There are no ads, please add some


De Boer sluit terugkeer naar Ajax niet uit

1218deboer

Frank de Boer nam zondagmiddag afscheid van het Ajax publiek maar als het aan De Boer ligt dan sluit hij een terugkeer naar Ajax niet uit. De 46-jarige trainer vertrok afgelopen zomer uit Amsterdam, maar een avontuur bij Internazionale liep al vroeg op niks uit.

‘Ajax blijft mijn club en hier ligt mijn hart. Het voelt altijd vertrouwd als ik hier terug ben, het zijn allemaal bekende gezichten. We zullen zien wat de toekomst brengt  maar ik zal altijd terugkomen bij Ajax, of het nu als supporter is of in de toekomst in een andere functie’. Over de wedstrijd van zondag tegen Psv was De Boer duidelijk en hij herkende enkele punten tijdens het duel. De Boer zag in de Arena dat Andrés Guardado er fors inging tegen Anwar El Ghazi en Kasper Dolberg. ‘Ik moest een beetje aan Christian Poulsen denken, die in het Philips Stadion twee spelers torpedeerde om de toon te zetten. Dat hoort erbij, dat is topvoetbal. Alleen als iemand geblesseerd raakt, komt hij er goed vanaf’.

Bron: Fox Sports

Gerelateerde posts

89 reacties

   1. Amoebe

    Ik blijf erbij dat, wanneer hij goed materiaal heeft, hij ook leuk en aanvallend wil voetballen.

    Vergeet niet dat na hem opeens de knip werd opengetrokken!!

    Van mij zeker weer een trainer voor ajax1 in de toekomst (nee niet op de toekomst).

    Een echte ajaxied met een nuchtere kop….daar houd ik van.

    1. Indojood

     Hij mocht ook de knip trekken maar kocht huurde/vooral middelmaat en overbodig zoals Sigthorsson, Vd Hoorn, Sinkgraven, Gudelj, Zimling, Hoesen, Sana, Cuenca, Boerrigter, Sanogo, etc. Alleen Schöne, Poulsen, Milik en Moisander in mindere mate hebben voldaan. Dat is niet alleen zijn schuld, een speler kopen is een gezamenlijke beslissing.

     Ziyech is een paniekaankoop, niet op

     1. Litmanen

      Met de verkoop van al die aankopen heeft De Boer dus heel veel geld verdiend voor Ajax. En er komt nog veel meer binnen met terugwerkende kracht.
      Aan Schone helemaal niets verdiend, he, dat is nou jammer ………..

      Frank de Boer was na jaren van ellende een door God gezonden geschenk! Vraag me af of Bosz, met veel meer aangetrokken dure spelers, ooit in de buurt komt van zijn prestaties.
      Elke trainer heeft zijn goede en minder goede eigenschappen, maar De Boer is een super Ajacied.

     2. Indojood

      Ik wil alleen maar zeggen dat de gedachte dat Frank niet mocht investeren niet klopt. Zoals ik al zei is het verkopen net zoals het aankopen, een gezamenlijke beleid, niet alleen van de trainer. Van dit rijtje is grosso modo niet zoveel geld verdiend, behalve Milik. Er is geld verdiend met (semi) zelfopgeleide spelers als Eriksen, Vertonghen, etc. maar dat is een verdienste van de hele club en tegenwoordig met die gekkigheid is het niet zo moeilijk om goed te verdienen. Verder is het onzin om 6 maanden Bosz te vergelijken met 5,5 jaar FdB.

      Waar zeg ik trouwens dat FdB geen super Ajacied is?

     3. EugAjax

      Indojood grootste verschil qua aankopen is dat er nu meer uitgegeven mag worden voor een echte topper a la Ziyech. Boer mocht maar max 7mln investeren en salarishuishouding ligt stukje hoger voor uitzonderlijke spelers. Dan krijg je automatisch betere spelers. Ik blijf ervan overtugd dat De Boer allerminst een verdedigende trainer is. Hij is een aanvallende trainer. Ook bij voorkeur hoog druk zetten. Dat het laatste twee jaar 1 jaar helemaal niet lukte, 0.5 jaar beetje en eerste helft vorig seizoen lukte het wel. Ergo vorig seizoen eerste helft comp was stukken beter (spel en resultaat) dan dit seizoen met een slechtere selectie. Geen Ziyech en Sanchez en Traore (Ajax wilde vorig jaar niet huren en nu al twee). Geef De Boer dit materiaal en ik weet zeker dat we op zijn minst net zo genieten. Ik moet wel zeggen ik twijfel of weet bijna zeker dat Boer Schone niet op 6 had gezet en Sinky niet als LB, en dat komt attractief voetbal ten goede.

