There are no ads, please add some


‘Ajax brengt bod uit op Felipe bij vertrek El Ghazi’

Anwar El Ghazi staat nog steeds op de nominatie om een wintertransfer te maken en naar verluidt hebben Lazio, AC Milan en AS Roma belangstelling voor de buitenspeler. Inmiddels zou Marc Overmars contact hebben gelegd met de mogelijke vervanger van El Ghazi en staat de Braziliaan Everton Felipe bovenaan het verlanglijstje van Overmars.

Marineu Barros, zaakwaarnemer van Felipe, laat tegenover Superesportes weten dat Ajax zich heeft gemeld voor de buitenspeler. ‘Ajax onderhandelt over het vertrek van een speler en als dat rond is, zullen ze een officieel bod uitbrengen om Everton op te halen in Brazilië. Naast Ajax heeft ook Hoffenheim belangstelling getoond maar die willen Felipe pas in de zomer overnemen. Dat het een risico is begrepen zij wel omdat er ook andere clubs kunnen komen. Ik verwacht binnenkort meer te horen uit Amsterdam’, aldus Barros.

Bron: Superesportes


Gerelateerde posts

72 reacties

 1. marcussboss

  Ik ken de speler niet, maar hoop dat het dan net zo goed uitpakt als bij sanchez! wel leuk dat ajax eens in andere landen kijken dan alleen maar in Denemarken.

  1. woody79

   die denen zijn we wel ff klaar mee. er is er uiteindelijk maar 1 die het heeft kunnen maken,
   maar de rest had het niet

     1. frenkynairo

      vond en vind eriksen ook echt een wereldspeler. Jammer dat hij bij Ajax weg moest toen hij net lekker begon te draaien.

     2. woody79

      ja die is al ff weg maar die hoort er ook bij. laudrup was ook nog wel een pluspunt 😂

   1. De Ajacied

    Ik zou nu al een bod gaan uitbrengen, en dan Felipe binnen halen,
    We kunnen wel wat extra’s gebruiken, en Anwar gaat toch wel hoor
    ❌❌❌

  2. FrankiC

   Ik heb wat youtube hoogtepunten bekeken en wordt er niet bepaald enthousiast van. De panna lijkt bij hem wel een doel ipv middel en er worden vooral missers getoond. Ik vrees dat hij minder is dan Traoré/El Ghazi. Daarbij las ik onlangs dat het 2e keus was. Hopen dat Kluivert doorontwikkelt.

   1. Iamsterdam2015

    Precies FrankiC dat is het probleem. Youtube spelers hebben we genoeg gehad!! Als je een filmpje van hoogtepunten maakt hem dst nog geen goeie speler… en dan waren deze beelden ook al slecht!!!! Bang voor een miskoop🤔🤔

    1. Remco425

     Ik denk dat we sowieso niet af moeten gaan op Youtube. Zowel goede als slechte beelden. Het blijft altijd de vraag wat de maker van het filmpje ermee wilde beteiken. Van iedere speler zijn genoeg goede als slechte momenten te vinden

    1. FrankiC

     Bekijk ook even die Lozana, Woody. Daar zie je in 3 minuten dat hij snel en technisch is, een echt schot heeft en een passeerbeweging.

     1. woody79

      hij zegt zelf dat ajax nog in de race is. alleen vragen ze 12 m. voor hem en denk dat ze niet meer dan 7 willen betalen. ik ga ff kijken!

   2. Reservewissel

    Ik heb datzelfde filmpje bekeken en schrok echt van alle missers (en dat in een filmpje met highlights). Zo op youtube is het weinig bijzonders of zelfs minder dan dat. Van mij hoeft El Ghazi helemaal niet weg. Hij is efficienter dan Traore en zo op t filmpje af beter dan Felipe.

  3. KBouter

   Had ergens gelezen dat hij minimaal 10 mio móet opleveren.

   Dat ideeën hoop geld en voor dat bedrag zal Ajax wel zeker weten dat het een basisspeler gaat worden.

   1. FrankiC

    Voor de eerste keuze, de Mexicaan Hirving Lozana zou Ajax 7 mlj hebben geboden (vraagprijs 12), dus ik neem aan dat ze voor de 2e keuze niet meer dan 7 zullen gaan bieden.

    1. ajaxhoger

     Die moeten ze zeker halen , al is het maar voor het jaar erop , het zal wel weer niet zo zijn .

