There are no ads, please add some


‘Transfer El Ghazi komt dichterbij, Lazio en AS Roma strijden om handtekening’

Het begint er steeds meer op te lijken dat Anwar El Ghazi zich mag opmaken voor een buitenlandse transfer. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport heeft Ajax de vraagprijs van ongeveer vijftien miljoen aangepast en zou El Ghazi bij een bod van acht of negen miljoen mogen vertrekken uit Amsterdam.

Lazio Roma en stadsgenoot AS Roma zouden inmiddels strijden om de handtekening van de buitenspeler waarbij Lazio het meest concreet schijnt te zijn. De club van onder meer Wesley Hoedt en Ricardo Kishna moet tijdens de Afrika Cup Keita Baldé missen en verwacht tevens dat deze speler komende zomer zal vertrekken bij Lazio. Daarom lijkt het aannemelijk dat Lazio besluit om nu al toe te happen en zich wil versterken met El Ghazi.

Bron: Corriere Dello Sport

Gerelateerde posts

49 reacties

  1. De seijs

   El Ghazi gaat het toch niet redden bij ajax. Was wel zien aan te komen. Hij heeft geen snelheid geen beleving geen acties. Nu verkopen levert geld op. Einde van dit seizoen is hij niks meer waard. Dus ajax ziet het goed. Deze jongen gaat het niet redden bij ajax.

   1. marcussboss

    er gaat nu wel weer een buitenspeler weg, maar hebben er nog niets voor terug. ik geloof dat er een spreekwoord is dat luidt : gooi nooit je oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. sttaks zitten we helemaal schaars in de buitenspelers en dan moeten er weer jongens voor de leeuwen gegooid worden! hopelijk halen ze er een goede speler bij

    1. De seijs

     Deze schoen levert nu nog wat op. Straks kost hij salaris en voetbalt hij nooit meer voor ajax. Hij is niet goed genoeg. En ja ajax moet zo en zo buitenspelers halen nu. Maar dat is bekend en gaan ze ook doen. Met de transfersom van El Ghazi kan er misschien een betere gekocht worden. Laten we het maar hopen.

     1. Charka53

      En zo is dat El Ghazi gaat het niet worden wat we er van verwachtte , jammer maar voor hem weer een ander die het wellicht beter gaat doen en ik wens hem veel succes in zijn verdere voetbal leven.

     2. frenkynairo

      eens met marcus, maar seijs heeft ook een punt. en als ze schone zometeen weer rechtbuiten moeten zetten uit nood dan word ik gek.

    2. De Ajacied

     Hoop wel héél snel dat er andere vleugelaanvallers
     worden aangekocht want nu is de spoeling wel héél dun hoor
     ❌❌❌

   2. Litmanen

    Eens met Seijs. Ghazi is een Tjeu la Ling. Mooi weer, heerlijke voetballer. Koud en nat, wisselen in de rust.
    Meeverdedigen, nog nooit van gehoord. Gaat het daarom niet redden.
    Jammer want hij heeft talent genoeg. Maar dat had Ling ook.
    Moet denken aan vroeger: als je op de Reynolds drie keer riep: ” he sateetje, gaan we nog wat doen? ” dan raakte hij geen bal meer en ging rustig de strijd aan met de toeschouwers.
    Toen kon dat nog, nu niet meer.

    1. Indojood

     Zaten er domme mensen daar op de Reynolds, sateetje tegen een halfbloed Chinees roepen…

     1. Widi

      Ik dacht Litmanen in de jaren-60 al bij de F-side zat? Dat was hij toch? Dan zat hij denk ik ook op een andere tribune

     2. Widi

      Op Reynolds zaten zijn grootste fans. Maar hij raakte soms echt geen bal. En dan werd er gescholden en uitgedaagd.

     3. Litmanen

      Ik ben misschien mijn geheugen kwijt, maar Ling speelde niet in de jaren zestig in Ajax, dus even nadenken voordat je met stront gooit.

     4. Litmanen

      Ja Indioot, ook toen zaten er rare mensen op de tribune. Mensen met rood haar werden Rooie genoemd en kale mensen Kale. Niemand maakten zich daar toen druk om.
      Ik zeker niet, want ik stond op de Diemerzijde en ik hoorde daar dingen van Ajaxsupporters waarvoor je vandaag direct opgepakt wordt.
      Maar dat doen onze lieffies niet meer tegenwoordig. Die hangen poppen op……….

     5. Indojood

      Ging er mij niet om dat Ling werd beschimpt maar hem een sateetje noemen is pakweg hetzelfde als een Schot een kaaskop noemen.

     6. Litmanen

      Luister, moet ik me verantwoorden voor wat fans tientallen jaren geleden tegen Ling riepen? Je kan ook afzeiken om het afzeiken. Maar goed, dat deed je al een tijdje.

