There are no ads, please add some


Bosz kiest tweede seizoenshelft opnieuw voor Onana

Peter Bosz kiest in de tweede seizoenshelft zeer waarschijnlijk opnieuw voor Andre Onana als eerste doelman en dat is slecht nieuws voor huurling Tim Krul. Toch heeft Bosz voldoende argumenten om Onana te laten staan onder de lat.

‘Het was natuurlijk de bedoeling dat Andre de korte periode tussen het vertrek van Jasper Cillessen en het fit zijn van Krul zou overbruggen. Maar Tim was nog niet fit en Andre heeft het gewoon goed gedaan en is betrouwbaar. Dat neem je allemaal mee in de keuze voor de rest van het seizoen. Laat ik vooropstellen dat Tim een geweldig mens is om mee te werken en af en toe moesten wij hem echt afremmen. Ik hou van zijn enthousiasme, maar hij wilde al bij Jong Ajax meedoen terwijl hij nog geen groepstraining had meegedaan. Het moet ook reëel zijn en dit was levensgevaarlijk. Momenteel beschik ik over twee prima doelmannen. Aan de ene kant is het luxe, al is het voor Tim natuurlijk een heel vervelende situatie’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

49 reacties

   1. marcussboss

    onana is op het moment gelijk aan krul en zoniet beter. Hier komt nog eens bij kijken dat krul ons aan het eind van het seizoen weer gaat verlaten en ben blij dat Bosz dus voor ons grote talent kiest! Als onana deze lijn doortrekt wordt het een grote keeper

    1. Jimmy1971

     En het is alleen maar beter voor Onana zijn ontwikkeling dat Krul hem scherp houd op de trainingen !

   2. De seijs

    Onana heeft het redelijk gedaan. Is nog wel eens zenuwachtig geeft dan ook rare ballen aan onze verdediging, maar als beginneling wel voldoende. Dus terecht als hij mag blijven staan van Bosz.

    1. frenkynairo

     Maar we kunnen krul dus nu wel langzaam gaan toevoegen aan het rijtje huurlingen zonder toegevoegde waarde…

     1. marcussboss

      jong ajax doet het goed met krul in de goal😜 het glas moet halfvol zijn en niet halfleeg😂

  1. Remco425

   Klopt Indo. Ze doen niet veel voor elkaar onder en dan moet je naar de toekomst kijken. Krul lekker op de plek van Boer.

  1. HURBIE

   Lijkt mij logisch
   Dat verdiend ONANA ook
   Krul gaat toch weer weg over een paar maanden

 1. woody79

  als onana het wat minder gaat doen, hebben we een goede stand in. zo kwam jasper er ook in

 2. Widi

  Laten we hopen dat Krul geen wedstrijd meer voor Ajax speelt. Dat betekent dat Onana het goed blijft doen. Onana is speler van Ajax. Krul is een huurling, die komende zomer vertrekt. Persoonlijk heb ik natuurlijk niets tegen Krul.

  1. Charka53

   Mocht Onana geblesseerd zou raken hebben we een goede vervanger aan Krul , als dit niet het geval is zit hij lekker op de bank.

   1. EugAjax

    Onana heeft zich goed ontwikkelt tot nu maar hij moet zeker nog grote stappen maken. Hij is nog jong en verdient idd vertrouwen. Ik zou wensen dat hij nog stukje rustiger word in goal. Krul word hier veel verguisd maar mocht Onana nog in vorm dip komen of geblesseerd raken moet je niet raar opkijken als Krul belangrijk word in kampioensrace en finale EL 😄. Top dus twee zeer goede keepers

   1. FrankiC

    Klopt helemaal SPHAFCA. Ik bedoelde de 1-3 van Excelsior. Corner in het 5 metergebied moet voor de keeper zijn.

 3. KBouter

  Wat heeft iedereen toch met Krul. Nog niets laten zien, is een huurling en zolang Onana speelt, gaat het goed met Ajax.

  1. FrankiC

   Rara reactie KBouter. Hierboven pleit namelijk helemaal NIEMAND voor Krul boven Onana!

   1. KBouter

    Bedoel niet in algemeen hier tussen ons, maar de posten die hier gezet worden over Krul. Krul is in mijn ogen totaal onbelangrijk voor de toekomst van Ajax, hij is er maar we hebben voor dit laatste half jaar Boer ook nog.

     1. KBouter

      Oude Krul wel ha, ik weet niet hoe hij er nu voor staat, maar ik weet ook niet wat de huurprijs is, en dat afwegend hebben we Krul totaal niet nodig gehad. Dus achteraf had je het met Boer prima kunnen doen. Let wel…achteraf.

  1. Widi

   Ik heb veel waardering voor KBouter. Voor jou meestal minder. Maar dit vond ik een leuke grap.

 4. Dagrump

  Onana doet het goed ! Maar kan nog beter ! Laat Onana maar lekker staan!! Krul is net een beetje fit en alweer bijna opweg naar huis. Dus begrijpelijk dat Onanan voorkeur krijgt !!

 5. afcadeluxe

  onana speelt steeds beter en die blijft hopelijk nog een paar jaar dus gewoon laten staan,krul wist ook waar hij aan begon en bij newcastle was hij nu ook op de bank begonnen in afwachting op 1kans bij eerste elf

 6. Horst B.

  Ik geniet elke keer van die goser. IJskoud iemand uitkappen in de 16 alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

 7. -buitenkantje rechts-

  Veratandig besluit. Je moet kijken naar de lange termijn. Krul is gehaald om een oplossing te bieden voor de korte termijn.. Blijkt dat we de oplossing gewoon in huis hadden.. Misschien toch eens wat vaker in eigen keuken kijken Ajax! En vertrouwen geven aan spelers die rondlopen in de jeugd of die zitten op de bank.

 8. Indojood

  Offtopic: Lees net dat die vieze gore rat Henrichs benoemd is tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Daarom moest dat lintje van Johan terug zeker.

   1. Horst B.

    Op AS sordt hij een Ajaxman genoemd. Had beter anti Ajaxman kunnen staat . Een commentaar wat treffend: ze hadden hem een onderschijting moeten geven. Had graag meegedaan.

 9. Iamsterdam2015

  Ja, voor wie dan?!?!?!
  Als hij het goed doet is daar geen reden voor om Krul op goal te zetten….. maar ja het blijft PB

 10. KBouter

  Geen aandacht aan schenken aan die paardenlul, voordat je het weet post iemand van de redactie hier die post over die Henrich.

 11. JCruijff

  Krul moet weg. Andere keeper aantrekken want dat is wel structureel. Huur constructies ben ik sowieso tegen.

Reageren is niet mogelijk.