There are no ads, please add some


‘Ajax volgt Zweedse buitenspeler Ghoddos’

Ajax wil zich in de winterstop versterken met een linksbuiten en  het lijkt het er steeds meer op dat de aanwinst uit Scandinavië komt. Volgens het Zweedse Fotbollz staat de 23-jarige Saman Ghoddos op het verlanglijstje van Marc Overmars, die volgens de laatste berichten opnieuw naast Martin Odegaard grijpt, (zie bericht).

Ghoddos komt momenteel uit voor Östersunds FK en was één van de revelaties in de Zweedse competitie. Mocht Overmars concreet worden dan zal er volgens Fotbolzz een transfersom van twee miljoen moeten worden overgemaakt aangezien de speler nog tot 2019 onder contract staat bij Östersunds FK. Ook clubs uit Engeland, Duitsland en Turkije zouden de buitenspeler volgen die bij Ajax de strijd zal moeten voeren met Amin Younes.

Bron: Fotbolzz

Gerelateerde posts

51 reacties

  1. jojocoolio

   Idd… moeten we hier de strijd mee aan gaan… maar goed we zullen het wel weer zien….

   1. marcussboss

    Het is weer een talent. ajax moet eens een directe meerwaarde kopen, zoals ziyech op het middenveld is. ajax moet een buitenspeler halen die er gegarandeerd 10 a 15 inlegt in een seizoen

    1. De seijs

     Meerwaarde is niet te koop voor ajax. Of weet jij een buitenspeler die voor Nederlandse begrippen te halen is en wil? marcussboss.

     1. De seijs

      Dan moet hij ook echt goed zijn voor de eredivisie. Anders is het weer een paniek aankoop. En daar hebben we wel ervaring mee helaas!

     2. marcussboss

      Ik kan er zo 1 2 3 niet een opnoemen, maar ik heb ook geen scouts die mij dat kunnen vertellen. Ik denk dat ajax best wel een directe meerwaarde voor de vleugel kan vinden, maar daar moet wel voor betaald worden en dat gaat denk ik niet gebeuren.

     3. HURBIE

      Boerrigter en Emanuelson zijn gratis op te halen
      Misschien doet Boerrigter het onder Bosz wel goed ???

     4. 11Younes11

      Het zegt al genoeg dat jullie het over Urby en Boerrigther hebben haha
      Ik ben blij met het scoutings- en aankoopbeleid tegenwoordig, dus komt vast goed.

     1. HURBIE

      Volgen kan je elke speler
      Maar eerst ff kijken of hij wel goed genoeg is voor Ajax
      Misschien een laat bloeier op zijn 23 ste

 1. KBouter

  Goede buitenspeler is wel handig als je die hebt. Younes heeft dit seizoen nog weinig laten zien.

 2. marcussboss

  Waarom kopen ze niet directe kwaliteit en weer een talent waarvan het de vraag is of zijn talent ontpopt

  1. HURBIE

   Daar begrijp ook niks van Marcus
   Kijk naar Ziyech kost iets meer maar is meteen van meerwaarde

 3. -buitenkantje rechts-

  Alleen kopen als het een directe meerwaarde geeft.. Cerny zou ik eens de voorkeur geven op links of anders Traoré..

  1. paullus

   cerny zakt dit hele seizoen
   door het ijs
   is absoluut in deze vorm geen meer waarde voor ajax nrt als younes trouwens

   1. -buitenkantje rechts-

    Maar een aankoop uit de middenmoot vd Zweedse competitie stelt me ook niet echt gerust..

    1. FrankiC

     Ben voor het eerst sinds lange tijd tevreden met de voorhoede (en middenveld). Die vorm komt wel weer.

     1. -buitenkantje rechts-

      Voorhoede linksvoor vind ik echt onder de maat.. Weet dat jij dat anders ziet Frankic..

     2. 11Younes11

      Ik sluit me aan bij FrankiC.
      Er is veel kritiek op de voorhoede, maar er worden veel acties gemaakt, kansen gecreëerd en goals gemaakt. Younes krijgt kritiek omdat hij geen goals/assists maakt, maar is gewoon een zeer goede speler die altijd zijn man voorbij komt en voor gevaar zorgt.

 4. Gianni

  Gewoon jermain lens halen lijkt me prima voor ajax en ook wel betaalbaar daarnaast toch ook nog huntelaar erbij halen dolberg gaat het geen heel seizoen volhouden

 5. Jimmy1971

  Blijft afwachten met dit soort jongens , hopen dat de scouting beter opgelet heeft deze keer ..
  Niet alles wat we niet kennen is per definitie niet goed genoeg ..

 6. EugAjax

  Ik ken de speler niet. Maar ik heb nu al wel mijn reserve of dit wat is. 23 jaar nu al en dan nog niet eens bij een Zweedse topclub. Nee laat deze maar even lopen als we serieus terug willen naar Europese top. Bovendien wilde ze selectie eerst inkrimpen. Ajax heeft voldoende vleugelspelers. Als ze niet tevreden zijn over kwaliteit dan moeten ze door selecteren. Op rechts met Traore en El Ghazi genoeg kwaliteit.

  1. Widi

   De directie van Ajax en niet jij of anderen hier neemt deze beslissingen. Je hebt ook wel gelezen dat ze ondanks de wens tot inkrimping een linksbuiten erbij willen. Begrijp dan ook niet dat je dit schrijft. Als je deze speler niet eens kent, waarom wil je dan op de stoel van de scout gaan zitten. Geldt ook voor een aantal anderen hier hoor.

