There are no ads, please add some


China lonkt: ‘Met bijna 100.000 euro netto per week heeft Gudelj ook niets te klagen’

Nemanja Gudelj stond begin dit seizoen nog in de basis van Ajax maar na een tijdje op de bank kon de Serviër het mentaal niet meer opbrengen om vanaf de zijlijn te kijken. De Telegraaf meldt dat Gudelj daarom naar China af zal reizen en dat zal hem geen windeieren opleveren. Door de transfer zal Ajax ongeveer zes miljoen euro overhouden maar Nemanja zal echt geld binnen gaan harken.

“Vorige maand was de overstap van Carlos Tevez van Boca Juniors naar Shanghai Shenhua voor 84 miljoen euro wereldnieuws. De 32-jarige Argentijn bedong een netto-jaarsalaris van 37,4 miljoen euro, 720 duizend euro per week. Zo bont maakt Tianjin Teda het niet, maar met bijna 100.000 euro netto per week (!) heeft Gudelj ook niets te klagen. Nadat hij bij Ajax door motivatieproblemen buiten de selectie werd gelaten en zijn vertrekwens kenbaar maakte, stonden de subtoppers uit Engeland, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland in de rij. Maar de bruto jaarsalarissen daar kwamen bij lange na niet in de buurt van de ruim vijf miljoen euro netto, die bij Tianjin Teda wordt genoemd. Tel daarbij het tekengeld van enkele miljoenen en het is duidelijk waarom Gudelj de ongebruikelijke stap (op zijn leeftijd) serieus overweegt. Tot 2020 verdient hij in totaal zeventien miljoen euro netto”, staat in het dagblad te lezen.

Gerelateerde posts

39 reacties

 1. KBouter

  Wat hij daar gaat verdienen interesseert me geen moer. Als hij maar weg is bij Ajax.

  1. koote207

   Vreselijk mannetje, die moeten ze eigenlijk schorsen ipv 100.000 per week, krijgt hij nog wat hij wil ook👊

   1. De seijs

    Die eikel verdiend met zijn gestoorde gedrag ook nog eens de jackpot. Wat een hufter! Ajax moet hem gewoon aan zijn contract houden. En als hij perse weg wil moet hij dat afkopen met een bedrag van 10 miljoen Euro. Dit is het begin er gaan er zo nog veel meer volgen. Als het blinkt zijn ze verkocht, was vroeger al zo, in de gouden eeuw!

    1. JohnDoe77

     Seijs, zo werkt dat niet. Er wordt op hem geboden, daar kan hij niets aan doen. Als Marc 10mln redelijk zou vinden, had hij dat wel gevraagd. Denk dat ze hem voor deze prijs liever kwijt dan rijk zijn, iedere dag dat deze situatie blijft zoals hij is wordt hij tonnen minder waard. Strik er omheen en nooit meer over prate!

     1. De seijs

      Het gaat erom dat als een speler weg wil, dat hij dan gaat muiten! De Chinezen gaan spelers halen in Europa. Dat houd in dat elke speler die effe niet goed in zijn vel zit bij zijn club. Weg wil en dat is wat ik bedoel. Laat ze maar fors gaan betalen voor onze spelers anders is het hek van de dam! John.

     2. EugAjax

      Ik ben het met je eens Seijs. Met het Chinese verhaal achter de hand moet Ajax in ieder geval winst maken op deze muitende speler. Liefsf zelfs flinke winst. Anders word het mss te aantrekkelijk voor spelers om dit gedrag te vertonen. Gezien ons zeer brede selectie zou dat een slecht signaal zijn. En indien Chinezen dan niet akkoord gaan jammer dan. Kan hij gewoon weer rondjes lopen! Aanpakken dus is het signaal wat Ajax moet afgeven

     3. De seijs

      Juist EugAjax ajax moet zich hard opstellen tegen die Chinezen. En tegen raddraaiers in de selectie. Anders is het hek van de dam.

     4. JohnDoe77

      Seijs, daar zit wat in maar niet iedere speler heeft de mentaliteit van Gudelj. Heeft niets te maken met Chinezen; als een speler gaat muiten en hij raakt op de bank, verliest hij zijn waarde en moeten ze wel verkopen. Die Chinezen moet je op je blote knieen danken, hij is die 6mln nooit waard!

     5. dickst14

      Overmars moet gewoon 8 miljoen vragen. Dan kan Gudelj zelf 2 miljoen ophoesten en anders niet.

 2. Iceman

  Ja mee eens en dan kan hij het wel opbrengen om op de bank te zitten Bye Bye Gudelj en neem je pa en broertje ook gelijk mee.

 3. RonJ64

  Zijn daar gek op RAT, nu kan hij zich wel motiveren natuurlijk?!…strik erom heen en pa en broer meesturen.

