There are no ads, please add some


Traore ontbreekt, Sinkgraven traint mee en Riedewald speelt zeker tegen psv

0915panathinaikos-ajax-traore

In aanloop naar de topper tegen PSV is Dailey Sinkgraven vrijdag van de partij op de training bij Ajax. Hij stopte wel iets eerder met trainen, maar dat was ivm privé-omstandigheden, zo verteld Peter Bosz tijdens de persconferentie in aanloop naar de topper.’Bertrand Traoré ontbreekt daarentegen op de voorlaatste training. Door zijn naam kan een streep voor zondag, zo verteld  ‘Traore is nog niet terug uit Londen. Hij wordt daar nog behandeld. Blessure was ernstiger dan zich in eerste instantie liet aanzien’, aldus Bosz. ‘Voor Traoré komt de wedstrijd dan ook te vroeg’.

Op de vraag of Riedewald zondag de vervanger wordt van de geschorste Viergever is Bosz duidelijk: ‘Daar mag je vanuit gaan.’

Gerelateerde posts

64 reacties

  1. Litmanen

   Grappig. Ik denk dat ze in Eindhoven banger zijn voor El Ghazi dan voor Traore.
   Verder wel prettig dat de verdediging zondag incl keeper uit vijf andere spelers bestaat, want dat van gisteren was te droevig om aan te zien.
   En verder een middenveld met echte kerels ipv drie junioren. 1 inpassen kan heel goed maar drie zoals gisteren was zelfmoord, dat mag Bosz zich aanrekenen.

   1. FrankiC

    De Ligt speelde een goeie pot gisteren. De andere verdedigers waren heel matig. En….. het viel mij op dat die jonge middenvelders harder naar voren kunnen rennen dan naar achteren. Bij die eerste goal bleven De Jong (verspeelde de bal) en Van der Beek gewoon staan en kwam Cambuur in overtal.

  1. De seijs

   Maakt niet uit wie er speelt. Ik heb er na de laatste 2 wedstrijden niet veel vertrouwen in. Scherpte en inzet en de afronding ontbreekt. Maar ik ben er bij en ik zal ze toe juichen.

   1. HURBIE

    Heb het gevoel dat er WEINIG plezier onderling zit in deze groep
    Met die jongens die vorig jaar wel speelde en nu niet meer
    Logische reactie van die jongens maar dat hoort er nu eenmaal bij
    Maar op die leeftijd kunnen die gasten daar niet mee omgaan
    Dus het word tijd dat er iemand bijkomt die deze jongens daar en beetje in kan begeleiden HR VD SAR

 1. KBouter

  De Ligt had gekund en Sanches renderen keer links centraal. Ik ben echt geen liefhebber van Riedewald centraal. Hoop dat ik het mis heb zondag!

    1. KBouter

     Wanneer je bv Poulsen of een andere zwaar verdedigende middenvelder voor hem zet, valt zijn tekortkomingen als CV minder op. Ben ik met je eens, toen ging het enkele wedstrijden wel goed met hem.

 2. ajaxpers

  Kunnen zondag niet ipv afscheid van FDB hem juist verwelkomen? Hij kan met deze selectie ons weer 4 keer kampioen maken. Daar gaat het toch om.

  1. KBouter

   Nee…daar gaat het net niét om!! Ajax staat voor bluf…aanvallend en mooi voetbal, de tegenstander op hun eigen helft al opjagen.

   Niet dat eeuwige saaie getik achterin, spelen op balbezit en 3x per helft de middenlijn overkomen. Daar gaat het bij Ajax niét om!!

   1. EugAjax

    KBouter, ik kan je geruststellen met dit materiaal zal De Boer opzeker ook aanvallend spelen. Zie maar naar periode Vertonghen, Eriksen ed. Het saaie voetbal was meer van laatste 2 jaar, mss wel grootste oorzaak materiaal? Ik moet wel zeggen. De Boer heeft nooit bedacht Sinkgraven ipv Dijks en Schone op 6. Dat is een uitvinding van Bosz en dat pakt zeer goed uit. Kijk nog maar even eerste helft tegen Barcelona terug bijv, en uitwedstrijd Milaan 0-2 en Dortmund 1-0. Daar kan je zien wat de visie van De Boer was. Alleen laatste twee jaar kreeg hij het niet echt meer aan de praat maar zoals gezegd matriaal pech

    1. KBouter

     Zelfs bij het grootste Catenaccio voetbalclub ter wereld ging hij op zijn bek! Niet alleen de laatste twee jaar Ajax. Daarbij …de eerste twee jaar werd Ajax kampioen ondanks in de winterstop een achterstand van meer dan 12 punten. Dat Ajax alsnog kampioen werd…ligt dat aan het tactisch brein van FDB, of aan de nalatigheid van de concurrenten?