     4. EugAjax

      PS het is dus duidelijk. De Boer mag altijd terugkomen, altijd welkom en JUIST als trainer Ajax 1!! Dat wil niet zeggen dat ik ontevreden ben over Bosz, maar Bosz is echt stukje minder dan Frank!!

     5. Indojood

      Onzin, ik heb trainers gezien die met minder materiaal wel druk konden zetten, waaronder onze huidige trainer bij Vitesse. Ajax heeft vorig jaar Sanogo gehuurd. Ik geloof niet dat FdB met dit materiaal net zo aantrekkelijk had gespeeld. Bosz denkt gewoon aanvallender. Het materiaal wat FdB voorhanden had, was goed genoeg om 75% van de Eredivisie kapot te spelen, helaas hebben we het niet gezien.

      Ik heb immens respect voor FdB als speler en wat hij als trainer heeft gepresteerd. Echter, de roep om

     6. Amoebe

      De roep om aanvallender voetbal was ook meer als terecht.

      Maar in die periode had het pure zelfmoord geweest als ze aanvallender hadden gegaan.

      Laten we hopen dat hij ooit terugkomt en geld mag uitgeven….dan weten we meteen wie er nu gelijk heeft gehad 😃

     7. Indojood

      Daar ben ik het niet mee eens. Wat is het risico van zelfmoord tegen pakweg NEC of Excelsior? Ook tegen degradatiekandidaten zorgde FdB niet voor spektakel.

     8. Ajax Barcelona JC for ever

      Mensen vergeten snel de mindre dingen als het om Frank gaat. Ze blijven hangen aan de titels en vergeten hoe die zijn behaald. Een ding is zeker, als Frank weer trainer wordt wens ik hem uitvde grond van mijn hart veel succes maar ik zal dat seizoen hooguit starten met een halve seizoenskaart voor de 2e helft van het seizoen. Te vaak ben ik voor jan lul naar de Arena gereden in zijn tijd. Chagrijnig kan ik ook gewoon zijn voor de buis. Stuk goedkoper.

     9. Ajax1958

      Tjeessss, ik heb zelf mijn seizoenskaart ingeleverd na 23! jaar, omdat ik het niet meer kon aanzien.

     10. EugAjax

      Indojood ik ben wel eens dat Bosz nog aanvallender denkt als De Boer. Alleen ben ik bang dat het te aanvallend is en dus meer kwetsbaar. Dat hebben we tot nu toe ook al gezien. De Boer bouwde inderdaad meer zekerheid in, maar om hem een catenaccio trainer te noemen zoals hier vaak gebeurt gaat te ver. Hij denkt echt aanvallend! Laten we hopen dat ik mbt Bosz ongelijk ga krijgen maar ik vermoed dat het af en toe smullen blijft maar dat Ajax niet een prijs gaat pakken vanwege wisselvalligheid wat het kamikazen voetbal van Bosz teweeg brengt en gaat brengen. En mooi voetbal is een vereiste binnen Ajax, maar wel gekoppeld aan winnen van prijzen. Ik hoop dat Bosz dit gaat lukken. We zullen zien

     11. Indojood

      Makkelijk om langs de zijlijn te roepen dat Bosz gaat mislukken en hopen dat je ongelijk krijgt. Zoals ik al eerder zei, ik ben het lang niet met alles wat hij doet eens maar hij laat Ajax herkenbaar en attractief spelen. Wat Jordi ook in de Telegraaf zei, Ajax wilde Ajax zijn. Vind het veel te vroeg om al conclusies te gaan trekken.

     12. Ajax Barcelona JC for ever

      Van mij mag Ajax ook pas over twee jaar weer kampioen worden als ik telkens meer vooruitgang richting het Ajax zie waar ik, en velen met mij, van hou. Titels zonder mooi voetbal heb ik wel even gehad. Hoeven niet meer van mij. Ik wil genieten voor mijn enten en dan komt succes vroeg of laat ook.

     13. EugAjax

      Hoezo is dat makkelijk? Lijkt me juist gewaagde uitspraak als veel supporters en analisten etc juist andersom denken. Ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk heb omdat ik Ajax supporter ben en mij niet uitmaakt wie succes en mooi voetbal bewerkstelligt, als ze het maar doen. Maar als er dingen fout gaan benoem ik ze zoals ieder ander hier

     14. Ajax Barcelona JC for ever

      Als er dingen in jou ogen fout gaan. Dat is iets anders dan: als er dingen fout gaan. Het laatste is een feit, het eerste is een mening. Op het forum zijn meningen, dat is dan wel weer een feit.

