There are no ads, please add some


Ajax heeft zorg minder, Legia verkoopt topscorer

ajax-legia_warschau

Ajax hoeft in de komende twee confrontaties in de Europa League met Legia Warschau geen rekening meer te houden met de topscorer van de Poolse club. Nemanja Nikolic maakt namelijk de overstap naar het Amerikaanse Chicago Fire, zo meldt Legia via de officiële kanalen. Afgelopen seizoen wist Nikolic 36 keer te scoren in 55 wedstrijden. Ajax treft Legia op 16 februari in Polen waarna een week later de return volgt in de Amsterdam Arena.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

42 reacties

  1. marcussboss

   we moeten ze gewoon opvreten! laten we hopen dat dit ze verzwakt en wij over hen heen lopen.

   1. De Ajacied

    Idd onderschat ook dit Pools team niet, en ga uit van je eigen kracht.
    Dan kom je best een ronde verder
    ❌❌❌

    1. Litmanen

     Volgens mij zit Ajax nog niet op het niveau dat we het woord onderschatting zelfs mogen gebruiken. Niet voor niets moeten Ajax en AZ de finale halen om rechtstreekse plaatsing voor de CL te behouden.

  2. koote207

   Laten we hwt zo zeggen…. alle beetjes helpen, maar we moeten ze met die topscorer toch ook oprollen!

 1. jojocoolio

  Nou en… wij hebben Dolberg… sowieso geen zorgen…

  Wij
  Zijn
  Ajax
  En
  Wij
  Zijn
  De
  Beste

  1. De Ajacied

   En de laatste 3 wedstrijden heeft ook Dolberg bar weinig laten zien, hoop dat het snel beter word met Kasper
   ❌❌❌

 2. -buitenkantje rechts-

  Als onze spitsen maar weer speelklaar zijn.. Vind ik belangrijker.. Met Dolberg en Traoré toch veel meer slagkracht.. Ook El Ghazi was goed bezig.

  1. Geroldkohlen

   hij moet gewoon als er geen linksbuiten komt, traore op links zetten. dolberg in de punt, en el ghazi op rechts. dan moet dat lukken toch voorin?? wat denk je daarvan BR??

   1. -buitenkantje rechts-

    Vind ik een prima idee Gerold.. Ben sowieso voor een rechtspoot op rechts en een linkspoot op links.. Denk alleen dat Bosz geen linksbuiten in Traoré ziet.

    1. Geroldkohlen

     ja denk het ook niet, maar bij de fietstesse, speelde hij ook wel eens vanuit links toch? ik kan me vergissen natuurlijk.

     1. -buitenkantje rechts-

      Klopt Gerold, bij Vitesse speelde hij ook wel van links.. Eigenlijk gewoon een spits natuurlijk. Masr daar staat Dolberg. Zie je wel vaker bij talentvolle spelers. Die worden op meerdere posities ge(mis)bruikt.. zie bv Schöne vorig jaar.

 3. De seijs

  Hoop dat ajax nog 2 kanjers kan halen voor in de voorhoede. Pas dan ben ik gerust. Het is nu te mager.

  1. 11Younes11

   Centrumspitsen hebben we wel genoeg denk ik, met Dolberg, Cassierra en Traore. Maar een buitenspeler erbij lijkt me een goed idee!

 4. Dagrump

  Meteen vanaf het begin bij de strot grijpen en dat 94 min volhouden. Dan moet het goed komen

 5. Gert Ajax

  Scheelt wel dat die weg is.
  Er zullen er meer zijn die een dielpunt kunnen maken scherp blijven dus!

 6. paulvos

  Wanneer ze veel geld voor hem hebben ontvangen zullen ze wel weer ’n nieuwe aantrekken, waarschijnlijk.

 7. EugAjax

  Ajax hoeft zich so wie so geen zorgen te maken tegen Legia Warschau. Twee overwinningen op zijn minst nu we betere selectie hebben dan 2 jaar geleden.

  1. Ajax Barcelona JC for ever

   Serieus? Dat zegt de man van mening is dat er zaken niet serieus worden genomen. Neem aan geintje van je. Ajax miet zich om elke tegenstander zorgen maken en vol vuur het veld in gaan. Tegen Roda, Willem II, Cambuur en Twente maakte het team zich ook geen zorgen. Europees is altijd anders, dan presteren zelf mindere teams altijd beter. Maar goed, het zal wel cynisch bedoeld zijn hoewel ik dan weer je lachebek mis.

   1. EugAjax

    Wat ik ermee wil zeggen is dat Ajax zich makkelijk gaat plaatsen voor de volgende ronde. Ze hoeven echt niet wakker te leggen van deze ploeg. We hebben bovendien volgens velen een veel betere trainer en volgens velen incl mij een veel betere selectie dan twee jaar geleden. Toen wonnen we al twee keer eenvoudig dus nu ook, anders is het echt een afgang. Onderschatten moet natuurlijk niet. En mbt serieus nemen. Je weet net zo goed als ik dat ik dat heb gemeld mbt NEDERLANDSE beker en niet EL!! En verrek dat klopt ook nog want we liggen eruit tegen een Friese ploeg weet je nog?

