‘El Ghazi bereikt akkoord met Lille’

Anwar El Ghazi werd de laatste dagen meerdere malen gelinkt aan drie Italiaanse clubs maar lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in Frankrijk. Lille heeft volgens de eerste geruchten een akkoord bereikt met de buitenspeler. Verwacht wordt dat beide partijen aanstaande maandag het contract zullen ondertekenen. Details over de contractduur en de transfersom die Ajax gaat ontvangen zijn nog niet bekend.

Bron: Twitter

Related posts

45 Comments

    1. RonJ64

      Nee denk t niet, zal na gesprek met Bosz wel eieren voor zijn geld kiezen, jammer, voor veel te weinig ook

      1. Bossa

        Prima dat hij gaat, na een sterke beginperiode vrijwel geen vooruitgang geboekt. Eerder het tegenovergestelde. Ajax heeft zeker 1 of 2 nieuwe buitenspelers nodig, het moet mogelijk zijn om sterkere spelers te vinden met meer rendement dan El Ghazi. Wat mij betreft geven ze minimaal 15 miljoen uit om iemand binnen te halen die er direct staat, niet iemand van wie je nog moet hopen dat hij de potentie gaat waarmaken. 20 miljoen voor Bailey zou ik ook prima vinden.

        1. KBouter

          Ajax was met jou ipv Marc al jaren geleden gestorven met je uitgaven. Daarbij is dat het beleid van Ajax niet om ff 20 mio voor een speler uit te geven.

      2. FrankiC

        Nee koote207, even recetten daarboven. Een en al wisselvalligheid. Hoor je nooit mee iets van.

        1. koote207

          Frankic ben ik niet met je eens, Bosz had gelijk om hem te verwijderen maar hij heeft ook een punt dat Traore ten alle tijden voor hem staat (staat natuurlijk in het contract met Chelsea) maar als hij constant mag voetballen ben ik ervan overtuigd dat hij van grote waarde kan zijn voor Ajax.

    2. De seijs

      Als El Ghazi nu weggaat dan zegt dat genoeg over de voetballer zelf. Hij heeft geen vertrouwen in zich zelf als voetballer bij ajax. Denk dat hij aan zijn top zit bij ajax en dat is zeker niet goed genoeg. Ajax wil hoger en meer en dat gaat niet lukken met El Ghazi. Dus gaat ajax niet moeilijk doen met zijn vertrek. Als het zo is dat hij gaat dan wens ik hem veel voetbal plezier toe, jammer dat je niet goed genoeg was om voor de mooiste club uit tekomen. Mazzel

      1. FrankiC

        Van de mooiste club naar RIJSSEL of all places. Terwijl Rome en Milaan gloorden. Hoe bedenkt ie het?

        1. -buitenkantje rechts-

          Ja.. snap dat ook niet! Waarom niet seizoen afgemaakt? Had het eerlijk gezegd wel verwacht, maar toch vind ik het jammer. El Ghazi in vorm is een meerwaarde.. Grillig, maar kan uit de meest onverwachte momenten scoren. Echt een momentenvoetballer. Hij had zich nu in de komende wedstrijden nog meer in de kijker kunnen spelen nu Traoré afwezig is.

          1. Remco425

            Is aan de lage kant inderdaad. Ajax wilde 8 à 9 M, zal daar dus wel ergens tussen zitten. Aan de andere kant, voor een bankzitter met weinig uitzicht en waarschijnlijk met onvoldoende potentie, is het niet verkeerd. Zal, Overmars kennende, ook wel weer een doorverkoop clausule in zitten/komen.

          2. Remco425

            Had ook verwacht dat hij zijn kans zou proberen te pakken nu Traore weg is. Maar helaas. Lille is best een mooie club met een mooi stadion en fanatieke supporters, de Ligue 1 een mooiere competitie dan de Serie A, het is dicht bij huis en ik verwacht dat El Ghazi vanwege zijn achtergrond ook een woordje Frans spreekt. Ik denk ook dat die Italiaanse clubs niet echt concreet werden.

  1. RonJ64

    Jammer, wie terug ?, vrees weer een Westermannetje, maar nu op de flanken, Traore ook weg aan het einde, lekker bezig Marc, tenzij er wat bij komt

      1. -buitenkantje rechts-

        Zeker FrankiC… Direct doen! Met Kluivert daarachter heb je voor de rechtsbuiten al een dubbele bezetting.. Maar verwacht toch zeker nu wel een extra aankoop voor op de vleugels. Men vertrouwt het met slechts 1 speler op rechtsbuiten tijdens de Afrika Cup toch niet helemaal. Denk dat er de komende week wel een akkoord zal komen met ik hoop Lozano.. Filipe gaf me weinig vertrouwen.

  2. RonJ64

    7 milj.??…kon eerder al voor meer weg toch? Dat heet kapitaalvernietiging volgens mij Edwin.

    1. Remco425

      Ieder jaar dat ieder contract korter wordt wordt een speler minder waard. Dan is alles kapitaalvernietiging…

      1. FrankiC

        Is dat wat dan? Want van die Felipe wordt ik niet enthousist.
        Of Larsson en Bailey; doe eens gek.

