There are no ads, please add some


Dolberg wint grote Deense prijs

Kasper Dolberg heeft in Denemarken de verkiezing van het Arets Fund gewonnen, de oudste Deense sportprijs. Naast Dolberg was ook oud-Ajacied Christian Poulsen een keer de winnaar. Dolberg liet twee Olympische deelnemers achter zich en ontvangt de prijs voor het sporttalent met de grootste internationale doorbraak. De aanvaller van Ajax was zelf niet aanwezig op de uitreiking vanwege een vakantie en dus nam zijn zus de prijs in ontvangst.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

33 reacties

  1. marcussboss

   jaaaa laten we hopen dat we nog lang van hem mogen genieten! Dit wordt een hele grote als hij zich goed Door ontwikkeld en dan blijft het hopelijk niet bij individuele prijzen🏆😉

   1. Ajacied407

    Snak echt weer naar de landstitel na 2 jaar geen kampioen te zijn geweest, heb jij dat niet?

    1. marcussboss

     zeker weten! vooral omdat we vorig jaar zo dichtbij waren! laten we hopen dat we dit jaar meer geluk hebben en 010 nog even voorbij gaan!

     1. Ajacied407

      Ajax en PSV hebben gewoon meer kwaliteit dan Feyenoord. Feyenoord moet het echt van strijd hebben en als 1 verzaakt, is hun kracht weg. El Ahmadi is hier zo belangrijk in. Die gaan tijdens de Afrika Cup nog wel wat punten verspelen. We moeten zelf ook nog in de ArenA tegen Feyenoord, dus heb er wel vertrouwen in. Kom zelf uit een dorpje vlakbij Eindhoven, dus ik zou wel weer eens de monden willen snoeren. Manman, wat een afgang op 8 mei voor me met al die lampen om me heen.

     2. De seijs

      Zo dan had jij het niet best in mei. Hoop dat je ze dit jaar kan uitlachen. Dan lach ik met je mee👍😉

     3. Charka53

      Ik hoop niet voor Ajacied407 dat je spygologische hulp nodig had 😀
      Maar zo als de laatste jaren is Ajax na de winterstop beter gaan spelen dan er voor dus heb ik er alle vertrouwen in dat we dit jaar met de schaal gaan eindigen.

     4. HURBIE

      Hij is echt heel goed maar de laatste keren wat minder Maar meteen deze prijs beetje overdreven voor die paar wedstrijden dat hij geweldig speelde

     5. Charka53

      Volgens mij is het door zijn vorige club gepushd wordt zodat hij meer opleverd dus zij dan ook meer vangen .

 1. -buitenkantje rechts-

  Ik gun het Dolberg van harte.. maar de oudste Deense sportprijs ontvangen voor de sporter met de grootste internationale doorbraak? En daarbij laat hij olympiërs achter zich.. Mijns inziens zwaar overdreven.. Hij komt net kijken! Staat net een paar maanden in de basis.. Moest even denken aan het interview met Sneijder. Hij vond dat jonge spekers tegenwoordig veel te snel een transfer maken.. Ga jezelf eerst maar eens bewijzen.. Niet drie maanden, drie seizoenen..

  1. pietprecies

   Het is natuurlijk maar hoe je er naar kijkt, het gaat om een doorbraak, misschien presteerden die olympiers al wat langer goed dan kan je niet meer van een doorbraak spreken

 2. Dagrump

  Sjiek/leuk voor je om deze prijs te winnen!! Proficiat geniet ervan en wordt topscorer dit seizoen!!

 3. Jimmy1971

  Ben het wel met BR eens , het is nog steeds een talent , die wel heel veel verwachting wekt , maar voor deze prijs heeft hij nog teweinig gedaan ..

 4. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

  Het is een talentenprijs. Hij is voor Deense begrippen internationaal doirgebroken, nl. bij Ajax. Het gaat hier niet om een prijs voor langdurig presteren.

 5. EugAjax

  Ja die Denen zijn nog aan het bijkomen van hoe het in godsnaam kan dat deze jongen zo een groei heeft doorgemaakt het laatste jaar…….ja dat krijg je als je naar de beste opleiding van Europa gaat.

  1. Widi

   Ook binnen die opleiding is er wel enige verbazing hoor Eug. Misschien kom je toch niet vaak genoeg langs.

   1. EugAjax

    Klinkt goed, onze opleiding verbaast over hun eigen niveau!!! 😄. Kan je nagaan hoe goed ze of jullie bezig zijn!

     1. EugAjax

      Dat snap ik! Ik ben daar niet verbaast over want opleiding is zo opgezet dat dit soort kwaliteit eruit komt!

     2. Widi

      Dan ben jij dus Roomser dan de de Paus. Of gewoon een wijsneus. Het Amsterdamse woord ken je zelf……

     3. EugAjax

      Ik heb gewoon heel veel vertrouwen in de opleiding, blijkbaar nog meer als dat ze zelf hebben. Mag jij er namen aangeven geen probleem

 6. david1984

  leuk ventje man een super talent waar we nog heel veel plezier aan gaan beleven echt een Ajax man altijd een Ajax man

Reageren is niet mogelijk.