There are no ads, please add some


Gudelj definitief naar Chinese Super League

Ajax en de Chinese club Tianjin Teda hebben een akkoord bereikt inzake de transfer van Nemanja Gudelj. Met de transfer ontvangt Ajax een bedrag van zes miljoen en dat is precies het bedrag dat Ajax in 2015 aan AZ betaald heeft voor de Serviër.

Gudelj heeft donderdag de medisch keuring doorstaan in Amsterdam en Utrecht en heeft inmiddels een contract van drie jaar ondertekend waarbij hij tot 2020 in totaal zeventien miljoen euro netto gaat opstrijken. Vorig jaar november ontplofte de situatie tussen Gudelj en trainer Peter Bosz en liet Gudelj weten dat hij zich niet meer kon motiveren om op de bank plaats te nemen. Dat ging er bij Ajax niet in waarop de club hem direct uit de selectie heeft gezet. Een gesprek wat later volgde tussen Gudelj en Bosz leverde niets op waardoor een transfer de beste oplossing lijkt voor beide partijen.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

67 reacties

  1. koote207

   Eikel dat je er rond loopt, het is nog steeds te gek voor woorden dat je ermee wegkomt, moeten wij eens proberen bij onze werkgever, nee baas dat kan ik niet opbrengen…… wat denk je dat er dan gezegd wordt😝😝kotsmisselijk van zon mannetje👊

  1. HURBIE

   Die Chinezen gebruiken ook Ratten in de babi pangang dus eerdaags hoor je niets meer van hem

     1. Charka53

      Wie weet wordt hij door verkocht aan de eigenaar van ADO , komt hij weer terug da’s pas lachen.

  1. JohnDoe77

   En wat is daar mis mee? Net of jij dat niet zou doen als je zijn carriere hebt?!? Hahahaha, hop buisinessclass naar China zeg ik!

   1. Charka53

    Zelf ben ik tevreden met wat ik heb JohnD ik ben niet zo hebberig en vindt het fijn dat er veel mensen van mij houden en niet van mijn geld , want dat heb ik niet.

 1. KBouter

  Er komt steeds beter nieuws hier…Onana en Ziyech blijven hier..Gudelj weg en wat komt er nog meer.

  Sportief gezien natuurlijk grote stap achteruit voor Gudelj , op dit moment doet de competitie bij die nasibakkers er nog niet aan toe, maar financieel gezien doet hij het er heel goed aan, geld is toch een hele belangrijke factor voor een profvoetballer.

  Hoop hiermee dat dit het laatste nieuws over Gudelj was hier op het forum, en dat we hem maar snel vergeten.

  1. rickert

   De Chinese competitie is zeker upcoming, er wordt ontzettend veel geld in gestoken en voetballers met veel potienteel gaan er naartoe.
   Neem nou Oscar van Chelsea, misschien wel op een zijspoor beland dit jaar, maar de jaren daarvoor, ongelofelijk sterk. Gaat gewoon naar China. Zo ook veel anderen, Ik ben bang dat hij over een aantal jaar wel in een grote competitie voetbalt.

  1. EugAjax

   Ja 17 mln voor werkweigering……kan slechter, wat een galbak die gast. Als hij nu op de bank beland zal hij niet ongemotiveerd raken schat ik zo in. Deze mega deal had hij al in nov. Daarom had Ajax zich wat mij betreft nog harder mogen opstellen…………in dienst houden en rondjes lopen in Amsterdamse bos tot einde contract…had je niks mee opgeschoten maar nu komt hij er veel beter uit en krijgt Ajax een peanuts bedrag in het hedendaagse voetbal. Ik schat zo in dat Lemic meer krijgt dan Ajax in deze deal…………….vreselijk

 2. dickst14

  Voor iemand die het niet op kan brengen om op de reservebank te zitten omdat hij zo’n ambitieuze topspeler is, is het logisch dat hij naar zo een topland gaat. Geld is voor Gudelj niet belangrijk alleen zijn eer. Zelden een grotere hypocriet en klootzak gezien als hij. Wegwezen.

  1. afcadeluxe

   ja,voor elke seizoenkaart een schop onder zn reet,komt hij zonder vliegtuig in china aan…..

