Gametalk Ajax – Psv: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-psv_logo

Voor Ajax staat er dit weekend de laatste wedstrijd in de eerste seizoenshelft tegen Psv op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Psv begint zondag om 16:45 uur.

1217ajax-psv-henkveen


Related posts

15 Comments

    1. vak411

      Onze jongens hebben wat goed te maken.. heerlijk de winterstop in door die pisvlekken op hun plek te zetten.. maak ons trots!! Dr op en dr over.. 4-1 BAM… wzawzdb

    2. Charka53

      Dat wordt het zeker , maar hopen dat ze alles weer op de rails hebben en de drie punten in Amsterdam houden.

          1. vak411

            Nou… idd.. dit soort wedstrijden kosten me 2 jaar van mn leven.. maar bij een overwinning is het, het waard… die kakkerlakken hebben 11 spelers maar geen bank.. die geven zich in februari al 19
            Jaar over…

  1. vak411

    Leuk afscheid van de Boer en Vd Hoorn.. geeft extra boost!! Goed dat die jongens afscheid krijgen dst ze verdienen..

  2. KBouter

    Ik heb vorig seizoen uit bij de Graafschap al afscheid genomen. Milik vind ik jammer dat hij er niet is, die had ik nog wel ff toe willen juichen.

  3. Ajax Barcelona JC for ever

    Als ze niet vanaf de start scherp zijn gaat het heel erg moeilijk worden. Tegen PSV moet je in de eerste 20 minuten scoren en met de rust 2-0 voor staan. Zo niet, dan mag je hopen dat Feijenoord punten gaat verkiezen anders horen we het de hele winterstop lang hoe groot de afstand in punten is.

  4. Teuntje

    Ik stel voor dat ze nog even de halve finale van de handbaldames terugkijken. Als ze maar de helft van hun spelvreugde en inzet tonen….dan komt het goed?

    1. Ajax Barcelona JC for ever

      Laten ze ajb dezelfde 100% spel vreugde hebben. Dan heb ik het niet koud op de tribune ? Trouwens een hele mooie vergelijking ?

Comments are closed.