    1. Ajax Barcelona JC for ever

     Oh ja, en een tegenstander kan niet ook sterker worden, die blijft hetzelfde na twee jaar. Wel zo makkelijk. En tuurlijk, makkelijk denken mag je wel over de EL en niet overcd beker ( als dat al is gebeurd). Ja, je bent feilloos te volgen eneug. Goh, zo lekker die heldere bijdrage elke keer van jou. Allemaal logisch en goed volgbaar tenminste voor een licht geestelijk gestootd wel. Oh ja sorry 😂😂

     1. EugAjax

      Indojood goed lezen het is een vak zeg je altijd, waar staat dat ik zeg dat Legia zich niet ontwikkelt heeft? Dus pot verwijt ketel………

     2. Indojood

      Je zegt dat we een betere selectie hebben dan twee jaar geleden als onderbouwing voor de bewering dat we dit makkelijk gaan winnen. Misschien is Legia ook veel beter dan twee jaar geleden. Ik weet het niet want ik volg ze niet echt. Ik zie dat ze thuis gelijk hebben gespeeld tegen Real in de CL en dat ze boven Sporting zijn geëindigd in de poule.

     3. EugAjax

      Klopt en toen wonnen we al met 4-0, Ajax is veel beter geworden vinden we allemaal. Nou dan moet Legia wel heeel veel beter geworden zijn. Ik heb dat in CL niet terug gezien. 3-3 tegen Real is super knap, maar Real was redelijk veilig toen, en 1-0 tegen Sporting is zeker goed, maar Ajax is beter in spel maken dan Sporting en qua kansen hadcSporting makkelijk moeten winnen. Al in al is het een schande als Ajax het niet red vind ik. Maar jij mag er anders over denken natuurlijk 😄

     4. EugAjax

      Ik ben blij dat je het verschil niet ziet in benadering Bosz mbt EL en beker. Dat bevestigd of je bent aan zuigen of je hebt totaal geen kijk op voetbal. Zo langzamerhand denk ik laatste…tegenstander kan zeker sterker worden. Ik heb nergens gezegd dat Legia stil staat in ontwikkeling als dat al zo is. Ik heb ze wel gevolgd in de CL, en nee niet via teletekst alleen. Als je die wedstrijden bekijkt dan kan je alleen maar concluderen dat Ajax dit makkelijk moet winnen. Of laten we woord makkelijk weg halen. Jij je zin. Maar wel als voorwaarde dat Bosz EL serieus blijft nemen. Als hij ook met tweede of zelfs derde rangs gaat spelen vliegen we er wel af. Maar goed een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen. Maar met Bosz weet je het nooit……..

     5. Ajax Barcelona JC for ever

      Dus jij vindt Bosz een ezel als het niet nogmaals gebeurd. Niet netjes hoor.

     6. EugAjax

      Als Bosz zo een stunt uithaallt in de EL dan is het niet alleen een ezel maar moet hij meteen ontslagen worden ongeacht resultaat dan van die wedstrijden

     7. Ajax Barcelona JC for ever

      Beste Eneug. Als Bosz zo’n stunt uithaalt in ecEL dan is hij juist geen ezel. Een ezel stoot zich in het algemeen GEEN tweede keer aan dezelfde steen. Jij vundr hem nu dus een ezel. Ga het spreekwoord nu eens goed bekijken, lees het tien keer en probeer eens te begrijpen wat er staat.

     8. EugAjax

      Wie is er nu bijdehand trouwens? Hahahahaha ik vond het compliment, zie vorig topic hopelijk jij ook! Ik zal het voor jou nog 1 keer uitleggen, alles moet bij jou letterlijk anders begrijp je het niet. Als Bosz tweede keer met jeugd team gaat spelen in do or die wedstrijd en hij ligt er weer uit (a la Cambuur) dan is dat de tweede keer, en ja dan is hij op zijn minst een ezel. Ik noem het zo omdat ik het nog netjes wou houden…rest laat ik aan jou over.

     9. Ajax Barcelona JC for ever

      Jij begrijpt het spreekwoord dus echt niet. Zo jammer maar ja het is inmiddels al lang duidelijk dat je een beetje dom bent. Kan jij verder ook iets aan doen.

 8. Jimmy1971

  Denk dat Legia er ook wel wat voor terug haalt of er iets achter heeft ..
  Maar maakt niet uit , we moeten het zelf doen !!
  Als er wel een speler bij ons bijkomt dan niet weer op de laatste dag , Marc !!!
  Dan moet deze echt wel al erbij zijn op het trainingskamp .

Reageren is niet mogelijk.