There are no ads, please add some


Kluivert geniet van ontwikkeling zoon Justin

Justin Kluivert staat op het punt om in de voetsporen van zijn vader te treden die op achttienjarige leeftijd zijn debuut maakte in het eerste elftal van Ajax. Kluivert is dan ook trots op zijn zoon en ziet zichzelf vaak terug in het jonge talent.

‘De manier waarop hij loopt, een bal aanneemt, zijn spelintelligentie en het tweebenig afwerken is heel belangrijk en dat zijn zaken die ik ook aardig beheerste. Hij weet voordat hij de bal krijgt wat hij wil doen en dat hebben weinig spelers. Natuurlijk is het voor mij lastig om steeds aanwezig te zijn gezien mijn functie bij Paris Saint Germain. Als vader breekt je hart als je er zelf niet bij kan zijn wanneer hij op de bank zit bij Ajax 1 of scoort in Jong Ajax. Maar we hebben veel contact waarbij ik hem dagelijks de ins en outs probeer mee te geven’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

72 reacties

 1. marcussboss

  Op zo’n jongen kan je als vader zijnde ook enkel maar trots zijn denk ik zomaar! prachtig dat hij dezelfde stappen als zn vader maakt!

  1. De Ajacied

   Ja idd toppertje hoor,
   Pa Patrick moet supertrots zijn op zijn jonge, maar er is nog 1 ding,
   Je blijft wel van Justin af hoor hij mag nog lang niet naar PSG 😤😤😤
   ❌❌❌

   1. HURBIE

    Max Verstappen is ook beter als zijn vader
    JUSTIN moet dan ook maar beter worden als Papa Kluivert

 2. KBouter

  Met Kluivert Ajax en al zijn supporters erbij.

  Hoop dat het net zó n goede voetballer word als zijn vader.

  1. Amoebe

   Ik hoop dat hij binnenkort een puntertje maakt waardoor wij een europeese beker winnen!!!

   Helaas blijft het bij hopen 😒

 3. VanDattem

  Hopelijk zingen we zsm weer KLUUUIIIVERT KLUIVERT, Kluuuuuuivert Kluivert, KLUUUUUUUUIVERT KLUIVERT, WE WOOOORDEN KAAAMPIOEN!!!! 🙌🏽

  1. Widi

   Als je in een bepaald deel van het stadion zit, kun je sowieso zingen, ongeacht voor wie, wanneer, waarvoor en de stand in de wedstrijd.

   1. VanDattem

    Echt een nutteloze reactie dit. Net alsof ik heb gezegd dat er pas gezongen moet worden vanaf het moment dat hij er in komt, en alleen voor hem. Widi.

    1. Widi

     Nee van Dattem. Dat bedoel ik niet. Ik doelde op het deel van de supporters dat de hele wedstrijd zingt en springt. Dat begrijp ik niet zo goed. Maar misschien ben ik gewoon oud.

 4. Charka53

  Mooi hoor dat er weer een ster op komst is met de naam Kluivert , we hebben van zijn vader genoten nu is Justin aan de beurt.

 5. Jimmy1971

  Als hij net zo goed wordt als zijn vader was , hoop ik dat hij wel wat langer dan zijn vader blijft !

 6. De seijs

  Hoop dat Justin beter wordt dan zijn vader. Patrick moest het echt hebben van heel veel aanvoer. En die kreeg hij bij ajax en Barcelona dat waren gouden tijden voor een spits als Patrick. Hij misten veel kansen maar dat viel niet op omdat hij er ook heëeeeel veel kreeg. Al met al hoop dat Justin het langer vol houd dan zijn vader, en als het effe kan 1 op 1 gaat score succes Justin.

 7. EugAjax

  Als Justin zo goed is als zijn vader en hij is nu 18, waarom scout Ajax dan een 23 jarige linksbuiten van een middelmatige Zweedse club? Voor zover ik kan beoordelen heeft Ajax na Younes dus genoeg talent om binnenkort door te breken. Dus ik zeg Ajax kies voor eigen jeugd op positie linksbuiten. Dat kan makkelijk in schaduw van Younes (evt Troare)!