     1. Horst B.

      Op grond van youtube beelden ajaxhoger? Of heb je zelf meerdere wedstrijden gezien op tv?

     2. ajaxhoger

      Niet zo slap lulle horst b , ze zijn al vlug beter als e wat er nu loopt , dat jij dat niet ziet kan ik niks aan doen .

     3. Widi

      Nee. Jij kan nergens iets aan doen. En daarom kun je ook beter je mond houden. Komt niets zinnigs uit.

 2. EugAjax

  Ach heb ik er toch een beetje kijk op😄😄. Eerst verkopen en dan kopn. Lijkt me niet meer dan normaal ook al omdat Ajax al voldoende goede buitenspelers heeft. Maar als we ons kunnen verbeteren (Felipe ipv El Ghazi) dan heet dat met mooi woord doorselecteren en daar ben ik zeker voor. Ajax wil toch groeien! Afwachten maar weer.

  1. HURBIE

   Halen die Felipe
   Een buitenspeler is echt geen overbodige luxe
   Kan Kluivert ook rustig gebracht worden
   GHAZI laat het ook niet echt zien ,en Younus heeft net één wedstrijd goed gespeeld
   Dus HALEN

  2. KBouter

   Welke voldoende buitenspelers heeft Ajax op dit moment dan?

   Ik hoop toch echt niet dat je met namen als Kluivert ect aan zult komen?

   1. EugAjax

    Younes, Cerny, El Ghazi en Traore. Klinkt als dubbele bezetting en daarachter paar talentvolle jongeren en ja daar hoort Kluivert zeker bij!

    1. KBouter

     Het gaat hier over bij vertrek Al Ghazi, dus die moet je wegstrepen. Traore is gehuurd dus zal ook vertrekken, blijven dus een paar broekepoepers over, waarvan 1 die nog totaal geen Ajax1 minuten in zijn kuiten heeft. Cerny heeft dit seizoen ook nog niet laten zien dat hij beter is dan Younes of Traore of Ghazi. En daar wil jij een zeer druk seizoen de competitie en CL of EL mee ingaan?

     Tuurlijk niet, er zal gekocht moeten worden, en dat vooral om talenten zoals Kluivert rustig te brengen.

     1. EugAjax

      Kbouter nu moet jij eigenlijk beter lezen. Ik zeg eerst verkopen dan kopen. Dus als El Ghazi idd verkocht word moeten we een vervanger halen. Eerder niet. En zo te lezen heeft Ajax in dat opzicht alles al opgelijnd. Mbt Traore die gaat pas in de zomer terug en ik heb het over wintertransfers. Die mislukken ook vaak dus ik blijf zeggen Ajax moet heel voorzichtig te werk gaan. In de zomer kijken we wel verder. Overigens kan Cassierra ook op vleugels. Ik word trouwens beetje moe van opmerkingen als zou je talenten rustig moeten brengen. Juist niet. Gooi maar voor de leeuwen, er staat op rest van het veld genoeg routine om spelers als Kluivert in te passen. Tenzij kwaliteit natuurlijk tegenvalt en speler nog moet groeien. Maar anders gewoon vaak mee laten doen! Conclusie als Ghazi niet gaat hebben we tot de zomer voldoende mogelijkheden op de vleugel!

     2. EugAjax

      Je moet mijn bijdrage beter lezen……volgens mij zit onze mening in deze redelijk gelijk. Jij vind halen die speler bij vertrek Ghazi en ik zeg dat toch ook. Maar hij is nog niet weg dus niet kopen vooralsnog dat is alles wat ik beweer. Dit heb ik vaker geroepen en toen werd ik beschimpt door Widi oa omdat ik me er noet mee moest bemoeien maar nu houd Ajax toch de volgorde aan die ik wens dus vandaar dat ik zei dat ik toch wel beetje verstand van zaken heb 😄

     3. EugAjax

      Je hebt altijd baas boven baas HURBIE, en Kbouter heeft me laatst twee keer terecht op punten gewezen dus ja Kbouter ziet het over het algemeen beter😄😄. Blij dat het jou ook opvalt

     4. Horst B.

      Omdat Ajax iets doet wat gelijk staat aan jouw mening wil volgens mij niet zeggen dat dat per definitie goed is. Persoonlijk vind ik dat Ajax nog veel te veel fout doet. Dus als jij nu zegt dat Ajax en jijzelf op één lijn zitten, zitten jullie beide voor mij op de verkeerde lijn. Jij maakt de denkfout door te stellen dat je verstand van zaken hebt als Ajax iets doet wat jij zou doen.

