There are no ads, please add some


Ogararu denkt niet na over vertrek naar Roemenië

1112ogararu

George Ogararu is momenteel assistent-trainer bij Jong Ajax en dat bevalt de oud-Ajacied prima. Geruchten uit zijn geboorteland Roemenië over een eventuele terugkeer naar Steaua Boekarest zijn voor Ogararu momenteel geen optie. ‘Ik ga niet naar Roemenië, omdat ik op dit moment goed zit bij Ajax. We hebben hier een plan voor de lange termijn en dat respecteer ik. Ik houd er bovendien van wat ik doe. De situatie bij Steaua ziet er momenteel slecht uit en ik weet niet hoe de spelers van Steaua er tegenaan kijken, maar het is niet leuk om in een leeg stadion te spelen’. Ogararu speelde van 2006 tot 2010 in het shirt van Ajax en kwam daarin tot 44 wedstrijden in het eerste elftal.

Bron: Europa FM

Gerelateerde posts

20 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Gaan we iedereen interviewen die werkzaam is bij Ajax en gewoon bij Ajax wil blijven?

   1. -buitenkantje rechts-

    Mischien een pasr ideeën voor topics:
    * Hoe gaan Dijks en Tete om met hun reserverol? Zien ze toekomst in een langer verblijf bij Ajax? Is er belsngstelling van andere clubs?
    * Interview Younes wat hij vindt van de opmerking van Bosz dat er met name versterking nidig is op linksbuiten positie? Hoe ziet hij zijn eigen finctioneren? Heeft hij onder Bosz een andere taak?
    * interview Bosz over de opmerking dat de selectie moet inkrimpen. Welke spelers kunnen verdwijnen?
    Dit soort onderwerpen dus Seijs..

    1. De seijs

     Goeie vragen br. Maar het is wel misschien wel wat voor jou om in de redactie te gaan. Er worden immers mensen gevraagd!

    2. Kevke87

     br, dat zijn mooie en specifieke topics. eerst moet een journalist daartoe de vragen stellen. Tete heeft op zijn rol als reserve commentaar gegeven. de rest zal toch echt eerst vanuit de journalistiek moeten gebeuren. Die jongens gaan echt niet uit zichzelf de pers opzoeken. Zeker niet om dit soort topics.
     En daarbij komt dat de antwoorden vaak voorspelbaar zijn.
     ‘daar kan ik nu niet op ingaan, dat is aan de trainer.
     ik moet hard werken en me laten gelden op de training’.
     uitgesproken jongens zoals Theo janssen, vd Gijp en sjaak Polak bestaan nagenoeg niet meer. Elk woord wordt gewogen, gecheckt en recheckt. Moet nog even gekeurd worden of het allemaal politiek correct is en gaat dan pas in de magazine of in het interview.

     Ben je wel uitgesproken zoals Ziyech dat was over twente, is het hier in Nederland wéér niet goed, want wij hebben altijd wat te klagen en zeiken. het is nooit goed.
     dus of je zou zelf bv hier iets in moeten doen, want anders ben ik bang dat jou streven ietwat onrealistisch zal zijn.
     want ben het wel met je eens.

     zo zie je ook wat ik bedoel met wij zijn zeikerd die altijd wat te klagen hebben. dat Serero wordt genegeerd door alles en iedereen, vinden wij terecht een schande. maar dat een goed ingestelde prof als ogararu een keer wordt geïnterviewd, die misschien op de achtergrond heel belangrijk werk verricht, is meteen weer het nieuws niet waard

     wat willen we nou dan?? :p

     1. Litmanen

      Wat ik me wel eens afvraag is of Overmars of vdSar hier wel eens inlogt. Neem de reacties over Serero. Vrijwel iedereen hier vindt dat Ajax zich hier schandalig opstelt.
      Maar zelfs een fatsoenlijke reactie daarop vinden ze de moeite niet waard.
      Zijn het niet de supporters die een club in stand houden?
      Voor een antwoord op die vraag kun je bij Steao Boekarest kijken bij een thuiswedstrijd.

 2. Jimmy1971

  Tja , er staan af en toe wel hele nietszeggende onderwerpen op ! Welke scheids er fluit bijv !!

 3. Ajax Barcelona JC for ever

  Een topic over alle parkeerwachters bij de slagboom van Ajax lijkt me wel geinig.

Reageren is niet mogelijk.