  1. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

   Ajax zal toch wel weten wat ze doen? Jij zegt constant dat ze alles nu goed op decraila hebben en uitstekend bezig zijn. Dus vanwaar die twijfel aan jouw kant? Beetje CDA gedraai lijkt het wel. He …. daar istie weer, het klopt wederom …… draaikontje.

   1. EugAjax

    Justin kan volgens mij op beide en anders kan Justin naar rechts en Traore naar links. Ik wil alleen maar zeggen we hebben genoeg buitenspelers. En indien Ajax niet tevreden is, moet je doorselecteren. Ik ga er ook vanuit dat Ajax niet gaat kopen deze winter als ze niks verkopen. Dus ja Ajax heeft veel goed op de rit. Maar moet wel dicht tegen eigen indentiteit blijven. En dat is zeker niet kopen om het kopen.

    1. Widi

     Er wordt gekeken naar een nieuwe linksbuiten. Jij noemt Justin. Ik zeg je dat Justin rechtsbuiten gaat spelen. Dus je argument deugt niet. En verder beslis jij niets bij Ajax. Je kunt hopen. Je kunt vinden. Je kunt een idee hebben. Of een mening. Maar je hebt geen functie. En zo schrijf je af en toe wel.

     1. EugAjax

      Overigens als laatste, moet ik wel lachen. Jij vind niet kunnen widi dat ik op een manier schrijf alsof ik volgens jou op een functie uit ben. Maar jij schrijft alsof je er al werkt. Ergo gezien je teksten ben ik ervan overtuigd dat je bij Ajax werkt! Grappig. En o ja als ik nu wel bij Ajax zou willen werken, schat ik zo in dat ik slim genoeg ben om niet te solliciteren via een forum. Nogmaals ik blijf werken waar ik werk en blijf lekker hier ouwehoeren over mijn clubbie.

     2. Widi

      Het is een van de anderen die meent dat jij op een functie uit bent. Goed lezen. Ik schrijf slechts dat je geen functie hebt.

     3. EugAjax

      Widi lees je eigen stuk eens terug. Je verbetert altijd graag iedereen. Noemt mij een wijsneus………….ja ach. Toch ben je een goede vent al is het alleen omdat je voor Ajax bent!!😄

     4. Widi

      Ik verbeter haast niemand meer. En jij raakt me ook iets te opgewonden van de aandacht. Dus ook in jouw geval ga ik het weer even aan andere over laten.

     5. Charka53

      Wat maakt het uit mannen als je bijna heel je leven supporter bent van Ajax en je leven bestaat in hoofdzaak uit Ajax krijg je het gevoel dat je Ajax bent, dus ga je dan ook denken wat ik zeg en schrijf wordt dan ook gewoon aangenomen en gedaan , maar helaas het is maar een ( natte ) droom.

     6. De seijs

      Widi jij zegt dat Justin rechtsbuiten gaat spelen. Hoe weet je dat zo zeker , dat je dat hier zo zeker zegt?

     7. 11Younes11

      De irritantste zin in deze zinloze discussie vind ik ook: “Ik zeg je dat Justin rechtsbuiten gaat spelen.”
      Ondergetekend: Widi

 8. EugAjax

  Widi je bent duidelijk beter op de hoogte dan ik. Dus ik neem veel van je aan. Echter waar haal jij nu steeds vandaan dat ik een functie binnen Ajax wil. Volgens mij probeerr je beetje een sfeertje te creeren. Ik geef slechts een mening en nee ik hoef geen functie binnen Ajax. Maar ik mag wel constateren als Ajax wat verder qua inhoud van hun eigen strategie dreigt af te dwalen! En daar wat van vinden! Maar gelukkig is dat alleen nog op geruchten en nog niet op daadwerkelijke acties van Ajax.

  1. Widi

   Ik ben echt serieus vermoeid nu😂😂😂😂. Kun jij niet gewoon weer Ajax Barcelona worden en blijven. Ik vind het vervelend dat sommigen denken dat wij 1 zijn. Niks ten nadele van jou, maar ik heb mijn eigen identiteit.

