There are no ads, please add some


Riedewald: ‘Heb het nog steeds naar mijn zijn bij Ajax en denk niet aan een transfer’

0911ajax-vitesse_riedewald

Jairo Riedewald moet het dit seizoen onder Peter Bosz vooral doen met een plek op de reservebank en daar baalt de speler goed van. Toch is Riedewald niet van plan om de handdoek te gooien, en blijft hij knokken voor zijn plek in het eerste elftal van Ajax.

‘Natuurlijk wil ik veel spelen en dan het liefst vier wedstrijden in de maand maar dat is momenteel niet het geval en daar baal ik natuurlijk enorm van. Kenny Tete heeft laatst in een interview geroepen dat er veel jongens zijn die in jouw schoenen willen staan en natuurlijk is dat ook zo. Op zo’n manier moet je het ook benaderen en gewoon stinkend je best blijven doen. Aan de andere kant ben ik ook helemaal niet bezig met een vertrek, want ik heb het naar mijn zin bij Ajax en het is lekker dichtbij’.

Bron: AT5


Gerelateerde posts

40 reacties

 1. KBouter

  Kijk….zo horen de 12-13-14 en 15de man te denken. Niet opgeven en al helemaal geen stoorzender zijn.

 2. jojocoolio

  Topper hoop dat je nog lang blijft en morgen laat zien dat viergever echt niet meer mee kan bij ons

 3. ajaxpers

  Het is moeilijk onder deze inspiratieloze trainer te moeten werken maar gewoon vol houden want iedereen weet hoe sterk jij bent.

 4. De seijs

  Waar zou hij heen moeten dan. Top Oss? Zorg eerst eens dat je 2 jaar vast in ajax 1 staat man!

 5. vak411

  Goede verstandige jongen.. viergever is eenntopgozer die nooit zeikt maar nu kan riedewald laten zien dat hij er in hoort!!

 6. Charka53

  Mooi van hem dat hij zo reageert hij zit tenslotte bij de Ajax 1 selectie daar moet je toch trots op zijn , het is aan hem om zich terug te vechten in het team want voetballen kan hij daar is geen twijfel over mogelijk.

 7. HURBIE

  Als ik onder de douche zou staan en mijn zeep zou vallen en Bosz staat achter mij dan zou ik het niet oppakken
  Zo’n type vind ik Bosz

 8. vak411

  Redactie.. open op
  Zaterdag een jeugdtiopic.. net bij B1 geweest… balngrijke 3 punten.. jammmer dat Redan 3 keer scoort.. zeker nu man united interesse heeft…

 9. Ajax Barcelona JC for ever

  Waarom halen mensen toch bij elk topic uit naar Bosz. Hier gaat het om Riedwald die zegtcdat hij baalt van zijn reserverol maar wil knokken om in de basis te komen. Gewoon een hele gezonde instelling. Waarom dan Bosz erbij halen? Volgens mij mogen er maar 11 tegelijk op het veld staan en maakt de trainer de keuze. Al diverse malen heeft hij zonder enig probleem zijn zienswijze aangepast. Dat hij ook aan bepaalde zaken blijft vasthouden maakt hem een trainer met ballen. We hoeven het niet overal mee eens te zijn maar liever zo’n trainer dan eentje die geen uitstraling heeft. Schone staat toch maar mooi in de basis.

 10. Ajax Barcelona JC for ever

  Ik denk dat Riedewald bij vele Europese clubs welkom is. Misschien niet de top clubs maar zeker direct daaronder.

 11. stylo1984

  Riedewald hoort vind ik, ook gewoon in de basis.. voor viergever zou waarshijnlijk de beste optie zijn, maar die speelt ook niet altijd slecht

 12. De seijs

  ah (imojc ) zeker weten van niet. Ja Jupiler League als je dat onder de top clubs bedoeld.

 13. Ajax Barcelona JC for ever

  Riedwald heeft het probleem dat zijn kwaliteiten liggen in zowel verdedigend als opbouwend (middenveld) opzicht. Dat maakt dat hij niet uitblinkt op een positie. Ik dnk dat hij een hele goede opbouwende cv kan zijn, beter dan Viergever. Hij moet alleen meerdere wedstrijden d kans krijgen en Viergever is als pur cv gegroeid met Sanchez naast hem. Zolang Viergever geen blessure krijgt van enkele weken vrees ik toch dat hij op tweede plan blijft.

 14. Iamsterdam2015

  En dus vertrekt hij in de winter of einde van het seizoen. Hoe harder ze roepen hoe eerder ze gaan…….

 15. koote207

  Ik denk ook dat hij nog niet toe is aan een andere stap, datzelfde geld voor Bazoer maar ja…. die zaakwaarnemers denk om hun eigen centjes…

 16. vak411

  En ik ook niet met Seijs.. jupiler L. Kom op man.. als deze iongen vetrouwen krijgt en 50 wedsteijden in het eerste speelt geloof ik zeker dat hij naar een grotere club kan…

 17. KBouter

  Dat denk ik ook, en twee jaar geleden dacht ik heel anders , maar feit is gewoon dat Viergever het dit seizoen gewoon uitstekend doet.

  Dat ziet niet iedereen, er zijn nog steeds mee schreeuwers die de Viergever van vorig seizoen nog kennen en zich dit seizoen totaal niet verdiepen in de materie.

 18. EugAjax

  Riedewald was de uitvinding van De Boer als CV. heeft daar heel goed gespeeld. OK Viergever doet het aardig, maar bij even goed moet de jeugd spelen en degene die meeste waarde voor Ajax kan vertegenwoordigen. Dat is Riedewald. En laat hij zelfs beter zijn als Viergever. Geduld man tweede helft seizoen ga je veel meer spelen

 19. Ajax Barcelona JC for ever

  Ik vind uitvinding wat overdreven. Tijdens trainingen en oefenpartijen ziet een trainer wat een speler kan en op welke plekken. Een speler die slechts op een positie uit de voeten kan redt in mijn ogen in principe jonk Ajax niet eens laat staan het eerste elftal. Dat hij multifunctioneelmis is dus logisch, hij mist alleen een specifiek echte sterk punt. In denk dat hij bij Ajax uiteindelijk niet tot zijn recht zal komen.

 20. -buitenkantje rechts-

  Viergever speelt onopvallend goed.. Vertrouwen en spelritme hebben er voor gezorgd dat hij gewoon prima functioneert.

Reageren is niet mogelijk.