There are no ads, please add some


Opstellingen SC Cambuur – Ajax

1215opstelling

Bertrand Traoré en Daley Sinkgraven zijn geblesseerd en zullen daarom niet tegen SC Cambuur uitkomen. Davy Klaassen zit ook niet bij de wedstrijdselectie maar de reden hiervan is ons nog onbekend maar wij vermoeden dat Bosz hem wil sparen voor aanstaande zondag. Ook is Tim Krul niet aanwezig tijdens dit bekerduel omdat hij volgens Peter Bosz niet fit genoeg is. Wie wel fit genoeg is, is Gino Bosz, de zoon van Peter maar hij zit bij de wedstrijdselectie van SC Cambuur.

Opstelling SC Cambuur: Nienhuis, Anderson, El Baad, Schilder, Peersman, Blackson, Monteiro, Bakker, Van de Streek, Hoefdraad, Barto

Opstelling Ajax: Diederik Boer; Kenny Tete, Matthijs de Ligt, Nick Viergever, Mitchel Dijks, Abdelhak Nouri, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Václav Černý, Mateo Cassierra, Pelle Clement

 

Gerelateerde posts

124 reacties

  1. De Ajacied

   Vol erop klappen en bij
   0-4 rustig aan gaan doen voor zondag wat sparen en geen blessures oplopen,
   Want die 3 punten zijn héél belangrijk
   Succes gasten
   ❌❌❌

   1. De Ajacied

    Verdedigend blijft Ajax toch erg kwetsbaar hoor,
    Best wel klote is dat,
    Net ook weer 1-0 Bartho
    ❌❌❌

    1. Litmanen

     Goed he die Tete, wordt er aan alle kanten uitgelopen. Laat hij asjeblieft op zijn eigen helft blijven, mijn God wat een geklooi.

    2. De Ajacied

     Ja zo willen die boere ook gaan spelen hoor
     Weet het zeker, alleen op de counter
     Doe hier wat mee
     ❌❌❌

    3. Johan065

     Waarom doen we dit toch altijd. Waarom niet geeoon met a team. Ik word hier niet blij van. Psv word gewoon 0-2

  1. Johan065

   Mooi he moeten we vaker doen met B team. Ga morgen ook met B team werken zou de baas leuk vinden

 1. Iceman

  Dit zouden de boys kunnen en moeten klaar spelen lijkt mij wel tenminste, maar goed dat dachten wij van afgelopen zondag ook en iedereen weet wat daar de uit komst van is geworden. Maar dat was een hele andere wedstrijd en dit is ook een totaal hele andere wedstrijd succes boys ik zeg 0-5

 2. vak411

  Zo stadion in.. in “verkeerde” blauw gele vak… top… wat een luxe dat de selectie zo breed is dat je nog steeds in de beker spelers kunt sparen voor zondag! Ajax wordt langzaam ajax weer! Have fun vanavond allemaal!

 3. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

  Tja Peter, als je de beker niet serieus wilt nemen ga dan niet naar het hoge Noorden. Dit is een aanfluiting, Ajax onwaardig. Mensen betalen veel geld om de beste Ajax spelers te zien en jij stuurt de B(itterballen) garnituur. Schande.

  1. KBouter

   😁 Maar iets zegt me dat het vanavond wel eens anders kan gaan, dan wij hopen. Laten we hopen dat mijn gevoel totaal onnodig is!

  2. dickst14

   Tegen Willem2, Kozakken Boys, Panatinaikos en Standard Luik was het geen probleem deze spelers. Het was gewoon slecht.

  1. Gert Ajax

   Hoop op een totaal andere 2 helft anders heeft de zoon van bosz straks nog gelijk en winnen ze…..

 4. EugAjax

  Do I need to say more. Ik hou mijn hart vast. Bosz neemt beker wel heeel serieus…….toch succes jongens. Ik zal jullie niks kwalijk nemen als we eruit vliegen. Doe jullie best en tik ze scheel

  1. EugAjax

   Dit is ongepaste arrogantie. Als ik Cambuur speler was zou ik zooioo super gemotiveeed zijn om dit af te straffen.

