There are no ads, please add some


Opstellingen Ajax – psv

1218opstelling

In een uitverkochte ArenA wil Ajax, onder leiding van Pol van Boekel, de nummer drie van de competitie met lege handen naar huis sturen. Na twee misstappen tegen Twente en SC Cambuur wordt het weer tijd om de draad op te pakken om aansluiting op de koploper te houden. Peter Bosz kan in de laatste wedstrijd voor de winterstop weer gebruik maken van Daley Sinkgraven en zal Jairo Riedewald op de plaats van Nick Viergever zetten omdat Nick geschorst is. Het laatste treffen van Ajax en psv in de ArenA was op 4 oktober 2015 en werd, ondanks een treffer van Amin Younes, met 1-2 verloren.

Opstelling Ajax: André Onana; Joël Veltman, Davinson Sanchéz, Jairo Riedewald, Daley Sinkgraven; Davy Klaassen, Lasse Schöne, Hakim Ziyech; Anwar El Ghazi, Kasper Dolberg, Amin Younes.

Opstelling psv: nnb

 

Gerelateerde posts

157 reacties

    1. De Ajacied

     Wat een kut scheids zeg en die Guardado hadden ze doormidden moeten schoppen,
     ❌❌❌

     1. Amoebe

      In nederland wonen we allemaal bij elkaar in de buurt.

      Ze moeten er gewoon meer intrappen!

      Scheids liet veel toe maar dat maakte het wel een leuke wedstrijd.

   1. KBouter

    Wat terug bij af…ik heb het grootst gedeelte een jagend beter Ajax gezien, een ploeg die veel verder is dan psv. Dat komt na de winterstop wel goed. Er moet een goede linksbuiten, spits en rechtsbuiten bij, want wat ik zag van El Ghazi zie je die de eerste maanden niet terug. Dacht eerst zoals hij erbij lag en pijn had…die heeft zijn rug gebroken. Kan me niet voorstellen dat hij snel weer fit is.

    1. De seijs

     Jagend ja , maar ik heb geen vuur in de ogen gezien van pak hem beet 90% van de spelers. En dat is iets wat al jaren ontbreekt bij de spelers. Ik kan me het vuur in de ogen van de jongens die onder V Gaal voetbalde nog heel goed voor de geest halen. En jij weet wat dat gebracht heeft. Zo lang ik dat niet bij de jongens zie, blijft het net niet. En wat jij zegt over die voorhoede dat zeg ik al weken hier. Maar dat is wel wat we nodig hebben. Een mooie taak voor de leiding om dat te bewerkstellen in de winterstop. Prettige feestdagen en een goed nieuwjaar KBOUTER.

     1. PvL020

      Cassiera is echt drama. De blesurres van Dolberg en El Ghazi hebben ons de das om gedaan. 2e garnituur is te weinig…. Youness speelt dus omdat er niks beters is…..

     2. De seijs

      Ja Younes is helaas niet best. Leuke bewegingen maar de voor zetting is niet veel (helaas). Dolberg word het wel als hij echt doorzet. Daar zit een goeie kop op. En El Ghazi wordt het net niet denk ik. (Hoop dat ik het mis heb) Om dit seizoen zeker kampioen te worden hebben we een nieuwe voorhoede nodig in de 2e helft van het seizoen. Hoop dat dat ook gaat gebeuren. Jij ook Prettige kerstdagen en een goed nieuwjaar PvL020.

     3. PvL020

      Jij ook Seijs. Maar laten we younes nou eens gewoon rechts voetballen en een linkeraanvaller op links zetten. Met dat steeds naar binnen klmen en dat gaatje blijven zoeken voor dan schot heb je niks aan, rendement van niks en ook zo heb je niks aan Dolberg…..

 1. BobbyHaarms

  Kut, Dolberg niet echt okselfris meer. Niet te hopen dat Cassierra er zometeen in komt 🤔

 2. Iamsterdam2015

  Tja. Die veltman blijft er tot in de eeuwigheid staan. Hoe slecht hij ook speelt PB gaat hem never nooit eruit gooien….. pb meet al vanaf het begin van het seizoen met 2 maten en dat zijn klaassen en veltman…..

