There are no ads, please add some


‘Fenerbahce wil Schöne in winterstop verleiden voor overstap naar Turkije’

Lasse Schöne is onder trainer Peter Bosz inmiddels uitgegroeid tot een vaste basisspeler in het eerste elftal van Ajax, en ook dat is de Turkse club Fenerbahce niet ontgaan. Volgens diverse Turkse media zou de club van trainer Dick Advocaat zich in de winterstop graag willen versterken met de Deense middenvelder. Het contract van Schöne loopt komende zomer af en vooralsnog heeft Schöne te kennen gegeven dat hij bij een interessant bod wil nadenken over zijn toekomst. Volgens de Turkse bronnen wil Fenerbahce twee tot drie miljoen uitgeven voor Schöne. Voor Ajax zou een transfer in januari dus de laatste kans zijn om geld te verdienen aan de 26-voudig international.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

56 reacties

   1. Amoebe

    Het gaat geeneens om het geld!

    Ik geloof ook niet dat schone zich met een zak geld laat verleiden….en ajax heeft al genoeg!

     1. HURBIE

      Niet alleen een Feijenoorder
      Hij gaat overal aan de gang waar hij beter van word
      Echt zo’n zak die van alle walletjes mee eet

     2. Litmanen

      Zoals Ajax maling heeft asn gevoelens bij andere clubs, hoeft Advocaat daar ook geen rekening mee te houden.

      Punt is: Kan Schone voor zich zelf nog een klapper maken. Hij kan zich daar in 1 jaar onafhankelijk spelen.

   2. koote207

    Je moet Schone niet laten gaan, die jonge heeft zich al zo vaak bewezen, vast een contract aanbieden voor na zn voetbal carriere en lekker laten zitten als je hem verkoopt voor 2/3 miljoen weet je zeker dat je geen kampioen zal worden.!! Dus NIET DOEN!!

  1. slm020

   Koote207 weet je wat ik nou niet snap dat Ajax al jaren een routine zoekt!! Terwijl ze Schonen hebben😉!! Snap niet dat ze hem geen contract geven tot aan het einde van zijn carriere!! Laat hem daarna trainer worden bij de jeugd kan hij die meteen leren dat je er soms ook wel eens op debank terecht komt!! En als je dan een goede mentaliteit hebt en er voor gaat kom je vanzelf weer in de basis !!!

   1. koote207

    Slm020 dat is precies wat ik bedoel die jongen is een voorbeeld prof, die hoor je nooit maar werkt de ballen uit z’n broek om in de basis te komen/blijven iets anders dan Gudelj….😒

  1. HURBIE

   Nou had Schone het deze week over zijn toekomst dat hij een eventueel verblijf in een warm land een leuke aanvulling en compleet plaatje zou geven aan zijn carrière
   Hoop dat hij die gedachte snel weg haalt uit zijn hoofd ,en hoop ik gewoon dat hij bij AJAX blijft

   Dus MARC LAAT DE KALKOEN MAAR KOUD WORDEN WANT JE MOET EEN MOOI CONTRACT MAKEN VOOR SCHONE

 1. Brokamp

  2a3 miljoen haha, zou een schnde zijn als Ajax hem nu liet gaan. Heeft al 2 jaar onder de Boer haast niet gespeeld. Verleng die jongen zijn contract en verhoog zijn salaris zodat hij helemaal niet weg hoeft te gaan. Aan het eind een contract in de opleiding erbij. Hij wil zel graag in Nederland blijven. Geef hem het contract dat hij verdient want hij is het waard en zeker nodig in dit elftal.

 2. RonJ64

  Oprotten Advocaat, ga bij de kakkies shoppen, wil concurentie zwakker maken, althans, hoopt ie die kale

 3. PvL020

  Aan schöne hoef je geen geld te verdienen, die moet je een contract voor het leven geven!!!!

 4. Remco425

  Ajax hoeft hem niet in de winter te verkopen al is dat het laatste moment om nog wat aan hem te verdienen. Omdat hij transfervrij is gekomen volgrns ze bij hem niet de gebruikelijke weg. Daarom mag hij ook gewoon blijven spelen ondanks zijn aflopende contract. De schrijver van dit artikel is dit vergeten of heeft zich onvoldoende geïnformeerd toen hij die laatste zin schreef, want die is totaal niet relevant.

  1. PvL020

   Er wordt nu eindelijk eensnaar de waarde van een speler gekeken ipv de centen, daarom speelt hij. En Larse heeft heel veel betekent voor Ajax dus zou echt stom zijn om dan de regel bij hem uit te voeren;”als je niet verlengd, speel je niet”. Wat is sowieso al raar vind

   1. Remco425

    Vind ik ook een rare regel, maar Ajax heeft vorig jaar zelf aangegeven wat ik hierboven schreef.

 5. -buitenkantje rechts-

  Een lachertje dit zeg! ..
  Tuurlijk gaat Schöne niet naar Fenerbahce. Krijgt straks gewoon contractverlenging.