     15. EugAjax

      Volledig eens!! Ik verkondig alleen maar meningen geen feiten. Ik ben blij dat je dat eindelijk inziet. En sommige meningen moeten niet uitkomen want dat zou slecht voor mijn clubbie zijn……

     16. Ajax Barcelona JC for ever

      En waar jij aan denkt na “zijn” …….. moet nu net wel uitkomen. Terugkeer Jonk is een van de beste dingen die ons cluppie kan overkomen.

     17. EugAjax

      Ik dacht niet aan Jonk helaas. Is voor mij gepasseerd station en zal niet meer voor Ajax werken onder dit TH. Op ander topic heb kk zojuist aangegeven dat Jonk als trainer wel beter zou zijn als Bosz! Dus wie weet kunnen we hem ooit zo beoordelen

     18. Ajax Barcelona JC for ever

      Dus Jonk nu zou beter zijn als Bosz zeg je en tegelijk zeg je dat het voor jou een gepasseerd station is. Jonk ipv Bosz is automatisch onder dit TH. Make up your mind 😂

     19. EugAjax

      Ben jij een baby of zo. Jonk is op dit moment gepasseerd station . Hij werkt niet bij Ajax toch? Hoef ik ook hem niet meer te beoordelen! Maar als ik zou alleen zou kunnen kiezen voor Bosz of Jonk als trainer nam ik Jonk. Jonk is zeker niet de beste trainer voor Ajax. Wel denk ik dat Jonk beter als trainer ziu functioneren dan hoofd jeugdopleiding. Jonk zal als laatste uitleg nooit meer aangenomen worden door dit TH, niet als hoofd opleiding niet als trainer. Volgens mij allemaaal best logisch. Hopelijk begrijp je het nu en anders ben je weer eens aan zuigen, want dom ben je niet 😃

     20. Ajax Barcelona JC for ever

      Ik ben totaal niet aan het zuigen ik zet gewoon jou “wartaal” en verdraai tekstjes op een rijtje. Niet meer en niet minder. Bij een andr topic heb ik al aangegeven dat jij hier taal trucjes blijft uithalen. Inhoudelijk reagern is eigenlijk zinloos maar anderen wakker houden als je weer aan het oreren bent is ook een mooie taak. Prettige avond verder.

     21. EugAjax

      Je lult uit je nek gast. Er staan geen verdraai teksten in! Je leest weer eens niet goed. Maar ben het wel eens met je laatste zin. Prettige avond verder

     22. Ajax Barcelona JC for ever

      Het is altijd de ander die niet goed leest. Jij bent het nooit die “apart” schrijft. Valt anderen mogelijk inmiddels ook op.

     23. EugAjax

      Oh ik schrijf wel apart hoor. Ben ik met je eens. Niks aan mij is perfect. Zeker mijn schrijftaal niet. Daar weet jij inmiddels alles van 😃

     24. EugAjax

      Ach dat was maar een simpel cusrsusje. Zou iedereen cum laude mee slagen niks bijzonders…dat hebben jij en Indojood wat groter gemaakt dan het is.

     25. Ajax Barcelona JC for ever

      Joj hebt het groot gemaakt eikeltje. Jij hebt gezegd cum laude geslaagd. Zie je nu. Je verdraaid zaken wederom. Jij en cum laude slagen is onmogelijk, een utopie.

     26. EugAjax

      Nee hoor lees alles terug, zijn jullie goed in. Indojood heeft ooit ik neem uit aan belangstelling gevraagd hoe ik zoveel denk te weten over ontstaan plan Cruijff, en de hele 5 jaar historie daarmee. Toen heb ik over de cursus verteld. Sindsdien lopen jullie continu niet mij maar de man die jullie beide zo adoreren te beledigen met het niveau van de cursus. Om olie op vuur te gooien heb ik toen gemeld dat ik cum laude was geslaagd, dat is ook zo, en ja hoor toen gingen jullie helemaal los over het niveau. Echter wat jullie nog steeds niet inzien. Is je beledigt niet mij, maar Johan hiermee. Hij heeft zijn naam verbonden aan deze universiteit en als zijn cursusjes etc. blijkbaar ziet hij wel nut ervan in en vind hij het waard om zijn naam er aan te verbinden. Voor mij een hele mooie gelegenheid om zijn totale visie op voetbal(management) gebied te bekijken van dichtbij. That is all. Jullie blijven maar doorhameren. Is jullie goed recht, het is een forum, maar begrijp nou eens dat je niet mij beledigt maar de grootste Ajacied

     27. Ajax Barcelona JC for ever

      Geen zaken beweren die volkonen onjuist zijn. Volg je eigen advies eens: goed lezen. Nergens maar dan ook nergens heb ik ook maar enige belediging richting Johan geuit. Jij doet aan het verkondigen van leugens jongen. Op jou is de uitspraak: pot verwijt de ketel, voor 100% van toepassing.

