There are no ads, please add some


De Boer neemt zondag afscheid van supporters in Amsterdam Arena

0221ajax-excelsior_deboer

Frank de Boer neemt aanstaande zondag tijdens de rust van Ajax – Psv afscheid van de supporters in de Amsterdam Arena. De Boer was de afgelopen jaren zeer succesvol bij Ajax en behaalde vier landstitels. Na de gemiste landstitel van vorig seizoen besloot De Boer te vertrekken bij Ajax en ging hij zijn geluk beproeven bij Internazionale. Dat avontuur duurde slechts 84 dagen en sindsdien zit De Boer weer zonder club. Tevens zal Ajax voor aanvang van de wedstrijd afscheid nemen van Arek Milik en Mike van der Hoorn die afgelopen zomer vertrokken naar Napoli en Swansea City.

Gerelateerde posts

49 reacties

   1. Litmanen

    Ik hoop dat hij een staande ovatie krijgt. Het voetbal was op het laatst moeilijk aan te zien maar zo succesvol als hij geweest is mag als bijna onmogelijk gezien worden.
    Ik kan me de magere jaren voor De Boer nog heel goed herinneren. Ik hoop dat hij nog een hele mooie carriere mag gaan maken ( Oranje heeft je nodig man!)

    1. koote207

     Litmanen waarom hoop je dat, denk je nou echt dat er iemand hem zal uitfluiten….? Hij heeft echt wel iets gebracht….👍

    2. Remco425

     Ik ben eerder bang dat dit afscheid door een groupering wordt aangegrepen om Bosz uit te fluiten. Daarom vind ik dit geen handige wedstrijd om dit te doen. Teveel afleiding. Focus moet 100% op pisvee zijn. Zowel door club, als door de spelers, als door de supporters.

   1. Charka53

    Zeker HURBIE hij heeft veel goede dingen met en voor Ajax gedaan en laten we maar hopen dat Ajax 1 eens goed hun best doen en pisvee met niets naar huis stuurt.

    1. HURBIE

     Hij is toendertijd gewoon aan het werk gegaan na de winterstop met hoofdzakelijk jeugd
     En dat heeft hij toen heel goed gedaan
     En niet in de makkelijkste situatie
     Zie hem ook echt wel een keer terugkomen bij ZIJN CLUB AJAX

     1. HURBIE

      Het is ook geen bravoure mannetje in principe de simpelheid zelf
      Houd ook helemaal niet van die Zgn showmannetjes
      Doe gewoon dan doe je gek genoeg Heerlijk toch

 1. Ronald96

  Voetbal was niet altijd om aan te zien, maar hij is zeker belangrijk geweest voor Ajax de afgelopen jaren. Niks anders dan een staande ovatie zondag.

 2. ajaxpers

  Voetbal gaat om resultaat en dat van FDB was UITMUNTEND. Ik hoop dat er een contract voor 20 jaar voor hem klaar ligt as zobdag.

  1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

   Ajax voetbal gaat niet alleen om resultaat. Basis is mooi en aantrekkelijk voetbal dat automatisch tot resultaat gaat leiden. Alleen resultaat voetbal geeft lege tribunes. Dat moet jij toch weten met al je kennis.

  1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

   Shit, heb jij er eentje thuis staan? Een blokfluit heb ik nog wel ergens.

 3. EugAjax

  Een heel mooi gebaar van Ajax. En zeer terecht. Frank moet afscheid krijgen die hij toekomt. Meest succesvolle coach uit historie als je kijkt puur naar Nederlandse competitie. 4 titels in 5.5 jaar en helaas afsluitend met trauma anders was het zelfs 5 in 5.5 jaar!!!!! Frank kanjer ik zal je niet vergeten en kijk nu zelfs al met weemoed terug naar jouw succesperiode. Hopelijk kom je snel terug!

 4. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

  Maar goed. Vooraf afscheid. In de rust afscheid. Wanneer kan ik mijn pilsje nu halen en ff piesen? 😉

   1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

    Orichineel joh. Klap en juig jij maar luit hoor. Weet je zeker dat het zeiken is en geen zijken?

     1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Het is trouwens constant. Tering wel heel veel taalfouten heb je he. Dat zijn geen vertikkingen maar gewoon grove missers. Misschien een inburgeringscursus doen met je vrienden? Beetje integreren?

     2. De seijs

      ah (imojc )burn-out jij bent al net zo gek als die lui die tbs hebben. Maar dat wist jij al. Enne ga lekker weg hier. Want jij bent saai en gestoord. Dus weg wezen hier! Deze forum is voor normale mensen. En niet van die geest gestoorde zoals jij!!

     3. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Dit forum. Je hoeft niet te reageren hoor. Overigens liever misschien geestelijk gestoord dan een racist en een liefhebber en fervent aanhanger van het Arische ras.

     4. De seijs

      Ah (imojc ) jij heb echt een burn-out. Jij lult maar weer wat. Maar dat is bekend hier. Jij bent gewoon een zielig mannetje. (En zo voorspelbaar ) Ik hoef maar een heel klein visje uit te gooien en je hapt weer. Jij moet wel heel vaak gepest zijn in je jeugd. En nu nog steeds. Jij moet echt een eenling zijn. Lulletje

   1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

    Goh Bosz heeft donderdag het verkeerde jong Ajax de wei in gestuurd 🙂 Gaat lekker jongens.

     1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Mooi aantal doelpunten voor trouwens alleen beetje veel tegen. Geeft aan dat we op korte termijn niet echt veel problemen voorin zullen krijgen. Achterin hebben we inmiddels de Ligt al vaak bij het eerste maar daarna niet nog zo’n kanjer die op de ruiten tikt.

 5. JohnDoe77

  Toch best apart! Kan mij de afgelopen jaren niet meer herinneren dat een trainer een afscheid kreeg tijdens een wedstrijd? Frank heeft het verdiend hoor, maar vind het nu wel zielig voor Danny Blind, Broertjes Jol en natuurlijk onze Pannenkoek!

 6. Gert Ajax

  Is ook wel bijzonder dat je zo lang trainer van ajax kan zijn de druk in amsterdam ligt erg hoog.
  Bedankt frank voor alle suc6 en👍👍

 7. Ajax Barcelona JC for ever

  Als ik Frank zou zijn zou ik lekker de rest van het seizoen rondkijken bij Barcelona en Bayern. Hij is destijds als trainer meteen het diepe in gegooid en er valt best nog wel wat te schaven aan zijn visie op het spel als trainer. Hij kan er alleen maar beter van worden.

 8. -buitenkantje rechts-

  Verdient een groots afscheid! Veel meer dan een applausje op de middencirkel..

  1. Ajax Barcelona JC for ever

   Ik ben voor. In de rust als een speer iedereen in het stadion langslopen om een handje te geven. 😂😂 Of het hele stadion dat naar de middencirkel komt.

Reageren is niet mogelijk.