     5. EugAjax

      Je slaat weer eens door Horst, gelukkig wel in normale bewoordingen dus je gaat vooruit en bent stuk prettiger om mee te discussieren. Widi viel me paar keer aan omdat ik Ajax advies gaf terwijl ik geen verstand van transfer en selectie zou hebben. Nu doet Ajax het ongeveer zoals ik het het liefst zie dus ja dan jen ik Widi even. Thats all

     6. KBouter

      Je zegt ongeveer hetzelfde, dat kloot bij goed lezen, maar ook al word Ghazi niet verkocht, de rechtervleugel blijft zorgzaam, ivm het vertrek van Traore. Echte rechtsbuiten heb je dan alleen Kluivert en Cerny zal er kunnen spelen. Ik vind dat Ajax af moet van huren, wie weet wie was de laatste gehuurde speler van Ajax die 100% voldeed? Milik was volgens mij de enigste van de laatste 10 jaar. Daarbij zal de huursom ook niet goedkoop zijn.

     7. EugAjax

      Traore vertrekt pas deze zomer denken we, mss dat Ajax hem gaat kopen? Ik ben zeker eens dat Ajax niet moet huren. Dat vind ik en een zwaktebod en je investeert in spelers voor een ander, en ze voldoen vaak niet. We zullen zien wat Ajax gaat doen. Ik ben benieuwd

  3. Horst B.

   Volgens mij kunnen ze rustig al kopen, er zijn er nl al twee verkocht. Weet dus niet waarop ze wachten.

   1. EugAjax

    Dat waren middenvelders Horst, daar hadden en hebben we er al tig van. Deze speler is een vleugelspeler en daar heeft Ajax (indien er niemand op die positie vertrekt) nu genoeg van…

    1. Horst B.

     Ja ja. Bij keepers kan ik het volgen maar er zijn nu gewoon selectiespelers verkocht dus kan je je selectie aanvullen op de plekken die noodzakelijk zijn. Zoals rechtsbuiten en linksback. Twee verkocht is twee kopen

 3. -buitenkantje rechts-

  Goede zaak.. eerst verkopen, voordat je gaat kopen. Gevaar is wel dat je aan het eind met lege handen staat..

  1. ajaxhoger

   Daarom is het geen goeie zaak BR , altijd dat langzaam gedoe bij ons .
   Heel dat beurs gedoe zit ajax lekker in de weg , die kneuzen die niks van voetbal weten beslissen erover , te gek voor woorden .

   1. Widi

    Ons? Geeft me een ongemakkelijk gevoel als jij dat woord gebruikt. Verder is je standpunt achterhaald. Je zeikt gewoon graag. Zeik anders even lekker in je broek. Heb je nog iets van warmte…….

 4. 11Younes11

  Heb nog niks van die Felipe gezien, maar ben er wel optimistisch over. Ben een voorstander van Zuid-Amerikaans talent en met die nieuwe scout zijn we daar eindelijk ook actief!

 5. afcadeluxe

  vind anders dat het weer erg lang duurt voordat er spelers gehaald worden,we beginnen zondag weer en nieuwe spelers moeten eerst wennen voordat ze er staan,mocht el ghazi vertrekken wie speelt er dan rechtsbuiten zondag?

  1. ajaxhoger

   Even wachten nog tot we zeker flink wat punten kwijt zijn , dan kopen ze pas de sukkels .

 6. -buitenkantje rechts-

  Update:
  Ajax heeft geen bod uitgebracht op Felipe.. Ajax lijkt zich te gaan richten op Lozano.

   1. Geroldkohlen

    klopt maar ook hij is nog jong ! wat zijn vader voor elkaar kreeg wilt nog niet zeggen dat hij het kan evenaren ,of nog beter is dat is nog afwachten. maar ook aan de andere kant missen we een extra vleugelspeler, vind gewoon dat ajax er zowiezo 1 moet halen. en ik weet ook dat hij echt goed is hoor widi, daar ben ik het volledig mee eens!😉

Reageren is niet mogelijk.