     28. EugAjax

      De studie een cursusje noemen waar elke domoor cum laude zal slagen is een belediging aan adres Cruijff. Hij heeft zijn naam aan universiteit gegeven en wsl niet omdat het een slechte is toch?

     29. Ajax Barcelona JC for ever

      Zoals ik al elders heb gezegd, jij bent niet bepaald de slimste onder ons. So be it.

  1. HURBIE

   Hij hoeft niet persé terug te komen als trainer van het éérste
   Want als er één club in Nederland is die veel trainers heeft dan is dat AJAX wel

   Alleen op deze site al een stuk of 50

 1. KBouter

  Stijve plassers voor sommigen hiero, van mij mag hij terugkomen, maar eerst ff assistent van Bosz voor een jaar of twee.

  Puur voor het aanvallend gedeelte en voor de amusements waarde.

  1. DanielenRico

   Gelijk heb je, want het was gewoon saai toen FdB trainer was, zeker in zijn laatste seizoen

  2. Ajaxslied

   bosz heeft ook wel iets betere spelers als de boer vorig jaar met sanchez ziyech en Dolberg. En schone was puur geluk dat hij op 6 kwam.

   1. Charka53

    Dat is waar Ajaxlied en is DanielenRico vergeten dat we met Frank 4 schalen hebben gewonnen .

 2. Joeguh9

  Het voetbal was dan niet altijd goed maar ik was trots dat wij zon trainer hadden! Altijd een goed verhaal! Van Bosz krijg ik ondanks het betere voetbal jeuk!

 3. -buitenkantje rechts-

  Ook als trainer moet je groeien.. Maar enkelen hebben het direct in de vingers.. Trainer/coach is een ervaringsvak.. Altijd welkom!

   1. BobbyHaarms

    Ik vermoed het eerste. Wat zal ie lekker wakker worden als ie dit leest. En weer een gelegenheid om Bosz de grond in te schrijven 🙂

    1. Indojood

     Ik weet niet of ajaxpers in het stadion was maar FdB vertelde ons dat we Peter Bosz en zijn staf moeten steunen. Misschien dat ie daarom nog onder zijn bed aan het schuilen is.

 4. BobbyHaarms

  Natuurlijk is FDB altijd welkom bij ons en hij heeft ons geweldige titels gegeven, maar we moeten niet vergeten dat de laatste 2-3 jaar onder de Boer echt tenenkrommend slecht was, heel ver verwijderd ook van het voetbal wat Johan voor ogen had. Die laatste 2 titels heb ik me eerder voor geschaamd dan dat ik daar trots op was. Titel nummer 30 daarentegen zal voor altijd onvergetelijk blijven en daarmee verwierf Frankie bij ons de status van onsterfelijk.

 5. Ajax belg

  de seijs dit is waar het al jaren ontbreekt. ik kan het niet beter zeggen . fijne feestdagen !!

 6. Indojood

  Wat lees ik? F-Side 1976? Onze huisopticiën zei dat de F-Side al in de jaren 60 bestond en hij erbij betrokken was, haha.

  Mooi afscheid van FdB. Jammer dat ie nog terugkwam op die pijnlijke 8 mei, uitgerekend gisteren, had ie niet moeten doen. Als hij verstandig is komt hij niet terug als trainer van Ajax1, hij kan zichzelf toch niet overtreffen, plus hij denkt als LvG, niet als Johan. Voor de rest altijd welkom om terug te keren in welke functie dan ook.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik kon me wel voorstellen dat hij er nog even op terug kwam.. Ik denk dat hij het voor zichzelf wilde afsluiten.. Toch een smet op zijn Ajaxperiode.

   1. Indojood

    Klopt maar ik hoorde meteen dat vak met reserverbelgen piepen toen ie erover begon……

 7. Iamsterdam2015

  Ow zijn bedje staat al klaar daar ben ik van overtuigd. Of ze nou nuttog zijn of niet ze krabbab allemaal elkaars rug!!

