Gametalk PEC Zwolle – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax hervat de tweede seizoenshelft van de competitie met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. PEC Zwolle – Ajax begint zondag om 14:30 uur.


Related posts

44 Comments

  1. Widi

    3 punten. Dat is echt noodzakelijk. En goed spel en wat minuten voor Appie zou ook leuk zijn.

  2. -buitenkantje rechts-

    De reacties lezend zijn de jongens gretig uit Portugal terug gekomen.. Nu net zo’n wedstrijd als tegen Leipzig op de mat leggen en de eerste 3 punten zijn binnen!

        1. Charka53

          We gaan het zien , maar hopen dat ze als echte mannen gaan strijden anders moet ik je vraag met ja beantwoorden.

    1. -buitenkantje rechts-

      Misschien een idee om Robert Muric terug te halen van Pescara? Voorlopig zal Kluivert het moeten doen denk ik.

      1. Widi

        Muric dwong het bij Jonk Ajax niet af. En bij Pescara dus ook niet. Ik zie liever Kluivert.

        1. -buitenkantje rechts-

          Ik vond hem wel een lekkere voetballer.. goede techniek en inzicht.. maar idd komt bij Pescara ook nauwelijks aan de bak.. Misschien wel bruikbaar naast/achter Kluivert als El Ghazi en straks Traoré vertrokken zijn.

          1. -buitenkantje rechts-

            Ja klopt.. had ook al even berichtje achter gelaten bij topic Onana met linkje erbij..
            Vind het altijd moeilijk om iets zinnigs te zeggen met Youtube filmpje.. maar balaanname.. techniek.. versnelling.. lijkt in orde allemaal.

          2. 11Younes11

            Een Braziliaanse pingelaar met veel talent mogen ze van mij best 10 miljoen voor neerleggen!

      1. KBouter

        Valt reuze mee, wil het Ajax voetbal zien die we verloren zijn onder catenaccio FdB, aanvallend met druk zetten voetbal. Als je dan af en toe op je bek gaat is niet erg, als ik maar voetbal zie waar Ajax voor staat.

  3. Gerrie Mühren (AH;AB)

    Krijg altijd vervelend gevoel als spelers vooraf strijdlustig klinken e.d. Te vaak meegemaakt dat er dan vervolgens zeer matig spel op de mat gelegd wordt. Maar ik hoop natuurlijk ook op een swingend begin.

  4. Jimmy1971

    Precies laat het spel de eerste jaren maar even leidend zijn ..
    Dan komt het vanzelf goed !

    1. Gerrie Mühren (AH;AB)

      Juist Jimmy1971. Mooi spel moet weer de basis en gewoonte zijn. Als dat goed in elkaar zit komen successen vanzelf. Maar ja, niet iedere supporter denkt er zo over. Daar staat resultaat bovenaan, alsof je supporter bent van Inter Milan of zo. Nog gekker wordt het wanneer ze a la minte beide eisen. Direct mooi spel en direct resultaat anders moet de trainer weg. Zo simplistisch gedacht.

  5. EugAjax

    PEC – Ajax is een wedstrijd waar spektakel vaak overheerst. Kan een mooie pot worden met veel goals. Wijst is uitermate belangrijk. Er komt meteen een loodzwaar programma aan dus niet verder achterop raken is zeer belangrijk!

  6. vak411

    Pec wel leuk ploegje.. graven zich niet zomaar in en blijven voetballen. Geeft vaak leuke wedstrijden.. gewoon 3 punten, geen kaarten pakken en lekker ballen.. de druk van het kampioen kunnen worden kennen ze in rotterdom niet.. die gaan nog veel punten verspelen omdat ze straks stijf van de zenuwen in het veld staan…

  7. BobbyHaarms

    Worden sowieso hele belangrijke weken waarin er absoluut geen punten verspeeld mogen worden. Volgende week moeten we immers ook nog eens uit tegen Utrecht, en die kakkies hebben op papier nu 3 hele makkelijke potjes. 5 punten lijkt misschien niet veel, maar ik zie die kakkies eerlijk gezegd niet veel meer laten liggen.

  8. 11Younes11

    Ze dwingen het niet bepaald af vandaag,, Hopelijk kan Kluivert de doorslag geven, die speelt lekker onbevangen. Maar wordt nog een flinke kluif(ert)

    1. 11Younes11

      Heerlijk passje van Kluivert, maar vooral de credits voor El Ghazi… Volgens mij was het geen overtreding, maar hij breekt er wel de wedstrijd mee open

Comments are closed.