 3. Jimmy1971

  Eindelijk definitief dit nieuws , gelijk investeren in een ouderwetse vleugelaanvaller !!

 4. Slingertje.

  Die gaan we zeker niet missen.
  Hij is net op tijd want China wil die belachelijke transfers en salarissen gaan aanpakken las ik net op ad.nl.

 5. Geenemotie

  Gaat uiteindelijk niet om op top niveau te presteren. Gaat uiteindelijk om zo veel mogelijk geld te verdienen. Dat mag, maar dan ook niet zeiken dat je in een top team niet speelt. Bewijs geleverd, geen topspeler, maar zakkenvuller. Opgerot staat netjes…. geen ajax speler.

 6. -buitenkantje rechts-

  Ooit gehaald van AZ voor zijn karakter en body op het veld… In de deal zat dat ook papa “scout” moest worden en briertje een plek in de Ajaxjeugd.. Gudelj doet aan werkweigering waar normaal gewoon ontslag op staande voet voor staat.. Pa heeft bij mijn weten geen enkele voetballer uit het Oostblok gescout.. broertje werd uitgekotst op de Toekomst, omdat hij gewoonweg geen goede voetballer was die wel geselecteerd bleef..
  Wat heeft Ajax zich laten naaien! Of anders gezegd.. wat is Ajax enorm sociaal geweest..

 7. Widi

  Blij dat hij weg is. Maar toch knap dat hij een soort van de Staatsloterij heeft gewonnen. Want zo is het wel.

  1. Velibor

   Tja voor 5miljoen per jaar ex premies zou ik het hier ook niet uithouden en zeker niet als lul op de tribune….

 8. Iceman

  Mijn dag en avond kon al niet meer stuk want ik ben vandaag een jaartje ouder geworden in alle gezondheid hopelijk. Maar dit is helemaal super nieuws hahaha Bye Bye 😄. Nu nog Ajax kampioen en mijn jaar kan niet meer stuk. En hopelijk komt mijn dochtertje straks in mei gezond op deze wereld😍😍🤣

  1. -buitenkantje rechts-

   Gefeliciteerd Iceman!! En een prachtig vooruitzicht in mei..👼🐣🎂🍻

  2. afcadeluxe

   hoop dat gudelj het in china wel kan opbrengen op de bank te zitten,las net dat die rare chinezen nu obi mikel gehaald hebben,hopelijk krijgt die eikel erge heimwee en maakt geld dit keer NIET gelukkig

 9. vak411

  Van Harte Iceman… van ons krijg je en mei een schaal cadeau voor de geboorte van je dochtertje!!
  Las dat ze in rotterdam weer het beste veld hadden.. kunnen ze toch nog naar de coolsingel

 10. Slingertje.

  Twee slechte wedstrijden en ze sturen hem met een bak rijst en een fles water via de Chinese Muur naar huis die pannenkoek.

  1. JohnDoe77

   Denk dat je prima zit daar! Lekker weer, prima eten, beetje muntjes tellen, massage pakken… prima leven!

 11. Widi

  Net als Bazoer (dat schreef ik in een ander topic) krijgt Gudelj meteen concurrentie. Ook hij van een speler die nog meer kost en met een grotere reputatie. Onze beide afvalligen zitten straks gewoon weer op de bank.

 12. Iceman

  Hahaha Thanks man vak411 ow daar hou ik je aan in 2010 onder de Boer werd ajax Kampioen voor het eerst na lange tijd en mijn zoontje was toen nog maar net geboren dus wie weet straks in mei een mooie dochtertje en de schaal hahah het zou Fantastisch zijn. 😄😜

 13. Remco072

  Top nieuws….heerlijk hoor. Voor iemand die niet kan voetballen toch nog ruim 5 miljoen ontvangen!! Niemand gaat hem gelukkig missen.

 14. JohnDoe77

  17mln in drie jaar voor een middelmatige speler naar de Nederlandse standaard! Die Chinezen zijn echt gek geworden! En Marc heeft de klapper van 2017 gemaakt!

Reageren is niet mogelijk.