 8. EugAjax

  Weer eens AH. Het moet niet gekker worden met ons. Ik ben zeker niet de slimste van alle mensen op deze forum, dat is niet anders dan de waarheid. Eindelijk een mening van jou die op een waarheid berust! Ga zo door.

 9. Indojood

  Die vraag stelde ik omdat ik meteen twijfels had bij jouw verhaal. Jij beweerde gestudeerd te hebben aan de JC University omdat zijn voetbalvisie jou intrigeerde. Ik doe mijn onderzoek en ik weet dat aan de JC Academy (voorheen University) er maar één studie is, de opleiding Sportmarketing, een leerroute van de hbo-opleiding Commerciële Economie. Het JC College biedt mbo-opleidingen en het JC Institute biedt een veelvoud aan opleidingen en cursussen op het gebied van marketing, management en business in sportorganisaties, ook in Barcelona en daar heb jij een cursus gedaan. Ik vind de studie, opleidingen en cursussen op de diverse JC scholen geweldig en Cruijff’s unieke denkwijze kan worden toegepast op allerlei vlakken, Pieter Winsemius heeft dit al vaak gedemonstreerd bij bedrijven.

  Ik lees daar echter niets over de voetbalvisie van Cruijff. Dat klopt ook want Cruijff’s voetbalvisie is nooit uitgewerkt en gedocumenteerd, daar zijn Jordi en Jonk mee bezig. Verder is het plan Cruijff, volgens Johan zelf, het toepassen van de ideeën over topvoetbal van Rinus Michels en Jany van der Veen, zijn twee grote leermeesters. Dat staat los van wat er wordt onderwezen op de JC scholen en al helemaal van de commerciële economie studie op de University.

  Je hebt dus onzin lopen uitkramen en geprobeerd je groter voor te doen dan je daadwerkelijk ben. En dat alles met gebruik van Johan’s naam. Beledigend.

  1. EugAjax

   Indojood. Als je je informeert voordat je me beschuldigt van onzin verkopen. Ik heb, en nu voor de laatste keer, omdat hij er weer niet tussen staat, de online Football Management degree gedaan. Dat is de officiele naam van het cursusje. Daar kan ik niks aan veranderen. Deze bestond uit 6 modules. In bijna alle modules zaten interviews met Cruijff (op video), een daar gaf hij zijn visie op alles wat met die omderwerpen te maken had. Toch werd details behandeld door specialisten die Cruijff op elk gebied had aangewezen voor zijn cursusje. Verder zat er een destijds exclusief beeldmateriaal bij van een heel seizoen Barca onder Laporta en Rijkaard. Dat zijn voor mij de voornaamste redenen geweest om dit cursusje te volgen. Niet om interessant te doen maar gewoon omdat ik het leuk vond. Dat het plan Cruijff gebaseerd is op zijn twee grote leermeesters klopt idd. Dat staat er ook los van. Als je goed gelezen hebt, moest ik een afstudeer opdracht doen, of voor je weer los gaat een eindopdracht mbt wat we geleerd hebben. Ik heb toen gekozen om voor deze opdracht een analyse te maken van plan Cruijff en wat wel en niet gelukt was. Tevens moest je dan voorstellen doen hoe ikzelf dingen zou oplossen of benaderen. Ik denk door die opdracht best veel te weten en ik heb het geprobeerd van alle kanten te bekijken.
   Ik snap eigenlijk helemaal niet waar je je druk om maakt. Jullie hebben nog gevraagd of je mijn rapport mocht inzien als bewijs. Je zal snappen dat ik dat niet ga doen. Het feit al dat je continu samen met AH alles voor mijn voeten gooit en alleen omdat ik iets heb gevolgd wat ik leuk vind. Ik heb een bredere blik dan alleen Jonk en dus botsen wij regelmatig over dit onderwerp. Dat wil niet zeggen dat bovenstaande niet klopt. Dat jij iets niet kan vinden op internet wil niet zeggen dat iets niet waar is. Ik voel me totaal niet beter als wie dan ook. Sorry herstel, ik voel me wel superieur aan jou en AH. Dat is echt niet moeilijk dat nivo (even expres verkeerd geschreven), want elke keer als er voetbalinhoudelijk gediscussieerd moet worden en je red het niet of beter gezegd jullie krijgen geen gelijk, gaan jullie meteen de persoon zwart maken…….helaas niet alleen bij mij, maar bij vele forumleden. Jullie houden niet van onderdrukking echter je moet het niet wagen om anders te spreken dan jullie laat staan een andere mening verkondigen. Als het andersom gebeurt gillen jullie meteen “het is een forum en ik blijf mijn mening geven etc etc”. Datzelfde geld voor mij en ook nog een dooddoener voor jullie en ook je eigen woorden “je hoeft het niet te lezen als je niet gelooft”. O ja en wat ook opvalt. Expres gebruik ik in mijn meningen weleens quotes of meningen van jullie zelf. En wat blijkt ach dan gaan Indojood en AH nog steeds schieten als zou ik onbetrouwbaar of zo zijn hahahaha. Je gaat dus soms tekeer tegen jezelf. Begrijp je nu waarom ik jullie absoluut niet serieus kan nemen, dus wat dat betreft insgelijks. Nogmaals het zou beter zijn als we elkaar links zouden laten leggen, maar dan krijg ik weer zo een dooddoener, dus ja dan blijven we in cirkels dit soort nietszeggende discussies hebben. Groetjes en een fijne avond tot volgende topic. Mij benieuwen met wat voor nieuws julliecdan komen

