There are no ads, please add some


Ajax blokkeert seizoenkaarten voormalig Vak 410 voor Klassieker

VAK 410 is inmiddels grotendeels verhuisd naar eerste ring Zuid of naar andere vakken in het stadion. Toch zullen alle supporters die vorig seizoen in vak 424 en 425 zaten niet ontkomen aan de straf die Ajax gaat opleggen naar aanleiding van de ongeregeldheden die plaatsvonden tijdens de Klassieker.

‘Tijdens deze wedstrijd hing er de inmiddels bekende pop van Kenneth Vermeer, waren er kwetsende spreekkoren en was er sprake van vuurwerk. De KNVB bestrafte Ajax met een geldboete van 10.000 euro en dat de vakken 424 en 425 leeg moeten blijven tijdens de eerstvolgende Klassieker die op 2 april gespeeld wordt. De vakken 424 en 425 zijn inmiddels familievakken dus was het even onduidelijk hoe Ajax de straf moest toepassen. Inmiddels is er een mail verstuurd aan alle supporters die vorig seizoen in de vakken 424 en 425 zaten. Ajax zal alle seizoenkaarten blokkeren voor de Klassieker en tevens kunnen de supporters die gestraft worden ook geen losse kaarten kopen.

Bron: Ajaxshowtime

 

Gerelateerde posts

48 reacties

    1. Litmanen

     Niet alleen Utrecht kan hier wat van leren. De KNVB mag ook opletten hoe je dit rechtvaardig oplost.

 1. vak411

  Jammer dat niet alleen de daders gestraft worden.. juist tegen die kakkerlakken kan het team wel wat verbale steun gebruiken..

  1. Widi

   Alle mededaders worden nu ook gestraft. Dat zijn degenen die het lieten gebeuren en/of stonden te lachen. En iedereen die met zulke idioten in een vak wil staan wordt nu gestraft. In de hoop dat men elkaar zal gaan corrigeren.

   1. vak411

    Klopt Widi.. eens! Maar.. als ik bovenin het vak sta zie ik echt niet wat er 18 rijen onder mij gebeurd.. als er iemand 5 rijen voor mij een bom onder zijn stoel gooit zie ik ook nooit wie het doet… ik vin dit te ver gaan.. er hangen 1000 camera’s.. pak die gasten.. als er 1 wedstrijd komend half jaar is waar we verbaal iedereen nodig hebben is het deze wedstrijd wel…

    1. Widi

     Het is de bedoeling dat jij en de meeste anderen dit gedrag niet meer pikken in je vak. Of het vak de rug toe keren. Want wie na dit soort dingen steeds weer in het vak blijft, stemt er mee in.

     1. vak411

      Vin ik niet.. Ajax heeft de daders in beeld… moet ik met 1800 anderen een verhuizing naar een ander vak aanvragen omdat 100 ideoten het verpesten?

     2. vak411

      Nogmaals dit soort snuivers moeten door Ajax keihard aangepakt worden.. ik durf bijna te stellen dat vak 410 Ajax een aantal punten per jaar op heeft geleverd.. die ideoten laten zich met hun volgesnoven koppen niet corrigeren.. Ajax moet ze opsporen en keihard optreden..

 2. -buitenkantje rechts-

  Terecht! En laten we ons niet gaan dpuegelen aan Utrecht.. Wij zijn Ajax!

 3. Widi

  Terecht. Hoop dat ze nu begrijpen dat ze elkaar moeten corrigeren om idiote dingen te voorkomen.

  1. frenkynairo

   widi dat is al de 2de keer dat je dat zegt. En volgens mij was de mening van 411 ook logisch. als jij bovenaan 410 lekker de wedstrijd aan het kijken ben. ga je echt niet naar beneden rennen om een pop weg te halen. ik vind dat Ajax zelf gestraft moet worden en niet vak410. denk niet dat zo’n pop in je sok mee naar binnen gaat of in je capuchon. kijk spreekkoren doe je niks aan en er blijven altijd gekken maar dit gaat voornamelijk over de pop en die had noooooit naar binnen gemogen.

   1. Widi

    Jaja. Want het zijn er altijd maar een paar zeker? En alle anderen zijn er heel erg tegen. Dat maak je mij niet wijs. En de KNVB ook niet.

    1. frenkynairo

     de arena is al behoorlijk sfeerloos en zonder 410 al helemaal. En wat nou als ze hadden besloten om zonder publiek te spelen. dan was het zeker wel onterecht tegenover de andere supporters.

 4. Jimmy1971

  Juist , ook qua supporters moeten we laten zien dat we de mooiste club van Europa zijn !!

