There are no ads, please add some


Ajax o19 speelt gelijk tegen Willem II: 1-1

0808aron_winter

Ajax o19 heeft zaterdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Willem II o19 en ondanks de forse voorsprong in de competitie had trainer Aron Winter zich zeker een andere middag voorgesteld tegen de leeftijdsgenoten uit Tilburg.

Ajax begon slordig aan de wedstrijd en kwam dan ook niet tot veel kansen. Vlak voor rust was de eerste kans wel meteen raak en scoorde Dani de Wit met een fraaie kopbal de 1-0. Na de thee was het beeld niet veel anders en na een handsbal in het strafschopgebied kregen de Ajacieden de kans om op 2-0 te komen. Dit gebeurde echter niet want keeper Sprangers wist de inzet van Dani de Wit te keren. Vlak voor tijd lag de bal opnieuw op de stip maar nu aan de andere kant na een overtreding van doelman De Lange. Willem II wist via Koks het buitenkansje wel te benutten en nam hiermee een punt mee naar Tilburg.

Opstelling Ajax O19: De Lange, Bakboord (45. Ter Heide), Doekhi (65. Bakker), Sidoel, Kemper; D. De Wit, Antonucci (45. Matusiwa), Flemming; Nunnely, Lopez (73. Blöte), M. de Wit (45. Lang)

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

13 reacties

  1. HURBIE

   Begint dat een Rage te worden bij aLle AJAX TEAMS om slordig en ongeïnteresseerd te beginnen aan wedstrijden
   Snel veranderen geen goed teken

    1. HURBIE

     Die over het paard gelilde jongetjes denken wij zijn AJAX en doen dat wel ff
     Maar zo werkt het niet
     Met hen pootjes op de grond komen en hun hoofd uit de wolken halen

 1. Ajax Barcelona JC for ever

  De Seijs toch. Die jongens staan een straatlengte voor. Een mindere wedstrijd zit er altijd in dat zie je overal. Dan noem je ze toch geen lamzakken. Die gasten doen het in principe heel erg goed. Gewoon volgende keer weer volle bak. Gaat die pingel er wel in hoor je niemand.

 2. EugAjax

  Ja als je Jong Ajax als Ajax 1 laat spelen op donderdag, spelen A1 spelers in Jong Ajax dag later en zal A1 aangeuld moeten worden met spelers uit lagere elftallen. Beslissing Bosz werkt dus op meerdere gebieden nadelig. Echter het geeft speles wel de gelegenheid om op hoger niveau een keer te ballen en dat is weer beetje a la Cruijff plan. Ach alles heeft twee kanten😄. Maar vanaf morgen iedereen maar weer eens in zijn eigen elftal…….

  1. Ajax Barcelona JC for ever

   Wel apart Eug, zeggen dat beslissingen Bosz nadelig zijn en daarna dat het weer is volgens plan Cruijff. Dan ook een in mijn ogen misplaats 😀. In mijn ogen laat jij je regelmatig op een vreemde manier uit over diberse zaken binnen Ajax. Wel jammer hoor.

   1. EugAjax

    Beslissingen Bosz zijn mbt eerste elftal en de daaruitvolgende verschuivingen zijn in Jong Ajax en A1, dus de verkeerde beslsssingen in eerste van Bosz hebben als gevolg veel spelers die hoger een wedstrijd hoger spelen dan ze normaal doen. Zeg maar elk nadeel heeft zijn voordeel. En om verhaal compleet te maken pleit ik meteen om dit voordeel maar eenmalig voorlopig te laten zijn. In ieder geval in het eerste. Elftallen daaronder zijn opleiding belangrijkste en niet resultaat. Ik geef toe soms ben ik niet te volgen, maar dat is vaker zo met geniale mensen hahahaha. Voor je los gaat dat laatste is een grapje

Reageren is niet mogelijk.