   1. EugAjax

    Mbt plan Cruijff, moet ik mss nog wat meer letterlijk uitleggen. Dat was niet in cursusje verweven maar een eigen gekozen onderwerp van mijn slotopdracht. Overigens mag dat geen nieuws zijn voor zulke goede lezers als jullie beide zijn toch? 😄😄😄

    1. Indojood

     Het maakt mij niet uit wat je studeert of welke cursus je volgt. Echter, je hebt je groter willen voordoen door te beweren dat je aan de JC University hebt gestudeerd. Deze studie van 4 jaar bleek dus een cursus van enkele maanden te zijn aan het JC Institute. Ik vind het leuk om dan door te vragen en erachter te komen of het allemaal wel klopt want het is nogal hoogdravend. Ik vraag me dan af wat iemand bezielt om zich zo voor te doen.

     Verder verbind jij graag eigen conclusies aan beweringen die zijn gedaan. Een voorbeeld is dat Johan in zijn boek Wim Jonk zijn maatje noemt en de enige die de essentie van het plan uitvoerde. Jij gaat dan roepen dat Jonk een stoorzender is die Cruijff eenzijdig heeft geïnformeerd. Weer vraag ik me af wat iemand bezielt om zoiets te gaan roepen zonder enige onderbouwing. Dus ja, daar ageer ik tegen en dat zal ik blijven doen, met Johan’s autobiografie als leidraad.

     1. EugAjax

      Indojood. Ik ben blij dat je me eindelijk uitlegt waarom je vind dat ik me groter voordoe. Zo te lezen zeg jij dat ik beweer en 4 jarige studie heb gedaan aan de JCU? Dat kan je echt nergens terug lezen. Onmogelijk. Dat heb ik nooit gezegd. Dat is een conclusie van jou wsl. Ik heb gemeld Online Football Management degree gevolgd te hebben. Je kan op internet opzoelken dat deze 8 maanden duurt. Dus ik snap je conclusie van hoogdravend niet zo. Mbt Cruijff. Ja Cruijff vind Jonk zijn enige maatje, dat kan ik nooit tegenspreken. Heb ik ook nooit gedaan. Wel heb ik gezegd dat Jonk een stoorzender in de Ajax organisatie was en dus het veld moest ruimen. Dat vond en vind ik nog steeds. Dat zijn twee aparte dingen in mijn beleving. Ik denk dat ik genoeg onderbouwing heb gegeven in verleden om mijn mening te staven, je bent het er niet mee eens dat kan. Jonk was trouwens niet een stoorzender door Cruijff te informeren over zijn belevingen maar meer een stoorzender in de organisatie. Boycotten van alle belangrijke leden, niet willen samenwerken etc. ik kijk naar meerdere kanten in verhaal Jonk. Ik heb je weleens vragen gesteld hoe Ajax het wel had moeten oplossen?, waarom is Cruijff nooit echt los gegaan tegen andere voetbaljongens?, vond je niet teveel performance coaches komen binnen Ajax?, vind je het nu niet beter georganiseerd in de bovenbouw dus na Jonk? Maw loot samenwerking tussen A1, Jong Ajax en Ajax 1 nu niet veel beter en zo niet waarom niet? Zo zijn er veel meer vragen die ik je gesteld heb en nooit een antwoord op gezien anders dan Jonk is goed en moet terug komen. Echt er zijn veel meer verhalen achter dit koningsdrama dan jullie willen geloven. Ik weet bij lange na ook niet alles natuurlijk. Maar in dit geval is het niet zo zwart eit als jullie soms denken. Ik zeg nog steeds dat Jonk maar voornamelijk Jongkind zich teveel macht toe dacht in naam van Johan, dat is eigenlijk veel kwalijker dan wat andere voetbaljongens volgens jullie hebben gedaan. Maar goed dat worden we nooit eens hoeft ook niet dit zijn gewoon uiteenlopende meningen van een paar supporters. Leef er mee, niet iedereen denkt zoals jij

