There are no ads, please add some


Higler fluit PEC Zwolle – Ajax

De KNVB heeft Dennis Higler aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen PEC Zwolle en Ajax. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en Hoekstra. Vierde official is Van de Graaf. PEC Zwolle – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

24 reacties

 1. Ajacied407

  Maakt niet uit wie fluit, gewoon 3 punten. Vind hem overigens een prima en onderschatte scheidsrechter.

    1. SPHAFCA

     Jawel, maar was direct rood. Dat zou geen schorsing voor de competitie bekenen voor Viergever. Vond hem verder zeer matig fluiten. Schone werd na de 1-0 nog onderuit gehaald net buiten het strafschop gebied..

    2. SPHAFCA

     Verder speelde we niet goed en is het niet zijn schuld dat we verloren, maar vind het nogsteeds een matige scheids.

  1. koote207

   Nou dat maakt wel uit bij deze joker, die kan zelfs als ee goed spelen er nog voor zorgen dat we kansloos ten onder gaan🙈

  2. KBouter

   Juist, daarbij moeten we Ron Jans met zijn verdienste bij Pec, omdat hij weggaat daar, trakteren op een wervelende show en als het kan met een 4 wondermooie goals van Ajax, zodat Jans en heel Zwolle het Ajax in het afscheids jaar van Jans niet snel zullen vergeten.

 2. Dagrump

  Als we net zo spelen als tegen leipzig zijn nemen we die 3 punten mee naar Amsterdam !! Dus kom op boys !!

  1. Charka53

   Ja ja woody79 dat kennen we , straks slepen ze er net een 0-1 uit in de laatste minuut.

 3. -buitenkantje rechts-

  Stukje nuttige info: 🙂
  Higler debuteerde op 3 september 2010 in het betaald voetbal bij het duel Telstar–FC Den Bosch (3-0). In 2011 floot hij de bekerfinale van de beloften. In de Eredivisie debuteerde Higler als scheidsrechter op 3 december 2011 bij een wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC (1-2). Met ingang van het seizoen 2012/2013 werd Higler senior-scheidsrechter.

  Vanaf 2017 is Higler internationaal scheidsrechter. Hierdoor komt hij in aanmerking voor wedstrijden in de voorrondes van de Champions- en Europa League. Higler vervangt hier Richard Liesveld, die moet terugtreden vanwege zijn leeftijd.
  Bron: Wikipedia

 4. paulvos

  Wanneer hij goed fluit zal het niet aan hem liggen, gewoon ’n overwinning ( liefst ruim )

 5. KBouter

  In feite bepaald Ajax zelf hoe hij gaat fluiten.

  Als je met de kwaliteiten die Ajax heeft, gewoon zorgt dat je zo snel mogelijk met 2 of 3-0 voorstaat, is de wedstrijd gespeeld. Zolang het 0-0 of naar 0-1 is, gaan die gasten jagen en veel op onze helft komen te spelen met overtredingen van ons ten over. Gewoon zsm die gasten laten voelen dat er hélemaal niets te halen valt.

 6. EugAjax

  Mooi affiche PEC – Ajax, altijd heroische duels. Overigens vorig jaar heer en meester in Zwolle. Elftal nu beter en in vorm, nou dat moet genieten worden!! Kom op mannen maak ons weer trots, o ja en de scheids ach al fluit mijn oma I dont care Ajax moet gewoon winnen en mooi voetbal spelen. Scheidsrechter maakt niet uit!

Reageren is niet mogelijk.