There are no ads, please add some


Veltman: ‘Siem is een goeie jongen maar hoef hem even niet te spreken’

1219ajax-psv-veltman

Joël Veltman is zeker niet gelukkig met het verloop van de eerste seizoenshelft, waarbij Ajax met een achterstand van vijf punten op de koploper aan de winterstop gaat beginnen, zo laat hij weten tegenover Metro.

‘We staan tweede met een achterstand van vijf punten op feyenoord en dat is fors. We kunnen dan ook niet tevreden zijn over de eerste seizoenshelft waarbij we in de laatste week juist die vijf punten verspelen. Na de nederlaag tegen FC Twente hadden wij het tegen Psv een beetje goed kunnen maken maar het gebeurde niet’. Dat uitgerekend Siem de Jong de gelijkmaker scoorde is voor Veltman dan ook pijnlijk. ‘Siem is een goeie jongen maar voorlopig hoef ik hem even niet te spreken. Hij mag van mij lekker op vakantie’.

Bron: Metro

 

Gerelateerde posts

50 reacties

 1. Ajaxnr1

  Zonde dat we het in het slot hebben laten liggen. Had Dolberg daar gestaan waar Cassierra nu stond, dan was de beslissing al eerder gevallen..

  1. Ajacied407

   Ja als, misschien had Dolberg op die positie helemaal niet gestaan als die geblesseerd was. Iedere spits heeft andere looplijnen.

   1. Litmanen

    Schei uit, met Ghazi en Dolberg hadden we die pot gewonnen. Het ergste vind ik nog dat die kut Mexicaan overal nog een veer in zijn reet krijgt omdat hij twee spelers uitgeschakeld heeft. Zelfs mongole Sonny Silooy flikte dat gisteravond.
    Het is dus tegewoordig een verdienste als je je tegenstander zonder gele of rode kaarten het ziekenhuis intrapt.
    Fijne Kerstgedachte!

    En die goal van Siem, ach, als Klaassen hem zo maakt vinden we het prachtig. Snap he t chagrijn van Veltman wel, want we hadden drie punten verdiend.

    1. Charka53

     Helemaal waar Litmanen we hadden gewonnen maar daar heeft die Mexicaan een stokje voor gestoken, maar als Veltman wat alerter was geweest had Siem niet gescoord. maar helaas hij speelt bij de vijand en inderdaad zelfs Silooy zitbij de grote meerderheid die hoop dat Ajax geen kampioen wordt hij lult mee met tv deskundige .

     1. Litmanen

      Tuurlijk, de rechtsback. Opgelet waar ons centrum stond?
      Juist voor de aanvallers van PSV.

     2. PvL020

      Volgens mij liet Klaassen hem uit zn rug lopen maar dan horen Riedewald en Schanzes er te staan

     3. Geroldkohlen

      klopt pvl maar veltman moest naar binnen knijpen, want dan kan die bal niet gegeven worden .dan had perero de bal waarschijnlijk naar de linksbuiten van de lampen gespeeld, en dat kan je beter herstellen .want de bal is dan iets langer onderweg ,dan zo’n bal door het midden. waar klaassen ondanks zijn goede spel even stond te slapen.

    2. KBouter

     Guardado heeft het uitstekend voor psv gedaan, daar waren de mannen van ons ff van het padje af. Elke topclub wereldwijd hoopt zó n soort speler in zijn selectie te hebben.

     1. Litmanen

      KBouter, Guardado was voetballend veruit de slechtste man van het veld. Qua schoppen naar de tegenstander de beste.
      Ga jij nu beweren dat we bij Ajax op zo’n ramptoerist zitten te wachten?

     2. KBouter

      Klopt, gisteren was hij voetballend een ramp, maar een punt gaat mee naar Eindhoven, waar psv zonder hem waarschijnlijk 3 punten verloren hadden. Winnaars lezen een wedstrijd. Maar waarschijnlijk schopte jij ook tegen de komst van Christiaan Poulsen aan.

     3. Litmanen

      Ga jij nu zeggen dat Poulsen niet kon vetballen? Tuurlijk. En dat Guardado geen geel kreeg en wij geen vrije trap was ook de verdienste van Guardado? Of van die blinde grensrechter.

      Jezus man, voor wie ben jij eigenlijk?

     4. KBouter

      Ik zeg alleen…voor elke trainer zijn gasten zoals, Guardado, Poulsen, Gatusso, vBommel, Wouters, NdJong, enz enz ..en dan heb ik het niet over hun voetbalkwaliteiten…maar dit soort spelers zijn voor elke trainer een genot om te hebben. Je zit je wel scheel recreëren aan die Guardado, maar dank zij hem ging psv wel met een punt huiswaarts.

    3. Ajaxnr1

     Ziekenhuis intrappen is sterk overdreven, ik liet mij ook meeslepen in het stadion, maar na het zien van de herhaling bleek wel dat de overtreding zelf niet heel extreem was. Was hij met gestrekt been ingekomen was het een ander verhaal geweest. Desalniettemin spijtig dat we El Ghazi en wellicht Dolberg missen de komende periode

   2. De Ajacied

    Zelf vond ik jammer om te horen dat Siem de Jong werd uitgefloten toen hij het veld in kwam 😢😢
    Hij heeft genoeg voor ons Ajax betekend, dus dit verdiende hij absoluut niet
    ❌❌❌

 2. Indojood

  Ik begrijp hem volkomen dat ie wil spelen en als een club hem die gelegenheid biedt dat moet hij dat doen. Desalniettemin heb ik hem gisteren hartstochtelijk uitgefloten, als Ajacied ga ik niet applaudiseren voor een speler in een pisvlekkenshirt. Dat heeft niets met zijn verdiensten voor Ajax te maken maar alles met het moment. Voordat mensen gaan piepen, dat heb ik ook in 1983 gedaan naar Johan, om dezelfde redenen.