   2. Ajax Barcelona JC for ever

    Waarom stel jij Indojood en mijn persoon constant gelijk? Wij rageren totaal verschillend van elkaar. Als er een inhoudelijke kennis heeft van Ajax en dan helemaal Cruijff en ook Jonk, dan is het Indojood wel. Als forum mogen we trots zijn op dit forumlid. In negen van de tien keer verwoord hij alles heel rustig en in verhouding netjes. Af en toe gewoon wat stevigs waar niets mis mee is. Mijn reacties zijn veel harder, directer en gericht om af en toe een anoniempje een beetje te beschadigen. Maar altijd eerlijk. Dus het is totaal absurd dat je ons constant als duo noemt. Oh ja, AH is het al niet meer hoor, ben weer terug naar AB.

    1. EugAjax

     Indojood schrijft wat en jij bedankt hem daarvoor. Ik neem dus aan dat je het eens bent met hem. Verder nemen jullie vaak discussies van elkaar over dus af en toe mijn reactie voor beide. Ik kan ook copy paste doen moet je het twee keer lezen. Indojood heeft idd goede bijdragen, zolang hij gewoon reageert op gepubliceerde topics en kan reageren op mensen die het bijna altijd met hem eens zijn. Als dat laatste niet het geval is gaat hij ook vaak los. Minder bot als jij doet maar dat kan bijna niet botter met je dood verwensingen etc. en als laatste Indojood werd laatste een keer zeer wantrouwig naar mij omdat ik hem complimenten gaf voor bijdrages. Ja dan doe ik dat niet meer. Maar van jou kan hij het hebben dus bedankt dat jij hem een compliment geeft. Hij is idd ook op de hoogte met Ajax, Jonk en Cruijff alleen geen ruime blik. Het is wel comsequent met dit forum. De leden die hij mag of vaak eens zijn met hem laat hij met rust, degene die wat tegengas geven dan word hij beetje boos. Maar ik geef toe niemand kan mooier boos worden dan jij!

     1. Ajax Barcelona JC for ever

      Hieruit blijkt dat je niet goed bent in begrijpend lezen. Ook is je inschatting van personen op vrijwel elk vlak vrijwel volslagen fout. Dat maakt ook dat je grote bijdrage hierboven uiteindelijk weer gewoon lachwekkend en zielig is. Veel plezier in je eigen waan wereldje. Oh ja, ook inmiddefels niet meer bestaande cursussen moet je nog gewoon op internet kunnen vinden hoor. Zaken verdwijnen niet opeens van het net. Veel mensen zouden dit wel willen maar zo werkt internet niet. Dus ……..

     2. EugAjax

      AB ik schrijf als je het niet kan vinden op web betekent niet dat het niet bestaat! Ik zeg dus NIET dat het niet op internet te vinden is ik zeg dat hij het blijkbaar niet kan vinden. Dat is niet mijn probleem. Zegt mss wel wat over zijn en jouw google capaciteiten. Geeft niks je kan niet overal in uitblinken

     3. Ajax Barcelona JC for ever

      Gevonden hoor e-learning MBO+. Daar maak je nu zo’n drukte om. Goh. Je bent dus gewoon thuis gebleven achter je computertje of is het nu weer een andere cursus.

     4. EugAjax

      AH dit bewijst dat ik helemaal niks opblaas. Ik heb vanaf het begin gemeld dat het een online Football Management cursus was. En ja online is veelal computergestuurd. Ik heb het over videos etc. er zijn ook meerdere dingen bij maar dat laat ik aan jouw fantasie over. En nogmaals ik vind het niet speciaal ik vond het leuk. Jullie blijven dit onderwerp naar boven halen. Dus jullie maken het groter. Ik val in herhaling, en begin dus op jou te lijken. Daar schrik ik van dus ik hou weer even op. Tot volgende topic benieuwd hoe snel je weer oude koeien uit de sloot gaat halen.

     5. Ajax Barcelona JC for ever

      Ben blij dat je het nu eindelijk een beetje in de juiste context hebt geplaatst. Jij hebt met grote regelmaat doen voorkomen dat dit een universiteits studie was. Mede door Indojood en mijn persoon moest je steeds wat verder terug krabbelen. Je laatste poging met afstudeer opdracht corrigeer je zelf toch maar meteen naar eind opdracht. Daar zit een giga wereld van verschil tussen. Het geeft wel je grootheidswaanzin aan. Maar ach, het is een anoniem forum he dus een ieder kan zich een stuk belangrijker voordoen als hij/zij dat wil. Kans is alleen dat er af en toe volledig doorheen geprikt kan worden. Wel geinig, iets starten met universiteit en aan het eind is het mbo.