     1. EugAjax

      Kbluter waarom denk je dat hij bij grootste Catenaccio vereniging op zijn bek ging? Omdat het totaal niet matched. Een aanvallende trainer uit de Ajax school die gaat werken bij grootste Catenaccio club.. dat iis gedoemd te mislukken en dat gebeurt dan ook. Mensen zijn vaak in staat beter terug te kijken naar laatste periode van iets of iemand en onthouden vaak het negatieve. Dat gebeurt mij ook vaak. Echter als je eens rustig de tijd neemt en vele beelden gaat terug kijken dan zal je echt verrast worden. Eerste drie jaar speelde De Boer zijn elftallen met hoog druk en veel aanvallende intenties. Dat het er niet altijd uitkomt kan je ook dit seizoen zien. Als je rustig analyseert heeft Ajax 1 hele goede wedstijd gespeeld (NEC) en vele wedstrijden grote gedeelte maar nooit in een topwedstrijd. Die waren dit seizoen tot nu toe allemaal tegenvallend. Zet dat af tegen dezelfde wedstrijden vorig jaar onder De Boer en het verschil is op ziijn minst niet zo groot. Vier grote uitslagen vorig jaar eerste helft seizoen thuis. En goede uitwedstrijden oa tegen PEC (toen subtop), Vitesse en AZ. het werd minder in tweede helft seizoen. En in Europa was heel slecht tegen nu heel goed!! Dus het is maar hoe je het ziet. Maar in mijn optiek is het meer een perceptie verhaal dat De Boer verdedigende trainer is. Daar doe je hem meer dan tekort mee. Maar goed de 1 is fan van Bosz en de ander van De Boer, voorlopig mag Bosz schoenveters vanDe Boer nog niet strikken. Laten we hopen dat ik met 3 jaar totaal anders redeneer 😄😄

     2. KBouter

      Je vergelijkt zijn laatste seizoen met het eerste seizoen van Bosz. Ik durf te zeggen dat Bosz na 4 jaar Ajax verder met dit Ajax is dan FDB.

     3. EugAjax

      Kbouter ik hoop echt dat je gelijk heb zou fantastisch zijn. Ik denk dat hij de 4 jaar bij lange na niet vol houd. En nee niet omdat hij weg wil maar omdat Ajax hem eerder gaat ontslaan. Maar ik hoop dat jij het beter ziet dan juich ik heel veel komende 4 jaar 😃

    2. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

     Jij bent echt serieus he. Ongelooflijk. Onder de Boer was het in het begin leuk maar dat was alleen omdat zijn visie nog nietvwerd uitgevoerd. Het werd steeds saaier. Bewust achterin alles dichthouden en daarna maar eens kijken wat r verder kan. Wedstrijden met nog geen 3 schoten op doel in 90 minuten. Minutenlang achterin de bal rondspelen. Zo kan ik ook weinig doelpunten tegenkrijgen. Frank is een goede, hele goede voetballer geweest maar van dit team had hij ook een saai zooitje gemaakt. Afjagen onder de Boer? No way.

    3. FrankiC

     Nee hoor EugAjax. Schöne centraal (6 of 10) is echt geen uitvinding. Een trainer die niet ziet dat Schöne en Ziyech op de as moeten staan en niet rechtsbuiten, verdient straf of moet zijn diploma inleveren. Een aantal mensen roepen dat hier al lang. Sinkgraven is een vondst die goed uitpakt, maar als je elke dag met die gasten traint is ook dat niet geniaal. Een middenvelder die zijn man laat lopen zet je op de training achterin, zodat ie wel moet verdedigen. Elke zichzelf respecterende trainer doet dat. Dijks heeft dit jaar het niveau van een amateur.

     1. EugAjax

      FrankIC ik ga op zich met je mee dat het niet echt ei van Columbus is alleen ik gaf verschil met De Boer aan, die zag andere posities voor die twee. Dijks vorig en dit seizoen is idd wel groot verschil dus noodzaak was er ook noet voor DB vorig jaar

     2. Litmanen

      Er zit wel iets in wat Eug zegt. Bosz mocht wel investeren. De Boer had met een Ziyech in vorm heel ander voetbal gespeeld. Bosz heeft maling aan het plan Cruijff en haalt gewoon wat hij nodig denkt te hebben terwijl De Boer veel meer in de traditie van Ajax werkte met zo veel mogelijk eigen jeugd.
      Het voetbal is nu veel leuker, maar Bosz heeft nog geen prijs gepakt en er gisteren eentje weggegooid.

 3. Brokamp

  Voor mij een centrum Sanches en de Ligt en Riedewald linksback. En Traore mooi in Londen laten blijven en huurcontract afkopen.

 4. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

  Nogmaals, ik waardeer Frank enorm om zijn voetbal carriere. Heel fijn dat hij met Ajax 4 titels heeft gehaald. Maar Frank een aanvallende trainer noemen? Dat is in mijn ogen ronduit belachelijk. Hoe langer hij trainer was, hoe verdedigender het werd. Dat blijkt ook uit de jarenlange kritiek op hem van de supporters. De titels vormen een soort van rookgordijn. In woorden zei Frank af en toe iets aanvallends, in daden niet.