   1. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

    Sorry Widi, ik vind het wel geinig een nick aan te passen wanneer ik daar zin in heb. De site geeft daar de mogelijkheid voor. Officiele inlognaam is Johan Cruijff en de scherm aam kan je onbeperkt aanpassen. Huidige schermnaam is heel bewust om bepaalde namen altijd in het zicht te houden. Ongelooflijk dat er mensen zijn die daar zo’n issue van maken. Ik heb zelf ook al diverse keren aangegeven dat ik, ik ben en niemand anders. Mijn mening is er echt wel uit te halen, ook met een andere nick. @eugie: even voor alle duidelijkheid, jij bent zwaar vermoeiend bijgoochem.

     1. Widi

      Jij weet best dat hij en ik niet dezelfde zijn. En je hebt misschien niet alles gelezen. Ik vroeg of hij weer AjaxBarcelona wilde zijn. En dat heeft hij er toen bijgezet. Ik vind hem ook geen gek. Af en toe wat hard. Maar er zijn er hier wel gekker hoor. En daar bedoel ik niet perse jou mee😎

     2. De seijs

      Lees eens wat hij EugAjax toewens konstant. Bij een ander zit je die gelijk op zijn nek met dit soort uitspraken.

     3. Widi

      Ik keur dat niet goed. Ik vind dat van niemand leuk. Ik denk overigens dat AH zulke dingen niet in de praktijk zal brengen. Verder kan ik alleen zorgen dat ik zelf niet al te gewelddadig overkom. Ik probeer het zonder echte scheldwoorden. En ziektes. En op sommigen reageer ik wat meer dan op anderen. Er was er maar 1 die ik echt niet moet. Toon. Voor de rest probeer te onthouden dat we allemaal voor Ajax zijn.

     4. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Ik ken iemand die mij toewenste dat ik van de 2e ring in de gracht van de Arena te pletter zou flikkeren. Goh, wie was dat ook al weer. Verder heb ik van meerdere ziektes naar mijn hoofd geslingerd gekregen waar je toch echt dood aan gaat. Vervolgens gaat er eentje hier een partij schijnheilig zitten doen, niet normaal.

     5. Widi

      Dat heb ik ook gelezen. Keur ik af. Ik weet zeker dat jij het niet nodig hebt om daar aan mee te doen. Ik weet ook dat jij zelf beslist wat je doet. Ik heb er op een bepaald moment voor gekozen om mijn stijl iets te veranderen. Omdat het belachelijk is dat supporters onderling bijna afspreken om elkaar iets te gaan aandoen. Jouw woordenschat is groot genoeg om het zonder ziektes en zo af te kunnen. Seijs blijkt het de laatste tijd meestal ook te kunnen. Maar jullie en ook alle anderen beslissen natuurlijk zelf wat jullie typen. Overigens haal je de gracht nooit vanaf de tweede ring😂😂😂

     6. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Ernstige ziektes wens ik niemand toe. Ik heb mensen af en toe de tip gegeven vooral voorzichtig te zijn. Dat wordt vervolgens opgevat zoals ze zelf willen 😂. Ik ken ze niet, wil ze niet kennen ook en ook niet tegenkomen dus er kan nooit iets gewelddadigs inzitten. Valt op dat de grootste schelders vaak het meeste commentaar hebben als ze zelf worden aangepakt. Ik heb de afgelopen periode bewust mijn stijl aangepast maar vooral om te laten zien en merken hoe irritant dat is. Lang niet iedereen heeft deze boodschap gesnapt dus we zullen zien wat 2017 brengt. Voor vanavond eerst maar eens🍾🍺

     7. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Is een prima stijl. Ieder mag doen wat hij wil maar je hebt fel en onbehoorlijk en/of racistisch. Fel is geen enkel probleem.

     8. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Nee, heb ik niet maar stuur gewoon dezelfde mail als voor fanzone naar de redactie van AS. Geen account voor nodig toch?

     9. Widi

      Ik heb me een aantal maanden soms laten meeslepen in toch wat ordinaire scheldpartijen. Als ik dingen terug las, zag ik dat ik mezelf omlaag haalde. En dat wou ik gewoon niet meer. Daarom daarmee zo goed als gestopt. Alleen als Toon weer terug komt sta ik niet voor mezelf in. Verder moet iedereen het lekker zelf weten.