     6. EugAjax

      Knap AH, dat je me na een jaar dan eindelijk hebt ontmaskerd zoals jij dat zo mooi kan zeggen. Je had je alle moeite kunnen besparen door mijn allereerste antwoord aan Indojood over dit onderwerp goed te lezen. Daar staan alle ontmaskeringen van jou in. Blij dat je eindelijk goed kan gaan slapen! Tot latersssss

     7. EugAjax

      O ja 1 conclusie is fout. De afstudeer opdracht is precies de naam die JCI eraan gegeven hebt. Of dat formeel de juiste benaming is weet ik niet en boeit me ook niet. Ik corrigeer dat net naar eindopdracht omdat ik jullie commentaar daarop alweer kon raden. Dus vandaar. Ik heb het alleen vernoemd na hoe JCI het in zijn modules heeft genoemd thats all. Niks belangrijk doen dus. Maar goed het was allemaal belangrijk genoeg voor je om er nu al bijna een jaar lang aandacht aan te besteden. Hoeft echt niet je kan het los laten nu hahaha succes ermee

     8. EugAjax

      Mbt tot jullie niet serieus nemen. Bedoel ik dus jullie reacties op mijn bijdragen neem ik niet serieus. AH of AB jou neem ik helemaal niet serieus. Indojood zijn bijdragen excl zijn commentaren op mijn bijdragen lees ik wel graag en kan ik serieus nemen. Dus je hebt gelijk AH of AB, er zijn verschillen. Nu maar hopen dat Indojood me niet nog meer wantrouwt na dit compliment 😄

     9. Ajax Barcelona JC for ever

      Ondanks het feit dat je mij totaal niet serieus neemt, besteed je een hoop tekst aan mij elke keer. Je doet het dus, wederom, anders voorkomen.

 10. Ajax Barcelona JC for ever

  Als afsluiting een quote van EugAjax van 2 oktober 2016: “Ik heb een rapport gemaakt als finale afstudeer opdracht aan de Johan Cruijff Universiteit” Dat staat inderdaad een stuk leuker dan dat je aangeeft een on line MBO+ cursus te hebben gevolgd. Voor sommige mensen is “aanzien” een hoop waard.

  1. EugAjax

   Hahaha je blijft maar doorgaan. Hoe noemen ze dat gebouw in Barcelona waar ik diploma moest halen? Ik heb naam niet bedacht. En finale afstudeeropdracht is de naam van de module die ze eraan hebben gegeven. En ik heb meteen helemaal in eerste topic gemeld dat ik online Football Management degree heb gedaan. Dat is de letterlijk naam van het cursusje. Dus waar overdrijf ik kerel? Maar als jij dat interessant doenerij vind helemaal prima. Je hebt al een like, wsl uit je drietal vriendengroep dus je bent goed bezig hahahahaha. Ga zo door AH, AB, IMOJC, en nog paar lange namen…….groetjes uit Noorwegen

   1. Ajax Barcelona JC for ever

    Universiteit ook he 😂😂Ik blijf je intigreren merk ik. Je kan me niet los laten. Zegt inmiddels al tien keer dat je niet meer gaat reageren. Is best geinig. Ik wacht weer op je ractie.

    1. EugAjax

     Je zet me verkeerd neer en ik weerleg dat steeds weer. Maar met kerst op komst begin ik wel steeds meer van je te houden 😄😄. Volgens mij ben je in ieder geval een vrouw want je kan zo lekker blijven doorzeuren over dingen uit verleden en dat intrigeert me inderdaad hahaha. Goede kerst voor jou en je geliefde. Geniet ervan en neem een paar lekker borrels. Gaan we daarna gezellig verder hahaha

     1. Ajax Barcelona JC for ever

      Ik heb een ander idee van gezelligheid hoor. Verder ben ik nietvzo van mensen gezellige dagen wensen o.i.d. als ik het niet meen dus ik begin ee ook niet aan. Wat ik wel weet is dat mensen die zichzelf in de schijnwerper willen houden, met name als dat onterecht is, dit met steeds meer woorden in stand proberen te houden. Ook aandacht af en toe elders proberen te leggen is een bekend trucje.

Reageren is niet mogelijk.