 5. EugAjax

  Klinkt als handhaven van eerder uitgesproken straf. Ik ben het eens met Widi. Hier moet een vanaf nu zelfcorrigerende boodschap vanuit gaan of idd je er niet meer mee associeren. Vak 410 zorgt ontegenzeggelijk voor belangrijke sfeer en daar moeten ze voor blijven staan. Des te belangrijker dat men dit moet aangrijpen als zijnde een stap terug maar er straks twee vooruit zetten ! Minder ellende op tribune is beter voor iedereen

 6. KBouter

  Ik vrees dat wanneer ik zó n pop weg haal, en die snuiverds op hun oerstomme gedrag aanspreek…ik zelf binnen 3 minuten daar aan dat touw hangt ipv die pop.

  En er zal niemand zijn daaro..die dan dié gasten daarop aanspreken. Er zit domweg teveel tokkievolk in dat vak!!

 7. Ajax Barcelona JC for ever

  Ik zit met mijn maat in 425. Iemand die denkt dat ik toen 424 was ingelopen om die pop weg te halen is niet goed bij zijn paasei. Ik wil ook weer na de wedstrijd heel terugkoemn bij moeder de vrouw. Het zijn geen opgeschoten gastjes die rotzooi uithalen. Veel zitten onder de dope en drank. Ik ben niet bang uitgevallen en heb een redlijk postuur maar tegen een vak vol idioten kan ik niet op en ga ik de strijd niet mee aan. Samen met mijn maat mis ik de klassieker. Daar baal ik als een stekker van. Er zijn beelden zat om gerichte te straffen. Voordat ik überhaupt bij die pop had kunnen komen moest ik driekwart rij voorlangs mensen, trap op, langs trappenhuis, trap af, voorlangs idioten op weg naar de pop. Hoever denken mensen hier dat ik was gekomen? 424 onderste 10-12 rijen waren de grootste ellendelingen. Dus dank KNVB en dank Ajax dat ik nu thuis kan blijven zitten omdat jullie de makkelijke weg van straffen hebben gekozen. Uiteraard de grootste dank naar de werkelijke daders.

  1. Widi

   Misschien ben ik wat naief. Maar wil jij volgend seizoen nog zo dicht bij die idioten zitten? Of liever in een normaal vak? Je bent trouwens sneller terug dan verwacht.

  2. Widi

   Wat stel jij voor? Want het gaat om tientallen, zo niet honderden idioten. Drugstest bij de poortjes? Het moet stoppen

   1. Ajax Barcelona JC for ever

    Sorry Widi, ik ben hier niet meer voor discussie o.i.d. Laten die lamzakken in de directie maar oa tegen een fam. van 6 man met een leeftijd van 70+ zeggen dat ze er bij de klassieker niet inkomen. Dat ze elke thuiswedstrijd uit het Oosten, bi de Duitse grens naar de wedstrijd komen maakt ze geen reet uit. Overmars, vd Sar en consorten zijn schijtbang voor 410 en pakken liever een hele grote groep aan. Dat is veiliger voor ze. Ik hoef de maatregelen niet te verzinnen, daar worden zij voor betaald. Goed weekend.

    1. Ajax Barcelona JC for ever

     Ik zit overigens nog steeds in 425, in het familievak nu, dus niet meer bij die gasten. Mijn plek is voor mij een wereldplek. Vrijwel altijd in de tweede helft de aanvallen naar je toe. Prachtig, dus die plek geef ik niet op.

  3. Senx

   Sja, wie mist de Klassieker niet? Moet je bij Ajax, Amsterdam, de KNVB, en de gemeente 010 wezen. Gasten zoals jij zullen nooit begrijpen dat zij het voetbal kapot maken en niet de fanatieke supporters. Er zouden minder gasten zoals jij bij Ajax moeten komen Mister Ajax Barcelona JC for ever.

   Hulde voor de pophanger. Kenneth aan de galg!

   1. -buitenkantje rechts-

    Kan deze lul Senx ook permanent verwijderd worden? Hier van het forum en stadion!

   2. KBouter

    Geen woorden voor dit soort sneue gasten, Senx..je moet je je ogen uit je domme harses schamen om dit soort idioterie te roepen. Vooral als je het doet onder een valse nickname om een ander op te naaien.

    Dit is gevalletje géén opvoeding gehad , zoals de ouders waren, zo is de nageboorte ook!

    1. Horst B.

     Senx zit al een tijdje op het forum maar reageert slechts af en toe. Elke reavtie heeft wel dood en haat in zich. Iedereen die hem niet bevalt moet dood en Ajax is van hem. Verwijdering van forum en Ajax stadion zou niet misstaan.

 8. Dagrump

  Jammer voor de personen/fans die er niks mee te maken hebben !! Maar wel begrijpelijk !!

 9. Dagrump

  Het is altijd al zo geweest dat een paar gekken het verpesten voor anderen en daar ook de dupe van worden

 10. AJAX 2001

  volgens mij is de straf dat 410 moest verhuizen al erg genoeg, ik weet dat de verplaatsing geen straf was maar zo voelde het wel!

Reageren is niet mogelijk.