There are no ads, please add some


Update: ‘Ödegaard onderweg naar Amsterdam en kiest waarschijnlijk voor SC Heerenveen

Het Noorse talent Martin Ödegaard  kon in 2015 naar Ajax maar koos uiteindelijk voor een overstap naar Real Madrid. Echter heeft het jonge talent amper de kans gekregen om zich te bewijzen in Madrid en mag hij nu worden verhuurd. Volgens diverse Noorse media zou Ödegaard inmiddels onderweg zijn naar Amsterdam, doordat Real Madrid de Eredivisie ziet als een ideale omgeving voor het talent. Een eerdere deal met het Franse Stade Rennes ketste op het laatste moment af waardoor Ödegaard in principe de extra aanvaller kan zijn waar Peter Bosz naar op zoek is. 

Update 18:30 uur

Als wij NOS Teletekst mogen geloven dan is Martin Ödegaard vandaag inderdaad in Amsterdam geweest maar dat om door te reizen naar Heerenveen. De NOS weet namelijk te melden dat Ödegaard op huurbasis gaat uitkomen voor SC Heerenveen.

Bron: TV2

 

 

Gerelateerde posts

58 reacties

  1. rickert

   Laten we hopen dat het een feit zou kunnen zijn, geen overbodige luxe een buitenspeler erbij.

   1. marcussboss

    Klopt! hopen dat het ook echt iets gaat toevoegen en dat we hem dan kunnen vastleggen. waarschijnlijk zijn vele het niet eens met zijn komst, maar het is en blijft een groot talent!

    1. De Ajacied

     Gaat naar Heerenveen lees ik,
     Wat een schuimpje is het ook zeg, nou succes kerel
     ❌❌❌

   2. Remco425

    Is een jonge jongen die eerst tijd nodig heeft om te wennen. Tegen de tijd dat hij gewend is gaat hij weer terug. Optie tot koop, anders niet.

  2. koote207

   Prima speler, maar moeten we niet eens kopen van alleen maar huren straks val je in een gat…..

 1. nick-afca95

  Jammer dan kerel. Je hebt je eigen cariere verpest door zo jong naar zo’n grote club te gaan. Ik hoop niet dat ie komt

  1. Remco425

   Precies, hij had de kans maar wilde toen niet. Ondanks het advies van onder andere Morten Olsen koos hij liever voor de bank van Real Madrid B. Nu hij er ook eindelijk achter is dat hij daar geen kans krijgt is Ajax ineens weer wel goed genoeg.

   1. Vakje129

    Over daze jongen is veel geschreven en gezegd , dat hij naar zijn pappa moest luisteren deed vele nog meer pijn want deze man maakt de carrieré van zijn zoon kapot en let wel nu zou hij bij ajax wel willen foeble echer stadé Rens gaat niet accoord met de eissen die zijn gesteld en dat zou Ajax ook niet moeten doen je kan komen maar geen garanties .

  1. 030Ajacied

   Waar rook is, zit iemand te stoken… dat Real Ajax als goede parkeerplek ziet is natuurlijk ongeloofwaardig…

 2. Iceman

  Hoezo talenten in de weg lopen? Laat hij lekker weg blijven want toen hij de kans had voor Ajax te kiezen koos meneer voor Real en het grote geld begrijpelijk is het wel maar nu is hij geflopt bij Real en wil hij via Ajax zijn cariere redden gaat toch weg man en blijf weg. Want bij Real krijgt hij de kans niet want er zijn andere jongens voor hem en hij staat achter in de rij hij wilde toch trainen met de grote Ronaldo hahahaha dat was ook alles hahahah lachertje van de club en volgensmij bij het 2e taem van Real komt hij ook niet aan de beurdt alleen inval beurtjes dat is alles.🤣😄😂 ik lach me rot…

  1. Emilio4Ajax

   Mee eens Iceman…en dan als extra aanvaller…als ik me niet vergis is Martin Ødegaard een middenvelder die op meerdere posities aan de gang kan. Bovendien hebben we Clement, Cerny, Kluivert…en noem ze maar. in 2015 heb ik zelf aangegeven dat ie naar Ajax moest komen, maar nu is ie twee jaar te laat…nee laat maar.😉

 3. Valentino

  Hoepel lekker op, waarom zou een club als Ajax spelers van die leeftijd voor een andere club gaan opleiden als we zelf een prima jeugd hebben.
  Had ie maar gelijk moeten komen.

