There are no ads, please add some


‘Serero in belangstelling Celtic, Bordeaux en Reading’

Thulani Serero komt dit seizoen niet in de plannen voor van trainer Peter Bosz. De middenvelder mag dan ook vertrekken bij Ajax. Volgens het Schotse medium Daily Record kan hij aan de slag bij het Schotse Celtic. Naar verluidt zijn er echter meer kapers op de kust. Er is ook belangstelling van het Franse Bordeaux en het Engelse Reading. Van laatstgenoemde club is Jaap Stam, die bij Ajax werkte, de trainer.

De Zuid-Afrikaan schijnt zijn contract te willen laten ontbinden, zodat hij definitief de overstap kan maken naar een andere club. Nu zou hij slechts verhuurd kunnen worden. De kleine middenvelder zou in ieder geval zelf wel graag weg willen bij Ajax.


Gerelateerde posts

33 reacties

  1. De Ajacied

   Idd ja Thulani heel veel succes, we zullen je zeker missen kaboutertje 😉
   ❌❌❌

  2. BobbyHaarms

   Hij heeft groot gelijk en hoeft totaal geen rekening meer te houden met de wensen van Ajax. Schandalig hoe Ajax hem al maandenlang behandeld. Verdient een toptransfer, een ontvangst met de rode loper bij een nieuwe club én een onvergetelijk afscheid in een bomvolle Arena.

   1. Litmanen

    gelijk Bobby, Ajax onwaardig. Hoewel, het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt.

    1. BobbyHaarms

     Klopt helaas Litmanen, en zal ook zeker niet de laatste keer zijn vrees ik. Dit soort gevallen zijn een slechte mond tot mond reclame voor de club Ajax. In bepaalde gevallen begrijp ik het beleid gerust, maar Serero is nooit een speler geweest die hier misbruik van maakt.

  3. De seijs

   Ja Koote207 Serero verdiend een hele mooie club. Wat een fantastische gozer is dat. Topper die Serero.

   1. koote207

    De seijs klopt als een bus, een 100% voorbeeld prof, daar kunnen veel spelers een voorbeeld aan nemen.

 1. Teuntje

  Ik gun de kleine, grote man een mooie transfer! Hopelijk gaat het lukken hem weer aan het spelen te krijgen👍

  1. Charka53

   Zeker Teuntje , hij stond altijd klaar als hij mocht invallen een super prof , ga maar lekker bij Jaap voetballen wie weet klim je daar op naar een grotere club.

 2. dickst14

  Het zijn 3 mooie clubs, hopelijk gaat het door. In tegenstelling tot Gudelj gun ik jou een hele mooie club.

 3. -buitenkantje rechts-

  Serero moet zo snel mogelijk weer op de velden te bewonderen zijn.. Nu snel doorpakken en alle medewerking verlenen!

 4. Jimmy1971

  Gewoon nu even meewerken Directie !
  Serero heeft zich altijd goed gedragen en met optimale inzet gespeeld !!

 5. ritchy

  Succes grote kleine tijger ik hoop dat je bij een van deze clubs aan de slag kan en aan jou inzet kunnen een hele hoop spelers nog wat van leren je bent een op en top professionele sporter

 6. afcadeluxe

  het zou ajax sieren om zn contract op te zeggen en hem een kans geven om zo een mooie club te vinden,als oud vuil aan de kant gezet maar heb hem nooit horen klagen en huilen!het ga je goed thulani

 7. EugAjax

  Soms moet je een speler het gunnen om verdere stappen in carriere te maken. Zeker een loyale front soldaat als Serero. Een zeer goede vent en Ajax moet soepel zijn deze winter en hem de kans gunnen. Celtic zou echt top zijn voor hem!

 8. Dagrump

  Als je zou gaan wat ik meer dan normaal vind en is !! Zou ik het jammer vinden!! Het is jou echt echt gegund !! Wat een mentaliteit kerel!! Jij verdient een waardig afscheid!! Het ga je goed en heel veel succes !!

 9. Iamsterdam2015

  Topper!!! Ik weet het is niet realistisch masr ik gun hem zelf varca, real of Bayern. Voorbeeld prof!!!!

  1. JohnDoe77

   Zelfs de middenmoot in die landen is niet realistisch! Hij kan ook naar een Chinese ploeg voor een ton per week? Gun ik hem meer dan een ander die zichzelf belangrijker vindt als het team!!

 10. JohnDoe77

  Sympathieke speler en nuttige kracht geweest, maar geen één die je altijd bij zal blijven. Was hem eigenlijk al vergeten maar gun hem een meewerkende Overmars!

 11. woody79

  alvast succes bij Jaap. mag je straks spelen tegen manu. manc. liverpool en arsenal. hoop dat je naar pl gaat. past je wel. succes gifkikker

 12. Velibor

  Ik hoop op Celtic voor hem,mooie traditieclub en mooie shirts en ook geweldig publiek waar types zoals hij echt gewaardeerd worden vooral om zen inzet. Succes kerel !

 13. Forever nr14

  Jammer Serero dat een club als Ajax met heeft lopen piepelen, en jij je altijd als een Full prof gedragen hebt, alle respect verdien je kerel, en natuurlijk gunnen (wij echte ajacieden) jou een top transfer!! Zonde dat wel

Reageren is niet mogelijk.