 6. Gouden trio: Jordi, Wim en Frank

  Afgelopen zomer was het hetzelfde verhaal. Is toen ook niet doorgegaan. Nu staat hij weer op een lijstje maar er staan enkele anderen nog boven hem.

 7. Charka53

  Dit zou toch een aderlating zijn als Schone weggekaapt zou worden , maar ja als er veel te verdienen valt begrijp ik wel dat hij die stap zou nemen want daar draait het nu eenmaal om, maar wie wil er in een land gaan wonen of werken waar een dictatuur heerst en waar de mensenrechten worden geschonden.Dus Lasse niet doen.

 8. JohnDoe77

  Vergeet het maar, het is maar weer duidelijk dat zijn ervaring en klasse onmisbaar is! Ajax, geef hem een contract waarmee hij kan blijven ballen en trainer wordt! Dikkie, zoek jij maar een leuk Turkje voor je middenveld!

 9. Alabe

  Die gaat met zijn gezin echt niet naar Turkije! Bovendien is hij slim en dan ga je er al helemaal niet heen.

 10. afcadeluxe

  oprotten dicky,ga lekker feynnooit leegkopen,die kunnen het geld ook gebruiken,en ajaxbestuur laat lasse gauw bijtekenen a.u.b.,die kunnen wij niet missen!

  1. EugAjax

   Er zal altijd belangstelling zijn voor goed spelende Ajacieden! Dit verrast natuurlijk niemand. Ik heb vertrouwen erin dat zowel Ajax maar ook Lasse het niet wil. Lasse zal Ajax naar kampioenschap willen leiden vanaf de 6! En Ajax gaat geen kampioenschap verkopen voor 2-3 miljoen. Mocht er een club komen die veelvoud wil neerleggen en Lasse zou echt willen dan word het een probleem. Ik ga ervan uit dat Ajax met Lasse achtervolging op Feyenoord gaat in zetten

   1. afcadeluxe

    laten we het hopen,want schöne kunnen we echt niet missen,en ja,het is een kompliment dat ze onze spelers als versterking aanzien,maar ze moeten wel bij ons blijven

 11. Jimmy1971

  Ajax gaat toch niet voor 2/3 miljoen het kampioenschap verkopen !! Bovendien gaat Lasse dat nooit doen , geld is niet zijn drijfveer , neem Gudelj maar mee , ex-feyenooit kabouter ..

 12. SarAjaxxx

  Waarom zouden ze geld willen. Verdienen hij kwam ook voor niks. En hij is een topgozer die gewoon lekker moet blijven!!!

 13. Gero77

  Salarisplafond wegwerken een verbeterd contract geven en lekker z’n carriere laten uitspelen in Ajax…….

 14. Iamsterdam2015

  Zou heel erg zonde zijn en echt jammer want hij draait top. Maar deze ( financiele) kans gun ik hem zeer zeker!!!! Buiten de klap €€ die hij kan pakken is het een typ e persoon die ik alles gun. Hoop het niet maar als hij gaat gun ik het hem van harte!!!

 15. a.p.

  niet te hopen, hij is nu 1 van de beste spelers.!!!!!!!!!….. maar wat hij zelf betreft zou ik het kunnen begrijpen.$$$

 16. Johan

  Dacht dat Schöne juist ook zo goed was voor de balans in het elftal vanwege z’n ervaring. Gaat hij weg dan is het kampioenschap verkeken.
  Of heeft Marc netto nog een 2de Westerman in gedachten 🙂

 17. JohnDoe77

  Enige reden voor Lasse om deze winter naar Turkije te gaan is om even een weekje bij te komen in zo’n resort!

 18. -buitenkantje rechts-

  Even update over onze andere ster: Hakim Ziyech..
  Het lijkt erop dat Hervé Renard, bondscoach van Marokko, geen vervanger gaat oproepen voor de geblesseerd geraakte Younes Belhanda. Dat houdt in dat Hakim Ziyech gewoon bij Ajax kan blijven. 😁👍

 19. Gert Ajax

  Lasse blijft gewoon in amsterdam.
  Is een gozer die uit gevoel een keuze maakt en niet aan geld denkt

 20. Iceman

  Rot op dick blijf van Schöne af met Pissveee kop opzouten ga ergens anders winkelen. Ow en Ajax en Marc schiet GVD EEN BEETJE OP EN GEEF SCHÖNE EEN NIEUWE CONTRACT. maar nee marc gaat wachten tot het Fucking laatste moment zoals altijd.

  1. Gouden trio: Jordi C, Wim J en Frank R.

   Jij ook fijne dagen Iceman. Iets mindere krachttermen kan ook hoor.

 21. ajacied078

  lekker houden tot einde van z’n contract. daarna zijn keuze wat hij wil. schone is gratis komen binnen lopen en altijd meer dan 100% inzet. van mij mag hij ook gratis weer weg op en top prof en kan in Turkse of dergelijke competitie waarschijnlijk in een jaar voetbal voor eens en altijd financieel onafhankelijk zijn.

Reageren is niet mogelijk.