  1. BobbyHaarms

   Wel een flinke aderlating hoor BR, Cassierra vind ik een stuk minder dan Dolberg. Maar het is El Ghazi die eraf gaat?! Belachelijk dat de scheids hier zojuist niet voor floot!!

   1. -buitenkantje rechts-

    Zeker een aderlating Bobby.. maar aan een geblesseerde Dolberg hebben we nu niks.

    1. BobbyHaarms

     Dat is ook wel weer zo. Hoop dat Cassierra eens wat meer gaat overtuigen met zijn spel want ik zie het nog niet echt bij hem.

  1. BobbyHaarms

   Ik heb nog liever dat die droeftoeter er met rood afgestuurd zou worden. Echt een belachelijke overtreding.

    1. BobbyHaarms

     Juist. En ook met gif in je flikker win je wedstrijden. In dat opzicht doet die Mexicaan dat goed, 2 spelers eraf geschopt en niet eens een kaart 🤔

   1. Remco425

    Gaat niet gebeuren Bobby. Voor een overtreding van hem die rood verdiend wordt niet eens gefloten. Heeft er lachend 2 uitgeschopt en een opstootje veroorzaakt. Maar heeft niet eens geel gekregen.

    1. BobbyHaarms

     Maar dat zijn wel winnaars Remco, gasten die een wedstrijd voor je winnen of het spel versnellen of vertragen wanneer dat nodig is. Toch had ie voor die overtreding op El Ghazi op zijn minst geel moeten krijgen.

 3. Iamsterdam2015

  Hahahaja jeeezus wat een drama scheids. Trappen 2 spelers eruit en scheids doet en ziet niks!!!!! En hoe lang moet het G”&£^*¥ duren voor dat die wissel voor dolberg klaar is???

 4. Iamsterdam2015

  Nou dat was het dan…. lekkere afsluiter van het seizoen. Pffffft wat een drama!!!!!

 5. BobbyHaarms

  Dit zijn toch flinke aderlatingen hoor, Dolberg en El Ghazi eraf, het niveau daalt gelijk! Ajax is op Sanchez en misschien Klaassen na veel te lief voor pisvee.

 6. KBouter

  En iedereen maar scheiten op Guardado. Paar jaar geleden juichden ze voor Poulsen die er hard in ging. Wou dat Ajax dat soort spelers had.

  1. HURBIE

   1 of 2 van die jongens erbij zou idd wel lekker wezen KB af en toe een duwtje of zetje uitdelen

 7. KBouter

  Ajax begin van de wedstrijd goed, ff de kluts kwijt na de twee vroege wissels, maar tweede gedeelte heeft een jagend Ajax dexwedstrijd weer onder controle.

 8. vak411

  Vanuit een sfeervolle arena.. hallo.. schop die smerige kut mexicaan doormidden als het kan.. misschien missen wij dingen in de arena maar die flapdrol lijkt alleen maar bezig om mensen doormidden te zagen.. doormidden graag.. doet hij ook

 9. Hazez

  Hoeveel kansen moet een spits krijgen hoop dat hij in de 2de helft alles raakt wat hij nu verprutst heeft … verder loopt het best lekker

  1. BobbyHaarms

   Idd Teuntje, ik ook nog niet! We moeten deze pot echt winnen anders lachen die kakkies zich de hele winterstop hun broek aan flarden

 10. Geenemotie

  Pff. Ajax echt beter. Je moet ze wel maken. Pisvee kut. Alleen die eikel uit Mexico loopt te schoffelen. Twee blesures door die taco vreter. Nu doorzetten. Dit mogen en hoeven we niet verliezen. Winnen dus.

 11. Geroldkohlen

  ben nog meer kwaad omdat we de kansen hebben laten liggen! klotezooi!!!! gas erop man man!!!

 12. -buitenkantje rechts-

  Heerlijke wedstrijd gezien! Geweldig vechtend team gezien! Eerste helft 100% gedomineerd! We hadden onze kansen moeten benutten dan waren we gewoon winnaar..