  1. BobbyHaarms

   Nee dat kon ik ondanks alles niet over mijn hart verkrijgen, toch was er van mij een ongelooflijk groot respect naar Johan toe. De overstap was echt vreselijk, maar we hadden allemaal hetzelfde gedaan als we tegenover Ton Harmsen hadden gestaan en in hetzelfde schuitje zaten. Het was een hele grote denkbeeldige middelvinger naar het bestuur van Ajax toe. Johan staat bij mij toch wel mijlenver boven Siem de Jong hoor, met alle respect voor bewezen diensten overigens.

  2. KBouter

   Eens..ook ik vervloek iedereen in dat shirt. Maar in 83 was dat anders met JC, die wou gewoon Ton Harmsen een loer draaien en laten zien dat hij het gruwelijk mis had. Als Harmsen zich niet zo patserig had voorgedaan en Johan gewoon hetzelfde geboden had, was hij nooit naar de kakkerlak gegaan.

   Siem daar tegen…wou gewoon met zij broertje spelen, als broertje bij 010 had gespeeld, was hij daar ook heengegaan. Ik heb ook niets mee Siem, ja de derde ster…eerste kampioen schap op rij was heel mooi, maar verder vond ik, en dat is een persoonlijke mening…Siem een zeer beperkte voetballer op het middenveld. Let wel…op het middenveld. Daar was Eriksen de man en vond Siem geen goede middenvelder. Als spits heeft hij het wel uitstekend gedaan.

   1. Indojood

    Jongens, lees mijn reactie nog eens. Het gaat om het moment. Ik begreep Johan helemaal dat ie dat gedaan heeft. Daarover bestaat geen discussie maar op het moment ben ik supporter en fluit ik iedereen uit in dat shirt, gelukkig kwam het die dag goed, 8-2.

 3. afcadeluxe

  had ook liever gehad dat siem bij ons speelde,overmars wilde niet omdat hij vaak geblesseerd was/is,maar ik had liever gehad dat hij niet was ingevallen…

 4. -buitenkantje rechts-

  Snap ik niks van!..
  Klinkt mij in de oren als een poging een wit voetje bij de supporters te halen. Spelers zijn tegenwoordig (korte) passanten.. Broodspelers die spelen voor die club die hun betaalt. Siem werkt nu voor PSV.. En zal zich dus ook 100% inzetten voor zijn nieuwe wetkgever.

    1. De seijs

     Hoho bij die 1-1 had hij voor de 16 Siem wel een zetje mogen geven! Daar was de wedstrijd naar. Hij voetbalt al 4 1/2 jaar in het eerste !! Maar starte weer te laat. 1-1 Mag veltman zich aan rekenen .

     1. HURBIE

      IDD SEIJS veltman is een aardig tijdje opgetrokken met Siem ,
      Dan hoor toch te weten dat je hem dit soort ruimtes niet moet geven
      Maar Ja IS + BlIJFT 1-1

     2. Ajacied407

      Nah ik vond het eerlijk gezegd niet echt een fout van Klaassen of Veltman. Joël had ook nog een speler achter hem. Hij had inderdaad wel wat meer kunnen knijpen, maar of dat genoeg was om de 1-1 te voorkomen weet ik niet.

     3. De seijs

      Het was een schitterend doelpunt. Maar zoals ik al hier een jaar lang zeg, Veltman is te lief en dromerig. Daar win je geen top wedstrijden mee. En dat ziet ook de hele Europese top en sup top. Er komt niemand voor veltman kijken. Dat zegt toch genoeg!

 5. Jimmy1971

  Veltman speelde inderdaad eindelijk weer eens een goede wedstrijd , maar als hij bij de tegengoal iets meer geknepen had , had Siem niet gescoord ..

 6. Dagrump

  Dat knietje bij dolberg was echt een bewust ijsbeentje. En bij El ghazi was een vieze smerige aanval van achteren. De vieze mexicaan had 2 maal geel moeten krijgen !!

  1. Charka53

   Zeker , bij dat knietje zag je hem kijken waar hij hem moest raken , hadden wij maar van die etters in het team.

 7. ajacied078

  die vieze Mexicaan had van mij bij ons mogen spelen. dat is exact wat er aan ontbreekt in de selectie al sinds poulsen weg is. durven en kunnen uitdelen wanneer nodig. ziyech kan het ook maar die moet ook de lijnen uit zetten dat gaat niet samen. er moet echt een viezerik bij en een rechtsbuiten die een actie afmaakt.

 8. ajacied078

  en ja voor Siem.. knappe goal. hoop voor hem dat hij niet te lang uit de roulatie is weer. jammer dat het lelijke shirt niet staat bij hem

 9. Indojood

  Off: Volgens VI gaat Ajax een drukke transferperiode tegemoet. Weer genoeg voer voor felle discussies hier, kijk er naar uit….😆

  1. Ajax Barcelona JC for ever

   Bosz wil toch al gaan inkrimpen, dus vertrek van een aantal komt dan goed uit. Als eerste Veltman maar verpatsen denk ik 😂😂

   1. KBouter

    Zo slecht speelde Veltman gisteren…vergeleken met zijn laatste seizoen nog niet eens. Verkopen zal lastig worden, ik vermoed dat Veltman denkt bij een Europese topclub terecht kan, maar zal eerder bij een club uit Oostenrijk worden of tweede divisie in Engeland of Duitsland. Ik geloof nóóit dat hij het geweld aan kan bij bv een suptopper in Engeland.

 10. ajacied1982

  Die cassiera speelde prima.hij is balvast een echte ajax spits.en veltman je had weer beter op moeten letten maar je leert het nooit

Reageren is niet mogelijk.