There are no ads, please add some


Kluivert vastberaden: ‘2017 wordt van mij’

Justin Kluivert maakt grote stappen binnen Ajax en na zijn debuut in het betaalde voetbal mocht de zoon van Patrick zich vorige week opnieuw bewijzen tijdens het trainingskamp in Portugal. Voor het jaar 2017 is het talent dan ook hoopvol gestemd en kan hij niet wachten om zijn debuut te maken in het eerste elftal.

‘Dit jaar zou ik beloond kunnen worden voor het harde werken wat ik heb gedaan en natuurlijk hoop ik op mijn debuut in het eerste elftal. Het hoort bij een van de doelen die ik heb gesteld voor het jaar 2017 waarin het nog beter moet als in 2016. Ik ben goed op weg om alles te verbeteren en verder te ontwikkelen en dat blijf ik ook zeker doen. 2017 wordt van mij, daar geloof ik nog steeds in’.

Bron: Ajax TV


Gerelateerde posts

51 reacties

  1. marcussboss

   zou toch ook ontzettend mooi zijn als deze jongen doorbreekt! hopelijk weet hij zijn koppie erbij te houden en te vlammen in ajax1! laat hem eerst maar even kampioen worden met jong ajax

   1. De Ajacied

    Ja mooi dat zo’n jonge gast al zulke moeie doelen stelt,
    En ik ben van mening dat hij gaat slagen in Ajax 1
    Succes gast
    ❌❌❌

  1. Charka53

   Ja woody79 , daar heb je een punt dit is de valkuil waar vele jonge talenten invallen en inderdaad denk ik ook dat zijn vader hem indeze goed zal bij staan , dus Justin het is aan jou .

 1. FrankiC

  Zouden we dan compleet zijn op de vleugels? Younes/Kluivert links en Traoré/El Ghazi rechts. (Cerny is nog niet klaar gebleken.) Fragile dubbele bezetting. Wat mij betreft mogen ze nog voor iemand gaan die er direct staat (Larsson).

 2. -buitenkantje rechts-

  Kluivert zou in de toekomst de vaste rechtsbuiten van Ajax kunnen worden. Tegen Leipzig vond ik hem een van de beteren van het veld. Lekkere voetballer met de bal aan een touwtje.. Technisch vaardig..goede actie en goede trap.
  Traoré zou je een contract moeten aanbieden. El Ghazi zie ik nog een transfer maken. Misschien niet in de winterstop, dan wel aan het eind van dit seizoen. Op de linksbuiten hebben we dan Younes en Cerny..
  Maar een speler die heel weinig genoemd wordt is Gino Dekker. Ik vind dat persoonlijk een erg goede speler. Echt een klassieke linksbuiten met een heerlijke voorzet.. Lijkt me ideaal voor een spits (Dolberg).. Younes heeft nu een goede oefenpot gespeeld, maar heeft dit seizoen natuurlijk nog niks laten zien. Maakt de ruimtes klein door altijd voorspelbaar naar binnen te gaan.
  Op links heb je dan Younes.. Cerny en Dekker.. waarbij Dekker bij mij de voorkeur heeft.. Op rechts hebben we dan Traoré.. Kluivert en (voorlopig) El Ghazi.. In de spits vind ik dat we mager bezet zijn.. Als Dolberg geblesseerd is (zie tegen PSV) dan moet Cassierra het doen. Cassierra heeft mij tot nu toe nog niet kunnen overtuigen. Geen afmaker.. redelijk/matig in het kaatsen en vasthouden van de bal en te weinig explosief. Ook laat hij zich wat mij betreft te vaak terugvallen op het middenveld. Ik zou dan ook overwegen om Zivco of El Azzouzi terug te halen als back-up.. Beide spitsen vind ik beter dan Cassierra op dit ogenblik. Hebben dat dit seizoen bij Sparta en Utrecht ook laten zien. Natuurlijk hebben we dan ook nog Sierhuis die er aan komt.
  Hoezo problemen voorin??

  1. Geroldkohlen

   je haalt mij de woorden uit mijn mond BR! weer eens! maar ik ben wel benieuwd wat ze met die spits positie gaan doen ,gaan ze Hunter halen deze zomer? dan betekent het einde van zivco en azzouzi. of gaan ze vol voor onze jonge jongens zivco, azzouzi en sierhuis ,die het mogen uitmaken wie achter dolberg mag staan.

    1. HURBIE

     Idd Widi als die wat meer speelt word hij logischerwijs ook beter ,en dat hoeft echt niet meteen in de basis
     Langzaam wennen heeft het ook met de temperatuur hier
     Wij trouwens ook

    2. -buitenkantje rechts-

     Ik schrijf helemaal niemand af.. Ik vind alleen op dit ogenblik Zivco en El Azzouzi beter dan Cassierra. Aanpassingsproblemen, andere taal en cultuur..de buitentemperatuur.. Zal allemaal wel.. Als Ajax heb je te maken met wat er op het veld gebeurt.. Dat is ook waar ik naar kijk. En dan vind ik de andere spitsen beter dan Cassierra op dit ogenblik.