 4. KBouter

  Gudelj gaat, dus er komt ruimte, onze talenten uit Jong en A1 zullen rustig gebracht worden.

  Het is natuurlijk wel een talent.

  1. Remco425

   Gudelj gaat maar we hebben nog steeds genoeg middenvelders. Ik zie liever Riedewald met toekomst bij de club.

 5. vak411

  Eerst wilde meneer niet.. nu verhuren… pfffft.. lekker daar blijven.. ik zou zeggen trek de knip voor een goede buitenspeler je jaren iets aan hebt en voor Ajax kiest. Niet een ventje zonder clubbinding die zn potjes komt afwerken en straks weer vertrekt..

  1. Joep

   Het is misschien wel een groot talent. In het verleden koos hij niet voor onze club maar koos hij voor het geld.

 6. Geroldkohlen

  die komt nu al anderhalf jaar voor in de transfergeruchten omtrent ajax. hij kon toen al komen maar koos voor real Madrid, laat hem maar daar lekker blijven. sanchez kon ook naar barca maar koos voor ons, je hebt meer aan dat soort jongens dan aan jongens zoals odegaard.

 7. Brokamp

  Volgens mij is hij een aanvallende middenvelder, daar hebben we er toch toch genoeg van. Staat hij straks anderen in de weg en Real proviteerd.

 8. Opnaar40k

  Wel weer gehuurd!…. hij gaat in juni weer terug. dus alleen als het een echte meerwaarde is voor het 1e elftal moet je de huurprijs willen betalen. Anders gaat wat mij betreft onze eigen jeugd voor!

 9. Jeroen68

  Die klaploper wilde toen niet, dus nu ook niet. Al komt die voor die paar maanden voor niks. Wij hebben genoeg talenten rond lopen, geef die maar de kans.

 10. f-side64

  dit gaat toch geen waarheid worden he nu hij geen kans maakt om in het 1ste te komen is ajax wel goed genoeg optiefen met dat noorse pleuris jong.

 11. Dagrump

  Goed dat er een buitenspeler erbij komt maar moet niet de jeugd in de wegstaan of we moeten al kopen maar dat gaat niet gebeuren. Met deze jongen !

 12. Dagrump

  Had ie een jaar geleden al moeten doen. Maar toen waren we niet goed genoeg en nu wel❓❗❓❗❓❗🤔🤔🤔

 13. Iamsterdam2015

  Pfft gaan we weer. Nr 1 gerucht van wasrschijnlijk de vele die nog gaan volgen. 31 januari 2017 24:00 uur zullen we zien wie er ajacied is en wie er uiteindelijk zijn vertrokken cq verkocht. Tot die tijd………

 14. KBouter

  Hij gaat waarschijnlijk naar Heerenveen, dat is beter voor hem, daar praten ze bijna Noors.

 15. EugAjax

  Odegaard zou er goed aandoen voor Heerenveen te kiezen. Ajax heeft al aantal goede aanvallende middenvelders, en dus heeft en hij weinig speelminuten en hij zit eigen jeugd dan in de weg. Dus blij met de update. Hij komt niet gelukkig

 16. Basl

  Zegt toch ook wel wat als eerst heel europa je wil en nu verhuurt wordt aan Heerenveen. Komt niet logisch over i.i.g.

 17. -buitenkantje rechts-

  Eerst kijken hoe goed hij werkelijk us.. Ödegaard is natuurlijk enorm gehyped een paar jaar geleden.. iedere topclub stond in de rij.. incl Ajax.. Toen bleek dat zijn voetballende kwaliteiten toch tegen vielen.. Ben eigenlijk wel benieuwd wat hij werkelijk kan.. Bij exceptionele kwaliteiten gewoon nemen.. Als heerenveen niet daadkrachtiger is geweest.

 18. afcadeluxe

  tja,papa heeft blijkbaar op het verkeerde paard gewed,en bij ons loopt hij onze talenten in de weg dus ga maar lekker ergens anders de bank warmhouden…

 19. JohnDoe77

  Aan zo’n kerel hebben we dus helemaal niets! Vind het ook wel veel zeggen dat hij dan naar Heereveen gaat terwijl -als je het allemaal mag geloven- de hele wereld achter hem aan zat!

 20. david1984

  laten we alsjeblieft onze eigen talenten een kans geven in plaats van weer duizenden euro’s over de balk te gooien nee ajax eerst eigen jeugd hebben we genoeg van rondlopen én Het zijn stuks voor stuk supertalenten

Reageren is niet mogelijk.