 5. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

  Eventueel verleis ligt niet aan de kwaliteit, die is er voldoende. Er loopt meer dan voldoende kernkwaliteit op het veld maar ja de vorm he. Op zich niet zo van belang hoor, vorm, maar wel handig als je ook moet spelen.

  1. EugAjax

   AH je kan wel bijdehand doen en laten klinken of dit aan spelers ligt maar het is Bosz. Spelers kunnen hier niks aan doen. Slechts 1 speler uit normale basis die zondag ook nog eens niet speelt. Dit was dus mooie gelegenheid nieuw duo te testen. Maar nee Bosz heeft geen trek in beker en daar laat hij nu jonkies voor opdraaien. Dit kan je deze jeugdspelers niet aan doen. Zeer zeer kwalijk. Hij neemt niet alleen de beker niet serieus maar dus ook de (meegereisde) supporters, zijn selectie en de club Ajax

 6. ritchy

  de beker is voor bosz niet belangrijk dus aanstaande zondag ook niet zijn motto is meedoen is belangrijker dan winnen

 7. stylo1984

  Dijks der uit voor sinkgraven, clement eruit voor el ghazi en shone der in op middenveld of dolberg in de spits maar denk beter shone der in

 8. Iceman

  Gaat lekker jongens wat een slappe instelling zeg jeetje en die kut Bosz neemt de beker echt niet serieuz hoor geloof mij kakkerlak trainer.

 9. Teuntje

  Is er nou nog iemand die me gaat tegenspreken als ik wederom zeg dat Bosz een onwijs eigenwijs ventje is die denkt dat hij het altijd bij het rechte eind heeft?
  Man, hou nog toch eens op met dat continue experimenteren van je. Ook de KNVB beker is een prijs!!!!!

   1. Teuntje

    Je wordt hier toch moedeloos van. En er blijven maar mensen hier roepen dat het allemaal zo goed gaat sinds Bosz…

    1. 11Younes11

     Dit heeft niks met experimenteren te maken, Bosz experimenteert juist heel weinig! Heeft een vaste basiself die hij het liefst altijd opstelt in belangrijke wedstrijden. Dat je deze pot verliest komt gewoon omdat die spelers niet gemotiveerd zijn of niet goed genoeg zijn om van zo’n gretig Cambuur te winnen. Bij Frank de Boer gebeurde precies hetzelfde, die beker boeit gewoon niemand

 10. De seijs

  De beste ajacied doet niet mee en het hele elftal is van streek. Ik wil klaassen in de basis. De stofzuiger wordt node gemist.

 11. Cootje Adriaanse

  Er moet inderdaad gewisseld worden. Dijks speelt dramatisch en wat Tete daar bij die 2-0 doet kan gewoon niet.

  1. dickst14

   Hij kneep naar binnen omdat het centrum niet goed stond en was te laat. Was geen fout van Tete, speler nam hem goed mee enz.

 12. ritchy

  Ajax onder 16 weet dat je niet op een kluitje moet voetballen hou het veld breed het lijkt wel een kleuterklas

 13. Cootje Adriaanse

  Bosz is zeker een eigenwijs ventje maar daar hou ik wel van.

  Nu weer alle vingers richting Bosz vind ik goedkoop. Met het oog op zondag begrijp ik het starten met dit team wel. Kom op zeg, we hebben het over Cambuur. Daar moeten onze reserves wel van kunnen winnen normaliter.

