There are no ads, please add some


‘Barcelona laat Sanchez met rust en richt pijlen op Upamecano’

Davinson Sanchez stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van FC Barcelona maar koos uiteindelijk voor een transfer naar Ajax. Toch liet Barcelona het er niet bij zitten en liet het de afgelopen weken weten nog steeds interesse te hebben in de Colombiaanse speler.

Volgens El Mundo Deportivo kan Ajax echter opgelucht adem halen nu Barcelona de beslissing heeft genomen om Sanchez met rust te laten en te kiezen voor Dayotchanculle Upamecano van de Oostenrijkse club Red Bull Salzburg. Upamecano komt momenteel op huurbasis uit voor FC Liefering en heeft een streepje voor op Sánchez omdat hij van Franse komaf is, zo stelt de bovenstaande krant. Hij kan op deze manier extra goed communiceren met Samuel Umtiti.

Bron: El Mundo

Zie ook eerder bericht: 30-11-2016 Barcelona jaagt opnieuw op Sanchez en zet speler bovenaan verlanglijst

 

 

Gerelateerde posts

68 reacties

   1. De Ajacied

    Goed zo hoop dat Barca het heeft begrepen en Davidson mooi in Amsterdam laat de komende jaren
    ❌❌❌

    1. -buitenkantje rechts-

     Sanchez gaat nergens heen.. hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij Ajax. Las in een interview dat hij Ajax voor hem een schot in de roos vond..👍

     1. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Ja maar zelfs voor een herhaling krijg je mooi 3 likes 😁

 1. Vakje129

  Goed plan van Barcelona om voor een ander te gaan , kunnen wij langer van deze topper genieten

 2. KBouter

  Goed bericht, alhoewel ik toch denk dat Ajax hem nog niet had laten gaan.

  Nog een seizoen of twee bij ons hoop ik.

 3. Joep

  Hij is een van de beste aankopen van de afgelopen jaren. Ik hoop dat wij nog een aantal jaren van hem kunnen genieten.

 4. Charka53

  Verstandig van Barca , wat heb je aan weer een bankzitter hier speelt hij elke wedstrijd waar hij de rots in de branding is en ons helpt om de titel te halen.

 5. Leshi0172

  Top dat die hier blijft, maar dat laatste argument slaat nergens op, want de meerderheid bij Barcelona spreekt Spaans en Sanchez ook 😂

  1. Ajaxfan2004

   Klopt er spelen meer spanjaarden bij barca maar umtiti is ook centrale verdediger daarom kunnen ze beter comuniceren als centrale verdedigers

  1. EugAjax

   Dromen komen zelden uit hoor ajaxpers hahaha. Jammer dan hadden we FdB terug kunnen vragen 😄

 6. EugAjax

  Was al een gerucht dat niet waar kon zijn. Barcelona zal de vraagprijs niet kunnen betalen😄. Marc Netto had heel hoog in de boom gaan zitten. Succes belangstellenden !! Hij blijft dus gewoon

  1. Indojood

   Elke dag hoor. En nu 2016 bijna voorbij is, realiseer ik me weer wat een gitzwart jaar dit is geworden. Einde plan Cruijff, kampioenschap op amateuristische wijze vergooid. En de grootste klap, het overlijden van de grootste Nederlander aller tijden. 😢😢😢

   1. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

    Onthouden was hij heeft gedaan voor het voetbal en wat hij nog steeds doet. Dat maakt het een stuk dragelijker. Hij zal nooit vergeten worden en zijn kijk op voetbal zal altijd de juiste blijven zolang voetbal een sport blijft waarvan je wilt genieten. Gelukkig zijn wij supporter van Ajax. Daar zal het mooie altijd bewaard en uitgevoerd moeten worden. Daar word ik dan toch weer blij van.

    1. Indojood

     Nou, ik word er niet blij van. Veel te jong en met verdriet in het hart gestorven. Wat rest zijn herinneringen. In 2017 zal er nog minimale aandacht zijn voor Johan.

     1. Indojood

      Roep ik al sinds het overlijden van Johan. Ik hoop het. Maar als Johan zelf het al niet lukt.. Zo realistisch ben ik intussen wel. Wim Jonk en Jordi worden hier al regelmatig beschimpt door een stelletje imbecielen.

     2. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Niet opgeven, nooit opgeven. Idioten en imbecielen mogen het nooit winnen. Ze doen zich soms geleerd voor maar het is pure kul. Uiteindelijk wint hetvgoede en dat is en blijft de visie van Johan op het spelletje. Jij kan dat heel goed verwoorden en ik hoop dat je dat blijft doen. Ik ben meer de hakker, niet altijd even goed maar ach……. ook wel beetje nodig. Dus volgode moed naar 2017 en verder. We steunen daarmee niet alleen Johan maar ook Jordi en Wim.