 13. Geenemotie

  Tegen alle verhoudingen in. Ajax doet zichzelf te kort. En scheids zat pisvee niet tegen.

  1. HURBIE

   Hoe wil je in godsnaam aanvallend voetbal spelen als je geen aanvallers heb
   Net als zwemmen zonder water

 14. Velibor

  Tja ,oud gezegde,als je ze niet maakt dan krijg je ze tegen! Maar laat er hier niet weer eentje beginnen over siempje dit of siempje dat,niks ajacied vuile kut psv ‘er

 15. bs

  Onze jongens hebben iig laten zien dat ze willen en kunnen vechten. Dat geeft vertrouwen voor one sterkste periode … het voorjaar komt er aan. Alle kansen nog in eigen hand.

 16. fjonkman

  We kunnen lullen wat we willen, dit gelijkspel ligt niet aan Siem de Jong. Hoeveel pijn dit ook doet, we hadden de wedstrijd allang in het slot moeten gooien, maar wederom werden de kansen weer niet afgemaakt. Hoelang blijft Younes zijn plek nog houden en sorry als ik het zeg.. maar Cassierra laat het ook niet zien…

 17. ajaxpers

  Ontslag voor Bosz.
  Waarom een verdediger voor aanvaller??
  Wat is jouw de rol van de coach langs het veld? Alleen interessant kijken of coachen?
  Waarom geen tactische wijzigingen om de tegenstander te verassen?
  Wat doe je nog in Amsterdam?

  1. KBouter

   En dit Gnoom krijgt hiervoor nog drie duimpjes…het niveau word steeds bedroevender hier.

  2. Ajax Barcelona JC for ever

   Ajaxpers, jij maakt mijn hele dag goed. Ik dacht even dat jij eigenlijk voor een ander zou zijn maar je hebt gewoon de balle verstand van voetbal. Jou opmerking over de laatste wissel geft aan dat je er echt geen kaas van hebt gegeten. Heerlijk om te lezen. Is korfbal jou sport? 😂 Dat jij het leuk vindt om Bosz af te zeiken en daar graag reacties op krijgt, prima maar zorg dan wel voor verstandig commentaar als je het echt over voetbal wilt hebben.

 18. Forever nr14

  Die Cassiera en Younes, is zijn toch te zwak voor woorden zeg, ongelooflijk hoe moet je anders scoren joh!
  En dan die flapdrol van een scheids, die eikel en kakkerlak, hoe kunnen ze hem aanstellen bij deze topper? Prutsert is het gewoon!

 19. afcadeluxe

  laat ze aub in de winterstop nou maar een spits halen,cassierra mag nog wel een poosje wennen,dit schiet niet op!en polletje een stadionverbod

 20. Geenemotie

  Ajax verliest nl onnodig. Dit is wel een ding, goed spelen en toch dat killer instinct missen

 21. polaroids

  Ajax mist op een paar posities toch een topspeler. En met name een speler met de juiste mentaliteit.Het kampioenschap heeft Ajax overigens vorige week al vergooid…. 1-1 tegen PSV is geen rare uitslag…

 22. Velibor

  Ik dacht werkelijk dat PSV verder was en volwassener maar we zijn gewoon veel beter,nu nog een goeie spits erbij in de winter en hoppa,kampioen! Feijenoord kan die druk toch niet aan of die Kuijt gaat bonje maken als ie er nog een keertje naast staat.

 23. Geenemotie

  Het wordt tijd dat Ajax zich zelf gaat belonen voor het goede spel dat in doelpunten uitdrukt.

 24. KBouter

  Goede linksbuiten, goede spits erbij in de winter is nodig. El Ghazi ben je zo wat ik zag een hele lange tijd kwijt. Maar ik zag strijd en Ajax stukken beter dan psv, maar die gasten komen vanuit het niets weer terug in de wedstrijd. Ajax had toen al op 3-0 voor moeten staan.