   1. EugAjax

    Een speler van 23 bij een tweederangs club in Zweden is geen niveau voor Ajax, geloof ik gewoon niet in. Plus ga dan voor een Clement de komende jaren, of andere spelers uit eigen jeugd. Verder eerst inkrimpen voor uitbreiding. Die mening mag ik toch geven, daarmee zit ik op geen enkele stoel alleen die van supporter die ook weleens kritisch is. Dus eerst spelers lozen en dan evt weer aankopen anders hebben we straks weer 50-55 spelers in selectie en dat is waar we vanaf wilden na jaren Jol, De Boog en anderen daarvoor. Een van DE pijler onder plan Cruijff. Dus ik snap eigenlijk niet waarom juist jij hier dan tegenin gaat. Deze aankoop zou op iig al drie punten niet matchen met gekozen beleid. Daarom ben ik er scherp op. We willen toch allemaal dat Ajax zoveel mogelijk dat plan Cruijff blijft volgen? Of is dat alleen maar van toepassing op personen voor jullie trio of ook nog op de daden? Ik bekijk de daden en deze aankoop zou verre van in dat beleid passen. Maar goed als ze hem dan toch evt aanschaffen hoop ik dat ik vreselijk fout zit hahaha.

    1. Widi

     Iedereen ziet dat we per direct minstens 1 goede extra buitenspeler nodig hebben. Pelle Clement is niet wat we nu nodig hebben. Jij zou denk Leicester City ook afgeraden hebben om Jamie Vardy te contracteren. De term “lozen” bevalt mij niet. Er is juist gezegd dat er ook spelers zullen vertrekken. Ik zeg gewoon dat jij niet op de stoel van de beleidsmakers moet gaan zitten. Die kwaliteiten heb je niet. En de functie ook niet. Anders had je deze speler wel gekend. Ik weet zeker dat je Finidi ook niet kende toen die kwam. Laat gewoon iedereen zijn werk doen. Ik spreek voor mezelf alleen en niet voor een trio. Ik weet niet eens wat en wie je er mee bedoelt. Waarschijnlijk is het toch weer jouw toon waarop ik vooral reageer. Je hebt geen functie. Geen autoriteit. En wellicht minder kennis dan je jezelf toedicht. Verder ben je een prima vent. Alleen al omdat je voor Ajax bent.

     1. EugAjax

      Dank je widi, ik geef slechts een mening en zie mezelf al helemaal niet iemand die verstand van spelletje heeft. Laat staan een speler beoordelen. Ik kijk alleen naar historie en kans inschatten dat een 23jarige speler bij een nog niet eens Zweedse subtopper bijna geen versterking kan zijn. Maar wie weet is Ajax al zo ver afgezwakt naar dat niveau. Dan schrik ik eigenlijk nog erger. Om Vardy maar eens te noemen als uitzondering is prima. Maar dit seizoen is al stuk minder als vorige……….en ja elke speler kan natuurlijk een seizoen hebben waarbij hij flink boven zichzelf uitgroeit. En Vardy kan ook nog laatbloeier zijn. Dat is het mooie aan voetbal, vaak word je verrast dan wel in positieve als negatieve zin. Maar als je over dingen je mening niet meer kan verkondigen omdat gemiddeld wij er noet voor doorgestudeerd hebben dan kunnen we hele forum wel sluiten haha. We kunnen hier toch gewoon over onze club schrijven of we over dingen eens of oneens zijn. Schrijvend kom ik misschien te overtuigd over maar gelukkig voor mij en iedereen heb ik het meer fout dan goed. Daarom ben ik niet werkzaam in de voetbalwereld maar in andere sector! 😄😄😄😄. Maar als jij toevallig scout bent bij Ajax dan spijt het me als ik jullie afdeling nu teveel bekritiseerd heb alleen maar op basis van een statistiek en een gevoel. Mocht het zo zijn haal hem dan maar en dan hoop ik dat we nog jaren van deze onbekende man gaan genieten!!! Geef ik mijn foute analyse weer toe 😄😄😄

 7. -buitenkantje rechts-

  Misschien een paar opties voor Bosz die in de Ajaxgelederen zaten of zitten..
  Meleg.. was het grootste talent van zijn land. Acolatse..fysiek en snelheid. Was groot talent in jong Ajax. Terug te halen uit België.. Menig.. gold ook als groot talent. En waar is Vince Gino Dekker? Klassieke linksbuiten met een actie buitenom en uitstekende voorzet. Lijkt me ideaal voor een Dolberg. Dan hebben we natuurlijk Cerny, waarvan iedereen weet dat het een linksbuiten is en géén rechtsbuiten! (Bosz!) Ook Traoré heeft bij Vitesse wel op de linksbuiten positie gespeeld..
  Ik ken de Zweed niet, maar bovenstaande opties zou je volgens mij ook eens kunnen bekijken.

   1. FrankiC

    Waaauw, BR. Zeg het voort.
    Maar eerlijk is eerlijk: hij komt zelden buitenom (kan het wel!)

  1. Widi

   Ik ben zelf een fan van Vince Gino Dekker. Maar hij is onlangs geopereerd. Geen optie nu dus. En hij zal zich moeten ontwikkelen. We staan achter op 010. En 040 gaat zich zeker versterken. Daarom moet er minstens 1 goede vleugelspeler worden gehaald die er zo in kan. Ik hoop dat ze te vinden zijn.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ok.. bedankt voor de info. Vind Dekker de meest geëigende vervanger van Younes.

 8. jojo123

  Misschien had Ajax de transfervrije oussama moeten binnenhalen die nu bij twente gaat spelen …

Reageren is niet mogelijk.