 4. Alabe

  Helemaal mee eens. Maar in China voetballen motiveert blijkbaar die spelers die alleen maar om geld geven.

 5. Charka53

  Tjonge, tjonge voor zo’n week salaris zou ik niet gemotiveerd raken , nou Gudelj veel plezier in China en niet tot ziens.

  1. Velibor

   Nee voor een ton per week trek ik men sloffen niet aan hoor,zeker niet als ik lees dat Tevez er zeven ton pakt kom nou daar zou ik niet gemotiveerd van worden…..🤑

  1. frenkynairo

   hahaha idd stylo. ik ken geen 1 speler die beter terug is gekomen uit China. ff cashe en einde carrière.

 6. afcadeluxe

  welke drugs gebruiken ze in china?het blaast in 1keer je hersens weg,andere verklaring heb ik niet,wat een rare wereld om voor zo 1 rat zoveel uit te geven

 7. Indojood

  Gudelj: “Ik kan het opbrengen om voor € 100.000 op de reservebank te zitten.”

 8. JohnDoe77

  Zo, de redactie is wakker! Die Chinezen zijn gek natuurlijk; meteen verkopen! Dit was een dikke verliespost geworden en nu komt de redding uit het Oosten!!

 9. Gepe

  Het zit natuurlijk wel lekkerder op de bank mat in je achterhoofd je bankrekening die vanzelf flink oploopt. Kennen we allemaal niet het verhaaltje van Bogarde? Die ging elke week lachend de tribune op.
  Maar mooi dat deze -niet-topsporter weg gaat!

 10. VanDattem

  Ah joh. Is toch helemaal prima dit, wat kan ons het nou schelen. Komen we nooit meer tegen. Doei Nemanja, veel plezier.

 11. Jimmy1971

  Precies , weg is weg !
  We willen hem allemaal weg dus de enige zorg is dat Ajax een goede transfersom krijgt en een dissonant kwijt is !
  Waar hij heengaat of wat hij dan verdient doet dan niet meer terzake , al zijn het belachelijke bedragen ..

 12. vak411

  Pfffft meneertje lijkt beloont te worden voor zn gekke gedrag.. ach, 6 miljoen binnen en een onruststoker minder. Niet slecht…

 13. -buitenkantje rechts-

  Ongelovelijk! Niet gemotiveerd en straks een ton netto verdienen per week??! Dit soort berichten zorgt ervoor dat ik af en toe de neiging krijg om me volledig af te wenden van het betaalde voetbal. Lekker concentreren op het amateurvoetbal.. Waar nog echte liefhebbers en en echte beleving te vinden is. Waar niet alles draait om geld..
  Hier zakt toch je broek van af! Is de wereld helemaal knettergek geworden?..

  1. Indojood

   De wereld is knettergek. Terrorisme, oorlog, kinderverkrachters, godsdienstwaanzinnigen, smeltende poolkappen, uitstervende planten en dieren, Putin en Trump op de belangrijkste posities.

   2017 zou wel eens het jaar van onze ondergang kunnen worden….

 14. Widi

  Ik zie weer louter voorspelbare reacties. Een deel gaat weer op de stoel van de penningmeester van Ajax zitten en een ander deel is gewoon jaloers op Gudelj. Het is simpel: Ajax moet er goed uitspringen en dat is het geval. En de speler heeft natuurlijk groot gelijk dat hij dergelijke bedragen niet laat lopen. Ik zou voor dat geld ook wel 3 jaar naar China gaan. Gewoon blij dat hij weg gaat. En hoop dat zijn broertje ook gaat.

  1. EugAjax

   Die van jou is ook beetje voorspelbaar hahaha. Je hebt gelijk we duiken er met zijn allen meteen bovenop heerlijk. Incl mezelf. Eens dat Ajax er iig goed lijkt uit te springen.

  2. -buitenkantje rechts-

   Gaat mij er in dezen totaal niet om of Ajax er goed uit springt.. Dit zijn wat mij betreft voorbeelden van onverkwikkelijke uitwassen van het betaalde voetbal! Waar is de moraal? Een beetje normbesef mag best. Bah!! Dat er nog mensen zijn die komen kijken..

   1. Widi

    Het is de realiteit. Ik begrijp wel dat je er van walgt. Vraag me af hoe diep je moet afzakken in het amateurvoetbal. 3e klas?

   2. Indojood

    Begrijp wel wat je wilt zeggen. Axel Witsel is 28 jaar, basisspeler bij de Rode Duivels en gaat ook naar China van Zenith. Dus voor de tweede keer kiest hij voor het geld en niet voor een club uit Engeland of Spanje. Je willen meten met de allerbesten is niet meer belangrijk.

Reageren is niet mogelijk.