There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Psv

opstelling_ajax

Peter Bosz heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het thuisduel met Psv. Zoals bekend ontbreekt Nick Viergever na zijn rode kaart tegen FC Twente en zijn plaats zal hoogstwaarschijnlijk worden ingenomen door Jairo Riedewald. Daley Sinkgraven keert na een enkelblessure terug in de selectie.

Selectie:

Andre Onana
Diederik Boer
Kenny Tete
Joel Veltman
Davinson Sánchez
Daley Sinkgraven
Heiko Westermann
Mitchell Dijks
Matthijs De Ligt
Jairo Riedewald
Davy Klaassen
Lasse Schöne
Frenkie De Jong
Hakim Ziyech
Donny van de Beek
Abdelhak Nouri
Anwar El Ghazi
Amin Younes
Vaclav Cerny
Mateo Cassierra
Kasper Dolberg

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

42 reacties

   1. HURBIE

    En nu nog de meest gemotiveerde 11 MAN opstellen

    En eerder wisselen als er één slcht speelt en niet de laatste 20 minuten

    1. De seijs

     Wie ze ook opstellen het ligt aan de mentaliteit. Als ze die niet hebben wint psv voor de 3e keer achter elkaar in de arena.

     1. Ajax Barcelona JC for ever

      Klopt maar zonder inzet en passie bij de spelers kan hij neerzetten wat hij wil, maar dan lukt het niet. Hij heeft een selectie met de kwaliteit die PSV makkelijk kan verslaan maar ja wel vanaf de start concentratie en je helemaal geven.

     2. Charka53

      Daar heb je wel gelijk in en om de spits eens aan het werk te zetten moeten er ook eens ballen van de zij kanten komen ik word er ziek van dat ze steeds naar binnen knijpen.

     3. slm020

      Klopt Charka53 maar zet dan ook een linkspoot op links en een rechtsbuiten op rechts😉. Anders blijf je altijd dat probleem houden.

 1. ajaxpers

  Onana
  Veltman, Sanchez, Riedewald, Tete
  Ziyech, Schone, Klaassen(vd Beek)
  Younes( Cerny) Dolberg, El Ghazi

 2. KBouter

  Mooi is dat Nouri, de Jong en vd Beek nu bijna wekelijks bij de selectie zitten. Die snuiven nu wat op hoor!

 3. EugAjax

  Onana
  Veltman, Sanchez, Riedewald, Sinkgraven
  Klaassen, Schone, Ziyech
  el Ghazi, Dolberg, Younes

  1. Ajax Barcelona JC for ever

   Bosz mag van mij Donny in de plaats van Klaassen zetten. We hebben creativiteit en slimme passing nodig tegen PSV en die zie ik meer van Donny komen. Schone en Riedwald gaan maar stofzuigen 😉

   1. EugAjax

    Beek is een heel groot talent, maar mag echt nog niet de veters strikken van Klaassen. Ik zou zeggen Donny watch and learn morgen. Het zou me verbazen als Klaassen morgen slecht zou spelen, want ik grote wedstrijden staat hij er bijna altijd, en morgen is zeer belangrijk. Als we verliezen gaat Ajax dit seizoen derde eindigen…dus nu even geen tijd om talenten te laten leren. Er moet gewonnen worden! Maar ben wel eens dat Donny echt groot talent is. Na dit seizoen is hij een van de gangmakers van Ajax

    1. KBouter

     Als Ajax morgen verliest gaan we derde worden dit jaar?

     Wat is dat voor waanzin, dan nog staan we tweede. Daarbij zijn er jaren geweest waarvan we meer dan 10 punten achter stonden in de winter en werden we kampioen.

     1. EugAjax

      Is gewoon een inschatting van me. 6 punten achter op Feijenoord is wsl teveel voor wisselvallig Ajax. En PSV gast stuk beter tweede seizoenhelft spelen.

    2. Ajax Barcelona JC for ever

     Je doet Donny zwaar te kort, beetje beledigend zelfs. Klopt niet als je zegt dat hij na dit seizoen een gangmaker kan zijn of je moet gangmaker in de kleedkamer bedoelen. Die jongen heeft grote kwaliteiten die hij ook al heeft laten zien. Derde plaats is inderdaad flauwekul om te gaan veronerstellen bij verlies zoals KBouter zegt. Zowel PSV en met name Feijenoord zullen nog problemen krijgen. Ajax kan zich meestal oprichten als het echt moet. In het verleden met minder mooi voetbal maar nu naar alle waarschijnlijkheid ook nog met keuk voetbal. Dus stel 6 punten achter oke, wordt niet makkelijk maar zeker niet onmogelijke. Beste is te zorgen dat het geen 6 punten wordt 😉.

 4. EugAjax

  Is het beledigend als ik spreek over een groot talent die volgend jaar de lijnen uit gaat zetten? Dit seizoen is hij daar nog niet stabiel genoeg in terwijl Klaassen elke wedstrijd levert. Maar ik ben dan ook groot fan van Klaassen zoals je weet. In schaduw van Klaassen is Beek bezig een hele grote te worden. Mbt bij nederlaag derde worden is slechts een voorgevoel. Gelukkig komen die bijna nooit uit 😄.

   1. EugAjax

    Ok was niet de bedoeling wilde alleen aangeven dat hij nog even nodig heeft om niveau Klaassen aan te kunnen. Thats all

  1. Ajax Barcelona JC for ever

   Viergever is flink gegroeid hoor de laatste maanden met Sanchez naast hem

Reageren is niet mogelijk.