewoon geinig vind. Omdat dat via je orofiel ook nog eens makkelijk kan (wijzigen schermnaam). Dus slimpie, wel op blijven letten anders gaat je sollicitatie ook nog naar de klote toe.

          2. EugAjax

            Klopt maar Widi deed voorkomen dat ik nieuwe criticaster had en dat ben jij gewoon. En jij zat al bij de club haha. Dus ga zo door ik vermaak me prima met je

          3. Piet van Reenen

            Jij noemde hetvdoorzichtig terwijl er niets doorzichtig aan is. Hou je bij je eigen teksten en niet die van iemand anders. Als jou dit al vermaak geeft dan heb je pas echt een heel zielig leven.

          4. Piet van Reenen

            Wel fijn te lezen dat het klopt dat jij al de door mij genoemde nicks zelf bent maar dat was al lang duidelijk. Eerlijk duurt het langst he.

          5. EugAjax

            PR ik wwet niet wat voor nicks ik noem, maar als jij bedoelt dat ik ajaxpers, ajaxhpger en seijs ben zit je er behoorlijk naast. Maar dat is vaak met consultants haha laatste is grapje hoor !

  5. Iamsterdam2015

    Jajajaja….. ik vind je een topper Klaassen echt en ik hoop dat je nog ff blijft. Echter ben ik er va. Overtuigd dat als er een echt mooie club komt zowel ajax als jij. Die stap zetten en weg bent. In het verleden is dat bewezen door meerdere spelers. Nogmaals ik vind het een topper maar in de voetballerij is één ding zeker en dat is dat niets zeker is!!!!

  6. Jimmy1971

    Klaassen speelt de laatste 1 1/2 jaar niet heel goed , nu komt dat mede door zijn positie die nu toch wat verdedigender is , maar hij geeft wel altijd 100% en gedraagd zich als een waardig aanvoerder !
    En ondanks dat hij nog niet de grote vorm heeft ( al lijkt het eraan te komen ) is en scoort hij toch veel op belangrijke momenten !!!
    Hadden alle spelers maar zijn drive dan kwam de 4de ster er rap aan ..

Comments are closed.