 14. fjonkman

  Ik zit hier met stijgende verbazing te kijken naar wat dit veredelde B-elftal op de mat legt. Cambuur blijft met gemak overeind en krijgt zelfs de beste kansen! Wat een vre-se-lijk slecht spel van Ajax. Dankzij de arrogantie van Bosz zijn we helemaal onze flow kwijt! Hoe kun je nou zo dom zijn om zo’n wedstrijd niet serieus te nemen en je beste spelers weer op de tribune of de bank te zetten? Rust geven? Het is verdomme bijna winterstop, dan kunnen ze ook uitrusten!!! Zo geef je gewoon de kans op een prijs weg! Aan een kutploeg als Cambuur ook nog eens! Ondanks dat de et nu 2-1 staat en het nog goed kan komen, is de schade al geleden… we staan zo ontiegelijk voor lul voor heel voetballend Nederland…

 15. vak411

  Pffft gelukkig horen we al die tete fans deze week niet… wat is die slecht vandaag zeg.. brrrrr..

  1. f-side64

   ja tete was niet echt geweldig maar waarom start bosz niet gewoon met dolberg el ghazi schone enz. ?

  1. EugAjax

   Nog steeds 2-1 achter 3 min nog heeft wel schone younes en dolberg ingebracht daarna 2-1 maar ook kansen op 3-1 en 2-2 geweest

 16. Teuntje

  Je mist niets Gerardkohlen. Peter Bosz brengt een dubieuze basis-elf in en vervolgens zijn z’n wissels ook weer van bedroevend niveau

 17. Jimmy1971

  Ook supporters zijn impulsief.
  Iedereen vond het prachtig hoe jong Ajax in de beker en Europees huis hield , en nu het niet nog eens lukt is dezelfde trainer weer waardeloos ..
  Tete moet in Ajax 1 en nu is hij weer waardeloos ..

 18. vak411

  Jongens zeik niet.. als ajax B met 5-0 van willem II wint komt de helft hier klaar en krijgt iedereen conmplimenten. nu verliezen de jonge jongens en ligt het aan Bosz.. schiet op man.. zeik kinderen.. wat was tete slecht.. ooooh.. voorlopig hoeft niemand om een basisplaats te vragen voor hem.. zoooo lange terugweg… tot zondag…

  1. Teuntje

   Het ligt ook aan Bosz. Waarom, als je al een barslechte wedstrijd aflevert het afgelopen weekend én een topper voor de boeg hebt, gaan experimenteren? Laat je basiself dan aan zelfvertrouwen werken en ga niet een compleet team de wei in sturen!
   Ga dan ook nog eens twee spelers inbrengen die al weken uit vorm zijn en ga mij dan vertellen wat hij hiermee wil bewijzen

  1. stylo1984

   Ja nou is ie weer ongeschikt…. heeft niet zo helder nagedacht over zen elftal vandaag… maar voor afgelopen zondag was ie goed bzig

 19. Johan065

  Wat een kut mongool dat hij denkt dat hij het met een b team aan kan. Ik heb het gehad met hem. Kut trainer. Hij verpest het allemaal. Ik ben echt kwaad vuile knust.

  1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

   Tsja, een gelijkwaardig team doet het wel tegen Standaard en iedereen was vol lof. Nu is het opeens allemaal fout. kneusjes supporters

   1. Teuntje

    Onzin! Je moet ook je momenten uitkiezen wanneer zoiets te doen. Nu, met het oog op PSV zondag, was dit mi een slecht moment

 20. EugAjax

  Wat een afgang!!! Tegen nummer 8 van JL! Ik neem het de spelers absoluut niet kwalijk. Minimaal de helft had nog niet eens rond mogen lopen. Bosz heeft in ieder geval 1 prijs echt verpest. Vanaf begin ben ik zwaar tegen super roulatie systeek geweest. Helaas heb ik gelijk gekregen. Als Bosz nu eens 3-4 spelers in zou passen in zo een wedstrijd toch niet heel elftal. Met sommige posities zelfs derde keus…….dank je wel Bosz geen mooi feest in De Kuip

 21. fjonkman

  Oh oh oh wat staan we weer compleet voor lul voor de gehele natie… wat een daverende afgang is dit.. in 010 rollen ze van de bank van het lachen nu.. wat een vreselijk slappe vertoning van Ajax.. Chapeau voor Cambuur, wat een geweldige vechtlust legden die jongens tentoon.. en ook voetballend de betere ploeg. Echt verdiend gewonnen van een slap en inspiratieloos Ajax..