     1. 11Younes11

      Cassierra is veel beter dan Zivkovic en Azzouzi. Vond hem tegen PSV bijvoorbeeld goed spelen, jammer dat hij die grote kans niet maakt, maar moet nog zien of Zivkovic/Azzouzi er op die manier hadden gestaan in zo’n topper.

     2. -buitenkantje rechts-

      Hij had meerdere kansen.. Is natuurlijk altijd speculeren, maar ik vind Cassierra op dit ogenblik tegenvallen.

   1. KBouter

    Cassierra heeft in de voorbereiding laten zien dat hij kan scoren. Die jongen is jongen ver van huis. Dat Sanches zich eerder en beter aanpast ligt aan de persoon zelf, de één is daar eerder volwassen mee dan de ander. Ik schrijf hem nog lang niet af, die is jong en elke jonge speler krijgt die dip nog, daarbij is hij ver van zijn vertrouwde omgeving en familie.

    Laat Hunte, Azzouzi en Zivco maar lekker waar ze nu zitten..beetje leuk spelen waar ze nu spelen is wel ff iets anders dan bij Ajax. Hunte is vaak geblesseerd, zal op het tweede plan komen en heeft nare trekjes als het hem niet zint. Lekker dit seizoen verder gaan met Cassierra.

    1. HURBIE

     Zo is dat KBouter lekker met deze nieuwe jongens en niet steeds weer beginnen over Huntelaar
     Alleen Suárez of Sneijder

     1. KBouter

      Sneijder…waar wil je die laten spelen dan, op de positie van Klaassen kan niet, dat loopvermogen ontbreekt hem, en de positie van Ziyech staat buiten kijf. Ook Schone zal daar blijven op het middenveld. Of je wilt hem linksbuiten neerzetten?

    2. -buitenkantje rechts-

     Gewoon eredivisie niveau hoor KBouter.. Geen jupiler League zoals Cassierra meestal speelt. Bovendien krijg je bij Sparta en Utrecht vaak minder bruikbare ballen dan bij Ajax.

     1. Widi

      Je kunt het nooit echt vergelijken helaas. Maar ik denk dat Cassierra het bij Sparta en Utrecht beter zou doen dan die andere twee. En jij denkt juist van niet. 😂

 3. VanDattem

  Doe dan maar Europa League finale de winnende scoren, shirtje omdraaien, en rennen…#2017

 4. Gero77

  De branie heeft ie in ieder geval van Patrick….. nu de skills en we gaan een hoop lol aan hem beleven

 5. Dagrump

  Ik hoop ook dat 2017 jou jaar gaat worden. Laat je maar elke wedstrijd zien en zorg dat de trainer niet meer om je heen kan. Dan moet het goed komen

 6. ajaxhoger

  Iets wat goed is komt vlug , zie eriksen en dolberg , zo kan het hem ook vergaan , mis hij het laat zijn dat hij veel beter is als wat er nu staat .

 7. Brokamp

  Ik hoor niemand over Clement, volgens mij komt ie er nog eerder aan voor de links positie. Al hoop ik natuurlijk ook dat Kluivert doorbreekt.de ontwikkeling van Zivco bij Utrecht is ook positief.

  1. Widi

   Clement is echt wat minder hoor. Dat wordt geen vaste eerste elftalspeler. En Zivcovic doet het bij Utrecht echt niet beter dan dat Cassierra dat gedaan zou hebben.

 8. JohnDoe77

  Gezien zijn ontwikkeling en de bezetting op de vleugels komt hij vast in 2017 aan zijn debuut! Hopelijk ergens in april als de titel binnen is!!

  1. ajaxhoger

   Dan komt hij vlug aan zet denk ik , want el gahzi heeft het de ene wetstrijd wel en de andere niet , van traore moeten we het ook niet hebben , of heb je de eerste helft van de competitie gemist .

   1. JohnDoe77

    Vandaar dat er staat “gezien de bezetting op de vleugels”; slaat dus precies op al die spelers die jij noemt, maar bedankt voor het uitschrijven! Oja; geen spatie na een leesteken! Dus: “Dank je John!” En niet “Dank je John !”

 9. EugAjax

  We hebben dus een heerlijke voorhoede met veel mogelijkheden en variatie. Nu nog Huntelaar erbij voor de spitspositie en we kunnen in tweede helft seizoen echt rol van betekenisspelen. Kluivert zorg ervoor dat je je woorden waarmaakt! Wat goed is komt snel en dan doet leeftijd er niet toe. Gaat om kwaliteit. Ik blijf van mening dat Ajax niets hoeft te doen voor op vleugelposities, mss dus wel de spits want idd Cassierra heeft het nog niet helemaal, maar is wel een groot talent en kan hele grote worden. Laten we eerlijk zijn Litmanen gaf ook niemand stuiver voor na zijn eerste jaar in Amsterdam! In de tussentijd Huntelaar erbij deze winter. Kunnen alle talenten veel van leren. En wat betreft evt moeilijk karakter Huntelaar als hij niet speelt, ja als we dat als criteria moeten aanhouden dan had Ajax en zijn supporters nooit Cruijff, van Basten, Sneijder, Ziyech en nog honderden van dit soort mannen kunnen genieten. Bosz moet er maar mee dealen. Nogmaals Huntelaar meer dan welkom versterking voor de spitspositie!

Reageren is niet mogelijk.