Jong Ajax speelt gelijk bij FC Emmen: 0-0

Jong Ajax is de tweede seizoenshelft begonnen met een gelijkspel. De uitwedstrijd tegen FC Emmen eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Jong Ajax was de gehele wedstrijd de betere ploeg maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken. Vooraf was het even twijfelachtig of de wedstrijd wel doorgang kon vinden. Er lag in Emmen een aardig pak sneeuw maar dat was vlak voor het begin van de wedstrijd verwijderd. Matthijs de Ligt maakte ook zijn opwachting in het team van Marcel Keizer en met het dragen van de aanvoerdersband was hij  de jongste captain ooit in het betaalde voetbal. In de slotfase waren beide ploegen één keer dichtbij de volle buit. Emmenaar Cas Peters dacht met een diagonale kopbal doel te treffen, maar Carel Eiting bracht op de doellijn redding. Even later was Emmen-goalie Dennis Telgenkamp de reddende engel voor zijn ploeg. Hij redde katachtig op een schot uit de draai van Ezra Walian.

Opstelling Jong Ajax: Leeuwenburgh, Zeefuik, De Ligt, Bergsma, Savastano, Eiting, Dankerlui, De Jong, Walian, Sierhuis (70. Nunnely) en Mazraoui

Bron: Ajax.nl

Related posts

10 Comments

    1. Litmanen

      Als je de opstelling ziet dan moet je Keizer wel een compliment geven. Zo goed presteren met steeds een ander team, ik vind het razend knap.

  1. EugAjax

    Jammer Jong Ajax. Gezien de opstelling op zich nog wwl knap. En wsl weer veel geleerd en dat is voor deze jongens nog belangrijker, de ervaring opdoen, dan het resultaat. Ontwikkeling voorop voor deze jongens

Comments are closed.