     10. De seijs

      Hahaha ja voor ajax zijn we allemaal. Al vraag ik me wel eens af of die gek met zijn vele Namen voor ajax is. Hij loopt voornamelijk hier alleen maar te zieken. Want dat vindt hij maar wat mooi. Ik vraag me ook af of hij wel helemaal 100 is. Hij heeft ook helemaal niets hier met iemand temaken. Met andere woorden hij heeft schijt aan zijn mede forum genoten, en dat vind ik als ajacied en forum lid wel vreemd. Alleen maar zuigen en zieken en bedreigen, steeds maar weer andere Namen nemen hier is niet normaal. Dus ik heb sterk mijn twijfels over hem. En dat jij hem dan niet daarop aanspreekt vind ik zeker heel vreemd. Dus daarom mijn twijfels widi.

     11. Widi

      Seijs. Ik denk dat hij oke is. Ik ben uit mezelf begonnen om normaal/aardig tegen jou te doen. Dat heeft ook jou een beetje veranderd. Misschien gaat 1 van jullie ook die stap nemen. Misschien niet. Andere kwestie: help jij mee om te zorgen dat ook de mensen in jouw vak voortaan de 14e minuut gaan of blijven staan om te klappen voor JC?

     12. De seijs

      Ik heb geen vaste plaats in de arena. Als ik komt ik zit vaak bij/naast de spelers tribune of te wel dug out en ABA lounge. Maar als ik daar ben wil ik best proberen de mensen in de 14 te laten staan samen met mij. En nee hij is niet oké als hij zegt dat hij met niemand wat te maken heeft en alleen zijn eigen zin doet. De manier waarop hij blijft mensen doelbewust beschadigen met dat soort mensen wil ik mij niet associëren. Laat hij zich eerst maar eens bewijzen hier tegenover iedereen. Gewoon normaal doen is al voldoende widi.

     13. Widi

      Heb ik je toch verkeerd ingeschat. Ik dacht echt dat jij ergens anders zou zitten. We bijten allemaal wel eens stoer van ons af. Ik ben daar zo goed als mee gestopt. Ik ben er van overtuigd dat bij AH de soep ook niet zo heet zal worden gegeten als die is opgediend. Het is soms ook een beetje een apenrots hier. Ik ben in elk geval blij dat jij op je eigen (mooie) plek in het stadion gaat staan in de 14e minuut. Dat heb je in elk geval gemeen met AH.

     14. De seijs

      Haha heb net ah gelezen bij hem is de soep nog heel heet widi hahaha. Iemand inschatten hier is echt onmogelijk moet je ook niet Willen. Maar als ik ga ga ik zeker staan in de 14 minuut widi.

     15. Indojood

      Tip voor je. Erwtensoep met rijst en sambal. Jaren geleden bij toeval een keer geprobeerd. Werkt goed.

     16. Indojood

      Dat bedoel ik. Toen ik hier kwam wonen hadden we erg veel moeite met het Hollandse eten. Smaakte nergens naar. We zijn toen gaan expirementeren met onze ingrediënten toe te voegen. Soms werkt het en soms niet. In soepen een lepel sambal gooien werkt meestal wel.

     17. Indojood

      Ja, dat is een klassieker, haha. Heb ik gezien bij Indo vrienden toen ik jong was. Ik wist niet wat hagelslag was. Vroeg ik aan ze, wat zijn die stukjes “tai” (poep) tussen de sambal? 😂😂😂

 9. -buitenkantje rechts-

  Voor Justin natuurlijk mooi dat hij een vader heeft die het allemaal al heeft meegemaakt.. Alleen zal hij zijn eigen weg mieten gaan.. De naam Kluivert kan ook als een loden last gaan werken als hij telkens vergeleken wordt met zijn vader.

  1. Widi

   Het kan ook helpen. Zie Max Verstappen. Heeft ook veel met talent te maken. Als dat verschil heel groot is, krijg je het niet makkelijk. Jordi was een behoorlijk goede voetballer die nog in Oranje heeft gespeeld. Maar zijn vader was Johan……

Reageren is niet mogelijk.