  3. pietprecies

    Ja het is weinig maar vonden jullie hem zo goed spelen dan? Hij ging bijna nooit zn man voorbij laat staan dat hij zn medespelers zag staan, bijna altijd voor eigen actie, af en toe speelde hij goed maar dat was alleen als hij was terug gezet naar Jong ofzo om het ongelijk te bewijzen van Bosz om voorvolgens bij zn eerste de beste basisplaats weer waardeloos te spelen

  4. ajaxpers

    Dit is precies wat Klaassen bedoelde met de opmerking dat het team bij elkaar moet blijven. El Ghazi hadden we nog heel goed kunnen gebruiken

    1. Charka53

      Een goede El Ghazi hadden we zeker kunnen gebruiken maar hij is niet meer goed het was een talent en dat is hij gebleven helaas en als je hem bezig zag was het geen vechter hoor naar een mislukte actie lied hij het kopje hangen dus geen Klaassen instelling , ik wens hem veel geluk in Frankrijk.

  5. vak411

    Wordt wel mager allemaal… morgen de wedstrijd. Denk dat Ajax daarom stil blijft en dat ze gelijk anticiperen. Maar goed, el Ghazi heeft het uiteindelijk niet waar kunnen maken.. hopelijk staan er nieuw jongens op.

  6. Jimmy1971

    Ghazi is toch teveel een momenten voetballer , die te gauw verontwaardigd was , jammer van zijn talent dat zijn mentaliteit hem steeds opspeelde ! Nu is er genoeg geld , Marc , om die goede vleugelaanvaller uit Brazilie te halen , dan worden we gewoon weer sterker ..

  7. Dagrump

    Blijf het jammer vinden. Als El Ghazi in vorm is is het goeie speler. Heeft alleen al een tijd zijn vorm niet. En inderdaad wtf Lille ???

    1. Velibor

      Ja dan wel maar dat wordt wel knokken daar voor hem zeker als je als aankoop binnen komt in het midden vh seizoen ,zal mij benieuwen ,hoop het beste voor hem!

  8. ajaxhoger

    Dit zag men allang aankomen , alleen beleidsbepalers niet bij ajax , dadelijk drie verkocht , nul gekocht , daar word ajax echt beter van .
    En dan nog roeptoeteren we willen een links back een spits en een rechtsbuiten halen , en wat komt er , tot nu toe niks .

    1. Widi

      Alleen spelers halen die veel en veel beter zijn dan wat we hebben. Geen spelers kopen die eigen jeugd in de weg zitten. En ook doorselecteren: spelers die niet goed genoeg zijn, verkopen. Wat El G laat zien, kan Kluivert ook wel. Er wordt nu gedaan wat JC ook zou doen. Dus zeur niet om het zeuren. Vooral omdat jij zelf ook geen spelers kent die en betaalbaar zijn en veel beter dan wat we nu hebben. Alleen maar zeiken is makkelijk. Die eens wat meer……

  9. KBouter

    Beter voor Ghazi en beter voor Ajax. Meestal was het net niet met hem, maar ik heb meer sympathie voor Ghazi dan voor bv een Kishna.

    Succes Ghazi.

  10. afcadeluxe

    lille heeft 1nieuwe eigenaar sinds kort,dus die zal wel met 1 zak geld zwaaien,maar eerlijk,lille,daar wil je niet wezen,vies en lelijk is het daar!

  11. EugAjax

    Dit zat er aan te komen. El Ghazi het gaat je goed man als het doorgaat en jammer dat je net de laatste stap niet hebt kunnen zetten om wekelijks bij Ajax uit te blinken. Ajax zal wat mij betreft pijlen moeten richten op Traore als defintieve vervanger!

    1. Widi

      Ik hoop dat je met dat laatste gelijk krijgt. Want dat zou betekenen dat Traore wat gaat laten zien de komende maanden. Ik heb er een hard hoofd in.

      1. EugAjax

        Ik hoop het ook Widi. Overigens mooie eerste 3.5 zin in je bijdrage hierboven. Daar ben ik het mee eens en mooi gezegd!

  12. Piet van Reenen

    Dan lees je reacties als: geef 15 of 20 miljoen uit aan één speler. Daar word je nu doodmoe van. Los van het feit dat Ajax dat soort transfersommen niet moet betalen, kan je het salaris van zo’n man niet betalen, komt zo’n speler überhaupt niet naar Nederland, begint iedereen te schreeuwen dat Ajax stom is op het moment dat die jongen ook maar even tegenvalt. Maar ja, schreeuwen is leuk he.

  13. BobbyHaarms

    Toch jammer dat hij gaat, en dan vooral in de winterstop! Het is er nooit echt uitgekomen bij hem, maar toch liet hij op momenten onnavolgbare dingen zien en dan ging er dan vaak enorm veel dreiging van hem uit. Ik kreeg pas echt sympathie voor El Ghazi na zijn verwijdering uit de selectie. Toen liet hij blijken spijt te hebben en er alles aan te zullen doen om terug te keren. Speelde zonder morren zijn (goede!) partijen in Jong Ajax.

    Lille lijkt me nou niet een club waar je na Ajax je carrière graag voortzet. Evengoed succes, dat gun ik hem zeker wel.

    1. BobbyHaarms

      Daar zal Kluivert dan ook ongetwijfeld mee te maken hebben. Natuurlijk een veel betere club dan Lille, al moet je je afvragen hoe groot je kans daar zou zijn op een basisplaats.

Comments are closed.