  1. KBouter

   Eens, als voetballer groot, als mens heb ik ook respect voor hem, maar als trainer te verdedigend. Wanneer Theo Janssen een wedstrijd te diep speelde, stond hij er een week later weer naast. Theo Janssen..een jongen met lef…bluf verzoop helaas onder het bewind van FDB. Nu wil ik niet zeggen dat Theo een wereldvoetballer was, maar hij paste perfect bij het ajaxcultuur. Dacht te aanvallend vrees ik in de ogen van FDB.

   Weggepest helaas!!

   1. EugAjax

    Ik ben in ieder geval blij voor jullie dat jullie dit seizoen super vermaakt worden door de zeer aanvallende trainer Bosz. Maar wees eerlijk het was tot nu toe nog steeds meer niet goed dan wel. Ik kan hele rij slechte wedstrijden opnoemen, doe ik niet. Maar zijn zeker 10! Ik denk niet dat je 10 hele goede kan aanwijzen. Als je maar vaak genoeg schrjjft en herhaalt Bosz super aanvallend Boer super verdedigend ga je hrg ook geloven

     1. Litmanen

      Wat ben je toch een vervelende zak. Laat een ander zijn eigen mening toch eens hebben. En bedenk weer eens een nieuwe nickname.

     2. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Ik ga ff nadenken. Komt dit weekend wel in orde. Oh ja, naar he dat zeiken. Kijk je eigen bijdrage nog eens na. Ben blij dat jij de eerste ent die het ziet hoe vervelend dat is. Daar hebben we oa met jou nu al maanden last van. Nu nog het inzicht bij Eug, Seijs en f-side en het schiet lekker op. Tot die tijd…….ga ik gewoon door. Sorry 😂

     3. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Sorry Widi maar ik ben een aantal hier al een flinke tijd zat. Niemand van de site treedt op tegen de meest verschrikkelijke opmerkingen dus dan ga ik ook los om zaken heel duidelijk aan te tonen. De goede lijden onder de kwaden op dit moment. Jammer maar helaas. V.w.b. eug …. die is gewoon zo eng dat is niet normaal vandaar dat hij flink wordt meegenomen.

     4. Widi

      Je kunt eigenlijk niemand een gebrek aan inzicht verwijten. Zie net dat Jonk Ajax oo 1-2 voorsprong komt!

     5. EugAjax

      Sorry nep Cruijff aanhanger. Jij bent de enige die mensen aanvalt. De rest doet het alleen maar als jij weer eens wat gepubliceert heb tegen een ander. Sorry maar moest dit even kwijt. Dus probeer eens niet persoonlijk aan te vallen dan eens kijken of we dat uit onszelf doen.

     6. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Beste Eug nogmaals: ik maak helemaal zelf uit wat ik doe. Wat jij of anderen er hier van vinden maakt me totaal niets uit. Dit is een anonieme site waar mensen elkaar van alkes kunben toewensen. Richting forumleden, spelers, TH en directie. Er is hier door diverse mensen tegen geageerd maar zonder resultaat. Nu doe ik het en de wereld is te klein? Fuck dan. Dan weet iedereen nu in extremis hoe naar dat is. Opvallend genoeg hebben de grootste engnekken ook nog eens het meeste commentaar zoals Litmanen en de Seijs de DL en ook F-side. Jij voegt je dapper in het rijtje. Welkom. Dus ik zou zeggen hou je woord en negeer me zoals je nu al vaker hebt gezegd te doen. Ik ga voorlopig door.

     7. EugAjax

      AH blijf vooral doen wat je moet doen. Ik signaleer alleen nadat Widi verzocht heeft aan een ieder vnl over voetbal te discussieren. Jij bent de enige die zich daar niet aan wil houden en dan krijg je weleens teksten terug ja. Maar jij draait het om en zegt dat wij de meest verschrikkelijke dingen roepen. Er worden idd meer vervelende dingen geroepen maar telkens nadat jij tekeer bent gegaan. Maar trek je er vooral niks van aan

     8. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Eug, wanneer ga jij je woord nu eens houden? Jij blijft op mij reageren. Je geilt er dus best wel op zo lijkt het. Van mij mag je maar ik ben er geen liefhebber van.

     9. Litmanen

      Was jij niet die idioot die van de tweede ring wilde springen?
      Of lukt dat niet met een dwangbuis om.

     10. meester en leerling JC en WJ

      Altijd goed als na een statement als mensen dit direct bevestigen Widi.

     1. meester en leerling JC en WJ

      Ik ben dinsdag op de Fred. Doe ik bakkie op de hoek schuin tegenover speeltuin rond 11.00 uur. Afspraak om 11.45.

     2. Litmanen

      Al die stemmen ook he? Vervelend. Zou wel oppassen dinsdag.
      Is vast je eerste begeleide verlof.

 5. Arnold711

  Zijn de heren de frustratie weer kwijt? Fijn. Ajax heeft de potentie om weer groot te worden, echter moeten er snel zwakke schakels uit. De afgelopen twee wedstrijden hebben dat bewezen.

Reageren is niet mogelijk.