  1. EugAjax

   Klopt ik voorspelde dit al toen wedstrijd op beginnen stond…..als ik speler van Cambuur was en zag de arrogante opstelling van Ajax hadden ze bij mij ook afgeschminkt geworden. Klasse gereageert Cambuur, nu maar hopen dat Bosz hiervan leert….maar ik betwijfel het

   1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

    Volgenss mij heb je nu 100 keer gezegd dat je dit hebt voorzien. In drie voorgaande wedstrijden, inclusief Standaard op Europees niveau, had je ongelijk. Nu dnk je, joepie ik heb gelijk. Nee droplul dat heb je niet. Je snapt er gewoon geen klote van net als al die andere schreuwerds hier. Geef maar weer je analyse van 4 kantjes, kan er niet op wachten. Is voor mij een oudjaars conference. Iedereen vergeet trouwens dat we nu kans hebben op de mooiste wedstrijd voor JC beker in het JC stadion nl……. Ajax-Feijenoord. Ik zou zeggen, ga allemaal nog even door met Bosz afbranden vooral die mensen die nog geen week geleden pal achter trainer TH en voltallig bestuur stonden. De hypocritie druipt er weer eens vanaf, stelletje zielige mongolen (met EugAjax als opperhoofd mongool met zijn pure uitlokking, creep). Zo, dat wilde ik maar even gezegd hebben.👍😉🍺

    1. EugAjax

     Geloof me nou maar ik wil in deze totaal helemaal geen gelijk hebben. Jij staat weer te juichen als Ajax eruit vliegt want ach de jonkies hebben gespeeld. Ik ben Ajax supporter en eis altijd het sterkste elftal. Ik eis succes en mooi voetbal. En geen kinderspeeltuin. Als je jeugd wilt zien spelen kan je naar de toekomst en daar genieten. Ajax 1 is topvoetbal en dient serieus opgevat te worden. Ajax 1 staat kwa trofeeen op nummer 5 in Europa en Bosz handelt alsof we een amateur club zijn waar we alle spelers moeten blijven wisselen.

     1. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Je hebt geen flikker te eisen jij. Jij zit nu met een dikke snikkel van genot omdat jij vindt dat je gelijk hebt gekregen. Ik zou zeggen: rukken, spuiten en naar bed engnek.

     2. EugAjax

      Ik ben zwaar over de zeik. Bosz heeft Ajax te schande gemaakt. Ik ben Ajax supporter en sta helemaal niet te juichen. Mijn eerste seizoenshelft is volledig verpest. Ik kan totaal niet tegen verlies en al helemaal niet als het niet nodig is. Eikel

     3. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Joh, zwaar over de zeik van voetbal? Aleppo dat is erg. Verlies van Ajax is hooguit even vervelend.

     4. Johan/Jordi/Jonk Ajax (vh AH)

      Trouwens …. om 21.08 zei je nog dat je niet meer op mijn zou reageren. Wow, dat heb je 11 minuten volgehouden.

     5. f-side64

      eug ajax heeft groot gelijk en wat er in dat moslim landje gebeurt zal me 1 tering zorg wezen al hoop ik wel dat ze daar gauw stoppen met de burger oorlog zodat al de parasiterende ezel herdertjes weer optiefen naar land van herkomst/ terug gaan naar het weiland of stal waar ze geboren zijn.

     6. f-side64

      tja meneertje van de vele nick names shit happends grow up to be a real men not to a little cock sucking bitch.

 22. afcadeluxe

  zo heren ,dat was weer helemaal kut,mag ik jullie aan jullie eergevoel herinneren en dat het zondag gauw beter moet?fijn,want hier word ik doodziek van

Reageren is niet mogelijk.