Doelman Groothuizen mogelijk definitief naar FC Nordsjælland

Indy Groothuizen is momenteel verhuurd aan de Deense club FC Nordsjælland en als het aan die club ligt dan maakt de doelman in de zomer de definitieve overstap naar Denemarken. De club heeft een optie tot koop bedongen in de huurdeal en mogelijk gaat de club daar gebruik van maken. Zo geeft Carsten Jensen, sportief directeur van FC Nordsjælland, aan.

‘Indy doet het uitstekend hier en hij is nog volop in ontwikkeling. We hebben een optie tot koop bedongen in het huurcontract en dat gaan we komende zomer natuurlijk bespreken met zijn huidige werkgever Ajax’. De doelman is zelf minder uitgesproken over zijn toekomst en laat weten nog geen beslissing te hebben genomen. ‘Mijn contract bij Ajax loopt nog tot 2018 maar ik heb nog niks gehoord uit Amsterdam. Bij Nordsjaelland hebben we er ook nog niet echt over gesproken. De komende maanden doe ik gewoon mijn best en dan zien we het wel. Het is nu niet het juiste moment om erover te praten’.

Bron: Tipsbladet

Related posts

25 Comments

    1. HURBIE

      Typisch AJAX dat ze niets van zich laten horen en af een toe een gesprek hebben met je over je ontwikkeling en hun en jou ambities
      Maar dat is AJAX ,je bent en blijft handelswaar voor hun
      Het menselijk aspect telt niet bij AJAX alleen als ze er zelf beter van worden
      Alles draait tegenwoordig om de pegels
      Clubliefde bij de spelers bestaat ook niet meer ,alleen nog bij de supporters
      En witwas praktijken van geld is ook al jaren aan de gang
      Voetbal is van de onderwereld geworden
      En wij ons maar onterecht elkaar het leven zuur maken op deze site
      Want wij houden nog van AJAX
      CRUIJFF hield ook van AJAX zijn club, maar die bobo’s dachten het allemaal beter te weten dan hij
      Johan dacht toen ook bekijken jullie het maar en bemoeide zich ook haast niet meer mee
      Maar die gasten die nu allemaal die functie hebben dankzij Cruijff zijn ook allemaal ego trippers en daar hield Johan helemaal niet van

      1. Widi

        Je draaft door Hurbie. JC hield zich ook vooral bezig met spelers waar hij het in zag zitten. groothuizen is niet zo’n speler.

          1. Widi

            Jij hoeft mij niet te leren lezen. Je hoeft zelfs geen hoofdletters te gebruiken. Ik vind gewoon dat je doordraaft met je epistel.

          2. HURBIE

            Merk nu dat er een beetje venijn in je bewoordingen begint te komen
            Het lontje begint te smeulen

  1. Charka53

    Zo zie je maar , weinig of hem gehoord en dusook geen kans voor een plaats in Ajax 1 in de toekomst , als hij het daar naar zijn zin heeft en lekker zijn ding kan teken gewoon dan heb je ook werk voor een aantal jaren en wie weet komt er eens een grotere club.

  2. BobbyHaarms

    Hij heeft het geluk dat de Nederlandse en Deense mentaliteit redelijk overheen komen. Een leuk volkje en een mooi land…al kan ik me levendig voorstellen dat je als Nederlands jochie jezelf achter je oren krabt als je daar op zo’n leeftijd enkele jaren “moet” voetballen.

  3. JohnDoe77

    Toch leuk voor hem dat hij dankzij de jeugdopleiding van Ajax op een mooie plek terecht komt waar hij lekker kan keepen! Het beste! En als je geblesseerd bent; meld je bij Ajax! Als we Tim Krul betaald laten revalideren doen we dat bij een ex-jeugdspeler ook vast wel!

  4. -buitenkantje rechts-

    Hij heeft daar indruk gemaakt. Ik hoop voor hem dat hij een contract daar krijgt. Terugkeer Ajax zie ik zo niet gebeuren..

  5. Brokamp

    Hoe kunnen ze nou een optie tot koop toelaten. Onbegrijpelijk, dat doe je toch alleen als je zelf een speler haalt. Zo loop onze jeugdopleiding wel heel gemakkelijk leeg. Wees eens een beetje zakelijker tijdens de onderhandelingen Marc.

    1. Widi

      Om er nog wat aan te verdienen Brokamp. Weg moest hij toch. Overmars c.s. zijn niet zo dom als velen hier beweren hoor.

  6. KBouter

    Dit snap ik nu niet hé…vorig seizoen ging hij nog mee met het eerste naar Qatar op trainingskamp, en was een optie voor “opvolging” Jasper bij het eerste.

    Waar hij nu speelt, met optie tot koop, dat zal zijn plafond toch niet zijn, die club zal graag willen maar ik geloof nóóit dat hij voor die club kiest. Of zijn sportieve aspiraties moeten verdwenen zijn.

  7. EugAjax

    Het verbaast me dat Ajax geen contact heeft met deze gehuurde speler als het waar is wat hij zegt. Daarin moet Ajax dus nog een stap maken en stuk professioneler worden. Buitenlandse topclubs hebben speciaal mensen in dienst om die spelers te volgen en contact te onderhouden. Wat betreft Indy goed om te lezen dat de Deense club tevreden is. Dat betekent dat je het goed doet. Ga zo door!

  8. Horst B.

    Waar staat dat er helemaal geen contact is met hem? Er is geen contact mbt tot zijn contract. Dat was er ook een tijd niet met Schone maar er was wel contact op zich. Kortom, merendeel wil weer lezen wat er niet staat maar je kan dan wel lekker zeiken. Dus Ajaxpers, je hoeft je er niet over te verbazen hoor.

  9. EugAjax

    HB of zo, het contact is er niet tot nauwelijks als hij niet eens weet wat Ajax met hem wilt. Klinkt een beetje alsof ik dunctioneringsgesprekken houd met mijn personeel en ze zijn dan verbaasd over mijn visie op hun werkwijze…….maar ik ben blij ook een keer van jou te horen dat Ajax toch ergens goed bezig is. O nee dat komt wsl omdat je weer tegen me in wilt gaan. Maakt echt niet uit wat ik zeg hahahaha. Als ik andersom had geredeneerd had het ook weer niet goed geweest. Get a life dude hahahaha

    1. Horst B.

      Ik vraag alleen waar staat dat er helemaal een contact is geweest. Contractbesprekingen verlopen via Overmars, gewoon regulier contact dnk ik niet. Nergens staat dat er geen contact in het algemeen is. Kwestie van lezen en begrijpen. Verder schrijf ik nergens dat er iets wel goed is. Voor een cum laude figuurtje begrijp en lees je erg slecht Ajaxpers. Volgens mij had de examencommissie een slechte dag.

    2. Widi

      Dat is dus het baantje bij Ajax dat jij zoekt Eug! Spelers die niet goed genoeg zijn begeleiden. Daarom probeer je die vacature te creeren. Succesman!

Comments are closed.