     7. Litmanen

      En bovendien, een halve chinees van een chinese vader met een chinees restaurant waarin hij heel veel sateetjes verkocht. Dus je vergelijking met die Schot gaat niet op.
      Het ging hier om de wedstrijdmentaliteit van Ghazi die ik vergeleek met Ling.
      En daar is volgens mij niet zo veel mis mee.
      Maar je zult ongetwijfeld weer iets onzinnigs vinden.

  2. marvinww

   het is nu belangrijk dat er een nieuwe links en rechtsbuiten komt dus 2 nieuwe buitenspelers, we kunnen ook nog wel een centrale verdediger gebruiken en het liefst ook nog een linksback, ik zit dan te denken aan Haps.

  3. koote207

   Is doodzonde om die in deze tijd te verkopen voor deze prijzen,vraag gewoon eens 15/20 miljoen dat doet iedereen….

 1. DennisTheMenace

  Ben ik met je eens Ron, maar denk dat je de verkoop van spelers gerust aan Overmars kunt overlaten. Is misschien niet de ideale bestuurder, maar of het vlak van financiën heeft ie z’n zaakjes altijd goed voor elkaar.

 2. JohnDoe77

  Volgens mij is ook El Ghazi een strategische verkoop; ligt niet helemaal op lijn met Bosz en heeft het ook lastig met het gebrek aan volledig vertrouwen. Op zich logisch voor een jonge speler, maar heeft de belofte niet helemaal waar gemaakt. Zal het daar zeer zeker ook moeilijk krijgen maar waarom niet proberen? Moet Marc wel gaan schakelen want alleen Cerny gaat ons geen kampioen maken!

  1. Litmanen

   El Ghazi heeft het niet in zijn genen zitten om echt terug te verdedigen en echt druk te zetten. Het is allemaal net niet op dat gebied. Een beetje op zijn Bazoers verdedigen. In het huidige voetbal gaat dat niet meer.
   Dat is volgens mij ook de reden dat hij steeds voor Traore gaat. Ondanks zijn falen vecht hij als een leeuw bij balverlies.
   Voor El Ghazi is totaalvoetbal niet weggelegd.

 3. Iamsterdam2015

  Tja. Hebben we nog meer problemen op rechts al hij ook al vertrekt. Cerny is het ( nog) niet, Traoré is het ook niet echt en ja wie houden we dan over?!

 4. Jimmy1971

  Ik denk dat zijn opvolger al in beeld is , anders laten ze dit nooit gebeuren !
  Misschien kunnen ze in de deal Kishna terug halen , dat scheelt weer op links !
  Overmars is niet achterlijk ..

 5. vak411

  Alle onruststokers er uit… gemotiveerde jeugd er in.. mooi signaal naar de rest. Goed bezig Overmars!!

 6. Geroldkohlen

  sale bij ajax! ajax moet straks de volle mep gaan betalen, voor nieuwe buitenspelers! belachelijk!

 7. dennis78

  justin kluivert is toch een buitenspeler…geef hem de kans. welke buitenspeler ga je dan kopen. de meeste moeten eerst een jaartje wennen. omdat ze uit een ander klimaat komen. el ghazi gewoon behouden.

 8. knudde32

  El g is school voorbeeld van gebrek aan mentaliteit van het geld voor bazoer en el g een linksback plus buiten speler halen en Kluivert doorschuiven wel een linkspoot op links en een rechtspoot op rechts aub

 9. EugAjax

  Het is lastig met al deze geruchten. Ajax lijkt uitverkoop te houden. Je kan het doorselecteren noemen. Ik zit wel te denken als Ajax kan doorselecteren door El Ghazi te verkopen en die Braziliaanse rechtsbuiten van Recife aan te kopen en op zijn minst met gesloten beurzen dan doet Overmars toch weer goede zaken. We zullen het zien. Ik heb alle vertrouwen dat Overmars toch een goede deal gaat sluiten en ik ben ook van mening dat El Ghazi uitenidelijj niet het niveau kan halen wat nodig is bij Ajax op constante basis.

  1. ajacied078

   jup Hunter halen en dan 442 Hunter en dolberg in de spits ziyech op 10 Riedewald op 6 schone en klaassen linkse en rechts en een leuke verdediging moet te doen zijn 🙂

   1. -buitenkantje rechts-

    Is een optie.. Denk alleen dat Ajax en Bosz daar niet aan willen. Maar heb het ook wel eens geopperd met zoveel goede middenvelders.. Je moer de beste spelers opstellen. Het systeem aanpassen aan de spelers die je hebt.

 10. Valentino

  Waarom de prijs verlagen? Als beide teams zo graag willen sleep je die 15 miljoen er met gemak uit.

 11. f-side64

  ik zou el ghazi er zeker bij houden nu cerny en vooral die traore zwaar teleur stellen.

Reageren is niet mogelijk.