There are no ads, please add some


Moeder Vertonghen: ‘Jan verlangt naar Amsterdam’

jan_vertonghen

Jan Vertonghen staat momenteel onder contract bij Tottenham Hotspur maar volgens zijn moeder zal dat niet lang meer duren. Ria Vertonghen laat namelijk in een interview met Studio Brussel weten dat haar zoon met de gedachte speelt om terug te keren naar huis.

Op de vraag waar het huis van Vertonghen ligt laat Ria weten dat het België kan zijn maar ook zeer zeker Amsterdam. Zijn vriendin komt uit Amsterdam dus ja dat zou best eens kunnen. Ik spreek Jan wekelijks wel drie keer en hij mist het thuisfront en is van plan om spoedig huiswaarts te keren, we zullen zien’. Of Ajax momenteel heil ziet in een terugkeer van Vertonghen valt overigens nog te bezien aangezien de Belg nog tot 2019 onder contract staat bij The Spurs, en men dus een transfersom zal moeten betalen.

Bron: Studio Brussel

Gerelateerde posts

59 reacties

  1. vak411

   Ooooh… en Amsterdam verlangt naar jou Jantje… dat zou wat zijn hé.. samen met suarez… het zijn maar kuuuuuut kakkerlakken!!

   1. afcadeluxe

    eerst tekenen,dan geloven,suarez zei dat ook en die heeft verleden week bijgetekent tot2021…

     1. rickert

      35, maar je ziet het aan Dirkie bij de kakkies en het grote verschil met Suarez is dan nog, dat Luis wel een talent is😂

     2. afcadeluxe

      dat klopt,maar ook de trainer moet je dan wel opstellen,bij johnny heitinga ging het ook niet zoals gehoopt,en hoop echt dat die volksmenner kuyt rheuma krijgt met oud/nieuw😆

     3. rickert

      Ibra is nu ook 35 hé, een trainer met een beetje verstand, die heeft plek voor zo’n geweldenaar als Suarez.

     4. 11Younes11

      Vertonghen staat nog 2,5 jaar onder contract bij Spurs, daarna is hij net 32. Perfecte leeftijd voor een verdediger!

   1. dickst14

    Het is bijna kerst en bij deze wil ik Gordon aan jou kado doen. Geniet er van. Hij kan altijd de plaats van een kalkoen innemen.

 1. Joeguh9

  Heb het interview gehoord! Dat zegt moeder Vertonghen helemaal niet. Ze zegt dat Jan aangeeft binnen enkele jaren naar huis te willen en dat ze niet weet of hij daar Belgie mee bedoelt of Amsterdam!

  1. Remco425

   Dat staat hier ook in het artikel, of heb je alleen de misleidende kop gelezen. Die is hier 9 van de 10 keer misleiden, dus moet je sowieso niks van aannemen.

 2. Ronald96

  Ik zie het niet gebeuren, maar hij is altijd welkom. Zou een geweldig duo zijn met Sanchez

 3. Wembley71

  Zuid is wel leeker veilig Jan. Gewoon weer je boodschappen op het Gelderlandplein en ballen bij onze plaatselijke FC……….Welkom thuis gappie…….toch?

 4. -buitenkantje rechts-

  Leuk gebrabbel van een vast héél lieve en aardige moeder.. past ook helemaal bij de kerstgedachte.. toevallig..
  Maar Vertonghen komt echt niet terug.. We hebben Sanchez.. Viergever.. de Ligt.. Riedewald.. Hij wordt nu millionair in Engeland. Heeft zijn keuze gemaakt.. klaar ermee.

 5. PCK

  Er zijn er niet veel waarvan ik zou geloven dat zenterug komen, maar Jan? Die komt zeker weer thuis….in Amsterdam welteverstaan!!

 6. Indojood

  Heb de clip bekeken. Moeder Vertonghen heeft het over een paar jaar. Jan wordt volgend jaar 30 en verdient een veelvoud aan miljoenen in Londen. Gewoon weer een bullshit verhaal van deze site.

  1. -buitenkantje rechts-

   Doet het altijd goed in deze tijd Indo.. Verloren zoon die terug verlangt naar het warme nest..

  2. Remco425

   En dan nog een volledig misleidende kop weer, zodat veel mensen de site bezoeken. Het lijkt hier meer en meer op de Telegraaf of VI. Ik heb niet voor niets mn abonnement daarvan opgezegd…

 7. Jimmy1971

  Helemaal als de interesse op Sanchez toeneemt !
  Dan wordt het volgend jaar Vertonghen – de Ligt ..

 8. -buitenkantje rechts-

  Eerste in de rij van mogelijke transfers en transfergeruchten..
  Hoe lang duurt de winterstop nog? 😄😜

 9. KBouter

  Zucht…blablabla..zal een geweldig duo zijn met Suarez, Zlatan, Spelbos, vBasten en Ling op de vleugel. Oja,.Arnold Muhren ken nog wel een jaartje op links.

 10. EugAjax

  Volgens mij wil Ajax selectie inkrimpen en niet uitbreiden. Wsl zeker niet op een plek die dubbel bezet is. Maar als Jan echt zou willen dan Nick of Jairo verkopen en Jan halen. Dat heet dan goed doorselecteren. Mooi centrum Sanchez Vertonghen

Reageren is niet mogelijk.