There are no ads, please add some


Tot nu toe ruim 35.000 kaarten verkocht voor Ajax-Legia Warschau

Ajax meldt dat de kaartverkoop voor het thuisduel in de 1/16 finales van de Europa League tegen Legia Warschau heel voorspoedig verloopt. Inmiddels zijn er meer dan 35.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd. Ajax speelt op 16 februari eerst uit in Polen. Vervolgens volgt op donderdag 23 februari de return in de Arena, aanvang 19:00 uur.

Gerelateerde posts

25 reacties

 1. De seijs

  Ga daar zeker weer naar toe. De arena voor mij het mooiste stadion van Nederland! En ga er vanuit dat we verder gaan dus die thuis wedstrijd zal ik er ook zijn om ajax aan te moedigen.

   1. -buitenkantje rechts-

    Als het goed is met 30.000 andere supporters😜..
    Heb vast ploegje.. die hadden al besteld.. ik nu ook.🙃

    1. Indojood

     Ah, okay. Ik heb mijn eigen stoelen gekocht. Toen we uit de CL werden gekegeld heb ik gezegd dat ik niet naar de EL zou gaan maar het kriebelt toch, meer dan andere jaren. Vind het leuk om Schöne, Ziyech en Jong Ajax te zien spelen.

 2. Gouden trio: Jordi C, Wim J en Frank R.

  Is jammer. Op donderdag geen voetbalwedstrijden bezoeken voor me.

 3. Pantelic

  Waar blijven de supporters nu met het kopen van een kaartje. Ik ben bang dat de rest van de kaartjes naar van die dagjessupporters gaan.

  1. Gouden trio: Jordi C, Wim J en Frank R.

   Zijn ook supporters. Ze geven er geld voor uit en komen naar dat kolos toe rijden. Niet iedereen kan een seizoenskaart betalen en ook nog eens de EL bezoeken.

 4. EugAjax

  Ja Arena gaat toch weer uitverkocht raken. Dat komt omdat iedereen ziet dat we genoeg kwaliteit hebben tegenover andere deelnemers zodat we iig de halve finale dienen te halen 😄.

 5. Gouden trio: Jordi C., Wim J. en Frank R.

  Ik denk eerder dat het waarschijnlijk uitverkocht raakt vanwege het aanvallende spel van Ajax en uiteraard omdat men simpelweg fan van Ajax is. Alleen kwaliteit is niet voldoende om de Arena vol te krijgen. Het Ajax publiek is nogal kieskeurig wat dat betreft. Naar een mogelijk halve finale plaats moeten we sowieso nog niet kijken. Alles per wedstrijd/ronde bekijken. Te ver vooruit kijken geeft kans op onderschatting en concentratie verlies.

  1. EugAjax

   GT topsport is hoogste nastreven. Als je meedoet om een ronde verder te komen kan je beter bij amateurs meedoen. Ajax hoort bij beste vier EL te spelen. Dat dat al bijna 20 jaar niet strucutureel meer gebeurt is een schande.

   1. Widi

    Eug, het is de tijd van het jaar om lekker te drinken. Ga ik vanavond ook doen. Maar jij bent volgens mij al een paar uur bezig. Jij was zelf degene die hier alle mogelijke tegenstanders heeft opgesomd. Kijk daar morgen nog eens naar. Dan zie je dat Ajax heel veel geluk moet hebben om de halve finale te bereiken. Ik vind dat we eerst moeten winnen van Legia. Daarna moeten we hopen op een gelukkige loting. En wel degelijk per ronde bekijken. Proost!!

    1. EugAjax

     Haha ik ben nuchter meestal ook al te positief dus laat staan als er wat drank in zit haha. Toch wel een serieuze note. Ajax moet ten allen tijden met elke keuze, wedstrijd etc maar 1 ding in achterhoofd houden dat we een Europese topclub horen te zijn en niet alleen een NL. overigens heb ik de lijst gezien en echt waar gaanwij kansloos van verliezen dan? We hebben tegen iedereen goede kans. afgelopen jaren waren deelnemenrs in afval ronde stuk sterker en ja morgen ook nog

Reageren is niet mogelijk.