     3. Indojood

      Ach, ik hak ook wel eens.

      Ik geef zeker niet op. Toen ik naar het condoleanceregister kwam en voor zijn portret stond, ervaarde ik een onder vier ogen moment met Johan. Ik voelde zijn aanwezigheid en deed de belofte de rest van mijn leven zijn boodschap uit de dragen en dit ook te doen op zijn voorwaarden. Geen compromissen. Dus met Johan dwepen en Jonk belachelijk maken kan niet. Iemand die tot de dood trouw is, iedereen wenst zichzelf een dergelijke vriend toe. Besef wel dat 2017 een moeilijk jaar wordt. De aandacht zal wegebben.

      Trouwens, ik kan mijn grote vriend BobbyHaarms toch niet in de steek laten.

     4. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Die horen we weinig de laatste tijd, net als jood84. Wat wegebben betreft: laten we zorgen dat we in ieder geval hier elk moment waar mogelijk aangrijpen om de aandacht in leven te houden. De site is helaas niet zo Johan minded (zachtjes uitgedrukt) dus oet het van de forumleden komen.

     5. Widi

      Het moet toch makkelijk te doen zijn om voortaan iedere wedstrijd in de 14e minuut op te staan en te klappen!!

     6. Indojood

      Denk wel dat Zuid 1e ring het voortouw moet nemen om iedereen mee te krijgen. Als er mensen van F-side/VAK410 hier meelezen, graag elke wedstrijd in minuut 14 staan en klappen. Laat dit een traditie worden.

     7. Widi

      Hear hear!!! Ik sluit me hier volledig bij aan. En anderen uit andere vakken mogen het ook promoten natuurlijk. Als we het echt willen, gebeurt het.

     8. EugAjax

      Indojood en Widi. Wat een mooie oproep. Dat is het minste wat Johan verdient. Als dit lukt dan zijn we met recht de meest fantastische supportersgroep van Nederland!! Voor altijd in ons hart nummer 14 Johan, en hopelijk vanaf 1 januari ook minuut 14!

     9. EugAjax

      Widi ik heb geen vrienden die voor Ajax zijn 😄😄. Maar ik weet niet of je het gaat horen maar ik zal in mijn eentje beginnen te klappen 😄

     10. Widi

      Ik weet niet of de redactie van dit forum alles leest. Indien dit gelezen wordt: het zou fijn zijn als hier een apart artikel aan gewijd wordt. Indien nodig ben ik bereid het artikel te schrijven. Het gaat om een oproep aan alle Ajax supporters om voortaan in het stadion in de 14e minuut op te staan (als je zit) en te klappen voor Johan. Bij voorbaat dank.

     11. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      👍 Widi. Ik ben voor en ga ervoor vanaf 2e ring Zuid.

     12. Widi

      Top! Als genoeg mensen het oppikken, zal het hele stadion meedoen. Tot in lengte van jaren. Ik krijg nu al kippenvel bij de gedachte.

     13. Indojood

      Ik ook vanaf 429. En ik ben ook bereid, met behoud van anonimiteit, het artikel te schrijven. Maar het moet toch niet te moeilijk zijn, een dergelijke oproep. Als het ons lukt, Widi, dan zou ik voor het eerst trots zijn op mijn eigen reacties op deze site. Credits ook naar buitenkantje rechts die de link plaatste. Ik ben dan wel zo’n emotionele zak die meteen reageert als het om Johan gaat….. 😍🙏🏻

     14. Widi

      Het is niet heel moeilijk om medewerking van Ajax te regelen. Bijvoorbeeld oproep door stadionspeaker. Ik heb daar over nagedacht. En ik wil dat niet. Ik vind dat het vanuit de supporters moet komen. Niet vanuit de clubleiding. Het moet van ons voor Johan zijn. En voor Ajax.

     15. Ajax Barcelona / Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

      Tip: maak beide een email en stuur naar zowel redactie van ajaxfanzone als die van Ajax showtime. Verzoek plaatsing onder nick. Het signaal zal door de redactie niet vanaf het forum worden opgepikt vrees ik. Jullie beide zijn in staat hierover een mooi stuk te schrijven.

     16. Widi

      Mooi! Dan hebben ze nu allebei een mail ontvangen. Misschien is het een idee (mits toestemming) dat jij het stuk voor AS schrijft en ik hier?

     17. Indojood

      Ik wacht af of AS reageert en op welke wijze. Als ze willen dat ik het schrijf dan doe ik het.

 7. Iamsterdam2015

  En met de winter of in mei is hij weg!! Als je dit soort berichten leest moet je je echt ongerust gaan maken

Reageren is niet mogelijk.