 25. Teuntje

  We moeten toch constateren dat Ajax noch van PSV, noch van Feijenoord heeft weten te winnen. Is wel eens anders geweest

  1. BobbyHaarms

   En die kakkies staan weer 5 punten los. Ik zei het al eerder, maar mochten ze zo doorgaan en wij de punten blijven morsen dan wordt het nog een hele dobber om die kakkies te achterhalen in de tweede seizoenshelft.

 26. vak411

  Trots op ajax.. goed gespeeld.. die kakkerlakken verpelen al 18 jaar in januari en fevruari alles en hebben een zeer smalle selectie. Als die middenvelder van noord afrikaanse afkomst niet mee doet hebben ze alleen een D junior om hem
  Te vervangen. Echt jammer dat brabander van Boekel geen kaart gaf. Aan gyluardado die alleen maar bezig was om fysiek uit te schakelen.. vreemd dat de meest kwetsbare gipsplaat van het veld alleen maar bezig is om anderen kapot te maken. Schandalig dat pisvee dit nodig heeft.
  Moo het applaus voor Siem.. jammer dat de kakkerlakkranten niet zagen dat het gefluit voor Guardado was..
  Ajax wordt gewoon kampioen.. ajax wordt na de winterstop altijd alleen maar beter.. de rest minder… wzawzdb

  1. vak411

   Jammer, goed verhaal 411.. wel veel typfouten maar dat komt door je kapotte scherm.. (voordat Seijs weer over drankgebruik begint)

 27. Iamsterdam2015

  Die cassiera is echt slecht. Hoeveel kansen moet je krijgen…….hoeveel in godsnaam ???????

 28. Ajax Barcelona JC for ever

  Heel stuk getypt …. pleite. Dus even kort: goeie pot, Klaassen klasse. Younes kut en Cerny direct terug naar jong Ajax.

   1. Ajax Barcelona JC for ever

    Nog even: las net hier ergens dat mensen bij 90% geen vuur hadden gezien. Je had alleen Klaassen al na het warmspelen moeten zien teruglopen naar de kleedkamer ….. vol energie. In het veld later alleen Younes en Cerny zonder bezieling. Scheelt toch een stuk naar het schijnt wanneer je in het stadion zit. Zie je toch veel meer. Ik heb passie gezien bij 80% van de spelers.

 29. EugAjax

  Goede wedstrijd van Ajax kant en heel spannende slotfase. Helaas wel in traditie eerste seizoenhelft weer geen overwinning in een moeilijke wedstrijd. Wel voor het eerst goed spel in zo een topwedstrijd in de competitie. Dat geeft burger moed. Terugkijkend op eerste seizoenhelft. Zeer matig begin met vooral gelijk tegen Roda en verlies tegen Willem Ii (he 5 punten……) daarna een 20tal wedstrijden ongeslagen met best wel veel geniet momenten. Daarna tegenvallend slot, weer 5 punten verlies en bekeruitschakeling. Super performance in Europa. Dus al met al redelijk goed. Maar moet toch veel beter willen we aan einde rit ook met een prijs staan. Vandaag man van de wedstrijd toch weer Klaassen. Wat is hij super goed! Als er 1 is die ons kampioen kan maken is hij het. Als laatste toch even mijn grote complimenten. Als ik het goed beluisterd heb was er waardering vanuit publiek voor hem en was gefluit voor de Mexicaan…overigens veel gemopper op hem hier maar hij is een echte winnaar en mede door hem bleef PSV uiteindelijk op de been. Deed me beetje terug denken aan Poulsen. Op naar tweede helft eerst maar even de feestdagen, geniet mannen van welverdiende rust en va half januari ons echt trots maken

   1. Ajax Barcelona JC for ever

    Fluiten was inderdaad voor Kwakkemolo enne ….. probeer het eens …… max 2 regels 😉

 30. Ajax Barcelona JC for ever

  Oh ja, ik doe het vrijwel nooit maar maak vandaag graag een uitzondering: veruit de slechtste man van het veld was de scheids. Een scheids hoort eigenlijk op de achtergrond het spel in goede banen te leiden maar Polleke eiste de hoofdrol op en een zeer negatieve. Krijg nog de rillingen van die man.

Reageren is niet mogelijk.